ADHD Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, ilos είπε Έχει και λέγεται god of war difficulty . Αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα σε καλύψει. Οι εχθροί είναι τέζα tanky και κάνουν enrage/heal στο λεπτό.... Θα πρέπει να αξιοποιήσεις mechanics του παιχνιδιού όπως να τους κάνεις impale σε τοίχους ή να τους ρίχνεις σε χαράδρες όπου βρίσκεις. Και συνήθως οι μπουνιές είναι περισσότερο αποδοτικές από το axe. Άσε που γκρουπάκια με revenants κλπ αν δε τους φας fast είναι κανονικό μαρτύριο. Θα προτιμούσα μα τον θεό να σε κάναν όλα 1 shot παρά αυτό το πράγμα. Τι grind εννοείς? Τα κοράκια? Γιατί όλα τα άλλα θα τα έχεις βρει λογικά. Αν είσαι ach whore τράβα Αν ηταν οντως challenging θα το σκεφτόμουν, απο οσα stream ειδα δεν ψήνομαι για one shots και bullet sponge enemies.. Ναι μου εχουν μεινει τα κορακια τα labors και κατι αλλα τετοια οποτε λογικα θα τα κανω και gg με το παιχνιδι.
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εμενα αυτο που με τσαντιζει ειναι το fast travel συστημα που εχει.Γιατι καθε φορα που θελω να παω καπου να κανω συνεχεια αυτη την διαδικασια με την πορτα του fast travel? Οπως πες το κανεις τις πρωτες φορες λογω του story.Μετα ομως η επαναληψη κουραζει. εγω μονο πορτες βλεπω, αλλα fast travel δεν κανει
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στην πορεία θα μπορείτε να κάνετε πάλι, όπου θέλετε. Απλά γίνεται κάτι στην ιστορία και δεν μπορείτε, το εξηγεί. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xavier είπε εγω μονο πορτες βλεπω, αλλα fast travel δεν κανει Ξεχνα το fast travel και enjoy it dude, δεν ξες ποτε θα βγει καλύτερο game Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ξεχνα το fast travel και enjoy it dude, δεν ξες ποτε θα βγει καλύτερο game καλα δεν με χαλαει κιολας, τουλαχιστον healαρουμε στις πορτες. 1
Alastor192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, ilos είπε Το gow θα ήταν 10/10 αν είχε μερικά πραγματάκια ακόμα. Μεγαλύτερο endgame (όχι μόνο τις valkyries) και πιο ορθολογικό σχεδιασμό στο god of war difficulty. Για τον average joe όμως που απλά θέλει να παίξει 20-30 ωρίτσες το main story, να περάσει καλά και να μη ξαναγγίξει ποτέ το game, το GOW είναι το πιο polished πραγματικό next gen action game ever. Δε παραπονιέμαι επίσης για το ελληνικό VO και την προσπάθεια που κατέβαλε 30χρονός να ακούγεται σαν 12χρονό. Οποιοσδήποτε και αν το επιχειρούσε θα ακουγόταν σαν τα ελληνικά parody videos στο yt για τους μπόμπιρες . Ενταξει,το endgame ειναι bonus σε τετοιου στυλ παιχνιδια.Και το god of war difficulty,ειναι πολυ εξηζητημενο,νομιζω αν δεν εισαι challenge runner,ρεαλιστικα κοιτας για το hard mode. Το 2 μεγαλυτερα σφαλματα του GoW για μενα,ειναι πρωτον τα boss reskins,δηλαδη ηθελε περισσοτερα unique bosses και δευτερον τα υποαναπτυκτα realms περαν του midgard. Για παραδειγμα αν ειχαν κανονικα story quests η εστω 2-3 favours σε καθε ενα απτα Realm of Fire και Realm of Fog,αντι για τα challenges που βαλαν,για μενα θα ταν με διαφορα το κορυφαιο game της γενιας.Γιατι και το campaign θα ταν ακομα πιο φαντασμαγορικο και θα ειχε παραπανω content,πραγμα παντα καλοδεχουμενο....Γενικοτερα,το 3ο act του παιχνιδιου μου φανηκε καπως rushαρισμενο Οσον αφορα την φωνη του Ατρεα στα Ελληνικα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαλαν εναν 15χρονο να κανει την φωνη Δηλαδη μπραβο στον 30χρονο για την προσπαθεια,αλλα γιατι να επιλεξει καποιος εναν 30χρονο για την δουλεια αυτη? Νομιζω θα ναι ο λογος που δεν θα κανω ποτε ελληνικο playthrough,ασε που το voice acting στα αγγλικα ηταν απιστευτο. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 12 minutes ago, Alastor192 said: Νομιζω θα ναι ο λογος που δεν θα κανω ποτε ελληνικο playthrough,ασε που το voice acting στα αγγλικα ηταν απιστευτο. Συμφωνώ. Αν ήμουν γυναίκα θα ήθελα να γεννήσω τα παιδιά του Kratos μόνο και μόνο ακούγοντας αυτή τη φωνή. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Ενταξει,το endgame ειναι bonus σε τετοιου στυλ παιχνιδια.Και το god of war difficulty,ειναι πολυ εξηζητημενο,νομιζω αν δεν εισαι challenge runner,ρεαλιστικα κοιτας για το hard mode. Το 2 μεγαλυτερα σφαλματα του GoW για μενα,ειναι πρωτον τα boss reskins,δηλαδη ηθελε περισσοτερα unique bosses και δευτερον τα υποαναπτυκτα realms περαν του midgard. Για παραδειγμα αν ειχαν κανονικα story quests η εστω 2-3 favours σε καθε ενα απτα Realm of Fire και Realm of Fog,αντι για τα challenges που βαλαν,για μενα θα ταν με διαφορα το κορυφαιο game της γενιας.Γιατι και το campaign θα ταν ακομα πιο φαντασμαγορικο και θα ειχε παραπανω content,πραγμα παντα καλοδεχουμενο....Γενικοτερα,το 3ο act του παιχνιδιου μου φανηκε καπως rushαρισμενο Οσον αφορα την φωνη του Ατρεα στα Ελληνικα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαλαν εναν 15χρονο να κανει την φωνη Δηλαδη μπραβο στον 30χρονο για την προσπαθεια,αλλα γιατι να επιλεξει καποιος εναν 30χρονο για την δουλεια αυτη? Νομιζω θα ναι ο λογος που δεν θα κανω ποτε ελληνικο playthrough,ασε που το voice acting στα αγγλικα ηταν απιστευτο. Γιατι στην ΕΛλαδα στο κομματι αυτο ειμαστε ακομα πολλα χρονια πισω. Ακομα και αυτος που εκανε την φωνη του Kratos ειπε στην συνεντευξη οτι δεν ειχε παρομοια εμπειρια απο video games ποτε ξανα και ηταν κατι το καινουργιο για αυτον(οπως φανταζομαι και για τους περισσοτερους). Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ο συγκεκριμενος που εκανε τον Ατρεα ηταν απο τους μικροτερους σε ηλικια υποψηφιους. Παλι καλα να λεμε που γινονται και αυτα στην πραξη απο το τιποτα.
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 τα ελληνικα ειναι για οσους δεν σκαμπαζουν απο αγγλικα και αν δεν υπηρχε η επιλογη απλα θα σκιπαραν τους διαλογους...Σαν να βλεπεις μεταγλωτισμενη ταινια, εγω δεν θα το εκανα ποτε... 2
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Το τέλειωσα και εγώ σήμερα το main story και συνεχίζω χαλαρά με τις υπόλοιπες αποστολές όσο με κρατήσει , platinum δεν νομίζω να το πάω αλλα θα παίξω οσο δεν έχουμε κατι αλλο. Γενικά το διασκέδασα το παιχνίδι αν και νομίζω οτι είχε κάποια νεκρά σημεία οσο αφορά τα bosses ήθελα δηλαδή περισσότερα και με διαφορετικό ai αλλα δεν με χαλάει κιόλας , τα τοπία και ο κόσμος εκπληκτικός και σε 4k οθόνη θα ειναι πραγματικά όνειρο. 1
vlasiospakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εκπληκτικο παιχνιδι...Παιζω χαλαρα λογω δουλειας και εξερευνω οτι μπορω και πιανει το ματι μου. Για μενα ειναι απιστευτο το παιχνιδι και χαιρομαι που πηρα κονσολα πριν κανα 6μηνο. Προσωπικα δεν εχω παιξει ΒΒ ή DS οποτε δεν μπορω να συγκρινω. Δεν εχω δει κατι αρνητικο οσον αφορα την αποδοση και το παιζω για favor res. Εκπληκτικος ηχος, τελεια γραφικα, το θεμα με τα bosses που ανεφεραν αρκετοι ειναι σωστο αλλα προσωπικα δεν εδωσα σημασια. Ειναι ενα παιχνιδι για μενα που σε συνεπαιρνει και ακομα και τα οποια μικρα αρνητικα εχει λες δεν γ@...ται γιατι γουσταρεις αυτο που βλεπεις. Οσον αφορα τους ή τον χειτερ/ς , no comment. Το να προσπαθεις να πεταξεις λασπη σε ενα γκειμ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ειναι το λιγοτερο γελειο. Αυτα απο μενα. Πρεπει να τελιωσω και το AC:O καποια στιγμη... 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στην θέση θα τελείωνα πρώτα το Origins γιατί θα είναι πιο δύσκολο μετά το GOW imo. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
vlasiospakis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Εχω σκαλωσει τωρα οποτε δικε μου μετα. Θελω να παιξω και ΒΒ και ισως Dark Souls καθως μονο ΗΖD εχω καθαρισει. Απο φθινοπωρο σκανε μυτη μετα αλλες παιχνιδαρες οποτε δυνατο καλοκαιρι προβλεπεται μιας και ειμαι Αγγλια οποτε θαλασσα λιγα πραγματα
Alastor192 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Αν σ'αρεσουν action rpg τριτου προσωπου,οπως το νεο GoW καλη η ωρα,τοτε πιστευω θα σ'αρεσουν και τα BB και DS. Για την ακριβεια,εγω θα σου προτεινα να παρατησεις το origins τελειως και να ξεκινησεις αμεσα ενα απτα 2,αφου τελειωσεις το GoW φυσικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα