karamela693 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, ADHD είπε Ναι αλλα υπαρχουν και καποια double standards, δηλαδη οπως το καταλαβαίνω εγω απο τις απαντησεις μεχρι στιγμης ειναι οκ να μην σε τρελαίνει το bloodborne γιατι ειναι σκοτεινο/δεν εχει καλα γραφικα κτλπ αλλα απαράδεκτος και εισαι άσχετος αν δεν σε τρέλανε το gow.. Και τα 2 παιχνιδια ειναι κορυφαία το καθενα στον τομεα του, ειναι φυσιολογικό σε καποιους να αρεσει περισσότερο το ενα απο το αλλο αναλογα τα γουστα, απλα αυτο που καταλαβα μπορει και λαθος ειναι οτι ειμαστε στο mood οτι δεν δεχόμαστε κριτικη για το gow για κανενα λογο. Παντα ετσι συμβαινει ειδικα με το hype των πρωτων ημερων, θυμαμαι και στο BB στις αρχες καπως ετσι ειχε γινει. Δεν υπάρχουν Double standards, απλά το Bloddborne είναι πως να το πω παιχνίδι για πιο περιορισμένο κοινό σε σχέση με το God Of War όπου μπορεί να το παίξει κυριολεκτικά και η ''κουτσή Μαρία''...το Bloodborne θέλει υπομονή, αντοχή, πολλές ώρες ενώ ο σκοτεινός κόσμος, τα γραφικά και το Frame drops δεν βοηθάνε να γίνει αρεστό από μεγάλο μέρος του κοινού....αυτά που ανέφερα είναι σημαντικοί λόγοι που το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και αυτό φαίνεται και στις πωλήσεις που είναι χαμηλές για παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Υ.Γ. Με το ζόρι μπαίνει στα 50 πρώτα παιχνίδια σε πωλήσεις του ps4, ακόμα και το ''αστείο'' Killzone έχει πουλήσει παραπάνω. Παιχνιδάρα μεν άλλα για λίγους δε. http://www.vgchartz.com/platform/69/playstation-4/
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το gow γίνεται τρελός ντόρος (και όχι άδικα,είναι παιχνιδαρα) Εχθές έβγαλα μια αγγελία με ένα σφραγισμενο,και μου έστειλαν μέσα σε 3 ώρες 17 άτομα Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από stelios18120 2
dekulinkgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ναι αλλα αν πεις οτι το gow δεν σε τραβαει οσο το BB θα σου πουν εισαι λαθος γιατι πηρε λιγο καλυτερη βαθμολογια απο τους reviewers lol.. Δεν θελω να κανω συγκρισεις αλλα το bloodborne ειναι το καλυτερο παιχνιδι του ps4 μακραν, ειναι λογος αγορας της κονσολας και φαινεται και απο το ποσοι ασχολουνται ακομα και ποσο active ειναι το community. Θα συμφωνησω και εγω.Για μενα προσωπικα το bloodborne ειναι λογος αγορας του ps4 σε αντιθεση με το god of war,οπου απο το λιγο που επαιξα,ενω φαινεται οτι ειναι πραγματι αξιολογος τιτλος δεν μου εκανε κλικ το combat του. Τωρα ο λογος που συγκρινουνε αυτα τα παιχνιδια ειναι επειδη το god of war ειναι επηρεασμενο και απο τα soulsborne παιχνιδια.Οποιος εχει παιξει και τα 2 το βλεπει ξεκαθαρα αυτο.Εεε για μενα το bloodborne το combat του ηταν απλα ευχαριστηση σε αντιθεση με το GoW οπου ηταν αγγαρεια τις περισσοτερες φορες και πολυ βαρετο. Για μενα παιζει ρολο η επιλογη της καμερας οπου θεωρω ηταν πολυ αστοχη για αυτου το ειδος το παιχνιδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Θα συμφωνησω και εγω.Για μενα προσωπικα το bloodborne ειναι λογος αγορας του ps4 σε αντιθεση με το god of war,οπου απο το λιγο που επαιξα,ενω φαινεται οτι ειναι πραγματι αξιολογος τιτλος δεν μου εκανε κλικ το combat του. Τωρα ο λογος που συγκρινουνε αυτα τα παιχνιδια ειναι επειδη το god of war ειναι επηρεασμενο και απο τα soulsborne παιχνιδια.Οποιος εχει παιξει και τα 2 το βλεπει ξεκαθαρα αυτο.Εεε για μενα το bloodborne το combat του ηταν απλα ευχαριστηση σε αντιθεση με το GoW οπου ηταν αγγαρεια τις περισσοτερες φορες και πολυ βαρετο. Για μενα παιζει ρολο η επιλογη της καμερας οπου θεωρω ηταν πολυ αστοχη για αυτου το ειδος το παιχνιδι. ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος. Δεν σου βγάζει την ίδια ευχαρίστηση η μάχη, κυρίως λόγω της προβληματικής κάμερας. Κάποια άλλα πράγματα που δεν μου άρεσαν: Ξεκινάς το παιχνίδι για πρώτη φορά, και η εικόνα είναι στα 2/3 της οθόνης, δεν κάνει auto-scale. Performance mode vs resolution mode: Το πρώτο έχει variable fps που σε κάποια σημεία είναι προβληματικό, ενώ στο δεύτερο κουνάς την κάμερα και τρώει κολλήματα (PS4 Pro). Αναγκαστικά παίζω σε performance mode σε 4k HDR OLED TV που δεν είναι και ότι καλύτερο. Γιατί να μην έχει checkboarding rendering σαν του HZD με σταθερό 30άρι fps? Αυτό είναι και το μεγαλύτερό του πρόβλημα. Δεν μπορείς να το απολαύσεις σε καλή τηλεόραση. Οι διάλογοι είναι κάπως κουραστικοί και δεν πείθουν τόσο (αγγλικά): "I do not know boy" εκατό φορές κτλ. Lacking creativity κατά την γνώμη μου. Αν και τα combos στην μάχη είναι απολαυστικά, αντιμετωπίζεις σχεδόν συνέχεια το ίδιο πράγμα, και όταν έχεις εχθρούς από πίσω, εμφανίζονται αυτά τα τραγικά red/purple/yellow arrows. Επειδή δεν έχει άλμα, οι κινήσεις του Κράτος είναι αρκετά περιορισμένες. Σε σημεία που λες εδώ μπορεί να ανέβει, τελικά δεν μπορεί. Τα puzzles που έχει είναι πολύ απλοϊκά, να πετάξεις το axe γρήγορα στο σωστό σημείο.. 0 χρήση σκέψης Ο χάρτης και γενικά το menu με weapons/armors/upgrades/map κτλ. δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, τουλάχιστον για μένα. Spoiler Quests που πρέπει να μαζέψεις λουλουδάκια από τον κήπο για να σώσεις ένα γουρούνι κτλ. Φυσικά αναφέρω μόνο τα αρνητικά εδώ. Το παιχνίδι έχει και πολλά θετικά και είναι αρκετά ευχάριστο. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί masterpiece... Ίσως να είχα πολύ υψηλές προσδοκίες ύστερα από όλα τα praising reviews που διάβασα. BTW, το αγαλματάκι στην collectors edition είναι απίστευτο! (πρώτη collectors που αγοράζω) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, DiAvOl είπε Παίδες χαλαρώστε λίγο. Ωραίο το παιχνίδι αλλά όχι κάτι το τρομερό. Μάλλον έχετε φάει το hype για τα καλά.. Σε combat δεν συγκρίνεται με games όπως το BB, Nioh κτλ. Το Story του Uncharted/HZD είναι πολύ ανώτερο και γενικά το God of war προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί με σχετικά μεγάλη επιτυχία, αλλά μέχρι εκεί. Γνωμη σου.Αλλα μεχρι εκει.Εγω που εχω παιξει όλα αυτά που μας λες και μας ξαναλες(μου φαινονται παιχνίδια της σειρας μπροστα σε αυτό το επος)Ας φτασουν πρωτα τα products valiue του συγκεκριμενου παιχνιδιού.Και θα τα ξαναλέμε.
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Γνωμη σου.Αλλα μεχρι εκει.Εγω που εχω παιξει όλα αυτά που μας λες και μας ξαναλες(μου φαινονται παιχνίδια της σειρας μπροστα σε αυτό το επος)Ας φτασουν πρωτα τα products valiue του συγκεκριμενου παιχνιδιού.Και θα τα ξαναλέμε. Παιχνιδια της σειρας το bb, nioh? XD
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Γνωμη σου.Αλλα μεχρι εκει.Εγω που εχω παιξει όλα αυτά που μας λες και μας ξαναλες(μου φαινονται παιχνίδια της σειρας μπροστα σε αυτό το επος)Ας φτασουν πρωτα τα products valiue του συγκεκριμενου παιχνιδιού.Και θα τα ξαναλέμε. Μία φορά τα είπα. Επίσης δεκτή η γνώμη σου ότι το GoW είναι έπος κτλ. αλλά διαφωνώ κάθετα
spartan29gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Παιχνιδια της σειρας το bb, nioh? XD Προσωπικα για εμενα είναι πολύ πισω από το καινουργιο god of war.Και σου μιλαει ανθρωπος που εχει πλατιναρη το bloodborn.Για εμενα είναι το καλυτερο παιχνιδι της δεκαετιας μακραν.Τελος, 2 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Μία φορά τα είπα. Επίσης δεκτή η γνώμη σου ότι το GoW είναι έπος κτλ. αλλά διαφωνώ κάθετα Ενταξει.Σεβαστη η αποψη σου.Αλλα ευτυχως οι βαθμολογιες και οι κριτικες του κοσμου!! λενε το αντιθετο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από spartan29gr
Mr_Terror Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξει παιδια δεν γινεται να αρεσει σε ολους.Συμφωνουμε ομως ολοι μας οτι τι παιχνιδι δεν ειναι σκουπιδι, πατατα.Επειδη ακουστηκε και αυτο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Mr_Terror
spartan29gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Ενταξει παιδια δεν γινεται να αρεσει σε ολους.Συμφωνουμε ομως ολοι μας οτι τι παιχνιδι δεν ειναι σκουπιδι, πατατα.Επειδη ακουστηκε και αυτο. Σοβαρα?Χαχαχαχαχαχα
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Το θεμα με τα παιχνιδια οπως το God Of War ,το Bloodborne,το Horizon,το Nier κλπ ειναι οτι ο κοσμος αυτα τα παιχνιδια περιμενε τοσο καιρο να παιξει στην νεα γενια. Εχουμε χορτασει απο Remastered παιχνιδια,multiplayer με campaign με το ζορι 5 ωρες(ή και καθολου),lootboxes,microtransactions,season pass και παει λεγοντας. Γιαυτο και η υποδοχη απο κριτικους και κοινο ειναι τοσο μεγαλη σε αυτα τα exclusives οπως βεβαια και σε αλλες συνεχειες τυπου Witcher. Δεν θελουν δηλαδη να βραβευσουν το παιχνιδι μονο για την δουλεια που επεσε και τις αλλαγες που εκαναν,αλλα γιατι ερχεται εναντια στην τωρινη γενια του online και των dlc(ή οπως τα λεμε μερικοι οι αρπαχτες). Στις 3/17/2018 στις 7:55 ΜΜ, Pitsifrikos είπε Προβλέπεται πατάτα.Το Ryse του Ps4 είναι.Αν δεν είχε το βαρύτατο όνομα του GOW θα μιλούσαν όλοι σε άλλη βάση. Οταν ελεγα πιο πισω btw για τα σχολια με κραξιμο,εννοουσα οπως το παραπανω.
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Προσωπικα για εμενα είναι πολύ πισω από το καινουργιο god of war.Και σου μιλαει ανθρωπος που εχει πλατιναρη το bloodborn.Για εμενα είναι το καλυτερο παιχνιδι της δεκαετιας μακραν.Τελος, Σεβαστη η γνωμη σου, δεν επαιξα ακομα αλλα οταν παιξω θα γραψω και εγω, αλλα για μενα δε προκεται να φτασει ποτε αυτα τα 2, ιδιαιτερα το bb, γτ τοσα χρονια εχει κοσμο, ασχολουνται με min/maxing, κανουνε events και τα λοιπα. Εγω θεωρω πως το Monster Hunter world ειναι atm το καλυτερο παιχνιδι στο ps4, ας τολμησει καποιος να με διαψευσει xD
spartan29gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Σεβαστη η γνωμη σου, δεν επαιξα ακομα αλλα οταν παιξω θα γραψω και εγω, αλλα για μενα δε προκεται να φτασει ποτε αυτα τα 2, ιδιαιτερα το bb, γτ τοσα χρονια εχει κοσμο, ασχολουνται με min/maxing, κανουνε events και τα λοιπα. Εγω θεωρω πως το Monster Hunter world ειναι atm το καλυτερο παιχνιδι στο ps4, ας τολμησει καποιος να με διαψευσει xD Για το monster hunter world δεν μπορω να εχω γνωμη(διοτι δεν το εχω παιξει)Απλα ευχομαι το συστημα μαχης να μοιαζει πιο πολύ στα dark souls.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα