ADHD Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι ακριβως το ιδιο, ο θορυβος ειναι οταν ζεσταίνεται και κατα συνέπεια οι ανεμιστήρες τρέχουν σε μεγαλύτερες στροφές, πχ αν εγω το εχω σε ενα σημείο με μη επαρκή airflow η εχω ζεστη στο δωματιο, εχει μαζεψει σκονη κτλπ δεν θα κανει ιδιο θόρυβο με ολα σε ολα τα configurations. Δεν ειδα το stuttering που κανει σε εμενα στο video να σου πω, μηπως φταιει το hdr δεν ξερω πραγματικά γιατι καπου διαβασα καποιον να εχει εντονο με hdr enabled. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από ADHD
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω μαύρες μπάρες προσωπικά, σε 49αρα τηλεόραση που έχω. Δεν ξέρω αν είναι θέμα tv (που μάλλον είναι). Απο εκεί και πέρα υπάρχει θόρυβος (σε απλό PS4), αλλά όχι τόσο έντονος όσο θυμάμαι στο Uncharted 4 π.χ. Παλεύεται και χωρίς ακουστικά. Δεν έχω παρατηρήσει frame drops και με αυτή την υλοποίηση του motion blur είναι δύσκολο να δείς κάτι. Το παιχνίδι δείχνει πεντακάθαρο και λεπτομερέστατο. Δεν υπάρχουν ψεγάδια στον οπτικό τομέα και δεν θα μπώ σε λογική διύλισης του κώνωπα σε αυτόν τον τομέα. Δεν υπάρχει λόγος. Στα του παιχνιδιού, είναι καθηλωτικό μέχρι στιγμής, απλά και απερίφραστα. Είναι απ' τα παιχνίδια που σε κάνουν να κάθεσαι απ' το πρωί εως το βράδυ non-stop χωρίς να θές να σηκωθείς απο την οθόνη. Και φαντάζομαι όσο προχωρά το παιχνίδι και ξεκλειδώνεις skills και combos γίνεται ακόμη καλύτερο το σύστημα μάχης, το οποίο σε σχέση με την mindless button mashing νόρμα που επέβαλλε η σειρά είναι πολύ πιο skill-based απ' οτι πρίν, κι ας είναι πιο αργό. Αν κάνεις του κεφαλιού σου θα πεθάνεις αρκετά ακόμη και στο normal που παίζω εγώ. Θέλει σκέψη και timing σε πολλές περιπτώσεις και δεν συγχωρεί τα γιουρούσια. Το παιχνίδι είναι αρκετά ξεκάθαρο στο τι σου προσφέρει και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεκρά σημεία με γρίφους και ατελείωτα platforming. Μέχρι στιγμής (λίγο μετά το πρώτο boss), το παιχνίδι ξεπερνάει τις προσδοκίες μου. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Tilemaxx 3
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, ADHD είπε Δεν ειναι ακριβως το ιδιο, ο θορυβος ειναι οταν ζεσταίνεται και κατα συνέπεια οι ανεμιστήρες τρέχουν σε μεγαλύτερες στροφές, πχ αν εγω το εχω σε ενα σημείο με μη επαρκή airflow η εχω ζεστη στο δωματιο, εχει μαζεψει σκονη κτλπ δεν θα κανει ιδιο θόρυβο με ολα σε ολα τα configurations. Συγκεκριμενα παιχνιδια οπως το God of war,το Horizon zero dawn ειδικα αν κοιτουσες παρα πολυ το χαρτη ή μεχρι και στο Battlefield 1 με hdr κλπ εχουν θεμα σε ολα τα ps4 pro, ανεξαρτητως του αν βρισκονται σε χωρο με καλο ή κακο airflow ή αν εχει σκονη το ps4. Ειναι ετσι σχεδιασμενη η κονσολα καλως ή κακως(προφανως κακως για να κρατηθει το κοστος αγορας και παραγωγης χαμηλοτερο οπως και στο αρχικο ps4). Αρα ο θορυβος θα ειναι σε ολα τα ps4 pro εντονος.Το αν σε καποιον ειναι 10-15% πχ παραπανω λογω airflow ή σκονης δεν το ξερω(καλα ποση σκονη να προλαβει να μαζεψει το pro,ουτε 1.5 χρονο στην αγορα δεν εχει καλα καλα). Για stutter και hdr δεν μπορω να σου πω μιας και το εβγαλα ,αφου σε αρκετα παιχνιδια οπως το gow παρατηρουσα οτι ζοριζε παραπανω το pro και ακουγοταν λιγο πιο εντονα.
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 τερματισα σημερα το horizon και εβαλα λιγο gow να δω τι παιζει, τα γραφικα στα ματια μου ειναι ακρως εντυπωσιακα και η μαχη με τον stranger φανταστικη. το action κομματι φαινεται αρκετα προσεγμενο, ελπιζω να δω μεγαλυτερη ποικιλια και προκληση στη συνεχεια.
chill Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Εγώ που παίζω god of war δυσκολία το βρίσκω αρκετά challenging και ψοφάω αέρα. Είμαι στην δεύτερη "πίστα" στο σημείο που ακούει έναν θόρυβο ο ατρεας γκρεμίζεται ένα στηλωμα κ στην σκάνε 2 mobs για αρχή που έχουν δύο συνεχόμενα χτυπήματα εναντίων σου. Έχω κατά ξεφτιλιστει στους ψοφους!!! Αλλά δεν θα χαμηλώσω δυσκολία. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά αλλά θα ήθελα λίγο πιο μεγάλη την χρωματική παλέτα. Αυτό το συνεχές λευκό με κουράζει. Πολύ καλό παιχνίδι. Πολλές σκάλες ανώτερο από τα προηγούμενα της σειράς τα οποία προσωπικά με κουραζαν και τα θεωρούσα ολίγον τι "χαζά". Είναι και ο λόγος εξάλλου που εδώ και μια δεκαετία έχω στραφεί στις κονσόλες και άρχισα να αφήνω το pc gaming το οποίο εδώ και δύο χρόνια έχω αφήσει πίσω μου απόλυτα - δεν έχω καν pc μόνο ένα macbook για λόγους δουλειάς. Οι κονσόλες ωριμασαν.
panther_512 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Πάντα οι κονσόλες είχαν κάποιους τίτλους - μεγαθήρια.
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Παιδια βαλτε και κανα spoiler tag εχουμε μαθει την μιση ιστορια με τις εμπειριες σας.. Παντως εγω αποφασισα favor resolution οπως παντα δηλαδη.. Προσπαθησα σε favor performance αλλα δεν.. Χανει πολυ στα δικα μου "ευαισθητα" ματακια σε διαυγεια ειδικα στις υφες και ειναι πανεμορφο εστω και με checkerboard.. Μετα την αρχη οπως λεει και το παντα legit DF performance review η κατασταση γινεται καλυτερη και το ιδιο παρατηρω και εγω.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Τελικά μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού, νομίζω ότι το παιχνίδι είναι αρκετά καλο, αλλά σε καμία περίπτωση αριστούργημα όπως το παρουσιάζουν οι κριτικές (πιστεύω είναι λίγο biased). Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει παιχνίδια όπως το HZD, Witcher και Soulsborne για παράδειγμα, σε βάθος και ποιότητα. Προσωπικά, με άριστα το 10, θα του έβαζα ένα 8 (μέχρι στιγμής).
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 ενα πραγμα που με ψιλοενοχλει ειναι ο κερσορας απο το τσεκουρι, πολλες φορες δεν το ξεχωριζω μεσα στη μαχη, υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξει χρωμα?
guy_threepwood Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Αν και έχω ένα σκασμό παιχνιδιών να παίξω και έπαιξα μόνο ενα gow σε vita (που δεν μου άρεσε κιόλας) αυτό με έψησε άσχημα. Στην λίστα μου, έχω τρία που θέλω να πάρω, kingdom come, far cry 5 και αυτό. Μάλλον θα ανέβει πρώτο στην σειρά προτεραιότητας.
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω τωρα το εβαλα κατεβαζει τα updates και ξεκιναω αγορασα και σε προσφορα απο μαρινοπουλο τα pampers Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από postfire
TsironakosMix Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Τι να πω ρε παιδια τι να πω! Μετα απο 3 μερες ατελειωτου ταξιδιου με τον Κratos το καλυτερο παιχνιδι της σειρας φενετε να βγηκε και αξιζε το ρισκο που πηρανε! Σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις ΑΡΙΣΤΟ! Δεν βρηκα bugs ουτε καποιο παραπονο απτην ιστορια, μιας και στο τελος μας διχνει πως θα υπαρξει κιαλο game στην σειρα! Θα υπαρξουν στιγμες που θα σας σηκωθει η τριχα πραγματικα....
chill Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Πάντα οι κονσόλες είχαν κάποιους τίτλους - μεγαθήρια. Το gow δεν ήταν για μένα ένα από αυτά. Ποτέ δεν ζήλεψα ότι δεν έβγαινε στα pc... Και τους τίτλους με τους οποίους ασχολήθηκα μέχρι σήμερα (remastered 1-2 και τo ΙΙΙ στο ps4) τους βρήκα ok, δεν τρελάθηκα. Το τωρινό gow μάλιστα είναι ώριμο αλλά δεν είναι και... Gow βάσει τον όσων είχαμε δει κ ξέραμε για τη σειρά μέχρι την Παρασκευή.
panther_512 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δεν διαφωνώ στα περι ωρίμανσης του GoW. Απλά είπες ότι οι κονσόλες ωρίμασαν, εκεί πήγαινε το σχόλιό μου.
Damachi Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) To μονο θεμα που εχω με το gow ειναι τα δεκάχρονα με ενα 18+ gore τιτλο Κοινως ενα ωριμο masterpiece σε ενα ανωριμο κοινο . Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Damachi 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα