Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Όχι φίλε μου το πρώτο μου GoW είναι, ίσως γι'αυτό να μην με τράβηξε τόσο δεν ξέρω τι να πω.. Πες το βρε συ. Αν παιξεις τα πρωτα 3 και δεθεις με τον kratos θα σου αρεσει πολυ παραπανω. Προτεινω να παιξεις τα πρωτα 3 και μετα να ξανα πιασεις αυτο. Ειναι επικα παιχνιδια και τα 3. Για το 4 μεινε μακρια. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 παίξε τα 3 πρώτα να δείς τι σημαίνει pure absolute mayhem + μερικά από τα πιο εντυπωσιακά Boss fights ever + η καλύτερη σαπουνόπερα μετά την Δυναστεία made in ancient Greece , ο ορισμός του fun!
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε παίξε τα 3 πρώτα να δείς τι σημαίνει pure absolute mayhem + μερικά από τα πιο εντυπωσιακά Boss fights ever + η καλύτερη σαπουνόπερα μετά την Δυναστεία made in ancient Greece , ο ορισμός του fun! Και μονο που θα ξεκλειρησει ολοκληρο τον Ολυμπο αρκει. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, shadowlike είπε όχι ακριβώς ..αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται ηλίθιο πως σε ένα ολοκληρο κόσμο υπάρχει το σπίτι του Κράτου μεσα στη μέση όλων των περίεργων που υπάρχουν στη Midgard; Άλλοι δεν κατοικούν σε αυτό το κόσμο; Που ακριβως να κατοικουν οι αλλοι?Στα βουνα και στα ορυχεια?Η μηπως στον κοσμο που ειναι γεματος τερατα σχεδον σε καθε βημα που κανεις?Η στο Helheim? Επισης το ξαναλεω δεν ειναι το κλασσικο Open world το παιχνιδι,και παλι καλα κιολας γιατι εχουμε χορτασει απο αυτα. Ο Κρατος δεν φευγει απο το σπιτι του για να πιασει κουβεντα με τους χωρικους,γραμμενους τους εχει ολους ακομα και τους υπολοιπους Θεους στην παρουσα φαση.
ilos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, panther_512 είπε Είχε πλάκα που ενώ ήμουν level 3, άρχισα να ξεπαστρέβω τους travellers που ήταν στους γύρω πύργους, οι οποίοι ήταν level 5,6, και ο πιό δύσκολος 7. Ήταν λίγο Dark Souls φάση, μιάς και με 1 hit ήμουν K.O. To απόλαυσα, τους έβγαλα και μπόρεσα να φτιάξω το Traveller's Armor set. Εσύ αγόρι μου είσαι κλώνος μου Και με το που έφτιαξες το Travellers παρατάμε όλα τα άλλα και βουρ όλες τις Valkyries (τουλάχιστον αυτές που είναι στην midgard)!!! Ούτε upgrades, ούτε blades of chaos ούτε τίποτα! Μόνο το travellers set για να μη τρως 1 shot και gg. P.S. Εννοείται give me a challenge/balanced difficulty γιατί god of war ούτε για αστείο. 5 ώρες πριν, ADHD είπε Βρήκα χτες χρονο να τελειώσω το platinum, ενω ηταν πανεύκολο γενικα μου εσπασε τα νευρα το backtracking και ο αδειος κοσμος, καποια πραγματα τα εκανες απλα για να τα κανεις. Σε σχεση με bloodborne πχ μου θυμισε κατι τραγικα achievements εποχης x360, σκοτωσε ολα τα κορακια πχ αφου κανεις slow backtrack χωρις νόημα και χωρις μάχες απλα βλεποντας ενα guide. Το καλο ειναι οτι βλεπεις και νέες τοποθεσίες και ανακαλύπτεις κάποια πράγματα. Γενικα δεν ειμαι καθολου achievement whore αλλα αν ενα παιχνίδι μου αρεσει θα το κανω πλατίνα, στο GoW ομως απο τη στιγμη που βγαζεις την Valkyrie queen δεν υπαρχει καμια αλλη δυσκολια. Η εμπειρια σε αυτο το κομματι ειχε καποια θετικα και καποια αρνητικα, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα ομως. edit: Οταν λεω περισσότερα αρνητικά μιλαω καθαρα για το κομματι του platinum οχι για το παιχνιδι γενικα, για να μην σεληνιαστει ο φιλος μου ο PDS Και αυτο ειναι το "end-game" build που με βόλεψε περισσότερο (αν και δεν ειναι τελειο δεν εχω προσεξει καθολου τα enchantments αν ειναι optimal), vaklyrie armor για μεγαλο cdr προσωπικα το θεωρω πιο χρησιμο για να σπαμαρεις στα trials. Mist armor εξίσου δυνατή και καλύτερα stats αλλα για πιο συγκεκριμενες περιπτώσεις (παντως σαν fashion GoW ταιριαζει καλυτερα η mist στον Kratos :P) Αυτα προς το παρον με το παιχνιδι και ελπιζω να βαλουν κανα NG+ η κανα DLC να παιξω και αλλο. The absolute madman ! Κάθισες και έψαξες όλα τα κοράκια χαρά στο κουράγιο σου. εγώ και να γούσταρα να τα κάνω υπάρχει νομίζω ένα στο Thamurs Corpse που δεν είναι accessible πλέον οπότε gg. Καλά το game κραυγάζει για end game content, αλλά νομίζω οι ίδιοι είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι δε σχεδιάζουν dlc και θα αφιερώσουν όλους τους πόρους τους για το sequel. Και το "hidden ending" καθώς και τα references για το ragnarok προς αυτή την κατεύθυνση είναι. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από ilos 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, ilos είπε The absolute madman ! Κάθισες και έψαξες όλα τα κοράκια χαρά στο κουράγιο σου. εγώ και να γούσταρα να τα κάνω υπάρχει νομίζω ένα στο Thamurs Corpse που δεν είναι accessible πλέον οπότε gg. Ολα τα κορακια ειναι κανονικα διαθεσιμα και υπαρχει και αναλογο guide για να τα βρεις(γιατι αλλιως απλα δεν).
ADHD Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ναι δεν υπάρχουν missables εκτός απο κάτι enchantments νομίζω.
ilos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Ναι δεν υπάρχουν missables εκτός απο κάτι enchantments νομίζω. Meh δε το ψήνω
ADHD Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, ilos είπε Meh δε το ψήνω Τα κοράκια και τα artefacts είναι απίστευτα βαρετά, τα υπόλοιπα παλεύονται.
ilos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόνο τα κοράκια μου έχουν μείνει από achievements. Από labors κάπου ξέχασα έναν ancient αλλά δεν έχω ιδέα που μπορεί να κοιμάται και δε βρήκα locations για αυτούς που googlαρά.
Damachi Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Niflheim και Muspelheim απέξω τα μαθα έφτιαξα και infinity gauntlet δεν έχει άλλο ξέμεινα από content Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Damachi
xavier Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 νομιζω σε ενα σημείο που βλεπεις το πανελ με τον Τυρ, δειχνει κατι αιγυπτιακα και γιαπωνεζικα συμβολα, αφηνοντας υπονοιες για το μελλον της σειρας...
gsisr Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μετά απο το update 1.21 μου μείωσε τον ωφέλιμο χώρο της οθόνης. Τι *** είναι αυτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα