Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικο ειναι να σε εχει κουρασει αμα χτυπιεσαι πολλες ωρες με valkyries .Eμενα με χαλασε που λοιπουν κομματια για να πλασαριστουν ως Dlc παω στοιχημα οτι στα προσεχως

Spoiler

θα φιστικ'σουμε τη Freya :P και ο Κράτος θα προδοθει απο το μικρο Loki

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Δηλαδη ειναι το καλυτερο action game ever? seriously τωρα?? :P Τελος παντων αποψη σου δεν εχει νοημα..

Τελικα ειναι action η action rpg? Εχω μπερδευτει λιγο με το genre και ποσες κατευθυνσεις εχει παρει το συγκεκριμενο παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μεγαλη σημασια αν το παιχνιδι ειναι για 8,9 ή 10/10?Νομιζω οτι οι βαθμολογιες αυτες καθαυτεςμικρη σημασια εχουν οταν η πλειοψηφια του κοσμου απολαμβανει πολυ το παιχνιδι που παιζει.

Και εν μερη και οι βαθμολογιες αυτο το πραγμα συνηθως εκφραζουν,στο κατα ποσο αρεσε στον κοσμο που το επαιξε.

Προφανως και εχει τα λαθη του το παιχνιδι οπως λαθη ειχε και το Last of Us,και το persona και το Bloodborne,και το Horizon Και ολα τα παιχνιδια δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Οσο για τον Ζοκ απλα του στειλανε το Press kit(γελαμε)και μιας και επρεπε να ανεβασει ενα video,ε αργησε να βγαλει το εν λογω video για να διαβασει και να κριτικαρει τις γνωμες/αποψεις των αλλων.

Δεν συμφωνω γιατι δυστηχως αρκετα απο τα πραγματα που κανει παραπονα αναφερονται αργοτερα.Ακομα και τα cooldown στα skills αν προχωρησεις αργοτερα και παιξεις μονο με cooldown και ρουνους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Πως φαινεται οτι το αξιζει? Το εχεις παιξει αρκετα? Γενικα απο οσο εχω δει εδω μεσα οσοι εχουμε πει καποια αρνητικα πραγματα το εχουμε λιωσει και σιγουρα οταν εχεις εστω και λιγα αρνητικά στο μυαλο το δικο μου 9.4 δεν βγάζεις με τιποτα και ποτε.. Γιατι οι περισσοτεροι ριχνουν ενα playthrough στο easy, γενικα εντυπωσιαζονται εύκολα με λιγα γραφικα λιγο story και κανα καλο σκηνικο οποτε η γνωμη τους δεν εχει την ιδια βαρύτητα για εμένα. Σορρυ αν υποτιμω καποιους αλλα ειναι η αποψη μου και παρτο οπως ειναι.

Εγω λεω οτι το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο με καποια θεματακια, εσυ οχι ειναι τελειο, ειναι αψεγαδιαστο, ειναι το καλυτερο, (αυτο σημαινει 9.5) ε σε αυτο δεν συμφωνω και δεν παιρνω στα σοβαρα τα random "10/10, επος" κτλπ ουτε τις βαθμολογιες του metacritic τι να γινει τωρα. :P 

πως να το κανουμε τωρα το 9.5 το αξιζει

αυτα τα λιγα θεματα που εχει χαρτης κτλ του κοψανε το 0.5 που προσωπικα εγω του εβαλα 10 γαιτι δεν με ενοχλησαν 

ειναι τοσο επος το παιχνιδι που αυτα τα 2-3 που εχει τα καταπινει..

το εχουμε καταλαβει μαν δεν ειναι αναγκη σε καθε ποστ του 10 να το αναφερεις

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Πως φαινεται οτι το αξιζει? Το εχεις παιξει αρκετα? Γενικα απο οσο εχω δει εδω μεσα οσοι εχουμε πει καποια αρνητικα πραγματα το εχουμε λιωσει και σιγουρα οταν εχεις εστω και λιγα αρνητικά στο μυαλο το δικο μου 9.4 δεν βγάζεις με τιποτα και ποτε.. Γιατι οι περισσοτεροι ριχνουν ενα playthrough στο easy, γενικα εντυπωσιαζονται εύκολα με λιγα γραφικα λιγο story και κανα καλο σκηνικο οποτε η γνωμη τους δεν εχει την ιδια βαρύτητα για εμένα. Σορρυ αν υποτιμω καποιους αλλα ειναι η αποψη μου και παρτο οπως ειναι.

Εγω λεω οτι το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο με καποια θεματακια, εσυ οχι ειναι τελειο, ειναι αψεγαδιαστο, ειναι το καλυτερο, (αυτο σημαινει 9.5) ε σε αυτο δεν συμφωνω και δεν παιρνω στα σοβαρα τα random "10/10, επος" κτλπ ουτε τις βαθμολογιες του metacritic τι να γινει τωρα. :P 

Λες πραγματα που δεν εχω πει. Δεν υπαρχει παιχνιδι αψεγαδιαστο πουθενα στον πλανητη. Ουτε και για μενα ουτε και για κανεναν. Λες οτι εχει καποια αρνητικα, δωσε μου ενα παιχνιδι του 10/10(για σενα) να του βρω απειρα αρνητικα, οχι μονο καποια...

Το οτι φυσιολογικοτατα υπαρχουν (-) δεν το κανουν λιγοτερο επος για καποιους λοιπον.

Το οτι κατα γενικη ομολογια αξιζει φαινεται απο το μ.ο του metacritic και απο το μ.ο των αντιδρασεων του κοσμου(που ειναι υπερβολικα θετικες παντου). Αν εχεις μια ελαχιστη εμπειρια απο την βιομηχανια, το καταλαβαινεις δεν θελεις κατι παραπανω. 

Γιατι να ειναι οι αλλοι λαθος και οχι εσυ?

YΓ.Το οτι δεν συμφωνεις με ανθρωπους που κανουν την δουλεια τους για να βγαλουν κριτικες(metacritic) ειναι δικο σου θεμα. Προφανως δεν ειναι οι απολυτοι γκουρου του συμπαντος, αλλα για να κανουν αυτη την δουλεια εδωσαν και αυτοι ενα βιογραφικο βρε αδερφε και ειναι και 108, δεν ειναι 2.

2 ώρες πριν, ADHD είπε

Δηλαδη ειναι το καλυτερο action game ever? seriously τωρα?? :P Τελος παντων αποψη σου δεν εχει νοημα..

Ε ναι η δικη σου πρεπει να ειναι μονο σωστη.

Αν ηταν η δικη σου η σωστη συμπαθεστατε κατα τα αλλα ADHD η sony δεν θα υπηρχε σημερα στο χαρτη του gaming!!χαχα :P :P:P 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Στην κατηγορια οταν εννοεις? Απο ολα τα GoW που εχουν βγει? Απο αυτα ναι ειναι το καλυτερο αλλα τα παιχνίδια δεν κρίνονται έτσι.

Η κατηγορια των action hack n slash ανεκαθεν ειχε πολλα αρνητικα περαν του gameplay(god of war,bayonetta,dmc,MGR)και ας περνανε τα πιο γνωστα πολυ υψηλες βαθμολογιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Λες πραγματα που δεν εχω πει. Δεν υπαρχει παιχνιδι αψεγαδιαστο πουθενα στον πλανητη. Ουτε και για μενα ουτε και για κανεναν. Λες οτι εχει καποια αρνητικα, δωσε μου ενα παιχνιδι του 10/10(για σενα) να του βρω απειρα αρνητικα, οχι μονο καποια...

Το οτι φυσιολογικοτατα υπαρχουν (-) δεν το κανουν λιγοτερο επος για καποιους λοιπον.

Το οτι κατα γενικη ομολογια αξιζει φαινεται απο το μ.ο του metacritic και απο το μ.ο των αντιδρασεων του κοσμου(που ειναι υπερβολικα θετικες παντου). Αν εχεις μια ελαχιστη εμπειρια απο την βιομηχανια, το καταλαβαινεις δεν θελεις κατι παραπανω. 

Γιατι να ειναι οι αλλοι λαθος και οχι εσυ?

YΓ.Το οτι δεν συμφωνεις με ανθρωπους που κανουν την δουλεια τους για να βγαλουν κριτικες(metacritic) ειναι δικο σου θεμα. Προφανως δεν ειναι οι απολυτοι γκουρου του συμπαντος, αλλα για να κανουν αυτοι την δουλεια εδωσαν και αυτοι ενα βιογραφικο βρε αδερφε και ειναι και 108, δεν ειναι 2.

Ε ναι η δικη σου πρεπει να ειναι μονο σωστη.

Αν ηταν η δικη σου η σωστη συμπαθεστατε κατα τα αλλα ADHD η sony δεν θα υπηρχε σημερα στο χαρτη του gaming!!χαχα :P :P:P 

Πες τα Χρυσοστομε.

Επεξ/σία από vlasiospakis
Δημοσ.

Εχει πεσει πολυ γκρινια γιαυτο το παιχνιδι πολυ πριν κυκλοφορησει.Παρακαλαμε να βγαινουν παιχνιδια τετοιου μεγεθους, και που βγαινουν παλι κατι θα βρεθει να πεσει κραξιμο.

• Like 2
Δημοσ.

E μα δεν είναι για όλους το game, παρόλα αυτά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι το top rated ps4 game atm, μπορεί να μην είναι 10/10 αλλα είναι ότι καλύτερο υπάρχει βάση rating, οποτε τα υπόλοιπα περιττά νομίζω. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το πόσο "10/10" είναι ένα game εξαρτάται από τις προσδοκίες και τα θέλω του κάθε ανθρώπου..

Πχ για μένα η πρώτη μάχη με τον stranger ήταν παραπλανητική γιατί μετέπειτα δε ξανασυναντάς παρόμοιο acting/σκηνικά. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι το ορόσημο-σταθμός στην ιστορία του gaming. Το σίγουρο είναι ότι δε προσφέρει αργότερα στο replayability σε μελλοντικά playthroughs γιατί τραβάει υπερβολικά και είναι τέζα scripted.

Όπως και η εξερεύνηση του midgard όσο ήμουν low level ακόμα και δεν είχα abilities ήταν το απόγειο του game για μένα. Για κάποιον άλλον που θα είχε κουραστεί να τρώει 1 shot από το κάθε mob θα το είχε αναβάλει και θα rushaρέ το main story για να είναι πιο "efficient" στην εξερεύνησή του αργότερα.

Το ίδιο και οι valkyries. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πήγαιναν στην πρώτη καθαρά από περιέργεια, θα χάναν 2-3 φορές και θα την παράταγαν για endgame. Εγώ αντιθέτως τις ξετρύπωσα όλες πριν πάω καν helheim. Και πραγματικά ευγνωμονώ την SM που σου δίνει αυτήν την δυνατότητα και δεν τις κλείδωσε μόνο για endgame.

Πάντως και μόνο από το πόσο κουραστικό και unfun είναι το god of war difficulty, σε σημείο να μη θέλει κάποιος να το παίξει 2η φορά το game για μένα δεν είναι 10ράκι.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως δεν γινεται να μας αρεσουν ολα τα παιχνιδια.Αλλα εδω εχει ξεφυγει η κατασταση.Και τι δεν ακουσαμε για το παιχνιδι πριν κυκλοφορησει.Οτι ειναι το παιχνιδι πατατα και ειμαστε κοροιδα που θα το αγορασουσε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Προφανως δεν γινεται να μας αρεσουν ολα τα παιχνιδια.Αλλα εδω εχει ξεφυγει η κατασταση.Και τι δεν ακουσαμε για το παιχνιδι πριν κυκλοφορησει.Οτι ειναι το παιχνιδι πατατα και ειμαστε κοροιδα που θα το αγορασουσε.

Χαλαρά είναι το καλύτερο game που έπαιξα φέτος (μαζί με το into the breach :D), απλά δεν είναι το τέλειο game imo.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ilos

10 δεν βγαζει ετσι και αλλιως. Κοντα 9.5 μ.ο του εδωσαν. Τελειο ουτε για αυτους δεν ειναι.

Αλλα και παλι για τον καθενα ειναι φυσικα διαφορετικο το taste, τι τον ενοχλει και αυτο που τον ενοχλει σε τι ποσοστο μπορει να μετραει για αυτον, κτλ.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν το αξιζει το 9.4. Η οτι ειναι ολοι τρελοι η παιδακια επειδη το θεωρουν επος. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Το πόσο "10/10" είναι ένα game εξαρτάται από τις προσδοκίες και τα θέλω του κάθε ανθρώπου..

Πχ για μένα η πρώτη μάχη με τον stranger ήταν παραπλανητική γιατί μετέπειτα δε ξανασυναντάς παρόμοιο acting/σκηνικά. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι το ορόσημο-σταθμός στην ιστορία του gaming. Το σίγουρο είναι ότι δε προσφέρει αργότερα στο replayability σε μελλοντικά playthroughs γιατί τραβάει υπερβολικά και είναι τέζα scripted.

Όπως και η εξερεύνηση του midgard όσο ήμουν low level ακόμα και δεν είχα abilities ήταν το απόγειο του game για μένα. Για κάποιον άλλον που θα είχε κουραστεί να τρώει 1 shot από το κάθε mob θα το είχε αναβάλει και θα rushaρέ το main story για να είναι πιο "efficient" στην εξερεύνησή του αργότερα.

Το ίδιο και οι valkyries. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πήγαιναν στην πρώτη καθαρά από περιέργεια, θα χάναν 2-3 φορές και θα την παράταγαν για endgame. Εγώ αντιθέτως τις ξετρύπωσα όλες πριν πάω καν helheim. Και πραγματικά ευγνωμονώ την SM που σου δίνει αυτήν την δυνατότητα και δεν τις κλείδωσε μόνο για endgame.

Πάντως και μόνο από το πόσο κουραστικό και unfun είναι το god of war difficulty, σε σημείο να μη θέλει κάποιος να το παίξει 2η φορά το game για μένα δεν είναι 10ράκι.

Πες τα Χρυσόστομε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...