Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως και εγω δεν μπορω να βρω κατι που δεν μου αρεσει οσο το συνεχίζω, το combat system αρχιζει να μου "κλικαρει" ενω στην αρχη δεν με τρέλανε, η ιστορια ειναι ωραία μεχρι στιγμης, ενταξει απο γραφικα τα ειπαμε αλλα εγω ετσι και αλλιως μπορω να κανω μετάβαση σε ενα pixelated παιχνιδι πολυ ανετα μετα το gow οποτε ποτε δεν ηταν κριτήριο τα γραφικά. Απλα ισως δεν εχει μεχρι στιγμης καποιο φοβερο boss ενω ξεκινησα με υψηλές προσδοκίες με τον stranger στη συνεχεια δεν βλεπω κατι ισαξιο/καλυτερο. Αυτα και καποιοι μηχανισμοι στο gameplay ειναι αυτα που με χαλανε μεχρι στιγμης.

Δεν ειμαι βεβαια και ο τυπος που θα ενθουσιαστεί και θα βαλει 10αρακι ευκολα πάντως, το 8/10 ειναι εξαιρετικό για εμένα και το 9/10 άριστο.. :P 

Επεξ/σία από ADHD
Δημοσ.

Τι σχεση εχει το gow με το bb k nioh, παιξτε εκει και μην συγκρινετε ανομοια πραματα

Τα παιχνιδια αυτα δε συγκρινονται, τελειως διαφορετικο genre και απευθυνονται σε τελειως διαφορετικο κοινο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, Fulgore said:

Τελικα αυτα τα ατομα που εριχναν κραξιμο για το gow επειδη δεν ειναι οπως τα πιο παλια τι απεγιναν αραγε.....

Εγώ προσωπικά πάντως ήμουν επιφυλακτικός (χωρίς να κράζω όμως, ποτέ δεν κράζω κάποιο game αν δεν το έχω παίξει) με δύο πράγματα, πρώτον με ξενέρωνε το axe σαν όπλο (δεν βοήθαγε ότι μου έμοιαζε με απλό axe ξυλοκόπου εμφανισιακά) και δεύτερον δεν ήξερα κατά πόσο θα μπορούσε η Santa Monica να υλοποιήσει πιο core action-adventure gameplay έναντι του button mashing που υλοποιούσαν οι προκάτοχοί του (φοβόμουν μήπως το πήγαιναν για Zelda και τους έβγαινε Darksiders σαν αποτέλεσμα).

Ευτυχώς, από το πρώτο μισάωρο οι αναστολές μου εξανεμίστηκαν. Ήταν σωστή η επιλογή του αρχικού όπλου, είναι κάτι διαφορετικό ανάμεσα στα τόξα και τα σπαθιά και πολύ σωστά υλοποιημένο, τόσο σε επίπεδο combat, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης των δυνατοτήτων του. Επίσης, η υλοποίηση του action-adventure σε επίπεδο εξερεύνησης τουλάχιστον είναι υποδειγματική. Άφηνει έτη φωτός άλλα games του είδους και παρόλο που είμαι γνωστός Zelda fag, μπορώ να πω στο κομμάτι του exploration το GoW είναι τουλάχιστον ισάξιο με το BotW.

Kudos στην Santa Monica που υλοποίησαν έναν από τους καλύτερους τίτλους που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα το καταφέρουν. Από τις λίγες φορές που τόσο τα review scores, όσο και τα user scores αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω την φράση του Τσερπέ με την οποία συμφωνώ απόλυτα μετά από ένα 10ωρο ενασχόλησης με το game: πλέον το franchise ξεπέρασε το game. Και αυτό είναι κάτι που ελάχιστες εταιρείες έχουν καταφέρει πέραν της Nintendo.

Και κάτι ακόμα, μη γράφετε σαχλαμάρες για HZD και BB. Το BB είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, ενώ το HZD μπροστά στο GoW είναι για να το παίξει ο τετράχρονος γιος μου για εισαγωγικό στο genre πριν πιάσει πιο core games όπως είναι το GoW.

PS: Εξακολουθώ πάντως να κατανοώ γιατί κάποιος μπορεί να ξενερώνει με το νέο combat style του GoW. Ωστόσο, η σειρά χρειαζόταν revamp ειδικά με το Nier: Automata να έχει κυκλοφορήσει ήδη και με το τρίτο Bayonetta στον ορίζοντα. Όποιος αναπολεί τα προηγούμενα GoW έχει ήδη πολύ καλύτερες εναλλακτικές να βιώσει.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 5
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εγώ προσωπικά πάντως ήμουν επιφυλακτικός (χωρίς να κράζω όμως, ποτέ δεν κράζω κάποιο game αν δεν το έχω παίξει) με δύο πράγματα, πρώτον με ξενέρωνε το axe σαν όπλο (δεν βοήθαγε ότι μου έμοιαζε με απλό axe ξυλοκόπου εμφανισιακά) και δεύτερον δεν ήξερα κατά πόσο θα μπορούσε η Santa Monica να υλοποιήσει πιο core action-adventure gameplay έναντι του button mashing που υλοποιούσαν οι προκάτοχοί του (φοβόμουν μήπως το πήγαιναν για Zelda και τους έβγαινε Darksiders σαν αποτέλεσμα).

Ευτυχώς, από το πρώτο μισάωρο οι αναστολές μου εξανεμίστηκαν. Ήταν σωστή η επιλογή του αρχικού όπλου, είναι κάτι διαφορετικό ανάμεσα στα τόξα και τα σπαθιά και πολύ σωστά υλοποιημένο, τόσο σε επίπεδο combat, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης των δυνατοτήτων του. Επίσης, η υλοποίηση του action-adventure σε επίπεδο εξερεύνησης τουλάχιστον είναι υποδειγματική. Άφηνει έτη φωτός άλλα games του είδους και παρόλο που είμαι γνωστός Zelda fag, μπορώ να πω στο κομμάτι του exploration το GoW είναι τουλάχιστον ισάξιο με το BotW.

Kudos στην Santa Monica που υλοποίησαν έναν από τους καλύτερους τίτλους που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα το καταφέρουν. Από τις λίγες φορές που τόσο τα review scores, όσο και τα user scores αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω την φράση του Τσερπέ με την οποία συμφωνώ απόλυτα μετά από ένα 10ωρο ενασχόλησης με τον game: πλέον το franchise ξεπέρασε το game. Και αυτό είναι κάτι που ελάχιστες εταιρείες έχουν καταφέρει πέραν της Nintendo.

Και κάτι ακόμα, μη γράφετε σαχλαμάρες για HZD και BB. Το BB είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, ενώ το HZD μπροστά στο GoW είναι για να το παίξει ο τετράχρονος γιος μου για εισαγωγικό στο genre πριν πιάσει πιο core games όπως είναι το GoW.

PS: Εξακολουθώ πάντως να κατανοώ γιατί κάποιος μπορεί να ξενερώνει με το νέο combat style του GoW. Ωστόσο, η σειρά χρειαζόταν revamp ειδικά με το Nier: Automata να έχει κυκλοφορήσει ήδη και με το τρίτο Bayonetta στον ορίζοντα. Όποιος αναπολεί τα προηγούμενα GoW έχει ήδη πολύ καλύτερες εναλλακτικές να βιώσει.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα, ειδικά στο exploration κομμάτι, είναι το μόνο παιχνίδι που πραγματικά πλησιάζει το Zelda, κάτι που από μόνο του είναι τεράστιο παράσημο..

• Like 1
Δημοσ.

Φτου να μην ειναι σαν το Bloodborne να δουμε αν θα χε πλακωσει ολη η pop culture με review και στο marie-claire :P Αλλα δεν τους επαιρνε να χασουν τοσες πωλησεις σε μικρα .

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Malthador είπε

Φιλαράκο από αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι είσαι ψιλοάσχετος με το άθλημα. Και τα δύο δίνουν έμφαση στο combat, άρα δεν είναι καθόλου διαφορετικό πράγμα.

Ποτέ δεν είχα ξαναπαίξει god of war, και με βάση τις εμπειρίες που έχω με άλλα games, είναι απλά ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό, πρόβλημά του.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Damachi είπε

Φτου να μην ειναι σαν το Bloodborne να δουμε αν θα χε πλακωσει ολη η pop culture με review και στο marie-claire :P Αλλα δεν τους επαιρνε να χασουν τοσες πωλησεις σε μικρα .

Δεν καταλαβα λεξη..

19 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα, ειδικά στο exploration κομμάτι, είναι το μόνο παιχνίδι που πραγματικά πλησιάζει το Zelda, κάτι που από μόνο του είναι τεράστιο παράσημο..

lol ουτε καν, ειμαι 5-6 ωρες ισως λιγο παραπανω και ειναι σχεδον linear, ουτε στην πρωτη περιοχη να παρω το chest που εχασα μπορω να παω, το zelda σε exploration ειναι σε αλλο επίπεδο και μονο με τους μηχανισμους που εχει, χωρις να το λεω για να μειωσω το gow απλα ακυρη η συγκριση..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Φιλαράκο από αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι είσαι ψιλοάσχετος με το άθλημα. Και τα δύο δίνουν έμφαση στο combat, άρα δεν είναι καθόλου διαφορετικό πράγμα.

Ποτέ δεν είχα ξαναπαίξει god of war, και με βάση τις εμπειρίες που έχω με άλλα games, είναι απλά ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό, πρόβλημά του.

Φίλε το κακό δεν είναι ότι δεν ''τρελαίνεσαι'' με το God of War, δικαίωμά σου να μην σου αρέσει, άλλα ότι γενικεύεις, και ότι αυτό που πιστεύεις εσύ είναι και το σωστό. Π.χ. το έγραψα και προηγουμένως προσωπικά το Bllodborne δεν μου άρεσε καθόλου και το θεώρησα κυριολεκτικά ''πατάτα'' άλλα δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιχνιδάρα απλά εμένα δεν μου άρεσε, δεν θα αρχίσω να κατηγορώ τους Fan του παιχνιδιού (που είναι και πολλοί) και το ίδιο το παιχνίδι επειδή εμένα πραγματικά με κούρασε απίστευτα. Γούστα είναι αυτά απλά σε παρακαλώ μην γενικεύουμε. 

• Like 4
Δημοσ.

Ενταξει ναι μην πατε τωρα στο αλλο ακρο το HZD για 4χρονους δηλαδη λολ ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps4 και της τελευταιας 5ετιας τουλαχιστον που εισηγαγε πολλα νεα στοιχεια στο combat system και προσφερε πολλες ωρες ενασχολησης. 

Γενικα δεν υπαρχει λογος να προσπαθουμε να συγκρινουμε τωρα παιχνιδια που ομολογουμενως ειναι ΑΑΑ τιτλοι ειτε ειναι διαφορετικα genre, ειτε παρομοια ειτε ιδια..

Βλεπουμε δεντρο και χανουμε δασος ετσι, αντι να λεμε παλι καλα που βγαινουν παιχνιδια της προκοπης και οχι σαχλαμαριτσες..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karamela693 είπε

Φίλε το κακό δεν είναι ότι δεν ''τρελαίνεσαι'' με το God of War, δικαίωμά σου να μην σου αρέσει, άλλα ότι γενικεύεις, και ότι αυτό που πιστεύεις εσύ είναι και το σωστό. Π.χ. το έγραψα και προηγουμένως προσωπικά το Bllodborne δεν μου άρεσε καθόλου και το θεώρησα κυριολεκτικά ''πατάτα'' άλλα δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιχνιδάρα απλά εμένα δεν μου άρεσε, δεν θα αρχίσω να κατηγορώ τους Fan του παιχνιδιού (που είναι και πολλοί) και το ίδιο το παιχνίδι επειδή εμένα πραγματικά με κούρασε απίστευτα. Γούστα είναι αυτά απλά σε παρακαλώ μην γενικεύουμε. 

Sorry φιλε αλλα πατατα  και Bloodborne δεν υπαρχει.Υπαρχει μονο το ΜΑSTERPIECE ΒLOODBORNE.καποια πραγματα στην ζωη δεν αλλαζουν

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάθε thread υπάρχει και ένας που απλά θέλει να είναι αντίρρηση σε όλους, κλασσικά πράγματα move on ;) Είναι το καλύτερο GOW που έχω παίξει και για μένα αυτό φτάνει και με το παραπάνω.

• Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Παίδες χαλαρώστε λίγο. Ωραίο το παιχνίδι αλλά όχι κάτι το τρομερό. Μάλλον έχετε φάει το hype για τα καλά..

Σε combat δεν συγκρίνεται με games όπως το BB, Nioh κτλ. Το Story του Uncharted/HZD είναι πολύ ανώτερο

Στο combat οντως δεν συγκρινεται με τα εν λογω παιχνιδια κυριολεκτικα(αν και εχω την εντυπωση οτι αλλιως το εννοεις).

Το story του uncharted και του Horizon τι σχεση εχουν με το god of war?

Μαλλον εσυ εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα και συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Κατα τα αλλα δεν υπαρχει πλεον καθολου hype για το παιχνιδι,επειδη βγηκε στην αγορα και ειναι οσο καλο το δειχνουν για το ειδος του.

Οχι μονο καταφερε να ξαναζωντανεψει την σειρα God Of War με τον καλυτερο τροπο αλλα ειναι και ταυτοχρονα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας αυτης.

Μονο και μονο που το παιχνιδι το παιζεις μονοκαμερο και σχεδον χωρις καθολου loading ειναι απο μονο του απιστευτη εμπειρια εκτος φυσικα ολων των υπολοιπων.

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, χαλαρά! Ο καθένας έχει την γνώμη του αρκεί να μην προσβάλει τον άλλον.
Εγώ το παιχνίδι το θεωρώ ένα από τα καλύτερα της κονσόλας και ήδη μπήκε στο ... παρεάκι των , The Last Of Us,  Bloodborne, Witcher 3!
Τρομερή δουλειά και στην collectros edition που ήδη έχει εξαντληθεί και πλέον για να την βρεις πρέπει να πληρώσεις πολλά παραπάνω.
ΜΠΡΑΒΟ στην Sony Santa Monica studio για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Φιλαράκο από αυτό το σχόλιο φαίνεται ότι είσαι ψιλοάσχετος με το άθλημα.

Ποτέ δεν είχα ξαναπαίξει god of war, και με βάση τις εμπειρίες που έχω με άλλα games

Επισης το παραπανω απλα τραγικο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...