Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ADHD

Πολλοι εχουν γραψει αρνητικα σε αυτο το thread αλλα εγω επιλεγω εσενα γιατι μου αρεσεις μαλλον.:P

Το οτι στα PS threads ενοχλεισαι οταν αρεσει το ταδε PS game, φαινεται απο τις αντιδρασεις σου. Δεν χρειαζεται να πεις κατι αρνητικο.

Τεσπα το κουρασαμε, περιμενω το επομενο sony thread :P :P:P

ΥΓ. Για την ιστορια portal 1 ειναι 10αρι για μενα. Το 2o τα εκανε ολα καλυτερα οκ(9.5 θα του εβαζα), αλλα το πρωτο ηταν η μαματη ιδεα και υλοποιηση. Ακομα θυμαμαι το πριν και καλα τελος του. 

YΓ.2. H sony ειναι indeed μαμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

*το 10/10 το παίρνουν πολύ συγκεκριμένα games που είναι διαφορετικά για το καθένα μας και εξαρτώνται από το γούστο μας. Το δικό μου 10/10 π.χ. πάει στο Planescape: Torment που οι μισοί εδώ μέσα θα το παρατούσατε στο δεκάλεπτο.

Πραγματικά όμως, ένα πολύ πολύ πολύ μικρό δάκρυ κύλησε, παίζει να είναι απο τα απειροελάχιστα παιχνίδια που ακόμα παίζω κάθε 1-2 χρόνια απο τον καιρό που κυκλόφόρησε...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω να παίξω torment από το launch date του...  Ακόμα και τότε όμως δε το προτιμούσα σε σχέση με τα BG πχ. Αν κούραζε έναν 20χρονό φοιτητή τότε με τα αμέτρητα dialogs, φαντάσου πλέον πως θα μου φαίνεται αν το ξανάπαιζα :D. Καλό, χρυσό το παρελθόν αλλά κάθε game ανήκει στην εποχή του imo. Μακάρι να έβγαινε ένα σύγχρονο game με σύγχρονα gameplay mechanics στο setting του σε αυτό θα συμφωνήσω. Φαντάσου κάτι σε στυλ Divinity Original Sin με τον Nameless πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι παλι καλα που υπαρχουν αυτα τα γνωστα exclusives της Sony και γινεται και καμια κουβεντα στο forum,γιατι στα περισσοτερα αλλα θεματα παιχνιδιων (ακομα και multiplatform) ψοφια τα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PDS13 είπε

ADHD

Πολλοι εχουν γραψει αρνητικα σε αυτο το thread αλλα εγω επιλεγω εσενα γιατι μου αρεσεις μαλλον.:P

Το οτι στα PS threads ενοχλεισαι οταν αρεσει το ταδε PS game, φαινεται απο τις αντιδρασεις σου. Δεν χρειαζεται να πεις κατι αρνητικο.

Τεσπα το κουρασαμε, περιμενω το επομενο sony thread :P :P:P

ΥΓ. Για την ιστορια portal 1 ειναι 10αρι για μενα. Το 2o τα εκανε ολα καλυτερα οκ(9.5 θα του εβαζα), αλλα το πρωτο ηταν η μαματη ιδεα και υλοποιηση. Ακομα θυμαμαι το πριν και καλα τελος του. 

YΓ.2. H sony ειναι indeed μαμα.

Απλα θεωρεις οτι ειμαι sony hater και αυτόματα χτυπάνε καμπανάκια SDF. :P 

Εγω γενικά είμαι πιο αυστηρός και πλέον ισως ειναι και τα πολλα χρονια gaming αλλα δεν ενθουσιαζομαι τοσο εύκολα ειτε είναι sony exclusive ειτε οχι, επίσης οι αντιδράσεις μου έχουν να κάνουν και με το hype που εχει δημιουργηθεί. Ως φαν της σειρας θα μπορουσα απλα να γκρινιάζω για την αλλαγή κατεύθυνσης αλλα δεν το εκανα γιατι απλα μου αρεσε περισσότερο η νεα προσέγγιση, θεωρώ οτι εκαναν το σωστο. Για το συγκεκριμένο επισης εχω κανει παρα πολυ καλα σχόλια και του εδωσα και παρα πολυ καλη βαθμολογία (και παιζω ακομα) αλλα τι να κανουμε "τελειο" για 10/10 δεν το θεωρώ. Οπως καταλαβα ομως οποιος δεν γραφει "ΕΠΟΣ" "ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!" "8/8" και τέλος ειναι αυτόματα hater? :P Αυτα τα posts θελετε μονο δεν μπορώ να καταλάβω? :P Θεωρείτε οτι σας χαλαει το "party" οποιος γράφει κατι αρνητικό?

Το γεγονός βεβαια οτι παρακολουθεις μονο τα sony threads προφανως σε κανει να βλέπεις μονο τα posts μου εκει. Για παράδειγμα θα μπορούσες να δεις τι κράξιμο εχω ριξει στο pubg(και εχοντας παιξει 200 ώρες οχι στο πουθενα απλα για να κράξω) στο pc section αλλά οκ δεν μετράει μάλλον.. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε οταν καθε τσοκαρο 'δημοσιογραφα' εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο "ΕΠΟΣ" θα διαβασεις πολλες βλακειες :P

Οπως σωστα λεει ο Fulgore ειναι ενας τιτλος για ολους . Εμενα πχ μου αρεσε το Daemon Souls αλλα εχεις ιδεα ποσο μικρο κοινο το ειχε εκτιμησει ;

Επεξ/σία από Damachi
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ADHDΔεν αντεδρασα συγκεκριμενα στα αρνητικα ουτε τα δικα σου ουτε των αλλων.

Δεν μπορει να μην εχει αρνητικα το παιχνιδι και δεν μπορουν να μην καταγραφουν αρνητικα. Για αυτο και δεν υπαρχει ποστ μου που διαφωνει με αυτα. Ασε που εμπιστευομαι την κριση σου. Δεν πιστευω οτι τα εβγαλες απο το μυαλο σου.

Αυτο που λεω για σενα και με τσιγκλαει, φαινεται απο αλλα μικρα πραγματακια μαζεμενα που δεν τους δινεις σημασια ουτε εσυ. Απο την αλλη ειναι καθαρα δικο μου ελαττωμα/θεμα αν θες, το γεγονος οτι τσιγκλιεμαι οταν βλεπω ποστ που για μενα υποκινουνται απο καποιο αρνητικο bias(μειωμενο σε σχεση με παλια οκ). Γιατι αυτο κανω παντα στο συγκεκριμενο φορουμ δυστυχως, αλλιως θα ημουν απλα αναγνωστης(μακαρι). :P

Eιναι δικη μου ιδιαιτερη ευαισθησια αυτη. Και δικη μου καθαρα ευθυνη το οτι πηγαινει σε προσωπικο επιπεδο ενω δεν εχω τπτ μαζι σου στην πραγματικοτητα. Ισα ισα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω παντως την αποψη μου για τα 10ρια την εχω ξαναπει.Ειναι γιατι παιχνιδια οπως το god of war(και αλλα single player παρομοια παιχνιδια)ερχονται σε αντιθεση με την ολη ταση της εποχης σε lootboxes και microtransactions.

Οποιος εχει το κουραγιο και ορεξη να δει το παρακατω,θα καταλαβει αρκετα πραγματα για το τι ρολο βαρανε παρομοια παιχνιδια με το god of war και τα περι system seller(τα πρωτα 2 λεπτα αν θελετε προσπεραστε τα)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Το καλυτερο παιχνιδι του ps4 το bloodborne και για εμενα με τεραστια διαφορα.

Εμένα μου φάνηκε καλύτερο το horizon που σπάνε τα κελύφη από τους δεινόσαυρους και μεγαλύτερο χάρτη και τοποθεσίες από το σκουπιδακι που ανακυκλώνει τα ίδια σάπια μέρη

Επεξ/σία από NEKROMA
Δημοσ.

Να πεταχτώ λοιπόν και εγώ να πω την παπαριά μου, μην κάνετε το λάθος ορισμένοι από εσάς να βαθμολογείτε και να κρίνετε παιχνίδια ανά τμήμα, θα τα κρίνετε ως σύνολο και στο τι σας δίνουν ως ολοκληρωμένες οντότητες. Απαξ και προσπαθήσετε να "σπάσετε" το κάθε και να αποδομήσετε το κάθε τμήμα ξεχωριστά τότε θα πάει πάτο το παιχνίδι βάση πάντα στο τι θέλει ο καθένας. 

Ακόμα και ένα παιχνίδι όπως το Witcher 3 με τα άπειρα σφάλματα το σύνολο του είναι περισσότερο από τα μέρη που το απαρτίζουν και το τελικό αποτέλεσμα και αυτό που αποκομίζει ο παίκτης είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία ένα άρτιο αποτέλεσμα. Με το παιχνίδι ασχολήθηκα λιγάκι σε φιλικό σπίτι και μάλλον είναι το πρώτο GoW που με τραβάει να το κάνω ένα πέρασμα και όχι απλά να το τρέξω μηχανικά για να λέω ότι το έπαιξα. 

Προηγούνται άλλα παιχνίδια βέβαια πριν περάσω σε αυτό αλλά σίγουρα έχει μπει στη λίστα μου εν καιρώ. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Να πεταχτώ λοιπόν και εγώ να πω την παπαριά μου, μην κάνετε το λάθος ορισμένοι από εσάς να βαθμολογείτε και να κρίνετε παιχνίδια ανά τμήμα, θα τα κρίνετε ως σύνολο και στο τι σας δίνουν ως ολοκληρωμένες οντότητες. Απαξ και προσπαθήσετε να "σπάσετε" το κάθε και να αποδομήσετε το κάθε τμήμα ξεχωριστά τότε θα πάει πάτο το παιχνίδι βάση πάντα στο τι θέλει ο καθένας. 

Ακόμα και ένα παιχνίδι όπως το Witcher 3 με τα άπειρα σφάλματα το σύνολο του είναι περισσότερο από τα μέρη που το απαρτίζουν και το τελικό αποτέλεσμα και αυτό που αποκομίζει ο παίκτης είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία ένα άρτιο αποτέλεσμα. Με το παιχνίδι ασχολήθηκα λιγάκι σε φιλικό σπίτι και μάλλον είναι το πρώτο GoW που με τραβάει να το κάνω ένα πέρασμα και όχι απλά να το τρέξω μηχανικά για να λέω ότι το έπαιξα. 

Προηγούνται άλλα παιχνίδια βέβαια πριν περάσω σε αυτό αλλά σίγουρα έχει μπει στη λίστα μου εν καιρώ. 

Πρέπει να κοιτάμε τον κόπο που έπεσε στο κάθε παιχνίδι ,αυτό κοιτάνε όλοι τα καλύτερα game σε σύνολο είναι horizon, gow, witcher3 

Για αυτό όλος ο κόσμος τα αποθεώνει

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν ειναι παπαριά. 

Το τερματιζεις και βαθμολογεις στα μπαμ την αισθηση που σου εκανε, χωρις πολλα πολλα. Για μενα ετσι πρεπει να μπαινει ο βαθμος. Αν το σκεφτεις και το αναλυσεις πιο πολυ, το εχασες.

Στο κειμενο γραφεις για τα παντα βεβαια. Το χωριζεις οσο θες αν θες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και εγώ το παιχνίδι εχθές, έχοντας να κάνω ακόμα Valkiries και τα challenges στα 2 realms.

Το παιχνίδι το βρήκα εξαιρετικό στο σύνολό του και διασκέδασα κάθε στιγμή μαζί του. Μου αρέσει πολύ που στην ουσία όλο το game ήταν μιά εισαγωγή στον καινούργιο κόσμο που βρίσκεται ο Κράτος, αφήνοντας πάρα πολύ ιστορία για τα επόμενα παιχνίδια.

Προσωπικά με κέρδισε η ιστορία, ο κόσμος, οι αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων που ήταν τρομερά καλοδουλεμένες, τα production values που είναι πολύ ψηλά. Ήθελα περισσότερο από όλα αυτά. Τώρα που τελείωσε δεν είμαι χορτασμένος, αντίθετα ανυπομονώ για τη συνέχεια.

Τα arena-style challenges realms δεν με ενθουσίασαν και δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ μαζί τους. Στον τεχνικό τομέα ήθελα μιά επιλογή 1080p/60fps.

Τέλος, έπρεπε να βάλουν NG+.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ADHD είπε

Το τελευταιο παιχνιδι που βαθμολόγησα ηταν το FC5 στο οποιο εδωσα 6/10 αν θυμαμαι καλα και ειναι αρκετα κατω απο το metacritic, και αυτο επειδη μου αρεσε πολυ το setting και το τελος(σε αντιθεση με τους περισσοτερους που το εκραξαν)

Το τέλος είναι ένα τεράστιο fuck you άρπα κόλα που το σκεφτήκανε στο δεκάλεπτο εκεί στο nubisoft thinkbox έτσι απλά για να στην σπάσουν και να κάνουν τελείως ανούσιο το ότι έκανες σε όλη την διάρκεια. Στο GOW δεν ισχύει αυτό. ;)

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Εγώ έχω το παλιό ps4 και δεν σβουρίζει καθόλου ακόμα και μετά από πολλές ώρες καψίματος.
Απλά να ξέρετε πως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Για παράδειγμα που έχεις την συσκευή και αν αερίζετε καλά το σημείο,  αν το καθαρίζεις συχνά ώστε να μην έχει πιάσει μέσα σκόνες. Θέλει όμως προσοχή, δεν πρέπει να το φυσήξεις με αέρα βενζινάδικου που θα πετάξει έξω τα πάντα από την πλακέτα!  Μπορεί να πάρει κάποιος έναν απλό φυσητήρα και να κάνει τέλεια την δουλειά του. Αν "αναπνέει" η συσκευή και είναι χωρίς σκόνες, τότε θα λειτουργεί και πιο ήσυχα!

Φίλε έχεις δίκιο αλλά δεν είναι κανόνας.

offtopic

Ps4 pro ver. 7016b (τα πρώτα που βγήκαν), χωρίς σκονη στους αεραγωγούς, με καθαρό ανεμηστηρα επεξεργαστή, σε σημείο που να αερίζεται, πάνω σε βάση λάπτοπ ή και κάθετο με τη δική του βάση.  Sτα βαριά παιχνίδια όπως το GOW τώρα γίνεται της Π*****ΝΑΣ απο τη φασαρία, χωρίς ακουστικά δε μπορείς να παίξεις!!! η κονσόλα εννοείται κρύα σε όλη τη φάση του παιχνιδιού, αλλά τι να το κάνεις αν σε πιάνει πονοκέφαλος...

Ps4 pro ver. 7116b white (εχει μέσα αλλο στήσιμο και άλλο ανεμηστήρια). Το οποίο πρέπει να κατασεκυάστηκε κάπου στο Μάρτιο του 2018 και κάνει το 1/10 του θορύβου απο το 7016b! Χωρίς καμία υπερβολή είναι λίγο πιο θορυβόδες απο το super silent X-ONEX. Χαοτική διαφορά με το πρώτο Ps4Pro

Δηλαδή και τις ιδανικές συνθήκες να φτιάξεις παίζει ρόλο το μηχάνημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...