cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 New God of War Trailer Was Running on Standard PS4 (3:12) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 New God of War Trailer Was Running on Standard PS4 (3:12) Εντυπωσιακο, γιατι ηταν και τα καλυτερα γραφικα που ειδαμε.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εντυπωσιακο, γιατι ηταν και τα καλυτερα γραφικα που ειδαμε. Αν εννοείς από exclusives ναι. Γενικά πάντως το πιο stunning game της Ε3 ήταν το Anthem Πολύ hyped για το συγκεκριμένο God of War. Χαίρομαι πολύ που πέφτει τόση βάση στο Story-telling.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη για το τελικο αποτελεσμα του Anthem. Αντιθετα πιστευω οτι το GOW στο τελος θα ειναι καλυτερο απο οτι εδειξαν. Θα δειξει..
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη για το τελικο αποτελεσμα του Anthem. Αντιθετα πιστευω οτι το GOW στο τελος θα ειναι καλυτερο απο οτι εδειξαν. Θα δειξει.. Δεν πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο το GoW. Έτσι νομίζω θα είναι. Αν και έχω την εντύπωση πέρσι ήταν λιγάκι πιο όμορφο. Για το Anthem ούτε εγώ έχω εμπιστοσύνη, αλλά αν όντως βγει έτσι χωρίς downgrade μιλάμε για τεράστιο επίτευγμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Παντα το βελτιωναν κι αλλο στο τελος, αν δεις τα προηγουμενα gow. Και ετσι να μεινει πολυ καλα ειναι.
xavier Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 απλα υπαρχει εμπιστοσυνη στο balrog και τη santa monica...ουτε υπαρχει καποια πιεση για να κυκλοφορησει γρηγορα. Βεβαια ειναι ολοκαινουριο παιχνιδι το gameplay δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα gow που ετσι και αλλιως νομιζω τερματισαν το gameplay τους... Το σημαντικο ειναι να προσθεσουν φρεσκα πραγματα στο gameplay, η ασπιδα που δειξαν μου αρεσε παρα πολυ, να δουμε αν θα υπαρχουν και οι αλυσιδες...
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν εννοείς τα blades της Αθηνάς, έχουν επιβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρχουν στο παιχνίδι. Το βασικό όπλο θα είναι το ιπτάμενο τσεκούρι που έχουμε δει ως τώρα .
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κατι μου λεει ότι το ελληνικο στοιχειο θα παραμεινει στο παιχνιδι.Μπορει να μην είναι στην αρχαια ελλαδα αλλα σε μια αποξενωμενη περιοχη της αρχαια; σκαδιναβιας ,αλλα πιστευω ότι θα παντρεψουν και τις 2 μυθολογιες μαζι.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ελπίζω να υπάρχουν αναφορές στα προηγούμενα παιχνίδια και γενικά να υπάρχει μια σύνδεση ώστε να μας λυθούν και ορισμένες απορίες (τι απέγινε ο Kratos στο τέλος του GoW3 κλπ).
Grim Ripper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν θυμάμε καλά είδαμε έναν αμφορέα στο trailer όπου έδειχνε τον γνωστό σε όλους μας Kratos.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Rebooted sequel θα το έλεγα. Reboot : ριζική αλλαγή είδους, άλλη χρονολογία/τοποθεσία/ιστορία Sequel : ίδιος χαρακτήρας με πριν, πολύ πιθανό να μάθουμε κι άλλα πράγματα για το παρελθόν του 2
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πρόκειται για νέα era για το franchise. Και λογικά θα κάτσουν αρκετά μέχρι να ξεζουμίσουν και αυτή τη μυθολογία. Έχω περιέργεια να μάθω πόσα χρόνια είναι το παιχνίδι σε ανάπτυξη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Sorry άμα είναι re-post αλλα τώρα το είδα και έμεινα ***, μιλάμε για ποιότητα TLOU χαλαρά από ότι έχω δει. https://www.youtube.com/watch?v=OBVuqTIeMew 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα