Chrysostomos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, postfire είπε καλυτερο οχι απλα ανταξιο Μας κάνει. 1
postfire Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 ΤΟ εχω στα χερια μου το παιχνιδι αλλα εφυγα 3μερο βλεπω ολους εσας που το παιζετε και αισθανομαι σαν να μου λειπει το ενα νεφρο και το συκωτι
Grim Ripper Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Επειδή δεν έχω προλάβει να ανοίξω την limited και να παίξω, τα preorder bonus υποτίθεται είναι μέσα; Στο πλαίσιο δεν μου έδωσαν τίποτα, λένε είναι μέσα. Στο public μου έστειλαν mail με τον κωδικό.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Επειδή δεν έχω προλάβει να ανοίξω την limited και να παίξω, τα preorder bonus υποτίθεται είναι μέσα; Στο πλαίσιο δεν μου έδωσαν τίποτα, λένε είναι μέσα. Στο public μου έστειλαν mail με τον κωδικό. Μεσα το κουτι εχει τα dlc που ειναι της limited,για τα Pre order οποιο καταστημα τα εδινε ειναι διαφορετικα αλλα ειναι μπουρδες ουτως ή αλλως,η ιδια ασπιδα απλα με αλλο χρωμα https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/182882-sony-god-of-war-limited-edition Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Fulgore
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση ξεκινάω το main quest chain αλλα απο χτές ανακαλύπτω side quests και αλλες περιοχές και το έχω αφήσει λίγο πίσω , παρόλαυτα μεχρι στιγμής δεν έχει γίνει κουραστικό το συγκεκριμένο κομμάτι ανακάλυψης κτλπ οπως σε αλλα παιχνίδια , το σίγουρο ειναι οτι θα μου πάρει καιρό μεχρι να το τελειώσω αφου το παίζω χαλαρά και μέχρι στιγμής έχω αφήσει λίγο το main story στην άκρη 1
postfire Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 στο παμπλικ οτι ναι 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση ξεκινάω το main quest chain αλλα απο χτές ανακαλύπτω side quests και αλλες περιοχές και το έχω αφήσει λίγο πίσω , παρόλαυτα μεχρι στιγμής δεν έχει γίνει κουραστικό το συγκεκριμένο κομμάτι ανακάλυψης κτλπ οπως σε αλλα παιχνίδια , το σίγουρο ειναι οτι θα μου πάρει καιρό μεχρι να το τελειώσω αφου το παίζω χαλαρά και μέχρι στιγμής έχω αφήσει λίγο το main story στην άκρη για 2μηνο 3μηνο σε κοβω
Grim Ripper Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μεσα το κουτι εχει τα dlc που ειναι της limited,για τα Pre order οποιο καταστημα τα εδινε ειναι διαφορετικα αλλα ειναι μπουρδες ουτως ή αλλως,η ιδια ασπιδα απλα με αλλο χρωμα https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/182882-sony-god-of-war-limited-edition Δεν είναι και οι τρεις ασπίδες; Επειδή λέει πακέτο.
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δεν είναι και οι τρεις ασπίδες; Επειδή λέει πακέτο. Αυτο σου λεω παραπανω οτι αυτο ειναι το pre order bonus του καθε καταστηματος και στην περιπτωση μας το Pre order απο Κωτσοβολο. Αλλο καταστημα μπορει να μην εχει καθολου pre orders ή να εχει διαφορετικα οπως πχ στην περιπτωση του Seven. https://www.sevenspot.gr/ps4-games/god-of-war-day-one-edition-ps4-85657.html Εκει πηγαινει ο εξτρα κωδικος απο το Public. Βεβαια στο ξαναλεω οτι τα pre order bonus ειναι ασημαντα,μην καθεσαι και κολλας τσαμπα σε αυτα.Δεν εχουν μεγαλη σημασια οπως σε αλλα παιχνιδια( Tekken 7,metro last light κλπ) Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Fulgore
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ADHD είπε Στο god of war difficulty παντως οι εχθροι εχουν 1 μυριο hp και νιωθεις οτι βαρας τοιχο, θα μπορουσες απλα να εχεις λιγοτερο health, περισσοτερα mobs κτλπ. Ετσι οπως το εχουν κανει δεν ειναι καθολου fun και challenging. Αυτές οι top δυσκολίες τύπου Dante Must Die κτλ, ποτέ δεν ήταν fun και challenging σε κανένα παιχνίδι αυτού του genre. Eίναι απλά ψυχαναγκαστικά modes που σου επιτρέπουν να κερδίσεις μόνο αν έχεις μάθει το animation και το timing απέξω κι ανακατωτά και κάνεις exploit βάση αυτού. Ποτέ μου δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ. 1
ilos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Μεσα το κουτι εχει τα dlc που ειναι της limited,για τα Pre order οποιο καταστημα τα εδινε ειναι διαφορετικα αλλα ειναι μπουρδες ουτως ή αλλως,η ιδια ασπιδα απλα με αλλο χρωμα https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/182882-sony-god-of-war-limited-edition Καλά οι 3 ασπίδες του preorder είναι ms paint edition. νομίζω μόνο των dark elves έχει διαφορετικό texture. Το μόνο που άξιζε ήταν το dynamic theme από όλα αυτά. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από ilos 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Το ξεκινησα και εγω τρομερη δουλεια εχει γινει..Να δω πως θα την παλεψω με το framerate ειναι αισθητη τελικα η διαφορα στο "favor resolution" 1
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Το ξεκινησα και εγω τρομερη δουλεια εχει γινει..Να δω πως θα την παλεψω με το framerate ειναι αισθητη τελικα η διαφορα στο "favor resolution" Εγώ πάντως στην 1080p tv το τρέχω στο performance για να έχω οσο πιο ομαλό gameplay γίνεται 1
panther_512 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό το game. Ελπίζω να έχει και άλλα ωραία σκηνικά όπως το καυγαδάκι με τον Stranger. Στον τεχνικό τομέα, εντάξει τα production values είναι πολύ ψηλά, αλλά και τι δεν θα έδινα να είχαν μιά επιλογή για 60fps..... Σε καμία από τις 2 επιλογές δεν είμαι ικανοποιημένος. Οπότε το έβαλα στο resolution mode και προσπαθώ να μήν το σκέφτομαι......πολύ Update: Είδα να δοκιμάσω πώς το παίζει ο Spank, οπότε άλλαξα το resolution του PS4 Pro σε 1080p και έβαλα το παιχνίδι σε performance. Mεγάλη διαφορά στο framerate, οπότε μάλλον θα συνεχίσω σε 1080p+performance Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από panther_512 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SPANK είπε Εγώ πάντως στην 1080p tv το τρέχω στο performance για να έχω οσο πιο ομαλό gameplay γίνεται Εγω στην 4k με HDR αλλά αν το βάλω σε 1080p δείχνει χειρότερο αισθητά.. Αν και συμφωνώ ότι το framerate είναι εξίσου σημαντικό και απολαυστικό σε αυτό το game για αυτό το έγραψα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.. 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Πολύ καλό το game. Ελπίζω να έχει και άλλα ωραία σκηνικά όπως το καυγαδάκι με τον Stranger. Στον τεχνικό τομέα, εντάξει τα production values είναι πολύ ψηλά, αλλά και τι δεν θα έδινα να είχαν μιά επιλογή για 60fps..... Σε καμία από τις 2 επιλογές δεν είμαι ικανοποιημένος. Οπότε το έβαλα στο resolution mode και προσπαθώ να μήν το σκέφτομαι......πολύ Update: Είδα να δοκιμάσω πώς το παίζει ο Spank, οπότε άλλαξα το resolution του PS4 Pro σε 1080p και έβαλα το παιχνίδι σε performance. Mεγάλη διαφορά στο framerate, οπότε μάλλον θα συνεχίσω σε 1080p+performance Στο pro έχει διαφορά μεγάλη σε framerate το favor performance αυτό είναι το θέμα αλλά αισθητή και η διαφορά σε ποιότητα εικόνας Τρομερά γραφικά Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r 1
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 hour ago, panther_512 said: Πολύ καλό το game. Ελπίζω να έχει και άλλα ωραία σκηνικά όπως το καυγαδάκι με τον Stranger. Γέλασα πολύ στη συγκεκριμένη μάχη. Μου θύμησε Dragonball Z, air fight κι έτσι. Εκεί είναι που δείχνει τα δόντια της η μηχανή γραφικών και εκει φαίνεται το ποσό σωστή επιλογή ήταν η αλλαγή της κάμερας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα