Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, sndev είπε να ρωτήσω κάτι για όσους το προχώρησαν .. είδα ότι οι περιοχές πίσω μου δε τις έχω καλύψει 100% όσο κ αν το επαιζα εξονυχιστικά.. είμαι εκεί με τη μαγισα, στη πορεία μπορείς να γυρίσεις πίσω να ψάξεις τι δεν βρήκες - έκανες? Ναι μπορεις και μαλιστα αναγκαστικα γινεται ετσι αφου για να ξεκλειδωσεις καποια πραγματα χρειαζεσαι ικανοτητες που βρισκεις αργοτερα στο παιχνιδι. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, DiAvOl είπε Ίσως να μην έδωσα πολύ σημασία. Θα το κοιτάξω πάλι. Σε resolution mode παίζεις? Με 30 fps κοιτάς γύρω σου και "κολλάει" η κάμερα. Τρομερή διαφορά. Για action game νομίζω το performance είναι ποιό σημαντικό για να απολαμβάνεις τις μάχες. BTW, αφού έχεις την ίδια τηλεόραση, έχεις παρατηρήσει κάποιο banding στο γκρί (sorry για το off-topic)? Σε favor resolution προς το παρον αλλα αν γινει αφορητο θα προσπαθησω να το παιξω σε favor performance.. Ελα σε pm για τα αλλα να μην σκισουμε το θεμα εδω αν θες να πουμε για οτιδηποτε αλλο...Σε γενικες γραμμες ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος απο το πανελ μου..
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Βγήκε καινούργιο patch που αυξάνεις όσο θές το font size στα menu , χρήσιμο για εμένα θα ειναι να βγάλουν την συγκεκριμένη λειτουργία και για τους υπότιτλους καθώς στην 40αρα επειδή είμαι σε μεγάλη απόσταση δεν τους προλαβαίνω πάντα και πρέπει να παίζω πιο κοντά , ειναι λίγο εκνευριστικό
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 17 ώρες το main quest το οποιο απέχει πολύ από το 25 που είχε δηλώσει ο Barlog... 1
Socratis_g Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Ελάχιστα παιχνίδια σε κάνουν να νιώθεις έτσι. Horizon zero dawn, uncharted 4 και τώρα GOW. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θες ακουστικά για να παίξεις, από το θόρυβο που κάνει η κονσόλα.
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Socratis_g είπε Ελάχιστα παιχνίδια σε κάνουν να νιώθεις έτσι. Horizon zero dawn, uncharted 4 και τώρα GOW. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θες ακουστικά για να παίξεις, από το θόρυβο που κάνει η κονσόλα. Δίκιο εχεις για αυτο με το θόρυβο αν και στο pro μαρσάρει ο ανεμιστήρας οταν αρχίζει το παιχνίδι μετα δεν ακούγεται ιδιαίτερα
postfire Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, SPANK είπε Δίκιο εχεις για αυτο με το θόρυβο αν και στο pro μαρσάρει ο ανεμιστήρας οταν αρχίζει το παιχνίδι μετα δεν ακούγεται ιδιαίτερα και στο σλιμ φανταζομαι πως θα κανει
Socratis_g Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, SPANK είπε Δίκιο εχεις για αυτο με το θόρυβο αν και στο pro μαρσάρει ο ανεμιστήρας οταν αρχίζει το παιχνίδι μετα δεν ακούγεται ιδιαίτερα Από την ώρα που θα αρχίσει το παιχνίδι μέχρι να κλείσει, η κονσόλα είναι πονοκέφαλος. Εντομεταξυ δεν έχει ίχνος σκόνη ούτε ο ανεμιστήρας ούτε οι εισαγωγές. Αλλά όποτε και να την πιάσεις είναι κρύα.
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Από την ώρα που θα αρχίσει το παιχνίδι μέχρι να κλείσει, η κονσόλα είναι πονοκέφαλος. Εντομεταξυ δεν έχει ίχνος σκόνη ούτε ο ανεμιστήρας ούτε οι εισαγωγές. Αλλά όποτε και να την πιάσεις είναι κρύα. Εμένα μου το έκανε πολύ στο απλο ps4 αλλα στο pro ειναι καλύτερα 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Όντως Και εμένα στο pro σε μια βάση λάπτοπ που το έχω βάλει επάνω, σπάνια να κάνει θόρυβο. Ενώ στο απλό ps4 που είχα παλια,ήταν σαν πλοίο που έφευγε από λιμάνι 1
ADHD Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω 4k tv (μια 55αρα samsung ks8000 η κάπως ετσι δεν θυμάμαι δεν τη χρησιμοποιώ συχνα ) αλλα εννοείται performance mode δεν την παλεψα σε resolution απλα ειδα λιγο για eye candy στην αρχη. Πάντως και σε performance και τα frames πεφτουν και η κονσολα ζεσταίνεται και stuttering εχω σε κάποια σημεία, δεν ξερω αν ειναι το ps4 μου η το κανει και σε αλλους. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από ADHD
Socratis_g Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Εμένα μου το έκανε πολύ στο απλο ps4 αλλα στο pro ειναι καλύτερα Ένα hardware δεν έχει μέσα το pro από τη μέρα που βγήκε? Το είχα πάρει day1, εσάς είναι πιο πρόσφατο?
panther_512 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Ένα hardware δεν έχει μέσα το pro από τη μέρα που βγήκε? Το είχα πάρει day1, εσάς είναι πιο πρόσφατο? Και σε μένα ο ανεμιστήρας δουλεύει φούλ. Έτσι κάνει στα απαιτητικά παιχνίδια. Πάντως έχω μόνιμα θερμόμετρο επάνω στο πιό ζεστό του σημείο και πάντα η θερμοκρασία όταν παίζει παιχνίδια είναι μεταξύ 40 και 44 βαθμών. Δεν έχει κάποια διαφορά με το GoW. 23 λεπτά πριν, ADHD είπε Πάντως και σε performance και τα frames πεφτουν και η κονσολα ζεσταίνεται και stuttering εχω σε κάποια σημεία, δεν ξερω αν ειναι το ps4 μου η το κανει και σε αλλους. Έτσι είναι. Το παιχνίδι είναι far from optimized για το PS4/PS4 Pro. Απλά το hardware δεν τραβάει στις απαιτητικές φάσεις. Το Horizon παραδίδει μαθήματα σε αυτόν τον τομέα. Όσοι θέλετε να παίξετε το παιχνίδι όπως πρέπει, περιμένετε την definitive edition στο PS5 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από panther_512
ADHD Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, panther_512 είπε Και σε μένα ο ανεμιστήρας δουλεύει φούλ. Έτσι κάνει στα απαιτητικά παιχνίδια. Πάντως έχω μόνιμα θερμόμετρο επάνω στο πιό ζεστό του σημείο και πάντα η θερμοκρασία όταν παίζει παιχνίδια είναι μεταξύ 40 και 44 βαθμών. Δεν έχει κάποια διαφορά με το GoW. Έτσι είναι. Το παιχνίδι είναι far from optimized για το PS4. Όσοι θέλετε να παίξετε το παιχνίδι όπως πρέπει, περιμένετε την definitive edition στο PS5 Το θεμα ειναι οτι μου το κανει και στο mhw, σκεφτομαι μηπως πρεπει να βαλω καναν ssd να καθαρίσω ανεμιστήρες κτλπ η εχει καποιο θέμα η κονσόλα. Λιγο θόρυβο αν κανει δεν με πειράζει απλα το πιανω απο πανω και εναι καυτό (παντως αν εχεις 40-44 βαθμους πανω στο case η κανονικη θερμοκρασια του APU πρεπει να ειναι αρκετα παραπανω), επισης παρατηρω καποιο stuttering ακομα και με γρηγορο navigate στο menu και σε καποια σημεια στα παιχνιδια οπως ειπα. Το gow τρεχει smooth σε μικρα corridons/linear paths οταν ανοιγει καπως και εχει μαχες πεφτει και το frame rate τρωω και κατι stuttering. Εχω δοκιμασει defrag (αυτο το rebuild database).
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 54 λεπτά πριν, ADHD είπε Πάντως και σε performance και τα frames πεφτουν και η κονσολα ζεσταίνεται και stuttering εχω σε κάποια σημεία, δεν ξερω αν ειναι το ps4 μου η το κανει και σε αλλους. Οχι δεν ειναι η ιδεα σου ετσι τρεχει στο ps4 pro οπως μπορεις να δεις στο 15:30 και μετα. Οσο για τα περι θορυβου,δεν γινεται σε ενα ps4 pro να κανει θορυβο και στο αλλο οχι,ιδιο hardware εχουν ολα τα ps4 pro μεσα τους,αρα σε ολους θα κανει θορυβο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα