panther_512 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Α εντάξει τοτε , αυτην την στιγμή με lvl 5 και 1 2 κομμάτια απο 6 Παρεπιπτόντως τώρα πήγα στο muspelheim , εκπλητική τοποθεσία και γραφικά με την λάβα , οταν έρθει το photo mode σε update θα βγάλουμε εκπληκτικές φωτογραφίες Εντάξει, πολύ φτωχό το realm. Ουσιαστικά λίγες αρένες είναι με ακριβώς το ίδιο setup. Τουλάχιστον αυτό έχω εκλάβει στις πρώτες 3 που πήγα.
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, panther_512 είπε Εντάξει, πολύ φτωχό το realm. Ουσιαστικά λίγες αρένες είναι με ακριβώς το ίδιο setup. Τουλάχιστον αυτό έχω εκλάβει στις πρώτες 3 που πήγα. Τώρα τις τελειώνω η προτελευταία απάλευτη πρέπει να σκοτώσεις 100 εχθρούς και άμα χάσεις .... , ελπίζω τουλάχιστον στην τελευταία να δίνει κανα καλό reward 1
ilos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Τώρα τις τελειώνω η προτελευταία απάλευτη πρέπει να σκοτώσεις 100 εχθρούς και άμα χάσεις .... , ελπίζω τουλάχιστον στην τελευταία να δίνει κανα καλό reward Η χειρότερη από όσες έκανα με travellers set και χωρίς breath of thamur κλπ (γιατί με end game gear είναι αστεία) ήταν αυτή: Muspelheim 2nd Wave Challenges Arena 5 Αγνοήστε το audio, το yt είχε απεργία εκείνη την μέρα. Όσα fail έκανα μόνο σε αυτή, δεν έκανα σε όλο το Muspelheim και τις valkyries μαζί . Θες dps και aoe που δε τα είχα και survivability/heals που και εκεί έπασχα. 2
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τα τέλειωσα τα challenges αλλα μόλις έφτασα στην κορυφή στην βαλκιρία έκοψα δρόμο μιας και δεν έχω ακόμα gear για να αντέξω
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Τα τέλειωσα τα challenges αλλα μόλις έφτασα στην κορυφή στην βαλκιρία έκοψα δρόμο μιας και δεν έχω ακόμα gear για να αντέξω Το ιδιο ακριβως εκανα και εγω χααχ
shadowlike Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 ρε παιδιά το ps4 pro κάνει σε κανέναν άλλο σαν αεροπλάνο όποτε παίζετε το gow;
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, shadowlike είπε ρε παιδιά το ps4 pro κάνει σε κανέναν άλλο σαν αεροπλάνο όποτε παίζετε το gow; Σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν που έχω παίξει τοσο στο παλιό ps4 όσο και στο pro μου κάνει πολύ θόρυβο και παίζω σε ανάλυση 1080p , εντάξει ειναι και απο την φύση των παιχνιδιών ειναι αρκετά βαριά οπότε τραβάνε πολύ επεξεργαστική ισχύ. Όσο αφορά το παιχνίδι θα κάνω ενα διάλειμα στο 45 % που το έφτασα και θα το ξανά πιάσω κάποια στιγμή μήπως κάνω και τα υπόλοιπα απο side missions κτλπ. Το παιχνίδι πάντως ειναι εκπληκτικό και πρέπει να το παίξουν άπαντες.
kostiger Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Εμενα στα περισσότερα παιχνίδια σαν αεροπλάνο κανει. Τι ιδιο συνεβαινε κ με το αρχικο μοντελο..
ADHD Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Το πρωτο που ειχα παρει(vanilla ps4 οχι slim) ηταν σχεδον αθόρυβο, το pro κανει πολυ θόρυβο και σε εμενα. Στο pro επισης παρατήρησα οτι σε 4k ειναι πιο σταθερό στο gow χωρις stuttering και μεγαλα dips στο framerate οπως κανει σε performance mode. 1
xavier Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 το τερματισα και εγω σημερα, αν και αφησα κάποια πραγματα, ισως ασχοληθω παραπανω αν βρω χρονο. Ωραιοι χαρακτηρες, καναν ευχαριστο το ταξιδι...Ωραια ιστορια γενικοτερα.
AntonisKo Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 23 ώρες πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά το ps4 pro κάνει σε κανέναν άλλο σαν αεροπλάνο όποτε παίζετε το gow; Μηπως έχεις φράξει κάποια από τις εξόδους αέρα? Γενικά πάντως κι έμενα μου φαίνεται περισσότερο φασαριόζικο από το απλό.
shadowlike Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, AntonisKo είπε Μηπως έχεις φράξει κάποια από τις εξόδους αέρα? Γενικά πάντως κι έμενα μου φαίνεται περισσότερο φασαριόζικο από το απλό. μπα ούτε 2μηνο δεν το έχω το ps4. Γενικά πάντως πιο το νόημα να φαρμάρεις για καλό armor αν το πέρνεις πρακτικά στο τέλος του παιχνιδιού, άντε να σε βοηθήσει στα trials...μετά τι το κοιτάς και χαίρεσαι; Δηλαδή δε θα το αξιοποιήσεις όπως κάνεις σε new game+ του horizon zero dawn.
ilos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 54 λεπτά πριν, shadowlike είπε μπα ούτε 2μηνο δεν το έχω το ps4. Γενικά πάντως πιο το νόημα να φαρμάρεις για καλό armor αν το πέρνεις πρακτικά στο τέλος του παιχνιδιού, άντε να σε βοηθήσει στα trials...μετά τι το κοιτάς και χαίρεσαι; Δηλαδή δε θα το αξιοποιήσεις όπως κάνεις σε new game+ του horizon zero dawn. Υποτίθεται είναι για τις valkyries και το όποιο farming σε muspelheim/niflheim. Άσχετα αν οι πιο πολλοί τις βγάλαμε και με non epic gear.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα