Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

A ενταξει τρωνε και αλλοι ξυλο στις Bαλκυριες χωρις end game gear ,οκ γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως κανω κατι λαθος .

Δεν εχω ασχοληθεί με gear ακόμα, δεν εχω καν max health απο τα apples και πήγα ετσι, έτρωγα one shots και το γύρισα σε ez γιατι το ocd μου δεν μου επετρεπε να γυρισω αργότερα με καλύτερο gear. :P

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν εχω ασχοληθεί με gear ακόμα, δεν εχω καν max health απο τα apples και πήγα ετσι, έτρωγα one shots και το γύρισα σε ez γιατι το ocd μου δεν μου επετρεπε να γυρισω αργότερα με καλύτερο gear. :P

Eγω γενικα ειμαι gear freak και στο real life  χααχχα και στα games kai loot whore .Θεωρω πως στο σημειο που ειμαι εχω  απο τα καλυτερα gear  all around  που μπορω να εχω την δεδομενη στιγμη και με κανει 2 με 3 shot sto normal επιπεδο .Οποτε σταματησα να ασχολουμαι με τις καριες και θα παω αφου τερματισω το main story.

Δημοσ.

Και εγω αλλα στο end game, εκει ναι θα ριξω grind για materials, πιο πριν δεν νομιζω να εχει νοημα να σπαταλήσεις resources για κατι που λογικα θα αλλάξεις συντομα. Αλλα ενταξει σκεφτομαι με την λογικη οτι παιζω rpg/loot based game κτλπ το οποιο δεν ισχυει. :P 

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

A ενταξει τρωνε και αλλοι ξυλο στις Bαλκυριες χωρις end game gear ,οκ γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως κανω κατι λαθος .

απλα καθεσαι μακρια τους και αφινεις να κανει ο μικρος την δουλεια(πατωντας μονιμως το τετραγωνο) :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, postfire είπε

απλα καθεσαι μακρια τους και αφινεις να κανει ο boooooi την δουλεια(πατωντας μονιμως το τετραγωνο) :D

Fixed ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ADHD είπε

Με εχει εκνευρισει αφανταστα το backtracking, ειμαι στο σημειο (...)

Spoiler

Πήγαινε στο portal κανονικά ανέβα το elevator και πριν πας στη γέφυρά με την κλειδωμένη πόρτα στο σπίτι της μάγισας κόψε δεξια (και σπάσε το red tree orb αν δε το έχεις κάνει ήδη). Ανέβα το πηγάδι πάνω πάνω και θα βγεις έξω από το σπίτι της στην περιοχή που συναντάς πρώτη φορά την χελώνα. Στο λόφο είναι το chest που ψάχνεις και χρειάζεται να έχεις τα blades για να το ανοίξεις.

Για την δυσκολία είναι λίγο ότιναναι ανάλογα τον εξοπλισμό που έχεις και σε τι περιοχές πας και τι mobs πολεμάς. Αλλά ναι είναι παρανοϊκό να σου κάνει ο τεράστιος δράκος στο βουνό 1/8 damage και το μπλε Mob στον πύργο 1 shot τα πάντα όλα και unparriable ενώ φοράς το ίδιο gear. Είχαν στο μυαλό τους ότι κάποιος θα προχωρήσει το main story και μετά αφού εξοπλιστεί θα εξερευνήσει και θα κάνει όλα τα side. Εγώ όμως επειδή έχω το ψυχαναγκαστικό από παλιά να εξερευνήσω τα πάντα πριν προχωρήσω το main story, βρήκα όλα τα "καλά" mobάκια που μπορείς να πετύχεις νωρίς:D με την pleb αρχική armor και το unupgraded leviathan. Το ξαναγράφω πολλάκις: ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ HELLHEIM ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ. Έτσι και πολύ λιγότερο backtracking θα κάνετε συνολικά και κάποιο σοβαρό gear θα έχετε για την συνέχεια. Αν δε θέλετε να σπαταλήσετε ώρες χάνοντας, αλλιώς αποδεχτείτε το challenge και πηγαίνετε γυμνοί στα αγγούρια όπως έκανα και εγώ (άσχετα αν επειδή είμαι μαζόχας το γουστάρω).

Το πρόβλημα για μένα είναι άλλο στο game. Έστω ότι θέλω να το τερματίσω 100% με το αρχικό gear. Όπως πχ είναι τα  SL1 runs στα souls. Αυτό είναι αδύνατο. Και αν κάποιος το επιχειρήσει θα ήθελα πολύ να τον δω. Τα later trials στο Muspelheim είναι dps race ενώ και το neflheim είναι annoying af χωρίς το mist resistant gear των νάνων και κυρίως τις 2 op room clearing heavy rune attacks που πουλάνε. Τα trophies για αυτά τα 2 είναι κάπου στο 2=3% στο psn, αυτό υποδεικνύει και την δυσκολία τους ειδικά αν είσαι με early gear και χωρίς αυτά τα 2 heavy rune attacks.

Υ.Γ. Οι valkiries είναι ίσως tanky με early gear αλλά τουλάχιστον είναι fair (και κάνουν και ωραία vids :D). Πήγα αργότερα με αυτά που έγραψα με bold στο spoiler στην τελευταία στο niflheim και επειδή είμαι op κλασικά έπαιξα χάλια, την έφαγα και δεν έμαθα το fight :wub:. Ότι γίνεται και στα souls αν είσαι overfarmed faggot δηλαδή :D.

6 ώρες πριν, ADHD είπε

Οχι αυτες που λες ξεκλειδώνουν, εγω μιλουσα για το "fast travel" σε μια περιοχη, πχ θελω να παω εξω απο το σπιτι της witch οποτε χρησιμοποιώ το portal στη σπηλιά απο κατω της και quess what η πορτα δεν ανοιγει (μαλλον δεν ειναι μεσα και ο Kratos ντρέπεται να διαρρήξει το σπιτι) οκ λες ας παω απο τον κανονικο δρομο backtracking στο pass, ε ουτε απο εκει σε αφηνει να πας.. tilted af πραγματικα..

Θα παω να το τερματισω οπως ειναι να τελειώνω πραγματικά. :P

rofl triggered :o

4 ώρες πριν, ADHD είπε

Όπως σου έγραψα δυστυχώς αργότερα είναι βασικό να έχεις gear, αν είχα όμως τα συγκεκριμένα op πράγματα νωρίτερα ούτε θα ευχαριστιόμουν το game ούτε και θα το μάθαινα. Βασικά ούτε dodge δε χρειάζεται να κάνεις pl;eon τα πάντα είναι stunlocked και τα καθαρίζει το rune attack...

• Like 1
Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά κάθε μέρα που γυρίζω σπίτι και ανοίγω το ps4 βλέπω patch του god of war :P , βλέπω τώρα βγήκε το 1.17

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά κάθε μέρα που γυρίζω σπίτι και ανοίγω το ps4 βλέπω patch του god of war :P , βλέπω τώρα βγήκε το 1.17

μεχρι το patch 1.1888888 εχουμε ακομα :lol:

Δημοσ.

Αν πεις πάντως να αναβαθμίσεις όλα τα gear to game αποκτά  και άλλο extra χρόνο. Θα έλεγα κάπου 20 ώρες είναι το main quest. άλλες 40-50 τα side/exploration ειδικά αν κάνεις και αρκετό backtracking στην αρχή και κάπου 10-20+ ώρες (ανάλογα πόσα items θα αναβαθμίσιες) για να farmάρεις niflheim/muspelheim για craft materials. Εκτός αν είσαι φάρδος και σου κάθονται συνέχεια τέτοια :D:

58DA972142D83879F0B31C6D2856F456EDE605B8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν πεις πάντως να αναβαθμίσεις όλα τα gear to game αποκτά  και άλλο extra χρόνο. Θα έλεγα κάπου 20 ώρες είναι το main quest. άλλες 40-50 τα side/exploration ειδικά αν κάνεις και αρκετό backtracking στην αρχή και κάπου 10-20+ ώρες (ανάλογα πόσα items θα αναβαθμίσιες) για να farmάρεις niflheim/muspelheim για craft materials.

Αφου το platinum guide του παιχνιδιου ειναι στις 30-40ωρες,τα παραπανω νουμερα απο που προκυπτουν?

http://www.powerpyx.com/god-of-war-2018-trophy-guide-roadmap/

10-20+ωρες για να αναβαθμισεις τα αντικειμενα για ποιο ακριβως λογο?

40-50ωρες το exploration και τα side quests?Ολα και ολα τα side quest ειναι απο τους

Spoiler

2 blacksmith λιγες αποστολες και επισης αλλες λιγες απο κατι ghost

να βοηθησεις.Και το explore λογω fast travel που ξεκλειδωνει αργοτερα σε ολο τον χαρτη ειναι παιχνιδακι.

Και εννοειται οτι στον παραπανω οδηγο ειναι μεσα και το γνωστο gear αφου πρεπει να φαρμαρεις το Nilfheim ουτως ή αλλως για ενα trophy που θελει.

Το μονο αγκαθι στα οπισθια ειναι να βρεις να σκοτωσεις  τα κορακια του odin σαν collect και ορισμενα artefacts λογω backtracking.

Ουτε χρειαζεται φυσικα απο ενα σημειο και μετα να ανοιξεις ολα τα σεντουκια πχ αφου δεν σου προσφερουν και τιποτα αν εχεις φτασει στο τελος του παιχνιδιου.

Ουτε new game+ εχει,ουτε καθαρο end game content,ουτε online για να πεις οτι θα παιξεις pvp και θες να φαρμαρεις gear αλα dark souls.

Και τελος για αυτο που δειχνεις στην φωτογραφια δεν χρειαζεται να φαρμαρεις πολυ γιατι ευτυχως μπορεις να πουλησεις και αντικειμενα που σου πεφτουν απο εκει.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Από μένα είναι τα νούμερα :D. Για πλατίνα 8ες σίγουρα λιγότερο, αλλά αν παίξεις με την ησυχία σου και δε ξεκλειδώσεις γρήγορα το fast travel και μετά φορμάρεις για όλο το legendary gear θα τις φας τις ώρες σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, ilos είπε

Από μένα είναι τα νούμερα :D.

Και νόμιζα ότι εγώ έχω πρόβλημα που δεν τρέχω in-game  και μου παίρνει περισσότερες ώρες :D σίγουρα έβγαλε τα λεφτά του πάντως ;)

god-of-war-kratos-shaved.jpg

http://www.playstationlifestyle.net/2018/04/27/clean-shaven-kratos-high-definition-just-weird-expect/

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ilos είπε

Από μένα είναι τα νούμερα :D. Για πλατίνα 8ες σίγουρα λιγότερο, αλλά αν παίξεις με την ησυχία σου και δε ξεκλειδώσεις γρήγορα το fast travel και μετά φορμάρεις για όλο το legendary gear θα τις φας τις ώρες σου.

Μα ο οδηγος στο λεει και στην αρχη να παιξεις με την ησυχια σου το βασικο story του παιχνιδιου και να κανεις οτι αλλο θες παραλληλα και αφου το βγαλεις και αν θελεις να ασχοληθεις μετα τι να κανεις για τα υπολοιπα trophies. Και το legendary gear ουτως ή αλλως ειναι υποθεση μισης με 1 ωρα στην καλυτερη που φυσικα αποκτας και απο τις βαλκυριες.

Ουτως ή αλλως χωρις οδηγο ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις πχ ολα τα κορακια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μα ο οδηγος στο λεει και στην αρχη να παιξεις με την ησυχια σου το βασικο story του παιχνιδιου και να κανεις οτι αλλο θες παραλληλα και αφου το βγαλεις και αν θελεις να ασχοληθεις μετα τι να κανεις για τα υπολοιπα trophies. Και το legendary gear ουτως ή αλλως ειναι υποθεση μισης με 1 ωρα στην καλυτερη που φυσικα αποκτας και απο τις βαλκυριες.

Ουτως ή αλλως χωρις οδηγο ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις πχ ολα τα κορακια .

Sorry αλλά οδηγούς, wiki κλπ τα έχω πάντα κλειστά μέχρι και λίγο πριν από το τέλος του κάθε game. Αν κάτι από εκεί και πέρα μου ξέφυγε ευχαρίστως να τα διαβάσω για να πλατινιάσω κλπ αν και γενικά δεν είμαι ach whore. Το κατάλαβα από νωρίς ότι θα γλιτώσω αρκετό backtracking  αν προχωρούσα το main story πρώτα αλλά και πάλι γούσταρα να εξερευνήσω το area και ας χάσω "efficiency" πολεμώντας overleveled mobs και προσπερνώντας locked chests/content. Αυτές οι ώρες πάντως που "έχασα" έτσι όπως και οι μάχες με τις valkyries ήταν τα καλύτερο σημεία του παιχνιδιού για μένα.

Όπως έγραψα και προηγουμένως από τη στιγμή που θα πάρεις end game gear αργότερα το game χάνει το challenge και κατ' επέκταση και το ενδιαφέρον του για μένα με εξαίρεση ίσως μόνο την Sigrun γιατί είναι κάπως απρόβλεπτη και έχει αρκετά mix up attacks. Από την άλλη το farming στα impossible trials του Muspelheim και στο ανυπόφορο και κουραστικό πολλές φορές Niflheim θα ήταν uninstall reason για τους περισσότερους από εμάς χωρίς end game gear. Αν και εγώ γούσταρα που έβγαλα το impossible Arena 5 μόνο με το travellers set και χωρίς τα καλά runes των νάνων, σίγουρα δεν ψήνομαι να το επιχειρήσω πάλι

:D.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...