Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gsisr είπε

τελείως αβάσιμο αυτό που λες. Έχοντας δει το rage και έναν απλησίαστο Κράτος στα προηγούμενα gow εδώ βλέπεις έναν τελείως αλλαγμένο και με αισθήματα πλέον για τον γιο του. Εδώ είναι που εκτιμάς πράματα και βλέπεις τεράστιες αλλαγές. Απορώ όλοι όσοι γράφετε στο θέμα δεν έχετε επαφή με τα προηγούμενα gow; απλά παίζετε επειδή παίζει ο μισός πλανήτης;

Το παιχνίδι είναι καλογραμμένο και στέκει πάρα πολύ καλά μόνο του.

Από την άλλη, μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό στο gameplay παιχνίδι από τα προηγούμενα της σειράς, οπότε είναι απόλυτα ευνόητο ότι θα τραβήξει κόσμο που πιθανώς να μήν έπαιξαν ή να μήν τους άρεσαν τα προηγούμενα.

Σε κάθε περίπτωση, το background του Κράτος και η ιστορία μέχρι τώρα, είναι κάτι που καλύπτεται πολύ εύκολα για αυτόν που θέλει να μάθει.

Δεν είναι δα αρχαία Ελληνική τραγωδία ^_^

@Fulgore για το θέμα που έθιξες:

Και εγώ αναρωτήθηκα για το 2ο όνομα του Ατρέα (Λόκι) και κατα πόσον είναι βιολογικός γιός του Κράτος, αλλά αν πρόσεξες, στην πρώτη συνάντησή τους με τους γιούς του Θόρ, που κακολογούσαν τη μητέρα του Ατρέα, ο Ατρέας έκανε έκρηξη τύπου Κράτος Rage (με κόκκινες φλόγες) και λιποθύμησε.

Από την άλλη, το Λόκι δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Το παιδί είναι γιός του Όντιν, αδελφός του Θόρ, μάλλον θα εξελιχθεί σε μέγα κακό Θεό και ο Κράτος θα τον σφάξει στο God of War 6 ή 7.

Από την άλλη, εδώ έκαναν τελείως κακούς τους Όντιν και Θόρ, οπότε γιατί να μήν αντιστραφούν οι ρόλοι και ο Λόκι να γίνει καλός?

Νομίζω η κατάσταση είναι 20% ο Ατρέας να είναι παιδί του Κράτος, 80% παιδί του Όντιν, 50% πιθανότητα να μείνει καλός, 50% να γίνει κακός, 20% να πεθάνει ο Κράτος στην πορεία, 43% να πεθάνει ο Ατρέας και 100% να σκοτωθούν όλοι οι υπόλοιποι Νορβηγικοί Θεοί σε τελικό σύνολο 363%

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον Ατρέα

Spoiler

Εγώ πιστεύω,ότι είναι παιδί του Κράτος.Λίγο το όνομα,λίγο που πήγε να κάνει Rage,όταν τα αδέρφια κακολογούσαν την μάνα του,αυτή την εντύπωση μου δίνει.

Επίσης Λόκι λέει,τον αποκαλούν οι γίγαντες μόνο...

Άσε που δεν είναι αναγκασμένοι να ακολουθήσουν την μυθολογία κατά γράμμα.Λες και στα προηγούμενα God of War,τα είχαμε όλα πιστά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σχέση με αυτό που λέτε για τον Ατρεα

Spoiler

Καταρχάς ακόμη και στην μυθολογία ο Loki δεν είναι παιδί του Odin. Επομένως δεν είναι τόσο αλλόκοτος ο τρόπος που εξελίσσεται η ιστορία, πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι ανάγκη να μοιάζει με την μυθολογία.

Θεωρώ σίγουρο ότι είναι βιολογικός γιος του Kratos. Πέρα από το γεγονός ότι τον βλέπουμε να έχει την δυνατότητα για spartan rage, δεν θεωρώ ότι κολλά ωραία αφηγηματικά το να μην είναι βιολογικός του γιος. Έπειτα από μια ολόκληρη ιστορία στην οποία ο ίδιος ο Kratos χρειάστηκε να ωριμάσει σαν χαρακτήρας και πατέρας για να πει την αλήθεια στον γιο του, το κόβω χλωμό να μην ισχύει τελικά και να μας είπε μούφες πάλι. Ιδιαίτερα για να καταλήξει η ιστορία στο τετριμμένο πλέον "γιος του Odin", κάτι που όπως είπα δεν ισχύει καν στην μυθολογία και απλά έχει γίνει της μόδας σε σύγχρονες εκδοχές του χαρακτήρα.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 2
Δημοσ.
Spoiler

Κολλά αφηγηματικά γιατι τοσα χρονια Thor και Odin δεν εχουν ενοχλησει την πωςτιλενε άφαντη ενω εχουν κατασφαξει ολους τους αλλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άκυρο

wtf έγραψα ένα σεντονάκι και μετά μου έβγαλε το προηγούμενο μήνυμά μου στο ποστ... θα το ξαναγράψω όταν ξεβαρεθώ.. :P

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.

Για τον Ατρέα έχει δίκιο ο Gilmaru, οπότε λογικά

είναι πολύ πιό σίγουρο (ίσως βέβαιο) ο Ατρέας να είναι παιδί του Κράτος.  Eίδαμε και το παιδί όταν τσατίζεται να κάνει Rage Flaming

Ο χάρτης δεν μου φάνηκε μικρός, ούτε όμως και μεγάλος. Για τις ώρες του παιχνιδιού ήταν όσο έπρεπε.

Για τα bosses είναι γεγονός ότι υπήρχε συστηματική επανάληψη mini-bosses.

Δημοσ.

Είμαι στο τσακ για την πλατίνα και αυτή η αναθεματισμένη η...

Spoiler

...Sigrun μου έχει κάνει το βίο αβίωτο!!

Κανένα τιπ για το πως να την περάσω; Έχω βγάλει το χτικιό!! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gkagg είπε

Είμαι στο τσακ για την πλατίνα και αυτή η αναθεματισμένη η...

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

...Sigrun μου έχει κάνει το βίο αβίωτο!!

Κανένα τιπ για το πως να την περάσω; Έχω βγάλει το χτικιό!! :P

Τι lv εισαι ? 

Spoiler

Προσωπικά πηγα lv 9+ με mist armour maxed κια διαφορά epic accesories οπως : Talisman of the realm και κατι αλλα enchantments απο βαλκυριες κλπ κλπ και εδωσα σημασία στο να μαθω τις κινησεις τις Sigrun ειδικά αυτές που αργεί να κανει recovery οπως μετα το τελευταιο slam που κάνει  ή την οριζόντια βουτια πάνω σου. Βασικό οταν κανει αμυνα με τα φτερα, με charged heavy attack ή το executuioners cleave ,τρωει guard break που την κανει και ενα υποτυπωδες stun για ενα δυο δευτερα. Βελη απο Atreus οταν προσπαθεί να κανει Air area charged attacks καθώς και wolf summon αbility (light).  Τελος το βασικότερο GIT VERY GUT AT DODGE TIMING  :) Αυτά !   

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Level 8 είμαι με Ivaldi's Armour. Thanx για τα tips!!

Επεξ/σία από gkagg
Επισκέπτης
Δημοσ.

για Atrea, 

Το όνομα Λοκι στην μυθολογία τους δεν ήταν αποκλείστικό του θετου αδερφού του Θορ. Ο βασιλιάς των γιγάντων επίσης λεγόταν Λοκι. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Útgarða-Loki . Επίσης, το όλο ζουμί είναι οτι στο τέλος απο boy τον λέει son.. και freebie, όποιος διαβάζει και θέλει βιβλιάρα εύκολη και αρκετα χιουμοριστική ας βρει το Twilight of the gods, το έχω διαβάσει εδώ και χρόνια και η ιστορία δεν μου κλώτσησε καθόλου :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...