Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιο ειναι δλδ το τελειο game για σενα αν δεν ειναι αυτο?

3 λεπτά πριν, ilos είπε

Χαλαρά είναι το καλύτερο game που έπαιξα φέτος (μαζί με το into the breach :D), απλά δεν είναι το τέλειο game imo.

μονος σου το λες οτι ειναι το καλυτερο game :lol:

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vlasiospakis είπε

Πες τα Χρυσοστομε.

1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Πες τα Χρυσόστομε.

εγώ παιδιά τα λέω.

Κανείς δεν με ακούει... :P

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, postfire είπε

Δεν υπαρχει τετοιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

μονος σου το λες οτι ειναι το καλυτερο game :lol:

Στο ps4? To bloodborne χαλαρά (ειδικά το DLC) όσο αφορά το pve. Γιατί στο pvp πάσχει χοντρά.

Σε pc υπάρχουν άπειρα games που μπορεί να μην ήταν τόσο polished όσο το gow αλλά έχουν πάρα πολύ καλύτερο replayability.

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Λες πραγματα που δεν εχω πει. Δεν υπαρχει παιχνιδι αψεγαδιαστο πουθενα στον πλανητη. Ουτε και για μενα ουτε και για κανεναν. Λες οτι εχει καποια αρνητικα, δωσε μου ενα παιχνιδι του 10/10(για σενα) να του βρω απειρα αρνητικα, οχι μονο καποια...

Το οτι φυσιολογικοτατα υπαρχουν (-) δεν το κανουν λιγοτερο επος για καποιους λοιπον.

Το οτι κατα γενικη ομολογια αξιζει φαινεται απο το μ.ο του metacritic και απο το μ.ο των αντιδρασεων του κοσμου(που ειναι υπερβολικα θετικες παντου). Αν εχεις μια ελαχιστη εμπειρια απο την βιομηχανια, το καταλαβαινεις δεν θελεις κατι παραπανω. 

Γιατι να ειναι οι αλλοι λαθος και οχι εσυ?

YΓ.Το οτι δεν συμφωνεις με ανθρωπους που κανουν την δουλεια τους για να βγαλουν κριτικες(metacritic) ειναι δικο σου θεμα. Προφανως δεν ειναι οι απολυτοι γκουρου του συμπαντος, αλλα για να κανουν αυτοι την δουλεια εδωσαν και αυτοι ενα βιογραφικο βρε αδερφε και ειναι και 108, δεν ειναι 2.

Ε ναι η δικη σου πρεπει να ειναι μονο σωστη.

Αν ηταν η δικη σου η σωστη συμπαθεστατε κατα τα αλλα ADHD η sony δεν θα υπηρχε σημερα στο χαρτη του gaming!!χαχα :P :P:P 

Δεν απαντας αν το επαιξες αρκετα ομως, με backseat gamers δεν θελω να κανω κουβέντα για το παιχνιδι..

Ναι θα ειχε κλεισει η Sony αν του ειχα βαλει 8.5/10 αντι για 10/10 εγω sure. :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Στο ps4? To bloodborne χαλαρά (ειδικά το DLC) όσο αφορά το pve. Γιατί στο pvp πάσχει χοντρά.

Σε pc υπάρχουν άπειρα games που μπορεί να μην ήταν τόσο polished όσο το gow αλλά έχουν πάρα πολύ καλύτερο replayability.

για πσ4 μιλαμε αποκλειστικο μαν

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν απαντας αν το επαιξες αρκετα ομως, με backseat gamers δεν θελω να κανω κουβέντα για το παιχνιδι..

Ναι θα ειχε κλεισει η Sony αν του ειχα βαλει 8.5/10 αντι για 10/10 εγω sure. :P 

Εγω μπορει να του βαλω και 6/10, απλα μετα θα παραδεχτω οτι εγω ειμαι ο ''τρελος'' του ''χωριου'':P

Aυτη ειναι η διαφορα μας:P

Δεν εχω παιξει το τελευταιο Ζελντα αλλα ξερω οτι ειναι επος ακομα και αν δεν θα μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Το τι γνωμη θα εχω εγω αν το παιξω εχει σημασια μονο για μενα, δεν μπορει να επηρεασει την πραγματικη αξια του παιχνιδιου. Αυτο θελω να πω. Πχ ο φιλος ilos δινει αξια στο replayability. Κατι που εγω δεν κοιταζω καθολου στα παιχνιδια. Ακομα και να σου απαγορευει με καποιο τροπο να το ξαναπαιξεις λιγο θα με χαλασει:P 

Ο καθενας βλεπει διαφορετικα ενα παιχνιδι.

YΓ. Μιλησα γενικα για την κριση σου για τα sony exclusives. Αν ειχες δικιο δλδ με τον τροπο που τα κρινεις,  θα ηταν ολα 1-2 ποντους κατω απο τα υπολοιπα παιχνιδια. Οποτε η sony δεν θα εκανε καλη δουλεια.:p

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Εγω μπορει να του βαλω και 6/10, απλα μετα θα παραδεχτω οτι εγω ειμαι ο ''τρελος'' του ''χωριου'':P

Aυτη ειναι η διαφορα μας:P

Δεν εχω παιξει το τελευταιο Ζελντα αλλα ξερω οτι ειναι επος ακομα και αν δεν θα μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Το τι γνωμη θα εχω εγω αν το παιξω εχει σημασια μονο για μενα, δεν μπορει να επηρεασει την πραγματικη αξια του παιχνιδιου. Αυτο θελω να πω. Πχ ο φιλος ilos δινει αξια στο replayability. Κατι που εγω δεν κοιταζω καθολου στα παιχνιδια. Ακομα και να σου απαγορευει με καποιο τροπο να το ξαναπαιξεις λιγο θα με χαλασει:P 

Ο καθενας βλεπει διαφορετικα ενα παιχνιδι.

YΓ. Μιλησα γενικα για την κριση σου για τα sony exclusives. Αν ειχες δικιο δλδ με τον τροπο που τα κρινεις,  θα ηταν ολα 1-2 ποντους κατω απο τα υπολοιπα παιχνιδια. Οποτε η sony δεν θα εκανε καλη δουλεια.:p

Γιατι καποιος πρεπει να ειναι ο τρελος του χωριου? Επειδη απλα δεν παει με τη μαζα να μοιρασει 10αρακια χωρις να το εχει τελειωσει καν? Ο avg gamer δεν φημίζεται και για τον ελιτισμο του να σου θυμίσω.. Και εγω θελω replayability για αυτο ανεφερα και την απουσια ng+ σαν αρνητικο, για καποια αρνητικα τα οποια με ενοχλουν  παει στο 8.5/10 το οποιο ειναι εξαιρετικη βαθμολογια και υποθέτεις οτι θα ηταν 1-2 ποντους κατω (δηλαδη θα εβαζα και 10.5 :P ) απο τι? Απο ενα παιχνιδι της microsoft (lol)??  Ποιο ειναι το benchmark που θεωρεις οτι κρίνω τα παιχνιδια της Sony και τα βγαζω 1-2 πόντους κατω?

Εγω θα σου ελεγα να παιξεις το παιχνιδι για να διαμορφώσεις δικη σου αποψη για το αν αυτα που λεμε στέκουν η οχι.

edit: Και αλλο πραγμα να αναγνωριζεις οτι ενα παιχνιδι ειναι κατα γενικη ομολογια καλο αλλα δεν κανει για εσενα, δεν εχεις σκοπο να το παιξεις οποτε καλυτερα να μην μπεις στη διαδικασια να το κρινεις και αλλο να το λιώσεις να σου αρεσει και απλα να τονισεις καποια αρνητικα και να δωσεις μια λιγο χαμηλοτερη βαθμολογια απο το ΜΟ. 

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.

Δίνω αξία στο replayability υπό προϋποθέσεις πάντα. Για παράδειγμα το nioh έχει το άπειρο "replayability" με 4 tiers ng loot , τρελό endgame και farming 4 ages με abyss κλπ. Παρόλα αυτά καταντάει τέζα βαρετό για μένα από το map/enemy recycling κάτι που έχει δυστυχώς και το gow με τα ogres/trolls/ancients κλπ. Επειδή όμως κάναν απίστευτη δουλειά στην midgard σε αντίθεση με τα maps της πλάκας του nioh θα γούσταρα να παίξω gow difficulty αν δεν ήταν τόσο tedious οι μάχες στην αρχή. Το βλέπω σαν wasted potential δηλαδή. To bloodborne από την άλλη λόγω trick weapons έχει 4-5+ διαφορετικά builds (strength, skill, quality, blooodlinge+skill/strength, arcane κλπ). Οπότε μπορεί να μη φαίνεται ότι έχει αρκετό replayability στην αρχή αλλά λόγω κυρίως pvp με αυτά τα διαφορετικά builds έχει.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ADHD

Aν τερματησω το Ζελντα θα σου βρω 10δες αρνητικα τα οποια θα δικαιολογουν υποθετικα το 6/10 που υποθετικα θα του βαλω. Φυσικα και θα ειμαι τρελος του χωριου αν υποστηριξω οτι οκ δεν ειναι και κατι τρομερο σαν παιχνιδι. 

(Δεν ειναι το point μου το αν θα συμφωνησω μαζι σου για τα αρνητικα. Μπορει και να συμφωνησω σε ολα. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι σε αλλο πραγμα διαφωνουμε).

ΥΓ. Για τις βαθμολογιες. Oλες αντιδρασεις σου σε αυτο το thread εχουν τα ιδια ακριβως χαρακτηριστηκα με τις αντιδρασεις σου σε ολα τα sony exclusives threads. Και εχει πλακα που στο λεω καθε φορα αλλα και παλι μου το επιβεβαιωνεις σε καθε νεο ps4 exclusive thread:P 

edit. Δεν εχει να κανει με τα αρνητικα ως αρνητικα, καλα κανεις και τα γραφεις, μαζι σου 1000%. Στην υπολοιπη σταση σου φαινεται αυτο που λεω και με τσιγκλαει να το σχολιασω :P.

Πολλοι εχουν γραψει αρνητικα αλλωστε αλλα δεν απαντησα σε κανεναν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τσακώνεστε βασικά. Το game είναι στο είδος του (το είδος του είναι action-adventure, όχι ξερό action όπως αναφέρθηκε πιο πίσω - τεράστια διαφορά) ένα από τα πιο ολοκληρωμένα games των τελευταίων ετών σαν πακέτο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αρνητικά, ωστόσο είναι αμελητέα μπροστά στην συνολική εμπειρία που προσφέρει. Ε, τώρα αν προσπαθούμε να βρούμε αρνητικό στην υποκριτική και στο σενάριο ενός game όπου ο χαρακτήρας είναι έκπτωτος θεός που πολεμάει δράκους, χέστε το, το game δεν είναι για εσάς, παίξτε τίποτα άλλο.

Είναι ένα game του 10/10; Σίγουρα όχι*. Είναι ένα game του 9/10; Ίσως, με λίγη προσπάθεια, αν παραβλέψουμε μερικά μελανά σημεία που όμως δεν καταστρέφουν τη συνολική εμπειρία. Σίγουρα πάντως είναι ένα game που αξίζει 8-8,5 και πάνω. Από πότε το 8 στα 10 θεωρείται κακός βαθμός και θάψιμο για έναν τίτλο; Επειδή όμως πρέπει να υπάρχει μια σχετική σχετικότητα, από τη στιγμή που το HZD έχει πάρει 9/10 στο metacritic με τόσο broken μηχανισμούς, τότε το GoW είναι άνετα 9,5αράκι.

*το 10/10 το παίρνουν πολύ συγκεκριμένα games που είναι διαφορετικά για το καθένα μας και εξαρτώνται από το γούστο μας. Το δικό μου 10/10 π.χ. πάει στο Planescape: Torment που οι μισοί εδώ μέσα θα το παρατούσατε στο δεκάλεπτο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ποιος χαρακτηρισε το παιχνιδι πατατα? Ελεος κανεις δεν ειπε οτι ειναι πατατα

@ilos μεχρι να παιξεις monster hunter, τοτε θα εχεις παιξει το καλυτερο :P

Δημοσ.

Παιξτο εσυ το zelda, τερμάτισε το, φερε επιχειρήματα για ποιο λογο κοβεις 4 βαθμους και καθε άποψη δεκτή, καποιοι μπορει να συμφωνήσουν κάποιοι οχι, υπαρχει μια λεπτή γραμμή σε αυτο ομως. Το τελευταιο παιχνιδι που βαθμολόγησα ηταν το FC5 στο οποιο εδωσα 6/10 αν θυμαμαι καλα και ειναι αρκετα κατω απο το metacritic, και αυτο επειδη μου αρεσε πολυ το setting και το τελος(σε αντιθεση με τους περισσοτερους που το εκραξαν) αλλιως θα επαιρνε και χαμηλότερα οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το πας σε anti-sony bias αλλα αν θες να βλεπεις παντού εχθρούς της μαμας εταιρείας ειναι δικο σου θεμα. 

Πραγματικα δεν με αφορα καθολου αν ειναι sony exclusive η οχι, εγω το κρινω σαν ενα οποιοδήποτε παιχνίδι σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, εσενα μαλλον σε νοιαζει παρα πολυ και το φαίνεται και απο το γεγονος οτι το αναφέρεις συνέχεια ενω εγω καθόλου.. Και εννοείται αν σου πει καποιος "μα εχω εχω αγορασει και ps4 και pro πως γινεται να ειμαι hater" θα το θεωρήσεις πολυ φυσιολογικό να σκόρπισε τα λεφτα του μονο και μονο για να μπορει να κραζει οπως λες. Γιατι στο μυαλο σου το 8.5/10 φυσικα ειναι κραξιμο, οπως και να σπαταλησει 500+h στο bloodborne, 350h στο mhw, 150+ στο nioh, 50 σιγουρα στο gow κτλπ κτλπ ειναι λογο αυνειδητου hating, οσο με πληγώνεις τοσο με πωρώνεις φαση... :P 

Δεν εχω να πω κατι αλλο οποιος καταλαβε καταλαβε.

Το δικο μου 10/10 μιας και αναφερθηκε αν πρεπει να παει καπου παει στο Portal 2, genius level design, brilliant voice acting/humor, δεν κανει κοιλια πουθενα και για αλλους 1000 λογους αλλα οκ δεν εχει τις "γραφικαρες" να "ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΞΜΠΟΞ" :P 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ποιος χαρακτηρισε το παιχνιδι πατατα? Ελεος κανεις δεν ειπε οτι ειναι πατατα

@ilos μεχρι να παιξεις monster hunter, τοτε θα εχεις παιξει το καλυτερο :P

Περιμένω την pc master race edition :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...