giorgosmcmc Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Είναι τόσο τεραστια η διαφορά του god of war 4 σε fps και γραφικα ακόμα και σε 1080p στο ps4 pro απ ότι στο απλό ps4 όπως λένε στα περισσότερα ξενα φορουμ? Πιστεύετε πως δεν αξίζει να το παίξει κάποιος στο ps4 slim?
postfire Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 εγω το παιζω σε σλιμ και ειναι υπεροχο και τρεχει μια χαρα 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Τελειωσα και εγω το main story και μου εχουν μεινει ελαχιστα σημεια για εξερευνηση καθως και οι Βαλκυριες και το end game gear. 12 ώρες πριν, Alastor192 είπε Οσον αφορα την φωνη του Ατρεα στα Ελληνικα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαλαν εναν 15χρονο να κανει την φωνη Δηλαδη μπραβο στον 30χρονο για την προσπαθεια,αλλα γιατι να επιλεξει καποιος εναν 30χρονο για την δουλεια αυτη? Νομιζω θα ναι ο λογος που δεν θα κανω ποτε ελληνικο playthrough,ασε που το voice acting στα αγγλικα ηταν απιστευτο. Συμφωνω και εγω ,γενικα το θεμα μεταγλωτισεις ειναι μια γελοιοτητα σου αφαιρει μερος της εμπειριας. 1
Damachi Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Είναι τόσο τεραστια η διαφορά του god of war 4 σε fps και γραφικα ακόμα και σε 1080p στο ps4 pro απ ότι στο απλό ps4 όπως λένε στα περισσότερα ξενα φορουμ? Πιστεύετε πως δεν αξίζει να το παίξει κάποιος στο ps4 slim? Τα περισοτερα τα περνουνε με πακετα διαφημισης pro .Τωρα περιμενουμε τα DLC για την υπολοιπη ιστορια
vag.patrick Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Meh στο θεμα μεταγλωτισης εγω ημουν και ειμαι θετικος... Το παιζω στα ελληνικα και μ αρεσει πολυ η δουλεια τους, εινια αξιοπρεπεστατη. δωστε του λιγο χρονο, καντε μεριεκς κουβεντες με τους νανους και θα με θυμηθειτε.. γιατι οτι βρισιδι θα ακουσετε στα αγγλικα θα τοπαρετε και στα ελληνικα (θελωντας να πω , οτι εχει γινει σοβαρη δουλεια χωρις περικοπες και sensored διαλογους).κατα τα αλλα εχθες καθαρισα λιγο την λιμνη οσο μπορεσα απο τα 2-3 quest που εχει πριν παω σε Main παλι...
Chrysostomos Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Εμένα πάντως μια χαρά μου άρεσε η μεταγλώττιση. Δε πα να ήταν και 60 χρονων "η φωνή" του Ατρέα,μια χαρά την έκανε την δουλειά του ο τύπος.
V-a-c Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 παιδιά ψιλό off topic , έχει πάρει κανείς από το κιτρινομάγαζο eshop , την limited edition του παιχνιδιού να μου πει αν είναι με Ελληνική μεταγλώττιση ? Έκανα χτες βιαστικά την παραγγελία αλλά τώρα μου κόψε ότι παίζει και να μην έχει την μεταγλώττιση ( με είχαν στην αναμονή στο τηλέφωνο ώρα τσαντίστηκα κ το έκλεισα )
Mr_Terror Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Συνηθως εχει πανω στην συσκευασια ενα αυτοκολλητο που αναφερει οτι εχει ελληνικη μεταγλωτιση και ελληνικους υποτιτλους.Τσεκαρεις αν εχει αυτο το αυτοκολλητο. 1
postfire Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Συνηθως εχει πανω στην συσκευασια ενα αυτοκολλητο που αναφερει οτι εχει ελληνικη μεταγλωτιση και ελληνικους υποτιτλους.Τσεκαρεις αν εχει αυτο το αυτοκολλητο. ασχετο. το εχεις προχωρησει σημειο εισαι? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από postfire
Damachi Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ουτε καν εχω ακουσει μεταγλωτιση αλλα "η φωνή" του Kratos original ειναι και γμο , γιατι να βαλεις δευτερατζες ; 1
ADHD Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ναι δεν υπαρχει λογος, ειναι σαν να βαζεις ταινία μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά, οκ ξέρουμε λιγα αγγλικά.. Οι υπότιτλοι είναι άλλη ιστορία αλλα και εκει προτιμώ παντα αγγλικά. Struggle για το platinum, ειναι τέρμα βαρετά τα collectibles και το fast travel δεν βοηθάει και πολύ. 2
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, V-a-c είπε παιδιά ψιλό off topic , έχει πάρει κανείς από το κιτρινομάγαζο eshop , την limited edition του παιχνιδιού να μου πει αν είναι με Ελληνική μεταγλώττιση ? Έκανα χτες βιαστικά την παραγγελία αλλά τώρα μου κόψε ότι παίζει και να μην έχει την μεταγλώττιση ( με είχαν στην αναμονή στο τηλέφωνο ώρα τσαντίστηκα κ το έκλεισα ) Παρε τηλεφωνο να τους ρωτησεις. 27 λεπτά πριν, Damachi είπε Ουτε καν εχω ακουσει μεταγλωτιση αλλα "η φωνή" του Kratos original ειναι και γμο , γιατι να βαλεις δευτερατζες ; Γιατι υπαρχει σαν επιλογη που σημαινει οτι σε μερικους για χ,ψ λογους μπορει να θελουν να την δοκιμασουν. Επισης οπως ειχαν πει και γνωστοι Ελληνες youtubers,τοσα χρονια κανουμε παραπονο που δεν εχουμε παιχνιδι στα Ελληνικα.Τωρα που βγαινει παιχνιδι στα Ελληνικα,το παιζουμε στα Αγγλικα και κραζουμε τα Ελληνικα. Αλλος μπορει να θελει να παιξει μια φορα στο normal στα αγγλικα και μια μεσα στο hard στα Ελληνικα. Και εγω σε αγγλικα το επαιξα αλλα δεν θα κοροιδεψω/ειρωνευτω οποιον το παιξει στα Ελληνικα,δικαιωμα του ειναι(οπως και των αλλων χωρων που παιζουν στις γλωσσες τους). Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Fulgore 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, ADHD said: Ναι δεν υπαρχει λογος, ειναι σαν να βαζεις ταινία μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά, οκ ξέρουμε λιγα αγγλικά.. Οι υπότιτλοι είναι άλλη ιστορία αλλα και εκει προτιμώ παντα αγγλικά. Struggle για το platinum, ειναι τέρμα βαρετά τα collectibles και το fast travel δεν βοηθάει και πολύ. Φωνές πάντα εγγλέζικες εννοείται. Στους υπότιτλους έβαλα ελληνικά, ειδα ότι αλλάζει και το μενού, αμέσως έκανα λίγο εμετο από τα μάτια, οπότε το γύρισα στα εγγλέζικα πάλι , αλλά χωρίς υπότιτλους αυτή την φορά για να κάνω και περήφανη τη μανούλα μου που πλήρωνε δέκα χρόνια φροντιστήριο (εννοείται μάταια, αγγλικά έμαθα από τα games, τα κόμικς και τις τσόντες ταινίες). Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από Malthador 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα