Damachi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ε αφου μιλησε και ο "ειδικος" ? Bloodborne δεν το έχω παίξει και είναι reskin του dark souls 2 άρα 7.5 και κάτω ? Αμε τωρα στο μπρικι σου internetcafe του Severance (9) Nice try troll Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Damachi
D.Luffy Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, NEKROMA είπε Μας αποθεώνεις το bloodborne που είναι ένα reskin του dark souls που όλα αυτά έχουν αντιγράψει το severance blade of darkness και μάλιστα κακές γιαπωνέζικες αντιγραφές που με χαζό τρόπο και bug προσπαθούν να ανεβάσουν τη δυσκολία Να σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε! Από περιέργεια, εφόσον όπως λες δεν έπαιξες καν το Bloodborne... πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι re-skin του DS2?
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Να σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε! Από περιέργεια, εφόσον όπως λες δεν έπαιξες καν το Bloodborne... πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι re-skin του DS2? Τα ίδια παιχνίδια ακριβώς είναι ds ds1.2.3 bb
Damachi Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ουτε το DS δε ξερει τι ειναι . Πιασε ενα διπλο βαρυ γλυκο και άστο Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Damachi
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Σαν να λέμε origins με ghost recon το ίδιο game με άλλο skin...
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, NEKROMA είπε Τεσπά για μένα που είμαι παλιός γνωστής 2
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, Fulgore είπε Παίξε severance και μετά πες μου αν τα souls είναι καλύτερα 😁
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Fulgore άμα το βρείς να το αγοράσεις πες και μένα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
ilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ADHD είπε Στα του παιχνιδιου τελειωσα τα favors πηρα το infinity gauntlet (!) και εχω αλλη μια φορα muspelheim trials για το gem, μετα το end game build μου ειναι κομπλε σκοτωνω κατι κορακια και κατι treasures και παιρνω platinum. Επισης Valkyrie armor >> mist armor για εμενα, να εχεις τοσο cooldown και να σπαμαρεις stuns ειναι πιο χρησιμο απο λιγο καλυτερα stats imo. Α αυτό ήταν το "σπασμένο γάντι των αιώνων" και έσπαγα το κεφάλι μου . Btw γίνεται powered up από μερικά enchantments τυχαία το ανακάλυψα όσο βαζω-έβγαζα πράγματα. 6 ώρες πριν, NEKROMA είπε Τα ίδια παιχνίδια ακριβώς είναι ds ds1.2.3 bb Συγνώμη αλλά ένα souls game έχεις παίξει και αυτό είναι το λιγότερο souls game από όλα, σε σημείο που πολλοί να το θεωρούμε ούτε καν proper souls game (πλην του pvp που είναι άψογο σε αυτό το game). Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και αν δε βλέπεις διαφορές στο gameplay μεταξύ bb και ds δεν έχω κάτι να προσθέσω. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από ilos 1 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, ilos είπε Συγνώμη αλλά ένα souls game έχεις παίξει και αυτό είναι το λιγότερο souls game από όλα, σε σημείο που πολλοί να το θεωρούμε ούτε καν proper souls game (πλην του pvp που είναι άψογο σε αυτό το game). Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και αν δε βλέπεις διαφορές στο gameplay μεταξύ bb και ds δεν έχω κάτι να προσθέσω. offtopic διαφωνω καθετως οριζοντιως και πλαγιως, για μενα ειναι το καλυτερο και για ενα μεγαλο ποσοστο του community το build diversity ειναι τοσο μεγαλο, που κανει τα υπολοιπα να κλαινε, σιγουρα απο content το main game δεν ελεγε πολλα, αλλα με το dlc ειναι το πιο ολοκληρωμενο souls imho και μην πιασουμε το pvp, που εκει παραδιδει μαθηματα στα υπολοιπα /offtopic
ilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Τι να σου πω εγώ το κρίνω πιο πολύ από pve μεριά, και το vanilla ήταν το game που ευχαριστήθηκα λιγότερο από όλα τα souls. Στα DLC έπειτα έχει μερικά από τα καλύτερα σημεία του (πχ fume knight) και μερικά από τα χειρότερα όπως το boss recycling (smelter v2) ή τα frigid outskirts που ακόμα και σήμερα τα μνημονεύω και τους ρίχνω κατάρες. Αλλά μπορείς να μπείς στο club μαζί με τον ADHD που και αυτός το θεωρεί το καλύτερο ever . 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, ilos είπε Τι να σου πω εγώ το κρίνω πιο πολύ από pve μεριά, και το vanilla ήταν το game που ευχαριστήθηκα λιγότερο από όλα τα souls. Στα DLC έπειτα έχει μερικά από τα καλύτερα σημεία του (πχ fume knight) και μερικά από τα χειρότερα όπως το boss recycling (smelter v2) ή τα frigid outskirts που ακόμα και σήμερα τα μνημονεύω και τους ρίχνω κατάρες. Αλλά μπορείς να μπείς στο club μαζί με τον ADHD που και αυτός το θεωρεί το καλύτερο ever . απο αποψη pve σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο, αλλα αν τα βαλεις ολα μαζι νομιζω υπερτερει ολων οταν ακουω τη λεξη dark souls μου ερχεται πρωτα στο μυαλο το Iron keep, αυτο τα λεει ολα
NEKROMA Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Majula forever? Και στο πρώτο boss κάνεις κολοτουμπα όταν έρχεται γλιστράει και πέφτει στο κενό? Gore δηλαδή κόψιμο καθόλου τοπία ότι να ναι ... Σαπακι τρελό από αρρωστακια japonia που κάνουν reskin τα games τους
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 NEKROMA και τα μισα MMO Reskin ειναι απο διαφορα παιχνιδια , αλλα κοβουν εκατομμυρια $$$ , δεν εχει να πει κατι αυτο... ΤΑ Soulsborne ειναι αγαπητα κυριως για το Lore τους και το combat Και μετα ολα τα αλλα , παραταυτα δεν γινεται να αρεσει σε ολους....
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Majula forever? Και στο πρώτο boss κάνεις κολοτουμπα όταν έρχεται γλιστράει και πέφτει στο κενό? Gore δηλαδή κόψιμο καθόλου τοπία ότι να ναι ... Σαπακι τρελό από αρρωστακια japonia που κάνουν reskin τα games τους Ποιος κάνει κωλοτούμπα και γλυστράει στο κενό? Το πρώτο boss του DS2 είναι ο Last Giant. Η πίστα δεν έχει πουθενά κενό για να πέσει. Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για DS2 και δεν μπερδεύεσαι με τίποτα Lords of Fallen? Βασικά δεν θα μου έκανε εντύπωση γιατί απ'ότι φαίνεται δεν ξέρεις καν τι γράφεις και αποκλείεται να έχεις παίξει και κάποιο Souls παιχνίδι. Ούτε τον πρώτο εχθρό δεν σε κόβω να περνάς, όχι να φτάσεις και σε boss κιόλας... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από D.Luffy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα