Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, ilos είπε Sorry αλλά οδηγούς, wiki κλπ τα έχω πάντα κλειστά μέχρι και λίγο πριν από το τέλος του κάθε game. Αν κάτι από εκεί και πέρα μου ξέφυγε ευχαρίστως να τα διαβάσω για να πλατινιάσω κλπ αν και γενικά δεν είμαι ach whore. Το κατάλαβα από νωρίς ότι θα γλιτώσω αρκετό backtracking αν προχωρούσα το main story πρώτα αλλά και πάλι γούσταρα να εξερευνήσω το area και ας χάσω "efficiency" πολεμώντας overleveled mobs και προσπερνώντας locked chests/content. Αυτές οι ώρες πάντως που "έχασα" έτσι όπως και οι μάχες με τις valkyries ήταν τα καλύτερο σημεία του παιχνιδιού για μένα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όπως έγραψα και προηγουμένως από τη στιγμή που θα πάρεις end game gear αργότερα το game χάνει το challenge και κατ' επέκταση και το ενδιαφέρον του για μένα με εξαίρεση ίσως μόνο την Sigrun γιατί είναι κάπως απρόβλεπτη και έχει αρκετά mix up attacks. Από την άλλη το farming στα impossible trials του Muspelheim και στο ανυπόφορο και κουραστικό πολλές φορές Niflheim θα ήταν uninstall reason για τους περισσότερους από εμάς χωρίς end game gear. Αν και εγώ γούσταρα που έβγαλα το impossible Arena 5 μόνο με το travellers set και χωρίς τα καλά runes των νάνων, σίγουρα δεν ψήνομαι να το επιχειρήσω πάλι . Μα δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι must οι οδηγοι και τα wiki,απλα αιτιολογησα για ποιο λογο δεν ισχυουν στην πραξη οι ωρες που αναφερεις πιο πισω υπο την εννοια παντα του να κανεις τα παντα στο παιχνιδι. Φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος πως θα παιξει το καθε παιχνιδι,απλα τονισα οτι αντιμετωπιζεις το god of war σαν soulsborne/nioh παιχνιδι που δεν ειναι στην πραξη παρολο αν εχει δανειστει καποια στοιχεια απο αυτα. Οι περισσοτεροι ουτως ή αλλως δεν προκειται καν να ασχοληθουν παραπανω με αυτα.Μονο το κεντρικο story θα βγαλουν και μετα παπαλα το παιχνιδι.
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ναι ρε αδερφέ τα ίδια λέμε, πάντως υπάρχουν και soulsborne secrets για τον χαβαλέ που αμφιβάλω αν τα έχει κανένα guide επειδή είναι τύπου easter eggs.
Damachi Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 εγω οταν εβαλα χερι σε τετοια τρυπα βγηκε ενας lvlskull που σε κανει 1 shot
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Damachi είπε εγω οταν εβαλα χερι σε τετοια τρυπα βγηκε ενας lvlskull που σε κανει 1 shot αχαχαχα ναι στην αρχή είναι τα ωραία. Τέσπα είχα μια υπόσχεση για τον najinblue3. Have fun 1
Damachi Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αμα μπαινεις με γεματο rage και εχεις ρουνους που κανουν refil γρηγορα με καθε hit που κανεις με 2 Spartans Rage εχεις καθαρισει και σου γεμιζουν και το health . Κοινως δε χρειαζεται να τρως τοσο ξυλο νομιζω
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 τις 7 πρώτες τις έκανα στα καπάκια, δηλαδή δεν είχα ακόμα end game gear/runes. Αυτή στο niflheim που ήμουν με end game gear βαρέθηκε να με βαράει που yolαρά και πάλι πέθανε .
Alastor192 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Το τελειωσα και εγω σημερα.Παρα πολυ καλο,η αληθεια ειναι πως το αυτο το διημερο επαιξα οσο περισσοτερο μπορουσα και εκανα και οτι optional εβρισκα.Φυσικα δεν τα τελειωσα ολα,νομιζω για να το κανεις 100% και να βρεις οτι chest και οτι μυστικο υπαρχει,θελει αρκετη δουλεια. Εχει μεινει μονο το "endgame" με τις Valkyries,θα δω κατα ποσο θα ασχοληθω βεβαια. Στα θετικα η αρκετα καλη ιστορια,τα φοβερα γραφικα,το gameplay που αναδεικνυεται πληρως μετα τις πρωτες ωρες,καθως σταδιακα παιρνεις skills και abilities.Γενικα πολυ κινηματογραφικο παιχνιδι,ειχε και ορισμενα Lord of the Rings moments επικουρας.Επισης μιλαμε για τρομερο exploration και μυστικα απο δω και απο κει. Απ'την στιγμη που εγινε αυτη η στροφη,δεν με νοιαζει ποσα sequel θα βγαλουν πλεον,οτιδηποτε βγαζει η Santa Monica σε μυθολογικο setting ειναι απλα το τελειο combo.O Ατρεας δεν ηταν οσο εκνευριστικος νομιζα,ωστοσο θα προτιμουσα τον Κρατος σολο στα επομενα παιχνιδια. Απο κει και περα,ειχε και καποια αρνητικα το παιχνιδι. Το map δεν βοηθαει καθολου στο navigation,το normal difficulty,ενω στο 1/3 του παιχνιδιου ηταν αρκετα challenging,μετα εγινε παιχνιδακι..Δηλαδη ειχε καποια θεματα αυξομειωσεων σε balance το παιχνιδι.Στο τελος να σκεφτειται ειχα μαξαρει τα παντα και μου περισευαν και gold/skill points αφθονα Επισης στις φασεις που προχωρουσες το main quest,ανοιγε καποια sidequests τα οποια ωστοσο ηταν πιο δυσκολα απτα ερχομενα main quests,με αποτελεσμα πχ να παιζεις lvl 5 και lvl 6 side missions και μετα να συνεχιζεις το main quest με lvl 3 και lvl 4 εχθρους. Θα ηθελα να ηταν παρομοιας δυσκολιας,καθαρα λογω difficulty curve,να υπαρχει ενα progression τελος παντων. Προσωπικα θα προτιμουσα και μερικους τυπους εχθρων παραπανω,μερικα attacks παραπανω καθως οι εχθροι νομιζω επαναλαμβανοντουσαν αρκετα στα attacks. Επισης υπηρχε backtracking σε σημεια που καλο θα ηταν να αποφευχθει Τα 2 μεγαλυτερα αρνητικα για του παιχνιδιου παντως πιστευω ηταν η μεγαλη επαναληψη σε troll boss fights..δηλαδη περαν απο 2-3 ιδιαιτερα boss fights,στα υπολοιπα δυστυχως δεν δωσαν την αναγκαια προσοχη και βαλανε reskins. Και επισης τα realms περα απτο Midgard ηταν αρκετα underdeveloped.Την μιση προσοχη να διναν στα realms που επισκεπτεσαι,θα εσπαγαν καθε ρεκορ world building Εντωμεταξυ κανει μπαμ οτι θα βγει expansion 100%,απτον τροπο που τελειωνει το στορυ μεχρι και τα realms που εμειναν "κλειστα".Σιγουρο buy οταν βγει παντως,το παιχνιδι ηταν απολαυστικο καθολη την διαρκεια. 9/10 απο μενα,θα μπορουσε να ταν καθαρο δεκαρι αν ειχαν δωσει περισσοτερη προσοχη σε καποια πραγματακια. Αυτα προς το παρον,θα προσθεσω κατι παραπανω αν το θυμηθω 2
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Είχαν στο μυαλό τους αυτό το πράγμα ότι ο κόσμος θα παίξει μονοκοπανιά το main story και προς το τέλος θα κάνει explore το midgard. Για αυτό το game φαίνεται challenging και άδικο στην αρχή με εχθρούς που σε κάνουν 1 shot σε μέρη που δε θα έπρεπε ίσως να είσαι ακόμα. Έτσι και πάρεις gold armor/pommels/enchantments και τα 2 runes από τους νάνους η δυσκολία πάει περίπατο γενικά και στο give me a challenge ακόμα (πλην Sigrun). Δε ξέρω αν θα δοκιμάσω god of war γιατί η αρχή σίγουρα θα μου σπάσει τα νεύρα .
Damachi Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Εβγαλα 2 Skull Wulvers με ουτε lvl 3 ετσι για το γμοτc να μαθουν να μη βγαινουν απο τις lootoτρυπες αλλα δεν αξιζει τον κοπο
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ilos είπε τις 7 πρώτες τις έκανα στα καπάκια, δηλαδή δεν είχα ακόμα end game gear/runes. Αυτή στο niflheim που ήμουν με end game gear βαρέθηκε να με βαράει που yolαρά και πάλι πέθανε . εγω τωρα περασα την 1η valkyrie, level 4 πηγα. Τι λεβελ είσαι στο βιντεακι που ανεβασες πιο πανω? Όταν κάνει τη μλκια με τα φτερα παντως πρεπει να κανεις τη κωλοτουμπα προς τα πλαγια και οχι προς τα πισω....
ilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάπου εκεί ήμουν από level, την έκανα ακριβώς μετά τα αδέρφια στον γυρισμό. Την συγκεκριμένη επίθεση με τα φτερά το πιο safe είναι το block και dodge δεξιά αν έχει unblockable για followup πάντως (άσχετα αν δε το κάνω ποτέ στην πρώτη). Σιγά σιγά έμαθα τα moveset τους και παίζω πιο προσεκτικά αν δεις τα επόμενα vids. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2018 από ilos
Alastor192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Παντως το τριπτυχο Bloodborne,God of War και Horizon ειναι η αγια τριαδα του PS4 μεχρι σημερα για εμενα. Κανονικα θα επρεπε με καθε αγορα απο καταστημα να δινονται bundle και τα 3 αυτα μαζι,δεν νοειται να μην τα εχει καποιος στην συλλογη του πιστευω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Alastor192 είπε Παντως το τριπτυχο Bloodborne,God of War και Horizon ειναι η αγια τριαδα του PS4 μεχρι σημερα για εμενα. Κανονικα θα επρεπε με καθε αγορα απο καταστημα να δινονται bundle και τα 3 αυτα μαζι,δεν νοειται να μην τα εχει καποιος στην συλλογη του πιστευω. Πιστεύεις...υπάρχει πολύς κόσμος που δεν γουστάρει να κουράζεται dude, δεν είναι για όλους τα games της From. Προσωπικά δεν το έχω τελειώσει ακόμα το BB. GOW, Horizon και U4 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα