Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gsisr είπε

με τους υπότιτλους θα κάνουν τίποτα;

Με το χαρτη θα κάνουν τίποτα το φελεκι μου ;:P

Δημοσ.

Για niflheim farming θα χρειαστείς μια από τις mist armors το niflheim eye enchantment και room clearing rune attacks (κυρίως το breath of thamur) για να καθαρίζεις fast τα δωμάτια. Έτσι και έχεις αυτά τα πραγματάκια κάθε run είναι τέζα safe και με τα 2 chests είναι 10k + echoes το καθένα. Βοηθάει λόγο και το φυλαχτό που δίνει hp+mist time που πουλάνε οι νάνοι αλλά δεν είναι απαραίτητο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/26/2018 στις 7:44 ΜΜ, ADHD είπε

Και εγω με 55αρα ενω στην αρχη μου φανηκε τεραστια τωρα τη συνήθισα και μου φαινεται φυσιολογικη/μικρη, φαντάζομαι το ιδιο θα γινόταν και σε 65αρα. :P Παντως δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, το 99% του gaming μου ειναι σε 24αρι pc monitor.

Aπο 32άρα έκανα upgrade φέτος σε 49άρα, στην αρχή μου φάνηκε τεράστια η διαφορά και τώρα τη βλέπω μικρή. Είμαι σίγουρος οτι και 55" να έπαιρνα πάλι το ίδιο θα γινόταν. Η επόμενη tv που θα πάρω μετά απο 2-3 χρόνια θα είναι minimum 65" πάντως (και OLED).

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οι 55αρες είναι για να τις βάζεις στην τουαλέτα πλέον. 

Για σαλόνι 65αρα 4Κ τουλάχιστον αν και νομίζω ότι σε κανα δυο χρόνια και αυτή μικρή θα θεωρείται. 

• Like 1
Δημοσ.

55αρα έχω στο ψυγείο πάνω. 

Για κάτι καλύτερο δεν κάνει. 

Στην τουαλέτα κάτω από 65 ίντσες oled 4K δεν αξίζει. Πεταμένα λεφτά. 

Στο σαλόνι τουλάχιστον 85 ίντσες για να πεις ότι γίνεται κάτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραπάνω απο 65" βέβαια μπαίνει στην μέση και το θέμα του χώρου. Ο μέσος θεατής δεν νομίζω να μην είναι ικανοποιημένος στις 55"-65" ίντσες. Εκτός αν και σε αυτόν τον τομέα γίναμε λάρτζ οι ελληνάρες που κάποτε βλέπαμε 37άρα και λέγαμε "πολύ μεγάλη βρέ παιδί μου". Τέλοσπάντων αν είναι να κοιτάξει κάποιος άνω των 65" καλύτερα να πάει σε προτζέκτορα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.

Ξεκίνησα σήμερα λίγο god of war difficulty. Εντάξει μόνο μπουνιές το axe είναι κυριολεκτικά άχρηστο και εχθροί που είναι dodgy όπως οι revenants είναι πραγματικά εκνευριστικοί.

Δημοσ.

Ελεος ρε μαγκες , ανοιχτε και κανα αλλο θεμα και γραψτε οτι τηλεορασεις εχετε και θελετε ΕΚΕΙ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλό το παιχνίδι. Έλεγα να γράψω 2-3 πραματάκια όταν θα το τελείωνα, αλλά με τους ρυθμούς που το πάω θα αργήσω λίγο ακόμα.

Σίγουρα  το παιχνίδι έχει κάποια αρνητικά. Για μένα το σημαντικότερο όλων το ότι ενώ στην πρώτη ώρα είχε τη γνωστή ΟΥΑΟ συνάντηση, τόσες ώρες μετά, ακόμα δεν ξαναβίωσα τέτοια φάση. Η πρώτη μου σκέψη εκείνη τη στιγμή ήταν ότι αν στην πρώτη ώρα παίζουν τέτοια σκηνικά, φαντάσου τί θα γίνει σε λίγο. Τελικά δεν έγινε τίποτα :P (τουλάχιστον αυτού του επιπέδου).

Τον Atreus (aka Boy) δεν τον είχα για πολλά πολλά στην αρχή, αλλά αν του ξεκλειδώσεις τα abilities του, είναι εξαιρετικό support, ειδικά στις φάσεις όπου τα βάζεις με κακούς πολλά level πιό πάνω από εσένα.

Είμαι περίπου στο 60% στο Midgard, έκανα εχθές και την πανοπλία μου από τα κομμάτια των Travellers, και βασικά περνάω πολύ ωραία με το game. Το main story έμεινε στην άκρη μέχρι τώρα. Λατρεύω την εξερεύνηση του χάρτη, το interaction του Kratos με τον Atreus (αλλά και τους άλλους χαρακτήρες), τις μάχες με overlevelled κακούς, γενικά το απολαμβάνω όσο λίγα παιχνίδια.

Πολύ κρίμα που δεν έχει NG+.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημειώνεται ότι τα απντειτςςς είναι για να κλείσουν τα xp exploits :P Α και χστε τα κολοtubers με τα spoilers για να περνουν views

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

πανω απο τα μισα bosses ειναι το ιδιο boss με recolored skin στην ιδια κλειστη, κυκλικη αρενα με τον ιδιο τροπο μαχης; greeeat.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...