ilos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πιστεύεις...υπάρχει πολύς κόσμος που δεν γουστάρει να κουράζεται dude, δεν είναι για όλους τα games της From. Προσωπικά δεν το έχω τελειώσει ακόμα το BB. GOW, Horizon και U4 Υπερβολές . 1
Alastor192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πιστεύεις...υπάρχει πολύς κόσμος που δεν γουστάρει να κουράζεται dude, δεν είναι για όλους τα games της From. Προσωπικά δεν το έχω τελειώσει ακόμα το BB. GOW, Horizon και U4 ε με την ιδια λογικη,υπαρχει πολυς κοσμος που δεν αντεχει το gore του God of War η βαριεται τα open world οπως το Horizon.Εγω τωρα μιλαω για ποιοτητα,τωρα αν ειναι να μιλησουμε σοβαρα για mainstream ας βαλουν call of duty,destiny και farcry 5 σε bundle
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Το τερμάτισα χτες, πήρα και mist armor(δεν την μαξαρα ομως) και θα συνεχίσω λιγο κάποια side quests (πχ Valkyries) και θα το αφησω. Γενικα ηταν πολυ καλό αλλα κάποια πράγματα δεν τα πετυχε τοσο καλα, πχ ηθελε NG+, τα upgrades ειναι κάπως οτι να ναι, το backtracking επίσης, ο χαρτης αθλιος. Οποτε για ολα αυτα ενα 8.5/10 απο εμένα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε ε με την ιδια λογικη,υπαρχει πολυς κοσμος που δεν αντεχει το gore του God of War η βαριεται τα open world οπως το Horizon.Εγω τωρα μιλαω για ποιοτητα,τωρα αν ειναι να μιλησουμε σοβαρα για mainstream ας βαλουν call of duty,destiny και farcry 5 σε bundle Δεν είναι η ίδια λογική dude και γιατί πηδάς με την μια στα άκρα?! δεν μιλάμε για parts of a game αλλα a game as a whole. Ρίξε μια ματια πόσος κόσμος που αγοράζει games From Software τα τερματίζει, το BB έχει πουλήσει 2 μύρια και το U4 και Horizon κοντά στα 8 μύρια. Anyways i seriously dgaf, i was just saying Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, gsisr είπε με τους υπότιτλους θα κάνουν τίποτα; τι εννοεις.
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 για το να μεγαλωσουν το μεγεθος των υποτιτλων λεει, οπως μεγάλωσαν τα text στο menu... περιμενουμε...
spartan29gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ADHD είπε Το τερμάτισα χτες, πήρα και mist armor(δεν την μαξαρα ομως) και θα συνεχίσω λιγο κάποια side quests (πχ Valkyries) και θα το αφησω. Γενικα ηταν πολυ καλό αλλα κάποια πράγματα δεν τα πετυχε τοσο καλα, πχ ηθελε NG+, τα upgrades ειναι κάπως οτι να ναι, το backtracking επίσης, ο χαρτης αθλιος. Οποτε για ολα αυτα ενα 8.5/10 απο εμένα. Υπαρχει κανενα τιπ για την περιοχη νιφελχιμ>?(με τις ομιχλες)Δεν μπορω να μαζεψω τοσο ευκολα τους ποντους που ζηταει.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε Υπαρχει κανενα τιπ για την περιοχη νιφελχιμ>?(με τις ομιχλες)Δεν μπορω να μαζεψω τοσο ευκολα τους ποντους που ζηταει. Δεν χρειαζεται να μαζεψεις τους ποντους σε ενα γυρο.Απλα προσπαθησε να ανοιξεις οσα περισσοτερα σεντουκια μπορεις και απλα γυρνα πισω στην αρχη και παλι απο την αρχη. Επισης πεφτουν και καποια αντικειμενα απο εκει(σεντουκια,εχθρους)που τα πουλας και παλι μαζευεις αρκετα. Ναι και ενα video μηπως σε βοηθησει καλυτερα 1
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, spartan29gr είπε Υπαρχει κανενα τιπ για την περιοχη νιφελχιμ>?(με τις ομιχλες)Δεν μπορω να μαζεψω τοσο ευκολα τους ποντους που ζηταει. Εγω μαζευα σιγα σιγα στην πρωτη περιοχη μονο μεχρι να κανω craft το armor set και να προχωρησω στις επομενες περιοχες. Θες 500 για το key και μετα δεν θυμαμαι νομιζω 2k η καθε μια ειναι, αν δεν εχεις καλο gear ισως χρειαστει να κανεις αρκετο repeat την αρχικη περιοχη αλλα και παλι δεν ειναι τιποτα φοβερο σε λιγο θα την εχεις. 1
spartan29gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δεν χρειαζεται να μαζεψεις τους ποντους σε ενα γυρο.Απλα προσπαθησε να ανοιξεις οσα περισσοτερα σεντουκια μπορεις και απλα γυρνα πισω στην αρχη και παλι απο την αρχη. Επισης πεφτουν και καποια αντικειμενα απο εκει(σεντουκια,εχθρους)που τα πουλας και παλι μαζευεις αρκετα. Ναι και ενα video μηπως σε βοηθησει καλυτερα Σε ευχαριστω πολύ φουλγκορ.Θα το κοιτάξω μπας και βγαλω ακρη.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, spartan29gr είπε Σε ευχαριστω πολύ φουλγκορ.Θα το κοιτάξω μπας και βγαλω ακρη. Δεν χρειαζεται να παρεις πολλα echoes σε ενα run,κρατησε αυτο στο μυαλο σου. Απλα φροντισε να μην τα χανεις τα echoes(μην ψοφας δηλαδη)απο τα runs.Επισης να θυμασαι οτι μπορεις να πουλησεις και καποια items που και αυτα δινουν αρκετα. 1
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Ο τυπος στο video εχει end-game gear, αν δεν εχεις μην το επιχειρήσεις καλύτερα, τουλαχιστον μεχρι να φτιαξεις καποια κομματια του armor και να μαθεις λιγο το layout/traps. Επειδη αν πεθανεις χανεις οτι μαζεψες θα προσεχα λιγο στην αρχη.
spartan29gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Εγω μαζευα σιγα σιγα στην πρωτη περιοχη μονο μεχρι να κανω craft το armor set και να προχωρησω στις επομενες περιοχες. Θες 500 για το key και μετα δεν θυμαμαι νομιζω 2k η καθε μια ειναι, αν δεν εχεις καλο gear ισως χρειαστει να κανεις αρκετο repeat την αρχικη περιοχη αλλα και παλι δεν ειναι τιποτα φοβερο σε λιγο θα την εχεις. Εγω κανω αυτή την στρατηγικη(δεν ξερω αν είναι σωστη)Μαζευω τους ποντους και ξαναγυρναω πισω (στα 2 σημεια που δεν εχεις ομιχλες και κανω save)Διοτι σε περιπτωση που χασεις(χανεις αυτοματος και τους ποντους)Σε ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου. Μόλις τώρα, Fulgore είπε Δεν χρειαζεται να παρεις πολλα echoes σε ενα run,κρατησε αυτο στο μυαλο σου. Απλα φροντισε να μην τα χανεις τα echoes(μην ψοφας δηλαδη)απο τα runs.Επισης να θυμασαι οτι μπορεις να πουλησεις και καποια items που και αυτα δινουν αρκετα. Οπα αυτά τα υλικα που τα βρισκω?Επειδη εχω φτιαξει το σετ της πανοπλίας (για να αντεχει περισσοτερο την καταραμενη ομιχλη)Μαλλον μπηκα αδιάβαστος σε αυτή την περιοχη.Εχω αφησει αρκετα side mission στην ακρη(αλλα εχω φτασει δυναμη 7)τον κρατος.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Οπα αυτά τα υλικα που τα βρισκω? Παιζει να εχεις ηδη,πας και τα πουλας στον vendor/blacksmith στην αρχη της περιοχης και δινουν mich echoes απο 500-2500το καθενα(αναλογα την σπανιοτητα). Πεφτουν απο τα εκει mobs και κυριως βρισκονται μεσα στα σεντουκια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα