Fotis13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αυτος ο χαρτης παντως οντως ειναι για τα πανηγυρια.. lame lol..Επισης θα ηθελα τα stats να ηταν λιγο πιο σωστα δομημενα για το build status.. Δεν ξερω πραγματικα τι ειχαν στον μυαλο τους για το χαρτη, εχουν κανει ενα αριστουργημα σε ολους τους τομεις και ενα χαρτη που δεν βγαζει καν νοημα . 2
hasiotis_john Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 God of War: Version 1.14 (44MB) Various bug fixes and improvements Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι να έχει τόσες μαζεμένες αναβαθμίσεις σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας!
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Εγω προσωπικα το explore στον χαρτη και τα side quest τα εκανα αφου εβγαλα το παιχνιδι.Ουτως ή αλλως αναγκαστικα θα πρεπει να ξαναγυρισεις πισω αργοτερα λογω των νεων skill/δυνατοτητων του kratos ή του Ατρεα. Επισης οι Valkyries δεν αστιευονται καθολου,μα καθολου αν δεν εχεις καλο end game gear. 3
ADHD Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Εγω ειμαι στη φαση που εχω ξεχασει μερικα nornir chests (πχ το πρωτο) και δεν μπορω να κανω backtrack, ειναι ισως το "feature" που με εκνευριζει περισσοτερο απο ολα. Μαλλον θα το κανω rush για τερματισμο και θα τα ψαξω μετα αν ειναι. Παντως ειναι καλο δεν βαριεμαι πουθενα και η μαχη οσο παει και μου αρεσει περισσοτερο. 2
postfire Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 οι ανθρωποι δεν κοιμουνται καθε μερα βγαζουν updates να το κανουν οσο πιο τελειο γινεται!
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, postfire είπε οι ανθρωποι δεν κοιμουνται καθε μερα βγαζουν updates να το κανουν οσο πιο τελειο γινεται! Για να λεμε την αληθεια με τοσα patch βελτιωσης αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι το εβγαλαν στην αγορα πολυ γρηγορα και τωρα προσπαθουν να μαζεψουν οτι μπορουν. 2
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να λεμε την αληθεια με τοσα patch βελτιωσης αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι το εβγαλαν στην αγορα πολυ γρηγορα και τωρα προσπαθουν να μαζεψουν οτι μπορουν. Εξαρτάται από το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπεις το θέμα.
hasiotis_john Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Βασικά σχεδόν ΌΛΑ τα παιχνίδια που βγαίνουν στην αγορά έχουν τα θέματά τους και ανά διαστήματα έρχονται και οι αναβαθμίσεις! Απλά άλλοι το καθυστερούν παραπάνω και βλέπεις μετά από κάνα δυο μήνες στο changelog του update ένα κατεβατό σελίδας και αυτοί εδώ στο GOW με το που βλέπουν ένα μικροπροβληματάκι το διορθώνουν και το βάζουν άμεσα. Να σου πω, το προτιμώ έτσι, παρά να σου έρχονται κάτι 10ριαGB αναβάθμισης!
ilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, ADHD είπε Στο 1:12 πηγες για backstab αλλα κατάλαβες οτι δεν παίζεις souls?? Είναι που έκανα 10000000 roll και ασυναίσθητα πήγα από πίσω του Πάντως τα backstabs σπάνε πιο πολύ την poise τους και κάνουν λίγο extra damage παραπάνω. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω προσωπικα το explore στον χαρτη και τα side quest τα εκανα αφου εβγαλα το παιχνιδι.Ουτως ή αλλως αναγκαστικα θα πρεπει να ξαναγυρισεις πισω αργοτερα λογω των νεων skill/δυνατοτητων του kratos ή του Ατρεα. Επισης οι Valkyries δεν αστιευονται καθολου,μα καθολου αν δεν εχεις καλο end game gear. Well αυτός είναι και ο λόγος που πέταξα την 1 shot magnet αρχική pleb armor και πήγα στο traveller set που είναι αρκετό αν δε κάνεις facetank σα χαζός. Ετοιμάζω playlist με όλες τις valkyries ειδικά για τον φίλο μου τον najinblue3 και όποιον άλλον ενδιαφέρεται να δεί κάποια strats για την κάθε μία. Χαλαρά το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, παράτησα και το main quest και τις αφανίζω διαδοχικά (6/8 ως τώρα). Γενικά πάντως κάντε πρώτα το main quest μέχρι τα blades και το hellheim για να γλιτώσετε πολύ backtracking αργότερα που θα πάτε για το 100%. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από ilos 1
ADHD Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, postfire είπε οι ανθρωποι δεν κοιμουνται καθε μερα βγαζουν updates να το κανουν οσο πιο τελειο γινεται! 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Για να λεμε την αληθεια με τοσα patch βελτιωσης αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι το εβγαλαν στην αγορα πολυ γρηγορα και τωρα προσπαθουν να μαζεψουν οτι μπορουν. Συχνα μικρα patch με "stability improvements" στην αρχη ειναι αρκετα συχνό φαινόμενο δεν σημαίνουν τίποτα ιδιαίτερο. 1
SPANK Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Καλό ειναι που βγαίνουν patch συνέχεια αυτο σημαίνει οτι ασχολούνται να βελτιώσουν το παιχνίδι για την καλύτερη εμπειρία. Υ.Γ : Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ο χάρτης θέλει αρκετή βελτίωση
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Είμαι στη φάση όπου Επιστρέφω με το Light of Alfheim To παιχνίδι είναι απλά πανέμορφο και προσπαθώ να μήν το τρέχω για να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. 3
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, panther_512 είπε Είμαι στη φάση όπου Ελα παραδεξου το ομως,σου ζαλισαν λιγο το κεφαλι τα εκει mobs
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 48 minutes ago, panther_512 said: Είμαι στη φάση όπου Reveal hidden contents Επιστρέφω με το Light of Alfheim To παιχνίδι είναι απλά πανέμορφο και προσπαθώ να μήν το τρέχω για να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Κι εγώ εκεί είμαι, μιλάμε σταματάω στους εξωτερικούς χώρους για να χαζεύω τα τοπία. Δεν υπάρχει η θέα όσο ανεβαίνεις το βουνό. Με διαφορά το ομορφότερο game του PS4 και μαλλον το αρτιότερο τεχνικά game της γενιάς. 2
Alastor192 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Στις 25/4/2018 στις 12:23 ΠΜ, Mr_Terror είπε Αραγε θα δουμε κανενα dlc καποια στιγμη? πιστευω σιγουρα,ειδικα με την δομη που εχουν δωσει στο παιχνιδι νομιζω κανει μπαμ. Απο κει και περα,εχω προχωρησει αρκετουτσικα,σταθερα καλο το παιχνιδι,το combat εχει βελτιωθει κιολας σε σχεση με την αρχη,αν και η δυσκολια επεσε κατακορυφα στο normal, μολις εκανα το build που ηθελα Γενικα το παιχνιδι φαινεται πως εχει πολυ ψωμιι,αν θες να τα κανεις ολα απο collectibles σιγουρα θελει backtracking,εγω μαζευω οτι μπορω απο εξτρα και προχωραω,να γυρισω πισω μονο για καποια artifacts και lore stones δεν παιζει,οποτε οτι παρω στον δρομο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα