Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, postfire είπε

τελειωσα την παιχνιδαρα το ΕΠΟΣ!!!

δεν υπαρχουν λογια για το παιχνιδι.....απλα....

Θα συμφωνήσω 100% 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Όπως είχα πει και σε κάποιους φίλους όταν είχα δει το ιαπωνικό trailer.

Μπορώ να δεχθώ τον Atreus αλλά όχι τον Kratos. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To τέλειωσα και γω ...... και τελείωσα!!:unsure:

Έπος.

Να ρωτήσω ρε σεις, μιας και τώρα έχω ξεκινήσει την γύρα και έχω τρελαθεί με πόσα πολλά ενδιαφέρον μπορείς να βρεις που άνετα θα χώραγαν και στην κεντρική ιστορία.  Έφτασα σε ένα μέρος που έχει 8 θρόνους. Φάνηκε σημαντικό μέρος και ότι κάτι μεγάλο θα έρθει και θα με λιώσει, αλλά τελικά τζίφος. Την πάτησα όπως και αυτός στο βίντεο από κάτω. Μήπως κάτι μου διέφυγε και είχε κάτι σημαντικό εκεί?

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Να ρωτήσω ρε σεις, μιας και τώρα έχω ξεκινήσει την γύρα και έχω τρελαθεί με πόσα πολλά ενδιαφέρον μπορείς να βρεις που άνετα θα χώραγαν και στην κεντρική ιστορία.  Έφτασα σε ένα μέρος που έχει 8 θρόνους

Spoiler

There are 9 Valkyries in the game. 8 of them are normal Valkyries and 1 is the Valkyrie Queen that can only be summoned after defeating all the others (and she’s the strongest boss in the game).

• 4 in Midgard
  • 1 in Alfheim
  • 1 in Helheim
  • 1 in Muspelheim
  • 1 in Niflheim

After having killed the 8 Valkyries, you must bring their heads to the Council of Valkyries Region in Midgard. It’s in the north of the Lake of Nine. Place the 8 heads on the thrones to summon the Queen

• Like 1
Δημοσ.

Τερματίσα και εγώ σήμερα το παιχνίδι. Στα προηγούμενα θεωρώ ότι οι μάχες ήταν πιο επικές! Κατά τα άλλα εννοείται πολύ ωραίο. Πιστεύω με τον Ατρεα σίγουρα θα έχει και συνέχεια. Με ξενερώσε λίγο το ότι τα Bosses δεν ήταν μπόλικοι Θεοί όπως τα προηγούμενα. Από γραφικά γουσταρα πολύ, πραγματικά πανέμορφα τοπία. Με εκπλήσσει το τι μπορεί να κάνει η κονσόλα. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To τελειωσα και εγω το σουκου .

ΕΠΟΣ

Σκοτωσα ολες τις Βαλκυριες ,πηγα τον Κρατος lv 9  ,μαξαρα την αρμορ εκτος απο τον θωρακα που ειναι 8 ,ανοιξα ολα τα σεντουκια  στο Nilfheim  εκτος απο τα ρηγματα .Τελειωσα ολα τα challenges  στην περιοχη με τις λαβες .Δεν ασχολουμαι με κατι αλλο βαριεμαι αλλωστε εχουν μεινει ελαχιστα να κανω .

Το game ειναι σιγουρα μεσα στο top 3 της γενιας και σε  επιμερους κομματια ειναι το κορυφαιο βλ. τεχνικος τομεας.Kαι ισως απο τις σπανιες φορες που ενα τοσο παλιο franchise   κανει τους προκατοχους του να φανταζουν σκουπιδια μπροστα του 

Μπραβο στην Santa Monica για την εξαιρετικη δουλεια ,πεσανε σαγονια .

Αυτο που αναμενω τωρα ειναι το RDR2   και φυσικα το last of us 2 .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2018 στις 7:14 ΜΜ, shadowlike είπε

ρε παιδιά το ps4 pro κάνει σε κανέναν άλλο σαν αεροπλάνο όποτε παίζετε το gow;

Ναι το κάνει και σε εμένα! :D

Το φτάνει στα όριά του το παιχνίδι! 

Και μια ερώτηση. Εγώ έχω την έκδοση χωρίς την Ελληνική μεταγλώττιση. Αν βάλω το δισκάκι με την ελληνική μεταλώτιση τα savegames θα είναι συμβατα;

Επεξ/σία από gkagg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος και απο εμένα χθες το βράδυ. 

Εχει ένα μεγάλο κακό το god of war. Ανεβάζει τόσο ψηλά τον πήχη, που οτι και να βάλεις μετά κάθεσαι και κοιτάς την τηλεόραση ξενερωμένος. Αναμένω το Detroit become human. Μέχρι τότε θα σαχλαμαρίσω με κανα Pro, fifa, street fighter κτλ κτλ

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το παλιό ps4 και δεν σβουρίζει καθόλου ακόμα και μετά από πολλές ώρες καψίματος.
Απλά να ξέρετε πως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Για παράδειγμα που έχεις την συσκευή και αν αερίζετε καλά το σημείο,  αν το καθαρίζεις συχνά ώστε να μην έχει πιάσει μέσα σκόνες. Θέλει όμως προσοχή, δεν πρέπει να το φυσήξεις με αέρα βενζινάδικου που θα πετάξει έξω τα πάντα από την πλακέτα!  Μπορεί να πάρει κάποιος έναν απλό φυσητήρα και να κάνει τέλεια την δουλειά του. Αν "αναπνέει" η συσκευή και είναι χωρίς σκόνες, τότε θα λειτουργεί και πιο ήσυχα!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Socratis_g είπε

Τελος και απο εμένα χθες το βράδυ. 

Εχει ένα μεγάλο κακό το god of war. Αναιβάζει τόσο ψηλά τον πήχη, που οτι και να βάλεις μετά κάθεσαι και κοιτάς την τηλεόραση ξενερωμένος. Αναμένω το Detroit become human. Μέχρι τότε θα σαχλαμαρίσω με κανα Pro, fifa, street fighter κτλ κτλ

ακριβως ετσι το παθα και γω

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gkagg είπε

Ναι το κάνει και σε εμένα! :D

Το φτάνει στα όριά του το παιχνίδι! 

Και μια ερώτηση. Εγώ έχω την έκδοση χωρίς την Ελληνική μεταγλώττιση. Αν βάλω το δισκάκι με την ελληνική μεταλώτιση τα savegames θα είναι συμβατα;

Όχι δεν θα είναι, ξανά από την αρχή το Game μετά. Σου μιλάει παθών.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giannis_kan είπε

Όχι δεν θα είναι, ξανά από την αρχή το Game μετά. Σου μιλάει παθών.. 

Ωχ!! Καλά άσε καλύτερα!! Μια χαρά είναι και τα Αγγλικά! :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gkagg είπε

Ωχ!! Καλά άσε καλύτερα!! Μια χαρά είναι και τα Αγγλικά! :D

Να σου πω την αλήθεια ήθελα και εγώ με την ελληνική μεταλώτιση για πιο καλή εμπειρία αλλά μου φαίνεται με την γνήσια την αγγλική είναι πολύ καλύτερο. Απλά με τα ελληνικά προσωπικά κτλβα το story πολύ πιο καλά. Btw πολύ fail η φωνή του Ατρεα στην ελληνική γλώσσα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...