panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά τηλεμεταφέρθηκα στην αρχή του χάρτη, να ξαναπεράσω τη διαδρομή στα γρήγορα, για να βρώ ότι δεν βρήκα με το πρώτο πέρασμα. Έτσι τυχαία και χωρίς να το ξέρω, είδα το "hidden ending" του παιχνιδιού Ήταν καλή φάση. Πάντως, ο κόσμος του τώρα είναι άδειος, έχουν βάλει κάποια level 7 τέρατα εδώ και εκεί, αλλά δεν υπάρχει το interaction του Kratos/Atreus/Mimir, οπότε το fun factor έχει πέσει δραματικά. Είχαν πεί ότι το παιχνίδι θα έχει πλούσιο content για μετά τον τερματισμό, αλλά επειδή αυτό το content είναι accessible ταυτόχρονα με το main story, αν έχεις κάνει κάμποσα από αυτά, το παιχνίδι μετά απευθύνεται πιό πολύ στους completionists. Διαπιστώνω για τον εαυτό μου ότι στα παιχνίδια χρειάζομαι ροή ιστορίας για να συνεχίζω να παίζω. Μόλις παγώσει ή τελειώσει η ιστορία, αρχίζω και χάνω το ενδιαφέρον μου. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από panther_512 6
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, panther_512 είπε Διαπιστώνω για τον εαυτό μου ότι στα παιχνίδια χρειάζομαι ροή ιστορίας για να συνεχίζω να παίζω. Μόλις παγώσει ή τελειώσει η ιστορία, αρχίζω και χάνω το ενδιαφέρον μου. Εννοείτε και για αυτό πάντα κανεις τα sides και αφήνεις το main quest για το τέλος. Μονο το Dragon's Dogma που θυμάμαι είχε cool post-game. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
Damachi Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fernandes είπε ένα τερματισμό τον κάνεις. Και γω να πω την αλήθεια μου, ούτε Valkyries τελείωσα, ούτε τα άλλα δύο realm. Τι να πω ρε παιδιά, γέρασα. Μια χαρά παιχνίδι, αλλα βρακια δεν έσκισα. Kαλα τα δύο 'realm' απλα glorified αρένες ειναι και εγω τα αφησα για after content αλλα δεν εντυπωσιαστηκα Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Damachi 1
vag.patrick Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 ρε παιδες επειδη εςγω το παω πολυυυυ αργα... Εκανα την μαχη με τα 2 μουσατα αγορια , επειτα προχωρησα και βρηκα την 1η βαλκυρια αλλα η καριολα δε βγαινει ευκολα... Υπαρχει λογος να προσπαθησω , η να την αφησω και να παω αλλη ωρα μετεπειτα? βασικα τωρα που γραφω συνειδητοποιω πως εφυγα απο εκει μεσω του realm.. και δε μπορω να γυρισω πισω... Μεσα απο αυτες τις πορτες θα μπορω να ταξιδεψω μετα απο καποιο σημειο του παιχνιδιου ετσι?η κανω κατι λαθος??
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Στην πορεία θα έχεις πρόσβαση για fast travel σε όλο το χάρτη. Οι Valkyries, όπως και τα realms - αρένες είναι high difficulty - high reward challenges. Δεν είναι απαιτούμενα για να τελειώσεις την κύρια ιστορία, μπορείς αν θές να τα κάνεις μετά. Από την άλλη, τα rewards που παίρνεις είναι αξιοποιήσιμα για τα επόμενα challenges, διότι είναι overpowered για την κύρια ιστορία. 1
Alastor192 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, fernandes είπε ένα τερματισμό τον κάνεις. Και γω να πω την αλήθεια μου, ούτε Valkyries τελείωσα, ούτε τα άλλα δύο realm. Τι να πω ρε παιδιά, γέρασα. Μια χαρά παιχνίδι, αλλα βρακια δεν έσκισα. μια απτα ιδια και εγω. Ουσιαστικα τα 2 realms ειναι 2 μεγαλα challenges και Valkyries δεν ψηθηκα να τις ψαξω ολες και ειδα το "ending" αυτου του quest στο youtube. Για μενα καναν λαθος που το main story ειναι τοσο low levelled,αυτοι θελαν να τελειωσεις το main και μετα να ασχοληθεις με τα αλλα,ωστοσο αυτο ποτε δεν ειναι καλη κινηση σε παιχνιδια με quests. Πιστευω main και sidequests πρεπει να συμβαδιζουν σε difficulty για να υπαρχει και μια συνοχη,αν τελειωσεις την ιστορια,ευκολα μπορεις να βαρεθεις η να μην εχεις ενδιαφερον,ειναι σαν να τελειωνεις μια σειρα και μετα να ξαναγυριζεις να δεις τα "filler" συνεχομενα και οχι παραλληλα
vag.patrick Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 58 λεπτά πριν, panther_512 είπε Στην πορεία θα έχεις πρόσβαση για fast travel σε όλο το χάρτη. Οι Valkyries, όπως και τα realms - αρένες είναι high difficulty - high reward challenges. Δεν είναι απαιτούμενα για να τελειώσεις την κύρια ιστορία, μπορείς αν θές να τα κάνεις μετά. Από την άλλη, τα rewards που παίρνεις είναι αξιοποιήσιμα για τα επόμενα challenges, διότι είναι overpowered για την κύρια ιστορία. ΟΚ πανθηρα! Σε ευχαριστω για την πληροφορια... Βεβαια τωρα την αφησα την καργια αλλα μολις παρω την δυνατοτητα για το fast travel , θα την ξηγηθω...Πολυ καλο παιχνιδι ρε παιδια...Ολοκληρωμενο απο πολλες αποψεις
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Είχε πλάκα που ενώ ήμουν level 3, άρχισα να ξεπαστρέβω τους travellers που ήταν στους γύρω πύργους, οι οποίοι ήταν level 5,6, και ο πιό δύσκολος 7. Ήταν λίγο Dark Souls φάση, μιάς και με 1 hit ήμουν K.O. To απόλαυσα, τους έβγαλα και μπόρεσα να φτιάξω το Traveller's Armor set. Και μετά ακολουθώντας την ιστορία, διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο Armor Set ήταν για να το φτιάξω πολύ αργότερα, μιάς και το main story σε έφερνε αντιμέτωπο με travellers Level 3 και 4 προς το τέλος του παιχνιδιού Αλλά και πάλι σε εκείνη τη φάση το σούπερ ντούπερ Traveller's σετάκι είχε πάει περίπατο, γιατί έφτιαξα άλλο σούπερ ντούπερ σετάκι από δευτερεύοντες χάρες. Βασικά είναι εύκολο να λοξοδρομήσεις από το main story, και αν έχεις λίγο επιμονή και όρεξη, γίνεσαι πολύ overpowered.
Damachi Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Τσάμπα κόπος να μαζέψεις σκουπίδια που τα πουλάς μετά ... Dwarven favors και μετά mist /fire /valk
ADHD Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα χτες χρονο να τελειώσω το platinum, ενω ηταν πανεύκολο γενικα μου εσπασε τα νευρα το backtracking και ο αδειος κοσμος, καποια πραγματα τα εκανες απλα για να τα κανεις. Σε σχεση με bloodborne πχ μου θυμισε κατι τραγικα achievements εποχης x360, σκοτωσε ολα τα κορακια πχ αφου κανεις slow backtrack χωρις νόημα και χωρις μάχες απλα βλεποντας ενα guide. Το καλο ειναι οτι βλεπεις και νέες τοποθεσίες και ανακαλύπτεις κάποια πράγματα. Γενικα δεν ειμαι καθολου achievement whore αλλα αν ενα παιχνίδι μου αρεσει θα το κανω πλατίνα, στο GoW ομως απο τη στιγμη που βγαζεις την Valkyrie queen δεν υπαρχει καμια αλλη δυσκολια. Η εμπειρια σε αυτο το κομματι ειχε καποια θετικα και καποια αρνητικα, τα αρνητικα ειναι περισσοτερα ομως. edit: Οταν λεω περισσότερα αρνητικά μιλαω καθαρα για το κομματι του platinum οχι για το παιχνιδι γενικα, για να μην σεληνιαστει ο φιλος μου ο PDS Και αυτο ειναι το "end-game" build που με βόλεψε περισσότερο (αν και δεν ειναι τελειο δεν εχω προσεξει καθολου τα enchantments αν ειναι optimal), vaklyrie armor για μεγαλο cdr προσωπικα το θεωρω πιο χρησιμο για να σπαμαρεις στα trials. Mist armor εξίσου δυνατή και καλύτερα stats αλλα για πιο συγκεκριμενες περιπτώσεις (παντως σαν fashion GoW ταιριαζει καλυτερα η mist στον Kratos :P) Αυτα προς το παρον με το παιχνιδι και ελπιζω να βαλουν κανα NG+ η κανα DLC να παιξω και αλλο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από ADHD 1 1
shadowlike Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) πάντως τα boss fights είναι λίγο απογοήτευση σε σχέση με gow3 (με εξαίρεση ένα). OK πλακώνεσαι με τους θεούς αλλά είναι σαν υπερήρωες , μου έλειψαν τα τέρατα και τα huge bosses. Έχω την αίσθση ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο μειώνεται ο ενθουσιασμός μου για το παιχνίδι. Σε αντίθεση με το Zero Dawn και Bloodborne που δε βλέπω την ώρα να τα ξαναπαίξω, το gow απλά φαρμάρω για να ρίξω τα valkyries αλλά όπως λέει ο ADHD ο κόσμος είναι άδειος απ'οπου έχεις περάσει, γενικά είναι σαν ένα theme park που έχεις κάνει τα rides του και δεν σε ενδιαφέρει να ξαναπεράσεις απο τις περιοχές. Σαν κάτι να λείπει γενικότερα ..δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω, ίσως κάποιο πιο ενδιαφέρων realm με τρομακτικά boss fights ; Σίγουρα θα έχουμε ένα η και περισσότερα DLC για άρμεγμα. Ίσως στην επόμενη γενιά να έχουμε ένα πλήρες open world gow με μη γραμικά realms, πολλούς npcs, χωριά, πόλεις κλπ. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από shadowlike
D.Luffy Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, shadowlike είπε Ίσως στην επόμενη γενιά να έχουμε ένα πλήρες open world gow με μη γραμικά realms, πολλούς npcs, χωριά, πόλεις κλπ. Witcher δηλαδή 2
shadowlike Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Witcher δηλαδή όχι ακριβώς ..αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται ηλίθιο πως σε ένα ολοκληρο κόσμο υπάρχει το σπίτι του Κράτου μεσα στη μέση όλων των περίεργων που υπάρχουν στη Midgard; Άλλοι δεν κατοικούν σε αυτό το κόσμο; Επίσης στο witcher δεν έχει μεγάλα boss fights ούτε ιδιαίτερους γρίφους όπως στο gow συν του ότι το design του κόσμου δεν είναι τόσο vertical , δεν αξιοποιει την κίνηση σε όλους τους άξονες (Βλέπε τα βουνά του witcher που πλην λίγων εξαιρέσεων είναι πρακτικά λόφοι). Το concept με τα realms θα ήταν πολύ επικό σε open world παιχνίδι, σκέφτείτε κάτι σαν wow με γραφικά gow.
ADHD Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Το χειρότερο για έμενα είναι ότι δεν υπάρχουν shortcuts σε στυλ dark souls και το fast travel σε συνδυασμό με τον αθλιο χάρτη δεν βοηθάει και πολύ. Γενικα το level design πασχει, απο τη μια παει να το παιξει open world απο την αλλη σε βαζει σε ενα τεραστιο linear path στο οποιο για να παρεις κατι και να βγεις πχ πρεπει να κανεις αρκετο backtracking.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, Heybro είπε Τα προηγουμενα πως σου φανηκαν? Αν σου αρεσαν δεν καταλαβαινω γιατι να μην σου αρεσει και το καινουργιο. Μονο το ascesion ηταν λιγο αρμεγμα το οποιο παρατησα στις πρωτες 5 ωρες. Όχι φίλε μου το πρώτο μου GoW είναι, ίσως γι'αυτό να μην με τράβηξε τόσο δεν ξέρω τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα