ADHD Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με εχει εκνευρισει αφανταστα το backtracking, ειμαι στο σημειο που ανοιξαν τα κλειδωμενα portals και παλι δεν μπορω να παω εκει που θελω, δηλαδη πχ εξω απο το σπιτι της witch να παρω ενα chest πρεπει να κανω ολο το pass ξανα?? Και μαντεψτε το εκανα και παλι δεν με αφηνει να παω.. Δηλαδη ενταξει το level design οχι σαν ομορφια κτλπ αλλα σαν πρακτικο για exploration ειναι πραγματικα τραγικο, επρεπε να παρουν μαθηματα απο το πρωτο dark souls.. Ειναι ανοητο να μην μπορεις να πας σε key areas γιατι "ετσι" απλα δεν ανοιγει η πορτα χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο.. Επισης δεν το εχω τελειωσει ακομα και νιωθω οτι ειμαι end game ηδη, η δυσκολια ειναι ακυρη/unbalanced εντελως η πολυ ευκολο η retarded δυσκολο με bullet sponge enemies, καλυτερα να ειχαν μια επιλογή (πχ balanced) και μετα ng+++ για οποιο ηθελε μεγαλυτερο challenge. Σε μια Valkyrie το αλλαξα σε easy και δεν ντρεπομαι καθολου, χαζο fight γεματο cheap attacks που δεν γινονται parry και 10 μυρια hp, ok.. /rant over Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από ADHD
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μισό, γιατί δεν το έχω καταλάβει αυτό. Έχω βρει κάποιες πόρτες οι οποίες είναι κλειδωμένες για κάποιο λόγο. Δεν ξεκλειδώνουν πιο μετά αυτές; Για μόστρα τις έχουν βάλει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Moar backtracking plz! Κάποιες ξεκλειδώνουν αργότερα Malth
hasiotis_john Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ , άλλο ένα patch σήμερα! Κάθε μέρα και ένα ... 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Μισό, γιατί δεν το έχω καταλάβει αυτό. Έχω βρει κάποιες πόρτες οι οποίες είναι κλειδωμένες για κάποιο λόγο. Δεν ξεκλειδώνουν πιο μετά αυτές; Για μόστρα τις έχουν βάλει; Δες εδώ ! Κάνε κλικ σε κάθε εικόνα που σου δείχνει αναλυτικότερα τι να κάνεις για κάθε πόρτα! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από hasiotis_john
ADHD Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Μισό, γιατί δεν το έχω καταλάβει αυτό. Έχω βρει κάποιες πόρτες οι οποίες είναι κλειδωμένες για κάποιο λόγο. Δεν ξεκλειδώνουν πιο μετά αυτές; Για μόστρα τις έχουν βάλει; Οχι αυτες που λες ξεκλειδώνουν, εγω μιλουσα για το "fast travel" σε μια περιοχη, πχ θελω να παω εξω απο το σπιτι της witch οποτε χρησιμοποιώ το portal στη σπηλιά απο κατω της και quess what η πορτα δεν ανοιγει (μαλλον δεν ειναι μεσα και ο Kratos ντρέπεται να διαρρήξει το σπιτι) οκ λες ας παω απο τον κανονικο δρομο backtracking στο pass, ε ουτε απο εκει σε αφηνει να πας.. tilted af πραγματικα.. Θα παω να το τερματισω οπως ειναι να τελειώνω πραγματικά. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από ADHD
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ναι, συγνώμη, παρανόηση για τα portals μιλάω κι εγώ, που ανοίγουν με το Light of Alfheim όχι για τους καθρέφτες. Τα περισσότερα portals (το fast travel δηλαδή) είναι κλειδωμένα αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να ταξιδέψω σε αυτά. Αυτά ανοίγουν κάποια στιγμή πριν το endgame; Θα με βαρέσει εγκεφαλικό έτσι και δεν ανοίγουν, ο ιδεοψυχαναγκασμός μου εγκέφαλος μου επιβάλλει να έχω ολοκληρώσει όλα τα side-quests, chests κλπ σε ένα game πριν πάω στο τελικό boss...
ADHD Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ανοιγουν αλλα οχι ολα οπως ειδα και δεν σου δινει αυτη την αισθηση του open world η εστω shortcuts οπως το ds1, ειναι περιεργο και εκνευριστικό αν θες να πας πισω σε ενα συγκεκριμενο σημειο. Νομιζω ειναι σχεδιασμενο να παιζεις την ιστορια γραμμικα κανοντας και καποια side quests που βρισκονται μπροστα σου αλλα αν θες να ανοιξεις τα παντα τοτε μετα το τελος.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Όσοι το τελειώσατε, NG+ έχει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Nop. http://www.gamerevolution.com/guides/384029-god-war-new-game-plus-new-game-plus-mode
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Nope, αλλά έχει άλλο τόσο ζουμί το "δευτερεύων" υλικό, αν όχι παραπάνω. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Και ξανά ρωτώ : σε πόσες ώρες το τερματισατε και σε τι επίπεδο δυσκολίας ;;;
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δεν υπαρχει εντος παιχνιδιου ενδειξη για τις ωρες που παιζεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Και ξανά ρωτώ : σε πόσες ώρες το τερματισατε και σε τι επίπεδο δυσκολίας ;;; Υπάρχει ιστοσελίδα και έχει γίνει post άπειρες φορες dude, δες εκεί. https://howlongtobeat.com/
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 47 minutes ago, Eddy_Gordo said: Και ξανά ρωτώ : σε πόσες ώρες το τερματισατε και σε τι επίπεδο δυσκολίας ;;; 27 ώρες υπολογίζω, easy, με όλα τα side missions που βρήκα καθώς προχωρούσα την ιστορία και 80% collectibles. 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, ADHD είπε Με εχει εκνευρισει αφανταστα το backtracking, ειμαι στο σημειο (...) A ενταξει τρωνε και αλλοι ξυλο στις Bαλκυριες χωρις end game gear ,οκ γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως κανω κατι λαθος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα