karamela693 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, ileos10 είπε Sorry φιλε αλλα πατατα και Bloodborne δεν υπαρχει.Υπαρχει μονο το ΜΑSTERPIECE ΒLOODBORNE.καποια πραγματα στην ζωη δεν αλλαζουν Είπαμε γούστα είναι αυτά!!!, προσωπικά το άφησα στην μέση, με κούρασε πάρα πολύ, βαρέθηκα και αυτή η ατελείωτη μαυρίλα άπλα δεν την άντεχα....κατανοώ ότι πολύς κόσμος το λατρεύει απλά δεν μπορώ δυστυχώς να έχω την ίδια άποψη! Πραγματικά μακάρι να μου άρεσε άλλα όσο και αν το πάλεψα δεν βρήκα κάτι να με τραβάει να το τελειώσω. 2
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, hasiotis_john είπε Εντάξει παιδιά, χαλαρά! Ο καθένας έχει την γνώμη του αρκεί να μην προσβάλει τον άλλον. Γνωμη καποιου ειναι να πει αν του αρεσε ενα παιχνιδι ή οχι,ή αν τον χαλασε κατι συγκεκριμενο στο παιχνιδι ή αν του αρεσει καποιο αλλο παιχνιδι περισσοτερο(δεν ειναι του γουστου του που λεμε). Οταν ομως συγκρινεις ανομοια πραγματα μεταξυ τους αυτο δεν λεγεται'''γνωμη''. Ειδικα δε οταν το παιζει και ''γνωστης''του χωρου και δεν εχει παιξει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας... 1
ADHD Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ναι αλλα αν πεις οτι το gow δεν σε τραβαει οσο το BB θα σου πουν εισαι λαθος γιατι πηρε λιγο καλυτερη βαθμολογια απο τους reviewers lol.. Δεν θελω να κανω συγκρισεις αλλα το bloodborne ειναι το καλυτερο παιχνιδι του ps4 μακραν, ειναι λογος αγορας της κονσολας και φαινεται και απο το ποσοι ασχολουνται ακομα και ποσο active ειναι το community. 3
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ADHD είπε Ναι αλλα αν πεις οτι το gow δεν σε τραβαει οσο το BB θα σου πουν εισαι λαθος γιατι πηρε λιγο καλυτερη βαθμολογια απο τους reviewers lol.. Οχι δεν θα πουν αυτο εκτος αν το γραψεις σωστα το παραπανω ή μαλλον αν εκφραστεις σωστα,κατι που δυστηχως στα forum τις περισσοτερες φορες δεν γινεται και παρερμηνευονται αυτα που γραφει ο καθενας με τον τροπο που τα γραφει. Για την ακριβεια αν δεν σε τραβαει το god of war ,δεν νομιζω καν να το παρεις και day one και να δωσεις και 60ευρω ετσι δεν ειναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γνωμη καποιου ειναι να πει αν του αρεσε ενα παιχνιδι ή οχι,ή αν τον χαλασε κατι συγκεκριμενο στο παιχνιδι ή αν του αρεσει καποιο αλλο παιχνιδι περισσοτερο(δεν ειναι του γουστου του που λεμε). Οταν ομως συγκρινεις ανομοια πραγματα μεταξυ τους αυτο δεν λεγεται'''γνωμη''. Ειδικα δε οταν το παιζει και ''γνωστης''του χωρου και δεν εχει παιξει τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας... Δεν είμαι γνώστης και είμαι τραγικός επειδή δεν έπαιξα τα προηγούμενα GoW? Συγκρίνω ανόμοια πράγματα? Μας ψεκάζουν..
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, DiAvOl said: Φιλαράκο από αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι είσαι ψιλοάσχετος με το άθλημα. Και τα δύο δίνουν έμφαση στο combat, άρα δεν είναι καθόλου διαφορετικό πράγμα. Ποτέ δεν είχα ξαναπαίξει god of war, και με βάση τις εμπειρίες που έχω με άλλα games, είναι απλά ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό, πρόβλημά του. Εσύ δεν έχεις ξαναπαίξει GoW, αλλά εγώ είμαι ο ψιλοάσχετος, χμμμ τα μαθηματικά δε βγαίνουν. :/ Ενιγουέι, το ΒΒ κυριολεκτικά είναι το combat system του (πράγμα που ισχύει για όλα τα Souls games), το game δεν έχει ούτε σοβαρό exploration, ούτε story, ούτε πολλά γραφικά (για όποιον ενδιαφέρεται) και το level up του είναι ανούσιο. Είναι ένα καθ' όλα skill based game και δεν συγκρίνεται καν με το genre των action/adventure games. Το HZD είναι broken σε βασικά σημεία του gameplay του και κυρίως στο skill tree του, ένα πράγμα unbalanced εντελώς. Επίσης, είναι ένα combat-based game που δεν μπορείς να το παίξεις όπως γουστάρεις, το παίζεις όπως είχε ο dev στο μυαλό του να βγάζεις το κάθε mob. Στο GoW δεν ισχύει αυτό. Διαλέγεις play style εσύ και το game ακολουθεί τις επιλογές σου. Αν δεν θες δεν χρησιμοποιείς την ασπίδα, αν δεν θες δεν χρησιμοποιείς τον Atreus, αν θες πας βουρ στον πατσά, αν θες παίζεις με τακτική και στρατηγική κοκ. και φαντάζομαι παρακάτω που θα ξεκλειδώνουν κι άλλα skills και όπλα, το πράγμα θα απλώνει πολύ περισσότερο. Το HZD δεν σου αφήνει περιθώρια στο κομμάτι της μάχης, το ακολουθείς to-the-point και αυτό το κάνει ιδανικό για εισαγωγικό στο genre πριν μπεις στα πιο βαριά του είδους. Και εντάξει, το HZD είχε story, το GoW για την ώρα είναι κουκλοθέατρο από υπόθεση. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Malthador 3
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Δεν είμαι γνώστης και είμαι τραγικός επειδή δεν έπαιξα τα προηγούμενα GoW? Συγκρίνω ανόμοια πράγματα? Μας ψεκάζουν.. Κανεις σε καποιο μια υποδειξη λεγοντας τον ασχετο με το αθλημα,οταν εσυ ο ιδιος δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα παιχνιδια για να εχεις ενα σωστο μετρο συγκρισης και μου το συγκρινεις με ασχετου ειδους παιχνιδια οπως Uncharted και Bloodborne. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις οτι το σωστο μετρο συγκρισης ειναι το νεο god of war σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας(κατι που στους περισσοτερους ειναι αυτονοητο)τοτε δεν μπορω να πω κατι παραπανω.
ADHD Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι δεν θα πουν αυτο εκτος αν το γραψεις σωστα το παραπανω ή μαλλον αν εκφραστεις σωστα,κατι που δυστηχως στα forum τις περισσοτερες φορες δεν γινεται και παρερμηνευονται αυτα που γραφει ο καθενας με τον τροπο που τα γραφει. Για την ακριβεια αν δεν σε τραβαει το god of war ,δεν νομιζω καν να το παρεις και day one και να δωσεις και 60ευρω ετσι δεν ειναι? Ναι αλλα υπαρχουν και καποια double standards, δηλαδη οπως το καταλαβαίνω εγω απο τις απαντησεις μεχρι στιγμης ειναι οκ να μην σε τρελαίνει το bloodborne γιατι ειναι σκοτεινο/δεν εχει καλα γραφικα κτλπ αλλα απαράδεκτος και εισαι άσχετος αν δεν σε τρέλανε το gow.. Και τα 2 παιχνιδια ειναι κορυφαία το καθενα στον τομεα του, ειναι φυσιολογικό σε καποιους να αρεσει περισσότερο το ενα απο το αλλο αναλογα τα γουστα, απλα αυτο που καταλαβα μπορει και λαθος ειναι οτι ειμαστε στο mood οτι δεν δεχόμαστε κριτικη για το gow για κανενα λογο. Παντα ετσι συμβαινει ειδικα με το hype των πρωτων ημερων, θυμαμαι και στο BB στις αρχες καπως ετσι ειχε γινει. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από ADHD
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Κανεις σε καποιο μια υποδειξη λεγοντας τον ασχετο με το αθλημα,οταν εσυ ο ιδιος δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα παιχνιδια για να εχεις ενα σωστο μετρο συγκρισης και μου το συγκρινεις με ασχετου ειδους παιχνιδια οπως Uncharted και Bloodborne. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις οτι το σωστο μετρο συγκρισης ειναι το νεο god of war σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας(κατι που στους περισσοτερους ειναι αυτονοητο)τοτε δεν μπορω να πω κατι παραπανω. Οκ, δεν το είπα για να προσβάλω το άτομο. Αλλά ένα game στο οποίο το combat είναι τεράστιο κομμάτι του, πως να μην το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα αντίστοιχα games? Με τα προηγούμενα το συγκρίνεις εσύ της προηγούμενης γενιάς? Είναι δυνατόν να ήταν χειρότερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, ADHD είπε Ναι αλλα αν πεις οτι το gow δεν σε τραβαει οσο το BB θα σου πουν εισαι λαθος γιατι πηρε λιγο καλυτερη βαθμολογια απο τους reviewers lol.. Δεν θελω να κανω συγκρισεις αλλα το bloodborne ειναι το καλυτερο παιχνιδι του ps4 μακραν, ειναι λογος αγορας της κονσολας και φαινεται και απο το ποσοι ασχολουνται ακομα και ποσο active ειναι το community. Kανεις δεν θα σου πει κατι. Για μενα θα ηταν περισσοτερο λογος αγορας κονσολας το HZD του 89% απο το bloodborne του 92%. Και το Dreams που ερχεται απο την Mm τα διαλυει ολα:P 2 λεπτά πριν, ADHD είπε απλα αυτο που καταλαβα μπορει και λαθος ειναι οτι ειμαστε στο mood οτι δεν δεχόμαστε κριτικη για το gow για κανενα λογο. Παντα ετσι συμβαινει ειδικα με το hype των πρωτων ημερων, θυμαμαι και στο BB στις αρχες καπως ετσι ειχε γινει. το προβλημα ειναι οτι δεν υπηρξε κριτικη για το παιχνιδι αλλα υποτιμηση των αποψεων αυτων που θεωρουν οτι ειναι κορυφαιο ή επος κτλ. Για αυτο και οι αντιδρασεις.
postfire Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 μην τσακωνεστε παιδες το παιχνιδι ειναι επος πως να το κανουμε δλδ?
karamela693 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, PDS13 είπε Kανεις δεν θα σου πει κατι. Για μενα θα ηταν περισσοτερο λογος αγορας κονσολας το HZD του 89% απο το bloodborne του 92%. Και το Dreams που ερχεται απο την Mm τα διαλυει ολα:P το προβλημα ειναι οτι δεν υπηρξε κριτικη για το παιχνιδι αλλα υποτιμηση των αποψεων αυτων που θεωρουν οτι ειναι κορυφαιο ή επος κτλ. Για αυτο και οι αντιδρασεις. Μα εκει είναι το πρόβλημα, αν υπήρχε κριτική για το παιχνίδι κανείς δεν θα έλεγε τίποτα, ο καθένας έχει την δική του άποψη, άλλα να υποτιμάς τους άλλους γιατί τους άρεσε δεν είναι πρέπον.
ADHD Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, PDS13 είπε Kανεις δεν θα σου πει κατι. Για μενα θα ηταν περισσοτερο λογος αγορας κονσολας το HZD του 89% απο το bloodborne του 92%. Και το Dreams που ερχεται απο την Mm τα διαλυει ολα:P true. 11 λεπτά πριν, postfire είπε μην τσακωνεστε παιδες το παιχνιδι ειναι επος πως να το κανουμε δλδ? Οπως και το bloodborne..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, karamela693 είπε Μα εκει είναι το πρόβλημα, αν υπήρχε κριτική για το παιχνίδι κανείς δεν θα έλεγε τίποτα, ο καθένας έχει την δική του άποψη, άλλα να υποτιμάς τους άλλους γιατί τους άρεσε δεν είναι πρέπον. Δεν υποτίμησα κανέναν, την γνώμη μου είπα.
postfire Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ADHD είπε true. Οπως και το bloodborne.. για το bloodborne γραφετε στο νημα του bloodborne
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα