Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Damachi είπε

To μονο θεμα που εχω με το gow ειναι τα δεκάχρονα με ενα 18+ gore τιτλο :P Κοινως ενα ωριμο masterpiece σε ενα ανωριμο κοινο .

Αυτο το σκεφτομουν και εγω.. Οτι bashing εχει φαει το παιχνιδι, εστω και αυτο το ελαχιστο ειναι απο ορκισμενο gaming πιτσιρικοκοινο που ορκιζονταν στα παλια God..

Τα οποια παρεμπιπτοντως αν και τα ειχα παιξει ποτε δεν τα θεωρουσα MUST τιτλους και λογους αγορας κονσολας..

Σε αυτη τη γενια σε γενικοτερο πλαισιο οφειλω να βγαλω το καπελο στην Sony για την εξαιρετικη δουλεια που εχει κανει σε PR επιπεδο με τα exclusives της.. Για πρωτη φορα βλεπω τοσους ΑΑΑ τιτλους μαζεμενους εν αντιθεσει με το αντιπαλο δεος που ακολουθει αλλη προσεγγιση πιο PC centric..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TsironakosMix είπε

Τι να πω ρε παιδια τι να πω! Μετα απο 3 μερες ατελειωτου ταξιδιου με τον Κratos το καλυτερο παιχνιδι της σειρας φενετε να βγηκε και αξιζε το ρισκο που πηρανε!

Σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις ΑΡΙΣΤΟ! Δεν βρηκα bugs ουτε καποιο παραπονο απτην ιστορια, μιας και στο τελος μας διχνει πως θα υπαρξει κιαλο game στην σειρα!

Θα υπαρξουν στιγμες που θα σας σηκωθει η τριχα πραγματικα....

οτι καλυτερο εχω παιξει στο πσ4 απο ολους τους τομεις

αυτο το gow κανει να δειχνουν τα προηγουμενα gow μικυ μαους απλα...

ειμαι στην αρχη ακομα...

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chill είπε

Το gow δεν ήταν για μένα ένα από αυτά. Ποτέ δεν ζήλεψα ότι δεν έβγαινε στα pc... Και τους τίτλους με τους οποίους ασχολήθηκα μέχρι σήμερα (remastered 1-2 και τo ΙΙΙ στο ps4) τους βρήκα ok, δεν τρελάθηκα. Το τωρινό gow μάλιστα είναι ώριμο αλλά δεν είναι και... Gow βάσει τον όσων είχαμε δει κ ξέραμε για τη σειρά μέχρι την Παρασκευή. 

ε ενταξει ρε συ, επαιξες action παιχνιδια 10-12 χρονων πισω, τι περιμενες δηλαδη...και φυσικα μιλουσαμε για κονσολοπαιχνιδο...στο pc δεν κυκλοφορουσαν τετοιου ειδους παιχνιδια ή τουλαχιστον πολυ σπανια...

παντως οσο παιζω, βλεπω οτι εχουν κρατησει πολλα στοιχεια απο τα αρχικα παιχνιδια, ουσιαστικα αυτο που εχει αλλαξει ειναι η καμερα...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/4/2018 στις 12:30 ΜΜ, najinblue3 είπε

@ilos ωραιος, συνεχισε αμα μπορεις με τα βιντεακια B)

Ask and you shall receive my child spoiler free κιόλας από 2 ζόρικα overleveled σημεία :D. Η μάχη συνηθίζεται σιγά σιγά και όσο ξεκλειδώνεις πράγματα γίνεσαι και εσύ και ο kratos καλύτερος. Αν και μπορείς να φας το οτιδήποτε με υπομονή και σπαμάρισμα throws συνέχεια.... Θα προτιμούσα να μην με έκαναν 1 shot τα συγκεκριμένα mobs και να είχες ξεκλείδωτο το freeze από το axe throw από την αρχή σαν opener αντί να περιμένω recharge των rune attacks ή spartan rage.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

οτι καλυτερο εχω παιξει στο πσ4 απο ολους τους τομεις

αυτο το gow κανει να δειχνουν τα προηγουμενα gow μικυ μαους απλα...

ειμαι στην αρχη ακομα...

Συμφωνω αδερφε μαζι σου!

Θα το καταευχαριστιθεις και μη το βιαζεσε

Εγω παω για 2ο walkthrough στο hard δεν μπορω να αποχοριστω τον kratos :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TsironakosMix είπε

Συμφωνω αδερφε μαζι σου!

Θα το καταευχαριστιθεις και μη το βιαζεσε

Εγω παω για 2ο walkthrough στο hard δεν μπορω να αποχοριστω τον kratos :D

δεν το βιαζομαι καθολου ψαχνω και το παραμικρο και ο ολογος ειναι οτι δεν θελω να τελειωσει ποτεεεεεεε

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα αυτα τα ατομα που εριχναν κραξιμο για το gow επειδη δεν ειναι οπως τα πιο παλια τι απεγιναν αραγε.....

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τελικα αυτα τα ατομα που εριχναν κραξιμο για το gow επειδη δεν ειναι οπως τα πιο παλια τι απεγιναν αραγε.....

το λιωνουν!!!! :lol:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, link012000 είπε

αγορασα το game απο psn και δεν εχει ελληνικα ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;

το κατεβασες απο το ελληνικο ps store? Απο το αρχικο μενου, πριν ξεκινησεις το παιχνιδι(δεν χανεις το save σου)πας στις επιλογες γλωσσας και βαζεις ελληνικα στο text και στον ήχο. Το πολύ να χρειαστεί να κατεβάσει εκείνη την ώρα τη γλώσσα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/4/2018 στις 5:06 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Το ξεκινησα και εγω τρομερη δουλεια εχει γινει..Να δω πως θα την παλεψω με το framerate ειναι αισθητη τελικα η διαφορα στο "favor resolution"

Στις 21/4/2018 στις 6:46 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Εγω στην 4k με HDR αλλά αν το βάλω σε 1080p δείχνει χειρότερο αισθητά.. Αν και συμφωνώ ότι το framerate είναι εξίσου σημαντικό και απολαυστικό σε αυτό το game για αυτό το έγραψα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.. 

Στο pro έχει διαφορά μεγάλη σε framerate το favor performance αυτό είναι το θέμα αλλά αισθητή και η διαφορά σε ποιότητα εικόνας

Τρομερά γραφικά

Αυτο ακριβως ξεκινησα να το παιζω σε perfomance mode για περισσοτερα fps αλλα η διαφορα με το mode που δινει την μεγαλυτερη αναλυση ειναι πολυ σημαντικη .Εχουν κανει απιστευτη δουλεια στα γραφικα για κονσολα σε σημειο εξωπραγματικο  και  χανει πολυ αν δεν το παιζεις στην φουλ αναλυση οποτε συνεχιζω ετσι .

Εχω γυρω στις 15 ωρες ,το game κανει οσα υποσχεται και πολυ περισσοτερα ειναι με διαφορα το καλυτερο game  της γενιας μεχρι στιγμης συνολικα , αν υπολογισουμε ολους τους τομεις που συνθετουν ενα game (δεν πιστευα πως θα το εγραφα ποτε αυτο για ενα God of war ).

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...