panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Ελα παραδεξου το ομως,σου ζαλισαν λιγο το κεφαλι τα εκει mobs Χρησιμοποιώ ένα talisman που σου γεμίζει λίγο-λίγο το rage, οπότε στην πλειοψηφία των μαχών ξεκινάω με rage. Έτσι οι μάχες γίνονται αρκετά πιό σύντομες. Τώρα, επειδή το setting "favor performance" είναι πολύ inconsistent, τελικά αποφάσισα και έμεινα στο "favor resolution". Δεν ξέρω αν έγινε κάποιο performance fix ή φταίνε οι τοποθεσίες, πάντως είναι αρκετά στρωμένο εδώ που βρίσκομαι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από panther_512
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Resolution Πανθηρα εχει μεγαλη διαφορα στον οπτικο τομεα .Εκει ειναι και το δυνατο του σημειο τεχνικα ειναι αρτιο ,ακομα απορω πως παρεδωσαν τετοια γραφικα σε κονσολα . 1
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίζει μεγάλο ρόλο και η TV και η απόσταση. Στα 2,5 μέτρα απόσταση στην 55άρα μου, τη διαφορά την εκλαμβάνεις σαν μια απροσδιόριστη πολύ ελαφριά "καθαρότητα" στην εικόνα. Από το 1,5 μέτρο και πιό κοντά αρχίζω και βλέπω τις διαφορές (ξεκινώντας με jaggies στα περιγράμματα των χαρακτήρων/αντικειμένων). Δεν παρατήρησα να αφαιρούνται γραφικά/εφφέ. Την επιλογή μεταξύ των 2 settings την κανω καθαρά με βάση την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο gameplay. Με το "favor resolution" και motion blur στο 5, νιώθω ότι έχω μιά εμπειρία αρκετά κοντά στου Horizon. Οπότε τα έβαλα εκεί, έκανα shutdown τις PC-Master-Race-brute-force-60fps-gameplay ιδιοτροπίες μου και προσπαθώ να απολαύσω το game όσο το δυνατόν περισσότερο μου επιτρέπει η 4μηνη κόρη μου. Εχθές για παράδειγμα που ήμουν με άδεια σπίτι να προσέχω τη μικρή, και θα είχα χρόνο να παίξω λίγο παραπάνω, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είχα το παιχνίδι στο pause για να παίζω όποτε η μικρή ήταν ήρεμη, και έπαιξα μετρημένα 10 λεπτά . Από τις 9 και μετά όμως ήμουν αγκαλιά με τον Kratos. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από panther_512
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, panther_512 said: Οπότε τα έβαλα εκεί, έκανα shutdown τις PC-Master-Race-brute-force-60fps-gameplay ιδιοτροπίες μου και προσπαθώ να απολαύσω το game όσο το δυνατόν περισσότερο μου επιτρέπει η 4μηνη κόρη μου. Εχθές για παράδειγμα που ήμουν με άδεια σπίτι να προσέχω τη μικρή, και θα είχα χρόνο να παίξω λίγο παραπάνω, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είχα το παιχνίδι στο pause για να παίζω όποτε η μικρή ήταν ήρεμη, και έπαιξα μετρημένα 10 λεπτά . Μάθε μπαλίτσα, αγόρι μου: εσύ ξαπλώνεις στον καναπέ ή στην πολυθρόνα, βάζεις το παιδί μπρούμυτα επάνω σου (για να μην βλέπει τους αποκεφαλισμούς), αυτό κοιμάται κι εσύ παίζεις με το gamepad πίσω από την πλάτη της. Έτσι είχα τερματίσει 5-6 games στο Wii U. Προσοχή! Η παραπάνω μέθοδος δεν ενδείκνυται για να παίζεις Souls-like games, γιατί το παιδί θα κινδυνεύει να βρεθεί στην απέναντι μεριά του δωματίου πετώντας. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Malthador
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, panther_512 είπε Παίζει μεγάλο ρόλο και η TV και η απόσταση. Στα 2,5 μέτρα απόσταση στην 55άρα μου, τη διαφορά την εκλαμβάνεις σαν μια απροσδιόριστη πολύ ελαφριά "καθαρότητα" στην εικόνα. Από το 1,5 μέτρο και πιό κοντά αρχίζω και βλέπω τις διαφορές (ξεκινώντας με jaggies στα περιγράμματα των χαρακτήρων/αντικειμένων). Δεν παρατήρησα να αφαιρούνται γραφικά/εφφέ. Την επιλογή μεταξύ των 2 settings την κανω καθαρά με βάση την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο gameplay. Με το "favor resolution" και motion blur στο 5, νιώθω ότι έχω μιά εμπειρία αρκετά κοντά στου Horizon. Οπότε τα έβαλα εκεί, έκανα shutdown τις PC-Master-Race-brute-force-60fps-gameplay ιδιοτροπίες μου και προσπαθώ να απολαύσω το game όσο το δυνατόν περισσότερο μου επιτρέπει η 4μηνη κόρη μου. Εχθές για παράδειγμα που ήμουν με άδεια σπίτι να προσέχω τη μικρή, και θα είχα χρόνο να παίξω λίγο παραπάνω, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, είχα το παιχνίδι στο pause για να παίζω όποτε η μικρή ήταν ήρεμη, και έπαιξα μετρημένα 10 λεπτά . Από τις 9 και μετά όμως ήμουν αγκαλιά με τον Kratos. Στα 2,5 μετρα ειμαι και εγω με 65 αρα και η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης στα 2 modes . 1
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Στα 2,5 μετρα ειμαι και εγω με 65 αρα και η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης στα 2 modes . Η ευκρίνεια που βλέπεις είναι περίπου σαν να ήμουν στα 2 μέτρα με την 55 άρα. Λογικό να αντιλαμβανεσαι πιο έντονα τη διαφορά. 4 ώρες πριν, Malthador είπε Μάθε μπαλίτσα, αγόρι μου: εσύ ξαπλώνεις στον καναπέ ή στην πολυθρόνα, βάζεις το παιδί μπρούμυτα επάνω σου (για να μην βλέπει τους αποκεφαλισμούς), αυτό κοιμάται κι εσύ παίζεις με το gamepad πίσω από την πλάτη της. Έτσι είχα τερματίσει 5-6 games στο Wii U. Προσοχή! Η παραπάνω μέθοδος δεν ενδείκνυται για να παίζεις Souls-like games, γιατί το παιδί θα κινδυνεύει να βρεθεί στην απέναντι μεριά του δωματίου πετώντας. Μέχρι 2.5 μηνών έτσι ήμουν. Τώρα το κόλπο δεν πιάνει... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 minutes ago, panther_512 said: Μέχρι 2.5 μηνών έτσι ήμουν. Τώρα το κόλπο δεν πιάνει... Μόλις πάει ενός-ενάμιση έτους που θα θέλει να βλέπει τι παίζεις και θα καταλαβαίνει κιόλας να δεις τι θα πάθεις. Θα αναγκάζεσαι να παίζεις Mario και Yoshi όλη την ώρα. Θα ξεχάσεις τα αίματα και τα ξαντεριάσματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Εάν κάποιος έχει OLED 4K 55άρα (ή γενικά 55αρα) μπορεί να μου πει τι ρυθμίσεις έχει στο Favor Resolution? Όσο και εάν προσπάθησα με τις default ρυθμίσεις (motion blur 10 και το άλλο setting που δεν θυμάμαι επίσης 10) βγαίνει ένα χάλια αποτέλεσμα. Κουνάς την κάμερα γύρω γύρω και τρώει "κολληματάκια". Ίσως βέβαια να φταίει και το ότι στο performance mode το παιχνίδι τρέχει τελείως διαφορετικά και γι'αυτό μου φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά..
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το motion blur στο 10 το βρήκα πολύ επιθετικό. Δοκίμασε στο 5. To άλλο setting (film grain) βάλτο καλύτερα στο 0. Τώρα, με 30fps, εξαρτάται και από το motion handling της TV σου για το τελικό αποτέλεσμα και αν έχεις ενεργοποιημένο motion interpolation, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει το αποτέλεσμα πολύ άσχημο. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από panther_512
Pitsifrikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Για αυτούς που με έψαχναν είχα φάει μπαν μιας εβδομάδας και δε μπορούσα να γράψω.Λοιπον,το παιχνίδι είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ'οτι περίμενα με κάποια θέματα που με χάλασαν.Τραγικη επιλογή κάμερας.Αν ήταν πιο πίσω και με λίγο καλύτερη οπτική θα ήταν άψογη η κατάσταση.Η κάμερα για μένα μεγάλο μείον.Γραφικα εκπληκτικά με κακό performance όμως.Παρατηρησα αρκετές φορές stuttering και frame drops στο απλό ps4 τουλάχιστον.Οι αναβαθμίσεις του χαρακτήρα μαμανε επίσης όπως και του μικρού.Χαρτης που δε θα έπρεπε να υπάρχει όπως και ότι θα ήθελα περισσότερα bosses.Με λίγα λόγια πολύ καλός τίτλος με τα προβλήματά του να είναι σαφώς λιγότερα από τα προτέρηματά του.Αν διαφωνεί κάποιος σε αυτά που λέω κοπαναει ένα report και αναλαμβάνει ο mod να με μπαναρει.
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Το τι ξυλο εχω φαει απο τις φτερωτες γυνακες δεν λεγεται...Ασηκωτο με εχουν κανει . Μηπως να τελειωσω το main story και μετα να ασχοληθω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Fotis13 panther_512Με αυτα που λετε δεν βρισκω νοημα να αγορασω κατι λιγοτερο απο 60αρα. Εχω το Pro και σε κανα 2 χρονια παμε για το ps5.
Fotis13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, PDS13 είπε Fotis13 panther_512Με αυτα που λετε δεν βρισκω νοημα να αγορασω κατι λιγοτερο απο 60αρα. Εχω το Pro και σε κανα 2 χρονια παμε για το ps5. Ε λογικο κατω απο 55 ειναι παντελως ακυρη αγορα εχεις δεν εχεις χωρο δεν υφισταται μικροτερη πλεον . 1
Alastor192 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Το motion blur στο 10 το βρήκα πολύ επιθετικό. Δοκίμασε στο 5. To άλλο setting (film grain) βάλτο καλύτερα στο 0. Τώρα, με 30fps, εξαρτάται και από το motion handling της TV σου για το τελικό αποτέλεσμα και αν έχεις ενεργοποιημένο motion interpolation, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει το αποτέλεσμα πολύ άσχημο. Motion blur και εγω εβαλα στο 5 αλλα film grain το εχω στο 10 μιας και ελαχιστη διαφορα εχει στα ματια μου,κανια σχεση με αλλα film grain
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Αν μιλαμε για σαλονι ναι κατω απο 55ιντσες πλεον δεν αξιζει αφου εχουν πεσει οι τιμες ακομα και σε φθηνοτερα μοντελα(και λογω μικρων bezel ειναι και μικροτερες σε διαστασεις). 24 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το τι ξυλο εχω φαει απο τις φτερωτες γυνακες δεν λεγεται...Ασηκωτο με εχουν κανει . Μηπως να τελειωσω το main story και μετα να ασχοληθω ? Αν εννοεις τις βαλκυριες,τοτε ναι αναγκαστικα μετα το κεντρικο στορυ και αφου παρεις και το καταλληλο πορτοκαλι gear. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα