Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δεν είδα να έχει ξανανέβει εδώ, μια διαφορετική οπτική από αυτή που έχουμε οι περισσότεροι μας εδώ μέσα. Προσωπικά διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λέει, αλλά καλό είναι να ακούγεται και μια διαφορετική άποψη:
hasiotis_john Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Σεβαστή η άποψη του καθενός! Και γω δεν συμφωνώ σε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, αλλά έτσι είναι αυτά. ΔΕΝ έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Ωστόσο απ' ότι κατάλαβα ο συγκεκριμένος έβγαλε τελικά συμπεράσματα μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού το οποίο εμένα προσωπικά μου δείχνει έναν κλασικό youtuber που ήθελε να προκαλέσει λίγο ντόρο για ευνόητους λόγους. 2
Alastor192 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 ετσι ειναι,υπηρχε ντορος γυρω απτο GoW μιας και το παιξαν οι παντες και σου λεει γιατι να μην τσιμπησω καποια κλικς και απο κει,οταν γνωριζω πως δεν με ενδιαφερουν τετοια παιχνιδια. Αυτος αν δεν κανω λαθος ασχολειται κατα 90% με online multiplayers και εκανε και τον speaker σε τουρνουα league of legends κλπ. 2
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Αν και δεν βλεπω Ελληνες "γιουτουμπερς" σε κάποια πραγματα εχει δικιο, οπως οτι δεν ειναι για 10/10 (σχεδον τιποτα δεν αξιζει τοσο), δεν προσφερει κατι καινοτομο γενικα και οκ αυτο που ηθελε να πει μαλλον εχοντας παιξει μονο 6 ωρες ειναι οτι δεν ειδε τα επικα σκηνικα του 3 πχ, απλα καποιες αδιαφορες μαχες με trolls (με εξαιρεση τον stranger ολα τα αλλα μεχρι τοτε ειναι meh). Επισης το ολο παιχνιδι οταν το τελειωσεις σε αφηνει με την αισθηση οτι ειναι κάποιου είδους εισαγωγή για αυτο που θα ακολουθήσει αφου εχει αρκετα loose ends πχ τι θα γινει με τη Freya θα τη σφαξουμε να ηρεμησει? θα μας συγχωρέσει τι ακριβώς?? , δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα just saying. Εγω παρόλα αυτα το ευχαριστηθηκα παρα πολυ το παιχνιδι και το παω αργα αργα για platinum βλεποντας ξανα τις υπεροχες τοποθεσίες και απολαμβανοντας το σύστημα μαχης. 1
dekulinkgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Να πω και εγω την αποψη μου τελικα για το παιχνιδι.Οπως ειπε και ο malthador παραπανω να ακουστει μια διαφορετικη αποψη για το παιχνιδι.Εχω γραψει και μια πρωτη εντυπωση για το παιχνιδι οταν πρωτοκυκλοφορησε.Ειχα αναφερει την καμερα σαν αρνητικο και στο "βαρος" του kratos. Εχοντας τελειωσει το παιχνιδι για μενα το μεγαλυτερο αρνητικο του παιχνιδιου ηταν η καμερα.Προσωπικα κακη επιλογη για αυτου του ειδους το παιχνιδι.Πολλες φορες κατα την διαρκεια της μαχης δεν ηξερα απο που μου ερχοταν οι εχθροι.Παταγα το κατω του dpad για να κανει 180 στροφη και παλι γυριζα για να βρω που ειναι ο εχθρος.Προσωπικα δεν με βοηθαγανε και τα "βελακια" που σου δειχνανε απο που ερχονταν. Το 2ο μεγαλο αρνητικο ηταν το pacing-ροη για μενα.Εκει που θεριζες κοσμο ξαφνικα κουβαλα το ταδε κρυσταλλο ή το ταδε ζωο κτλπ και ξαφνικα ο kratos κινειται σαν δυσκοιλιος.Εγινε walking sim.Αυτο με την ροη φανηκε προς το τελος οπου οπως ειπε και ο angry joe your princess is in another castle.Μου εσπασε τα νευρα ααα παμε να κανουμε αυτο.Ωπα δεν μπορουμε χρειαζεται αυτο.Ωραια το βρηκαμε παμε τοτε,ωπα κατι εγινε δεν μπορουμε.Το κανανε αυτο για να μεγαλωσουνε την διαρκεια αλλα προσωπικα εγιβε αγγαρεια μετα. Το αλλο αρνητικο ειναι οτι σαν ταυτοτητα επασχε το παιχνιδι.Ειχε αρκετα απο metroid και dark souls και λιγο απο god of war.Το πιο επικο ηταν η μαχη με τον stranger.Εκει πραγματικα θυμισε god of war. Τωρα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακο παιχνιδι.Απλως θεωρω οτι ειναι αρκετα υπερεκτιμημενο.Δηλαδη αν του εβαζα βαθμολογια θα επαιρνε ενα 7,5-8. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Eτσι γινεται με ολα τα παιχνιδια του 9/10 - 10/10. Θα υπαρχουν καποιοι που για αυτους θα ειναι 7/10 ή 8/10. Απλα θα ειναι λιγοι αυτοι. Και για μενα το GTA5 δεν ειναι για πανω απο 8/10. Αλλα αντικειμενικα καταλαβαινω οτι ειναι, πως να το κανουμε.:p
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει χαθει λιγο η μπαλα με τις βαθμολογίες, 8/10 ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ βαθμός, οι περισσότεροι εδω νομιζουν οτι σημαίνει κατι μετριο, το 10/10 θα πρεπει να υπάρχει για masterpieces, πολυ ιδιαίτερες περιπτώσεις, σταθμούς στην ιστορια του gaming, παιχνίδια που θα πανε το genre η και τα VGs γενικα μπροστα κτλπ οχι απλα μια κορυφαια παραγωγή/εμπειρία . Το GoW δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα εκτος αν εισαι 14 και εντυπωσιαζεσαι τοσο πολυ με τα γραφικα. Πολυ ευκολα βλεπω να πεταμε τα 10αρια και το "επος" οχι μονο απο user comments αλλα και απο τους διαφορους "gaming journalists" Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από ADHD 6
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικα συμφωνω με αυτο που λες, αλλα το GOW ενα 9.4 βγαζει μ.ο. Και απο οτι φαινεται το αξιζει. Και αν καποιος νιωθει οτι ειναι επος γιατι να μην το γραψει. Γιατι ενοχλει τοσο πολυ αυτο?(καλα ξερω:P μην τα ξαναλεμε:P) Δλδ τα απειρα σχολια που γραφουν για επος, για το οτι μετα το GOW τους χαλαει να παιξουν αλλα παιχνιδια. Το οτι γεμισαν και δεν δεν θελουν να παιξουν τπτ αλλο κτλ κτλ, προερχονται απο 14χρονα που εντυπωσιαζονται απο γραφικα? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πως φαινεται οτι το αξιζει? Το εχεις παιξει αρκετα? Γενικα απο οσο εχω δει εδω μεσα οσοι εχουμε πει καποια αρνητικα πραγματα το εχουμε λιωσει και σιγουρα οταν εχεις εστω και λιγα αρνητικά στο μυαλο το δικο μου 9.4 δεν βγάζεις με τιποτα και ποτε.. Γιατι οι περισσοτεροι ριχνουν ενα playthrough στο easy, γενικα εντυπωσιαζονται εύκολα με λιγα γραφικα λιγο story και κανα καλο σκηνικο οποτε η γνωμη τους δεν εχει την ιδια βαρύτητα για εμένα. Σορρυ αν υποτιμω καποιους αλλα ειναι η αποψη μου και παρτο οπως ειναι. Εγω λεω οτι το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο με καποια θεματακια, εσυ οχι ειναι τελειο, ειναι αψεγαδιαστο, ειναι το καλυτερο, (αυτο σημαινει 9.5) ε σε αυτο δεν συμφωνω και δεν παιρνω στα σοβαρα τα random "10/10, επος" κτλπ ουτε τις βαθμολογιες του metacritic τι να γινει τωρα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από ADHD 2
mtifosi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Υπαρχει καποιος αλλος τιτλος στην κατηγορια του gow ωστε να ειναι καλυτερος δηλαδη για να παρει πχ 8/10. Η απαντηση ειναι οχι και το gow εκανε το επομενο βημα στην κατηγορια.Επομενως ακομα και ενα 10/10 του αξιζει.
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, mtifosi είπε Υπαρχει καποιος αλλος τιτλος στην κατηγορια του gow ωστε να ειναι καλυτερος δηλαδη για να παρει πχ 8/10. Η απαντηση ειναι οχι και το gow εκανε το επομενο βημα στην κατηγορια.Επομενως ακομα και ενα 10/10 του αξιζει. Στην κατηγορια οταν εννοεις? Απο ολα τα GoW που εχουν βγει? Απο αυτα ναι ειναι το καλυτερο αλλα τα παιχνίδια δεν κρίνονται έτσι.
mtifosi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Στην κατηγορια οταν εννοεις? Απο ολα τα GoW που εχουν βγει? Απο αυτα ναι ειναι το καλυτερο αλλα τα παιχνίδια δεν κρίνονται έτσι. Οχι δεν εννοω μονο τα προηγουμενα αλλα γενικα action... 1
ADHD Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, mtifosi είπε Οχι δεν εννοω μονο τα προηγουμενα αλλα γενικα action... Δηλαδη ειναι το καλυτερο action game ever? seriously τωρα?? Τελος παντων αποψη σου δεν εχει νοημα.. 1
mtifosi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Δηλαδη ειναι το καλυτερο action game ever? seriously τωρα?? Τελος παντων αποψη σου δεν εχει νοημα.. Με βαση τις περισσοτερες κριτικες και την γενικη αποδοχη που γνωριζει ειτε αρεσει ειτε οχι ειναι το καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα