Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Τωρα η Naughty Dog καλειται να ξεπερασει τον εαυτο της με το last of us 2.Να ειναι καλα η santa monica.

Δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα ειναι το μεγαλυτερο επος του ps4. Μεχρι το επομενο της ND.. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Τωρα η Naughty Dog καλειται να ξεπερασει τον εαυτο της με το last of us 2.Να ειναι καλα η santa monica.

Παίδες χαλαρώστε λίγο. Ωραίο το παιχνίδι αλλά όχι κάτι το τρομερό. Μάλλον έχετε φάει το hype για τα καλά..

Σε combat δεν συγκρίνεται με games όπως το BB, Nioh κτλ. Το Story του Uncharted/HZD είναι πολύ ανώτερο και γενικά το God of war προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί με σχετικά μεγάλη επιτυχία, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ.

Βέβαια πάνω στην κα...χαρά μου,επικεντρωθηκα στο main story οπότε τώρα θα πάρουν σειρά τα sides.

Πολύ όμορφο το παιχνίδι,με μόνο μελανό για εμένα σημείο τα επαναλαμβανόμενα τέρατα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

παιζει να ειμαι ο μονος στον πλανητη που μου αρεσει η φωνη του μικρου στα ελληνικα :lol:

Αμα τη βρισκεις ετσι βίτσια ειναι αυτά :P  . Ε κατι πρεπει να σφαζεις οποτε θα εχει και επαναλαμβανόμενα τέρατα .

Πολύ όμορφο το παιχνίδι, και challenging σε σημεια αλλα θα μπορουσε να λεγεται και Hellblade 2 ξερω γω κατι με Nords που πλακωνονται με αλλους θεους :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Παίδες χαλαρώστε λίγο. Ωραίο το παιχνίδι αλλά όχι κάτι το τρομερό. Μάλλον έχετε φάει το hype για τα καλά..

Σε combat δεν συγκρίνεται με games όπως το BB, Nioh κτλ. Το Story του Uncharted/HZD είναι πολύ ανώτερο και γενικά το God of war προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί με σχετικά μεγάλη επιτυχία, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν μπορει δηλαδη απλα να τους αρεσει αυτο που παιζουν και να το εκφραζουν με ειλικρινεια? Ειναι λιγο υποτιμητικο αυτο που λες.

Αλλωστε στις κριτικες(metascore) το GOW τα εχει ξεπερασει ολα αυτα τα παιχνιδια(BB, Nioh, Uncharted,HZD) που αναφερεις. Κατι ειδαν μαλλον και οι reviewers.

Δικαιολογημενη η αποθεωση απο τους περισσοτερους, οπως και το οτι μπορει να μην τρελαινονται καποιοι για το παιχνιδι. Ετσι γινεται παντα με ολα τα τοπ παιχνιδια που κυκλοφορουν. Δεν μπορει να αρεσουν σε ολους ακομα και 100% metascore να βγαλουν.

Μαλλον θα ειναι πιο τιμιο να αποδεχτεις οτι εσενα δεν σου αρεσει τοσο. Και its ok:)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντα το user - rating κοιτας που ειναι 9,5 δηλαδη πανω απο ολα τα αλλα . Αν σκεφτεις οτι "official" mag reviewers εβαλαν 6 - 7 στο extinction που δεν ειναι ουτε για 2 - 3....

Δημοσ.

παίδες αλλιώς αγγίζει τον καθένα μια σειρά που σου έχει δημιουργήσει κάποια συναισθήματα όταν τα έχεις παίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. όσοι αγαπάνε το gow, ε δε νομίζω να μην είναι overhyped για το συγκεκριμένο, κάνει ότι υπόσχεται και με το παραπάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Δεν μπορει δηλαδη απλα να τους αρεσει αυτο που παιζουν και να το εκφραζουν με  ειλικρινεια? Ειναι λιγο υποτιμητικο αυτο που λες.

Αλλωστε στις κριτικες(metascore) το GOW τα εχει ξεπερασει ολα αυτα τα παιχνιδια(BB, Nioh, Uncharted,HZD) που αναφερεις. Κατι ειδαν μαλλον και οι reviewers.

Δικαιολογημενη η αποθεωση απο τους περισσοτερους, οπως και το οτι μπορει να μην τρελαινονται καποιοι για το παιχνιδι. Ετσι γινεται παντα με ολα τα τοπ παιχνιδια που κυκλοφορουν. Δεν μπορει να αρεσουν σε ολους ακομα και 100% metascore να βγαλουν.

Μαλλον θα ειναι πιο τιμιο να αποδεχτεις οτι εσενα δεν σου αρεσει τοσο. Και its ok:)

Όπως τα λες, το τερμάτισα και εγώ εχτές (Main story) και είναι με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι του ps4 για μένα, τολμώ να πω ότι μαζί με το Zelda του switch τα πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια της τελευταίας 3ετίας. Nioh, Horizon κλπ. είναι πολύ καλά παιχνίδια πράγματι, άλλα εδώ μιλάμε για άλλη κατηγορία, το production και η όλη εμπειρία του παιχνιδιού είναι σε άλλο επιπέδο.

Είναι θεμιτό να μην αρέσει σε κάποιον, και έμενα προσωπικά το Bloodborne το βαρέθηκα και το παράτησα στην μέση, δεν με τράβαγε να το συνεχίσω με την ατελείωτη μαυρίλα του, άλλα πολύς κόσμος πίνει νερό στο όνομα του, επειδή εμένα δεν μου άρεσε δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιχνιδάρα ή ότι δεν αξίζει τις βαθμολογίες που παίρνει. 

Επεξ/σία από karamela693
  • Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Το Story του Uncharted/HZD είναι πολύ ανώτερο

όχι, με τη καμία όχι. Το uncharted είναι η απόλυτη κλισεδούρα. Το horizon μέχρι να απαντηθούν κάποια ερωτηματικά, σαν στορυ είναι πολύ καλο. Κάποια απο αυτά στο μυαλό μου τα απάντησα με πολύ καλυτερα σενάρια απο αυτό που αποκαλύφθηκε στο τέλος και ίσως και γι'αυτο με ξενέρωσε προσωπικά προς τα τελειώματα , συμπεριλαμβανομένου του χλιαρού στόρυ στο DLC. Το gow είναι πολύ πιο συναισθηματικό και επικό σαν ιστορία. Ίσως να συγκρίνεται με το hellblade.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...