Damachi Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Το πε ο φουλγκορ , ολος ο ντορος με τη γλωσσα ειναι για να πουλανε μουρη γνωστοι Ελληνες youtubers
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Damachi είπε Το πε ο φουλγκορ , ολος ο ντορος με τη γλωσσα ειναι για να πουλανε μουρη γνωστοι Ελληνες youtubers Νομιζω ημουν συγκεκριμενος σε αυτο που εγραψα. Και εγω οπως ειπα στα αγγλικα το επαιξα το παιχνιδι απο την αρχη μεχρι το τελος αλλα αν καποιος θελει να παιξει στα Ελληνικα(γλωσσα και υποτιτλους ή μονο υποτιτλους)δικαιωμα του. Καλυτερο ειναι να υπαρχουν επιλογες για ολα τα γουστα και ολες τις ορεξεις,παρα να μην υπαρχουν καθολου,ειδικα για την γλωσσα μας που την βλεπουμε μονο οποτε εχει φεγγαρι σε ελαχιστα exclusive της sony. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Fulgore
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Top rated PS4 game ever, λογικό. Προβλέπω το ίδιο συναίσθημα που νιώθεις άδειος αφού τελειώσει το game, όπως έγινε στο W3 και TLOU. 4
spartan29gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ρε παιδια ενώ εχω μαζεψει τους απαιτούμενους ποντους ομίχλης.Τωρα μου ζηταει 2 αγκυρες ομίχλης για να ξεκλειδωσω τα υπολοιπα 2 ρηγματα.Που τα βρίσκουμε αυτά?
ilos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στα end rooms του Niflheim dungeon σε χρυσά chests (μεγάλα δωμάτια με τους πιο δυνατούς εχθρούς συνήθως trolls, travellers κλπ). Θα τα καταλάβεις γιατί εκτός ότι είναι πιο μεγάλα από τα υπόλοιπα έχουν μόνο μια είσοδο και δεν έχουν στους λόφους ψηλά rune stones για το αρχικό rune chest που έχουν τα normal δωμάτια. Νομίζω αυτά τα rooms παίρνουν την θέση της valkyrie οπότε για αυτό ίσως δε τα έχεις δει ακόμα επειδή δεν έχεις σκοτώσει την valkyrie.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, spartan29gr είπε Ρε παιδια ενώ εχω μαζεψει τους απαιτούμενους ποντους ομίχλης.Τωρα μου ζηταει 2 αγκυρες ομίχλης για να ξεκλειδωσω τα υπολοιπα 2 ρηγματα.Που τα βρίσκουμε αυτά? Τα αντικειμενα αυτα θα το καταλαβεις οταν τα παρεις γιατι θα σου τα εμφανισει στην οθονη,οπως οταν παιρνεις ενα καινουργιο αντικειμενο. 1
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Top rated PS4 game ever, λογικό. Προβλέπω το ίδιο συναίσθημα που νιώθεις άδειος αφού τελειώσει το game, όπως έγινε στο W3 και TLOU. ...? Δεν ξέρω για σένα, αλλά με γέμισε αρκετά όταν το τερμάτισα. Ίσως να φταίει και το backlog..
spartan29gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τα αντικειμενα αυτα θα το καταλαβεις οταν τα παρεις γιατι θα σου τα εμφανισει στην οθονη,οπως οταν παιρνεις ενα καινουργιο αντικειμενο. Δηλαδη με κλασικο φαρμαρισμα σε αυτή την περιοχη δηλαδή?
Damachi Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δε κατέω ήντα ειναι http://www.gamerevolution.com/guides/385401-god-war-anchor-fog-locations-get-anchor-fog 1
spartan29gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, Damachi είπε Δε κατέω ήντα ειναι http://www.gamerevolution.com/guides/385401-god-war-anchor-fog-locations-get-anchor-fog Με λιγα λογια βγαινουν στην τυχη.Ποοοοο την εχω βαρεθεί την συγκεκριμενη περιοχη.
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω αλλα αυτες οι valkries ειναι τόσο παλούκι όντως ή πρέπει να έχεις κατάλληλο gear για τις βγάλεις ? , μονο 2 έχω καταφέρει μεχρι στιγμής στις υπόλοιπες πρέπει να έχω κάνει πανω απο 20 φορές στην κάθε μια
ADHD Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Ιδανικά Θες end game gear για αυτές, μπορείς πάντα να μάθεις το fight καλά αλλά προσωπικά θεωρώ οτι δεν αξίζει με τα random one shots που θα τρως, κανε λιγο grind mist armor στο Niflheim και πήγαινε άρχοντας. 1
Damachi Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν ξέρω αλλα αυτες οι valkries ειναι τόσο παλούκι όντως ή πρέπει να έχεις κατάλληλο gear για τις βγάλεις ? , μονο 2 έχω καταφέρει μεχρι στιγμής στις υπόλοιπες πρέπει να έχω κάνει πανω απο 20 φορές στην κάθε μια Χωρις να εχω ιδεα που παω την ειχα ριξει αφου μου εκανε νιαου απο τα souls . Σε καθε μαχη μπαινω με full rage και ειχα ενα ασημαντο lvl 5 ; talisman of endless rage προφανως με gear lvl 7 legendary δε θα χεις κανενα προβλημα Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Damachi
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, Damachi είπε Χωρις να εχω ιδεα που παω την ειχα ριξει αφου μου εκανε νιαου απο τα souls . Σε καθε μαχη μπαινω με full rage και ειχα ενα ασημαντο lvl 5 ; talisman of endless rage προφανως με gear lvl 7 legendary δε θα χεις κανενα προβλημα Α εντάξει τοτε , αυτην την στιγμή με lvl 5 και 1 2 κομμάτια απο 6 Παρεπιπτόντως τώρα πήγα στο muspelheim , εκπλητική τοποθεσία και γραφικά με την λάβα , οταν έρθει το photo mode σε update θα βγάλουμε εκπληκτικές φωτογραφίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα