Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:P:D:lol:  με χεις ακούσει να σου φωνάζω όταν παίζεις με την μ@λ@πέρδα σου ? :D:lol::P

... αχαχαχααχ λύθηκα τελείως ...

Δημοσ.
Στις 10/5/2018 στις 4:25 ΜΜ, DiAvOl είπε

Όχι φίλε μου το πρώτο μου GoW είναι, ίσως γι'αυτό να μην με τράβηξε τόσο δεν ξέρω τι να πω..

Μην παίξετε gow 4 αν δεν έχετε παίξει όλη τη σειρά. Σε άλλα games ναι αλλά εδώ δεν αξίζει.

Δημοσ.

Η αναζήτηση και συλλογή των collectibles μετά το τέλος της κύριας ιστορίας είναι  a real pain in the a$$!!

Ακόμη και waypoint να βάλεις στον χάρτη, δεν σου βγάζει πυξίδα!!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Damachi είπε

Ελα μου ; 2-3 αναφορες εχει δε χανεις τη μυθολογια ... ο Kratos ειναι λαθρομεταναστης - viking τωρα :P

Ούτε καν. Το background του χαρακτήρα είναι αυτό που δίνει αξία στο παιχνίδι και το πώς έφτασε ως εκεί. Δεν είναι gta το gow

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να εχεις παιξει ολα τα god of war για να μπορεις να παιξεις το τελευταιο.

Μπορεις βεβαια να βρεις ανετα σε περιληψη την ιστορια των προηγουμενων παιχνιδιων σε video στο youtube ή επισης μπορεις να παιξεις το gow3 remastered που ειναι διαθεσιμο στο ps4.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά οκ δεν είναι και άρχοντας των δαχτυλιδιών το στόρυ. Αν ήταν ταινία, θα ήταν ένα b movie απο την Σπέντζος. (Αναφέρομαι στα παλιά gow)

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση σχετικα με το God of war δανειστικα ενα PS4 απλο απο ενα φιλο να το παιξω μια και ειμαι φαν των παιχνιδιων,αλλα το παιζω σε 1920*1080 αναλυση ενω η τηλεοραση ειναι 4κ υπαρχει καποιος τροπός να παει 4κ αναλυση ? εχω ενεργοποιηση HDR και απο την τηλεοραση και απο το πλαυ αλλα παλι το ιδιο 1920*1080

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση σχετικα με το God of war δανειστικα ενα PS4 απλο απο ενα φιλο να το παιξω μια και ειμαι φαν των παιχνιδιων,αλλα το παιζω σε 1920*1080 αναλυση ενω η τηλεοραση ειναι 4κ υπαρχει καποιος τροπός να παει 4κ αναλυση ? εχω ενεργοποιηση HDR και απο την τηλεοραση και απο το πλαυ αλλα παλι το ιδιο 1920*1080

Οχι δεν γινεται.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

Μόνο το PS4 Pro υποστηρίζει 4K ανάλυση. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, gsisr είπε

Μην παίξετε gow 4 αν δεν έχετε παίξει όλη τη σειρά. Σε άλλα games ναι αλλά εδώ δεν αξίζει.

Yπερβολες ,δεν χρειαζεται καν .

Ο μονος λογος ειναι οτι απλα θα αποκτησει μεγαλυτερη αξια ο τωρινος τιτλος  καθως θα συγκριθει με τα προηγουμενα που μπροστα του ειναι αστεια  σε ολα τα επιπεδα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι και σε όλα τα επίπεδα, τα boss fights ήταν πολύ πιο επικά στα προηγούμενα.

Λες για αυτα που παταγαμε κουμπακια  οποτε ηθελε   και ηταν QTE  spam festival ?

Οχι ,ευχαριστω .

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, Fotis13 said:

Λες για αυτα που παταγαμε κουμπακια  οποτε ηθελε   και ηταν QTE  spam festival ?

Οχι ,ευχαριστω .

Ευχαριστώ πολύ.

Απορώ ποιά είναι τα «φοβερά» boss fights που είχαν τα προηγούμενα GoW, αν δεν προλάβαινες να πατήσεις το σωστό κουμπάκι τη σωστή στιγμή απλά ψόφαγες. Όταν παίζω 10-20-50 ώρες έναν τίτλο θελω να κρίνομαι για το skill μου, όχι για τα QTE αντανακλαστικά μου.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...