shadowlike Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 μια χαρά είναι το παιχνίδι. Και εγώ θα το προτιμούσα περισσότερο open world και λιγότερο theme park αλλά ok, είναι άλλου τύπου game , περισσότερο story driven, δεν γίνεται να τα έχεις όλα, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.
naruto14 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το τελείωσα και εγώ το παιχνίδι. Πάρα πολύ καλοδουλεμένο σε όλους τους τομείς. Απολαυστικότατο gameplay με μεγάλη ποικιλία στο progression, πολύ σωστή ανάπτυξη κεντρικών και δευτερευόντων χαρακτήρων και φυσικά τεχνικός και ηχητικός τομέας στο θεό. Θα ασχοληθώ και με τα favours που μου έμειναν και ότι ακόμα έχει να μου δώσει το παιχνίδι. Ίσως πάω και για τη πρώτη μου πλατίνα P.S. Πέρα από το main theme, έχει κάποια ακόμα εξαιρετικά κομμάτια το παιχνίδι.
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, PDS13 είπε ADHDΔεν αντεδρασα συγκεκριμενα στα αρνητικα ουτε τα δικα σου ουτε των αλλων. Δεν μπορει να μην εχει αρνητικα το παιχνιδι και δεν μπορουν να μην καταγραφουν αρνητικα. Για αυτο και δεν υπαρχει ποστ μου που διαφωνει με αυτα. Ασε που εμπιστευομαι την κριση σου. Δεν πιστευω οτι τα εβγαλες απο το μυαλο σου. Αυτο που λεω για σενα και με τσιγκλαει, φαινεται απο αλλα μικρα πραγματακια μαζεμενα που δεν τους δινεις σημασια ουτε εσυ. Απο την αλλη ειναι καθαρα δικο μου ελαττωμα/θεμα αν θες, το γεγονος οτι τσιγκλιεμαι οταν βλεπω ποστ που για μενα υποκινουνται απο καποιο αρνητικο bias(μειωμενο σε σχεση με παλια οκ). Γιατι αυτο κανω παντα στο συγκεκριμενο φορουμ δυστυχως, αλλιως θα ημουν απλα αναγνωστης(μακαρι). Eιναι δικη μου ιδιαιτερη ευαισθησια αυτη. Και δικη μου καθαρα ευθυνη το οτι πηγαινει σε προσωπικο επιπεδο ενω δεν εχω τπτ μαζι σου στην πραγματικοτητα. Ισα ισα. Δεν νομιζω οτι εχεις κατι σε προσωπικο επιπεδο, απλα εχεις μια Α θεωρια και ψαχνεις λεπτομερειες για να επιβεβαιωθεις. Θα το δεχομουν εφοσον εκανα χτυπηματα "κατω απο τη μεση" στο παιχνιδι, εβρισκα αρνητικά επίτηδες εκει που δεν υπαρχουν κτλπ. Το αντίθετο εχει συμβει ομως, εχω γραψει τα καλυτερα(για τα δεδομενα τα δικα μου) για αυτο, ενταξει αν δεν δεχεσαι τον 1.5 ποντο που του αφαιρώ γιατι για εμενα προσωπικα καποια πραγματα μετρανε αρκετα (ισως καποιον αλλο δεν τον ενοχλουν καθολου) και θεωρεις οτι επιβεβαιωθηκες σε στυλ "α νατος παλι ο sony hater ποναει με τα 10αρια του gow" τι να σου πω. Ασε confirmation bias στην ακρη και θα δεις οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Αυτα απο εμενα ας μην το κουράσουμε άλλο δεν εχει και νοημα, οπως σου ειπα παίξε το παιχνίδι και έλα να μας πεις και εσύ εντυπώσεις, μαλλον δεν θα βρεις τα αρνητικά που βρηκα εγώ ενοχλητικα γιατι ειμαστε διαφορετικού "ειδους" gamers αλλα λογο εμπειρίας και μονο θα καταλάβεις. 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το τέλος είναι ένα τεράστιο fuck you άρπα κόλα που το σκεφτήκανε στο δεκάλεπτο εκεί στο nubisoft thinkbox έτσι απλά για να στην σπάσουν και να κάνουν τελείως ανούσιο το ότι έκανες σε όλη την διάρκεια. Στο GOW δεν ισχύει αυτό. Ναι ενταξει απλα μου αρεσουν αυτα τα endings ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη και το προτιμούσα απο ενα "murica hell yeah" walking on sunshine και τελος.. Δεν ειπα πουθενα οτι εχει σχεση με το GoW.. spoiler για avengers IW Spoiler Το ιδιο μπορεις να πεις και για το IW, οτι εκαναν ηταν ματαιο αφου στο τελος κερδισε ο Thanos, το ιδιο καπως και στο FC5 δεν μπορεσαν να αποτρέψουν την "προφητεία" Στα του παιχνιδιου τελειωσα τα favors πηρα το infinity gauntlet (!) και εχω αλλη μια φορα muspelheim trials για το gem, μετα το end game build μου ειναι κομπλε σκοτωνω κατι κορακια και κατι treasures και παιρνω platinum. Επισης Valkyrie armor >> mist armor για εμενα, να εχεις τοσο cooldown και να σπαμαρεις stuns ειναι πιο χρησιμο απο λιγο καλυτερα stats imo. 2
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, ADHD είπε Δεν νομιζω οτι εχεις κατι σε προσωπικο επιπεδο, απλα εχεις μια Α θεωρια και ψαχνεις λεπτομερειες για να επιβεβαιωθεις. Θα το δεχομουν εφοσον εκανα χτυπηματα "κατω απο τη μεση" στο παιχνιδι, εβρισκα αρνητικά επίτηδες εκει που δεν υπαρχουν κτλπ. Το αντίθετο εχει συμβει ομως, εχω γραψει τα καλυτερα(για τα δεδομενα τα δικα μου) για αυτο, ενταξει αν δεν δεχεσαι τον 1.5 ποντο που του αφαιρώ γιατι για εμενα προσωπικα καποια πραγματα μετρανε αρκετα (ισως καποιον αλλο δεν τον ενοχλουν καθολου) και θεωρεις οτι επιβεβαιωθηκες σε στυλ "α νατος παλι ο sony hater ποναει με τα 10αρια του gow" τι να σου πω. Ασε confirmation bias στην ακρη και θα δεις οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Αυτα απο εμενα ας μην το κουράσουμε άλλο δεν εχει και νοημα, οπως σου ειπα παίξε το παιχνίδι και έλα να μας πεις και εσύ εντυπώσεις, μαλλον δεν θα βρεις τα αρνητικά που βρηκα εγώ ενοχλητικα γιατι ειμαστε διαφορετικού "ειδους" gamers αλλα λογο εμπειρίας και μονο θα καταλάβεις. Ναι ενταξει απλα μου αρεσουν αυτα τα endings ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη και το προτιμούσα απο ενα "murica hell yeah" walking on sunshine και τελος.. Δεν ειπα πουθενα οτι εχει σχεση με το GoW.. spoiler για avengers IW Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το ιδιο μπορεις να πεις και για το IW, οτι εκαναν ηταν ματαιο αφου στο τελος κερδισε ο Thanos, το ιδιο καπως και στο FC5 δεν μπορεσαν να αποτρέψουν την "προφητεία" Στα του παιχνιδιου τελειωσα τα favors πηρα το infinity gauntlet (!) και εχω αλλη μια φορα muspelheim trials για το gem, μετα το end game build μου ειναι κομπλε σκοτωνω κατι κορακια και κατι treasures και παιρνω platinum. Επισης Valkyrie armor >> mist armor για εμενα, να εχεις τοσο cooldown και να σπαμαρεις stuns ειναι πιο χρησιμο απο λιγο καλυτερα stats imo. Μας αποθεώνεις το bloodborne που είναι ένα reskin του dark souls που όλα αυτά έχουν αντιγράψει το severance blade of darkness και μάλιστα κακές γιαπωνέζικες αντιγραφές που με χαζό τρόπο και bug προσπαθούν να ανεβάσουν τη δυσκολία , στo gow /horizon/ witcher3 έχουν ρίξει κόπο και δουλειά και για αυτό είναι ψηλά 1
ileos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Μας αποθεώνεις το bloodborne που είναι ένα reskin του dark souls που όλα αυτά έχουν αντιγράψει το severance blade of darkness και μάλιστα κακές γιαπωνέζικες αντιγραφές που με χαζό τρόπο και bug προσπαθούν να ανεβάσουν τη δυσκολία , στo gow /horizon/ witcher3 έχουν ρίξει κόπο και δουλειά και για αυτό είναι ψηλά εσυ παιζει να φαγες πολυ πονο στον gascoigne 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 1 minute ago, NEKROMA said: Μας αποθεώνεις το bloodborne που είναι ένα reskin του dark souls που όλα αυτά έχουν αντιγράψει το severance blade of darkness και μάλιστα κακές γιαπωνέζικες αντιγραφές που με χαζό τρόπο και bug προσπαθούν να ανεβάσουν τη δυσκολία , στo gow /horizon/ witcher3 έχουν ρίξει κόπο και δουλειά και για αυτό είναι ψηλά Είναι τουλάχιστον ντροπή BB,W3 και GoW που είναι games με υποδειγματικό gameplay να μπαίνουν στην ίδια πρόταση με το HZD.
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Μας αποθεώνεις το bloodborne που είναι ένα reskin του dark souls που όλα αυτά έχουν αντιγράψει το severance blade of darkness και μάλιστα κακές γιαπωνέζικες αντιγραφές που με χαζό τρόπο και bug προσπαθούν να ανεβάσουν τη δυσκολία , στo gow /horizon/ witcher3 έχουν ρίξει κόπο και δουλειά και για αυτό είναι ψηλά Δεν ειναι reskin του ds, για πρωτη φορα εχεις health regen on hit, no shield, είναι πολύ γρηγορότερο, σε κάνει να πας για το high risk high reward play έναντι του patient slow gameplay των souls οπως ηταν μεχρι στιγμης. Γενικα ειναι τιτλος σταθμος αλλα τελος το offtopic για τα souls απο εμενα, δεν σου αρεσε το BB ok move on. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από ADHD 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 ADHD δεν ειναι ο βαθμος. Ειπα οτι εγω μπορει να του βαλω και 7/10 ξερω γω. Άλλα πραγματακια είναι(''sonygaf'', ενοχληση κ.α) που ενας και καλα ουδετερος δεν αντιδρα ετσι. Απο την αλλη σου εχω απο τωρα εμπιστοσυνη για τα αρνητικα που εγραψες, ακομα και αν για μενα θα ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο σημαντικα. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα οσον αφορα την εικονα σου. Αλλο η σταση σου αλλο η κριση σου. Τεσπα μην το συνεχισουμε γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν:)
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι τουλάχιστον ντροπή BB,W3 και GoW που είναι games με υποδειγματικό gameplay να μπαίνουν στην ίδια πρόταση με το HZD. Το έχεις τελειώσει το zero dawn? ,μια χαρά παιχνίδι είναι , τα ,souls ,είναι reskin τι δεν καταλαβαίνεις, δεν έχουν καν στοιχείοδες κόψιμο εκεί που πέφτει το μαχαίρι δες το severance blade of darkness που έχουν αντιγράψει κακά μάλιστα και σταματά να αποθεώνεις games σαν τα souls, ακόμη και στο horizon όταν χτυπάς ένα δεινόσαυρο εκεί ακριβώς που τον χτυπάς φεύγει κομμάτι,για να γίνει όλο αυτό θέλει δουλειά 21 λεπτά πριν, ileos10 είπε εσυ παιζει να φαγες πολυ πονο στον gascoigne Δεν το έχω παίξει καν για πιο λόγο? Ένα reskin είναι του ds2 που το έχω παίξει φουλ το οποίο δεν έχει καν κόψιμο και ανακύκλωνει τα ίδια σημεία και ιδικά στα τελευταία είναι χειρότερα τοπία και από το severance 1 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Lmao, ακόμα με το Severance συγκρίνεις games ρε Nekroma?! Δεν βαρέθηκες? Δεν λέω παιχνιδάρα αλλα έχουν περάσει και 17 χρονια, get over it bud. Επίσης καλύτερα θα ήταν να αποφεύγεις να επιβάλεις γνώμες ειδικά όταν δεν έχεις παίξει το game. Think about it p.s. Επίσης το "κόψιμο εκεί που πέφτει το μαχαίρι" λέγεται gore στα games και το "κοψίδι" dismemberment. You're welcome. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
ileos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Το έχεις τελειώσει το zero dawn? ,μια χαρά παιχνίδι είναι , τα ,souls ,είναι reskin τι δεν καταλαβαίνεις, δεν έχουν καν στοιχείοδες κόψιμο εκεί που πέφτει το μαχαίρι δες το severance blade of darkness που έχουν αντιγράψει κακά μάλιστα και σταματά να αποθεώνεις games σαν τα souls, ακόμη και στο horizon όταν χτυπάς ένα δεινόσαυρο εκεί ακριβώς που τον χτυπάς φεύγει κομμάτι,για να γίνει όλο αυτό θέλει δουλειά Δεν το έχω παίξει καν για πιο λόγο? Ένα reskin είναι του ds2 που το έχω παίξει φουλ το οποίο δεν έχει καν κόψιμο και ανακύκλωνει τα ίδια σημεία και ιδικά στα τελευταία είναι χειρότερα τοπία και από το severance χαχαχα.Επος....Το post του μηνα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από ileos10 1
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, PDS13 είπε ADHD δεν ειναι ο βαθμος. Ειπα οτι εγω μπορει να του βαλω και 7/10 ξερω γω. Άλλα πραγματακια είναι(''sonygaf'', ενοχληση κ.α) που ενας και καλα ουδετερος δεν αντιδρα ετσι. Απο την αλλη σου εχω απο τωρα εμπιστοσυνη για τα αρνητικα που εγραψες, ακομα και αν για μενα θα ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο σημαντικα. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα οσον αφορα την εικονα σου. Αλλο η σταση σου αλλο η κριση σου. Τεσπα μην το συνεχισουμε γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν:) Δεν υπαρχει "ουδετερος" 100% ολοι εχουμε τις προτιμησεις μας αλλοι τις εκφραζουν εντονα αλλοι οχι, τα περι sonygaf κτλπ τα ανεφερα αφου με "προκαλεσες" κατα καποιο τροπο με το anti-sony bias μου οπως λες. Αν δεις αποψεις μου και σε non-sony exclusive games δεν θα παρατηρήσεις και μεγαλη διαφορά. Ναι last και απο εμενα. 2 λεπτά πριν, ileos10 είπε χαχαχα.Επος....Το post του μηνα Αφου χτυπας το δεινοσαυρο και φευγει κομματι, στο BB λιγο ψευτικο αιματακι μονο πως μπορεις να τα συγκρινεις? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από ADHD
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Tbt δεν θα με χαλούσε καθόλου να είχε gore το BB/DS, βασικά είναι λίγο τραγικό που δεν έχει tbh. Όπως και να έχει προτιμώ BB από DS. Φανταστείτε το GOW χωρίς gore. Sorry άμα έχει γίνει ξανά post. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
ileos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, ADHD είπε Δεν υπαρχει "ουδετερος" 100% ολοι εχουμε τις προτιμησεις μας αλλοι τις εκφραζουν εντονα αλλοι οχι, τα περι sonygaf κτλπ τα ανεφερα αφου με "προκαλεσες" κατα καποιο τροπο με το anti-sony bias μου οπως λες. Αν δεις αποψεις μου και σε non-sony exclusive games δεν θα παρατηρήσεις και μεγαλη διαφορά. Ναι last και απο εμενα. Αφου χτυπας το δεινοσαυρο και φευγει κομματι, στο BB λιγο ψευτικο αιματακι μονο πως μπορεις να τα συγκρινεις? και στο bloodborne να δεις που συμβαινουν μαγικα πραγματα.πεζεις κ φευγουν τηλεχειριστήρια
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, ADHD είπε Δεν υπαρχει "ουδετερος" 100% ολοι εχουμε τις προτιμησεις μας αλλοι τις εκφραζουν εντονα αλλοι οχι, τα περι sonygaf κτλπ τα ανεφερα αφου με "προκαλεσες" κατα καποιο τροπο με το anti-sony bias μου οπως λες. Αν δεις αποψεις μου και σε non-sony exclusive games δεν θα παρατηρήσεις και μεγαλη διαφορά. Ναι last και απο εμενα. Αφου χτυπας το δεινοσαυρο και φευγει κομματι, στο BB λιγο ψευτικο αιματακι μονο πως μπορεις να τα συγκρινεις? Ναι οκ αλλά και αυτό για μια μεγάλη κατηγορία παιχτών το λαμβάνει σοβαρά υπόψιν ,και για να φύγει αυτό το κομμάτι έχει γίνει μεγάλη δουλειά Τεσπά για μένα που είμαι παλιός γνωστής θα πω το εξής gow (8.5 ) Dark souls 2 (7.5) Zero dawn (8) Severance (9) Bloodborne δεν το έχω παίξει και είναι reskin του dark souls 2 άρα 7.5 και κάτω Και για να μην ξεχνιόμαστε τα 3 είναι ps4 οι υπόλοιποι που είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα