Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Επίσης το καλύτερο είναι να παίζεις, βλέπεις, διαβάζεις πάντα στην γλώσσα των δημιουργών ώστε να πάρεις το 100%. Πάντως άμα εμενα και εγώ 12 χρονια εξωτερικό και μιλούσα ακόμα "καλά" θα μου άξιζε να με πάρει ο διάολος :D

Οτι και καλά ο δημιουργός είναι Άγγλος. Δεν είναι ας πούμε μια ομάδα από διεθνείς ανθρώπους που μητρική γλώσσα οτιδήποτε πέρα από αγγλικά. Μάλιστα 

8 hours ago, guy_threepwood said:

τα αγγλικά μου είναι τουλάχιστον καλά,

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά μιλάω dude γιατί κολλας?! Αφού είναι στην αμερική οι περισσότεροι θα μιλάν αγγλικά, ο σκηνοθέτης είναι αμερικανος όπως και οι περισσότεροι producers και όλοι οι υπόλοιποι ακόμα και να μην είναι αμερικανοι μιλάν αγγλικά. Μου άρεσε πάντως που κόλλησες από όλο το post μου...εσύ το ξεκίνησες, παρόλα αυτά i mean no offence. ;)

p.s. Μαθαίνεις πολύ πιο γρήγορα όταν ζεις μέσα στην χωρα, κανονικά θα έπρεπε να μιλάς τουλάχιστον παρα πολύ καλά αν όχι άψογα (δεν μιλάω για προφορά). I wouldn't be proud dude. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

p.s. Μαθαίνεις πολύ πιο γρήγορα όταν ζεις μέσα στην χωρα, κανονικά θα έπρεπε να μιλάς τουλάχιστον παρα πολύ καλά αν όχι άψογα (δεν μιλάω για προφορά). I wouldn't be proud dude. :)

Όταν κάποιος μιλάει τουλάχιστον καλά, δεν αποκλειει να μιλάει τουλάχιστον πάρα πολύ καλά ή τέλεια. 

Αν χ>5, τότε το χ μπορεί να είναι 6 ή 106. 

Αν κάποιος είναι τουλάχιστον λίγο ηλιθιος, δεν αποκλειει το γεγονός να είναι εντελώς ηλιθιος. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, KilliK είπε

ναι, οκ, μην το λες σε μενα, πεστα σε αυτους που το περιγραφουν ως Dark Souls mimic. εγω για αργο gameplay μιλησα το οποιο ισως απογοητευσει μερικους απο τους παλιους φανς, και αυτο εισπραττω απο καποια σχολια.

Θες να σου πω που τους εχω γραμμενους τους παραπανω που μου λες?Επισης αν ηταν να εδινα τοσο πολυ σημασια καθε φορα σε ορισμενα αρνητικα σχολια τα οποια απλα γραφονται για να γραφονται δεν θα ειχα παιξει κανενα παιχνιδι. Γιαυτο και δεν ασχολουμαι κιολας με το τι γραφει ο καθε πικραμενος γενικα στο ιντερνετ(ειδικα οταν δεν μπορεις καν να κανεις κουβεντα/διαλογο με αυτους).

8 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Με εκνευρίζουν απίστευτα πολύ τα σχόλια για την ελληνική μετάφραση. Σιγά παίδες, μην σας χαλάσουμε τα lower σας... 

Όταν το πάρω το παιχνίδι, ασχέτως που ζω 12 χρόνια στο εξωτερικό και τα αγγλικά μου είναι τουλάχιστον καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω χωρίς ελληνική μεταγλώττιση. Όποιος Έλληνας κάνει το αντίθετο, να τον πάρει ο διάολος.. 

Αφου υπαρχει η επιλογη αυτη δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Αν οντως θες να παιξεις το παιχνιδι στα Ελληνικα,go for it οποιος αλλος δεν του αρεσει υπαρχουν και τα αγγλικα.

Το οτι ειναι ανωτερη η αγγλικη γλωσσα ειναι κατι το δεδομενο(και ο ιδιος πιο πισω στην συνεντευξη το ειπε οτι δεν εχει εμπειρια απο voice over σε video game).Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι απαγορευεται καποιος να παιξει οπως θελει το παιχνιδι.

Ασχοληθειτε με το παιχνιδι αυτο καθαυτο και μην ασχολειστε με τους αλλους.

Και για το Gameplay το ξαναλεω για αλλη μια φορα. Απαξ και παιξεις το God of war και ψιλο συνηθισεις το ολο συστημα μαχης και την καμερα,μετα ουτε να τα βλεπεις δεν θα θες τα προηγουμενα παιχνιδια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Και για το Gameplay το ξαναλεω για αλλη μια φορα. Απαξ και παιξεις το God of war και ψιλο συνηθισεις το ολο συστημα μαχης και την καμερα,μετα ουτε να τα βλεπεις δεν θα θες τα προηγουμενα παιχνιδια.

το πηρες και επαιξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το skill tree το είδατε; εχω την εντύπωση πως αρχίζει "αργα" αλλά με skill points θα γίνεται αρκετά πιο γρήγορο και εφετζίδικο το combat. η μόνη επαφή με souls που είδα είναι οτι που και που χρειάζεται block (και έχει και ενα ψευτο-stagger). ουτε commit κάνει στα swing, ούτε το parry του είναι souls like. απλά οι άνθρωποι θέλανε να δώσουνε μεγαλύτερο βάρος στο combat mechanic και έκαναν μια αναφορά.

Εμένα προσωπικά ένα πράγμα με "ενοχλεί" -ελάχιστα, το γεγονός πως δεν μπορώ να πέσω απο οποιο ledge θέλω, να ανέβω σε εκέινο τον βράχο κτλ. Νιώθω λίγο περιορισμένος απο αυτή την άποψη. Με έχουν κακομάθει με τα open world. 

btw δεν ξέρω με τι hud setup είσαστε, αλλά το default έχει color coded prompts για off-screen attacks.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Κανω και εγω σιγα σιγα το Install του παιχνιδιου,μολις τωρα ηρθα απο Γερμανο.

33 λεπτά πριν, KilliK είπε

το πηρες και επαιξες;

12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Παιδια είναι δυσκολο παιχνιδι? Δηλαδη και στο easy επιπεδο είναι παλι δυσκολο?

Στο easy επιπεδο ειναι οπως το λεει η ονομασια του δηλαδη ευκολο.

https://www.dualshockers.com/god-of-war-reactions-naughty-dog-guerrilla/

https://twitter.com/Guerrilla/status/987224348309176321/photo/1?tfw_creator=dualshockers&tfw_site=dualshockers&ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dualshockers.com%2Fgod-of-war-reactions-naughty-dog-guerrilla%2F

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιατί να το κανεις αυτό στον εαυτό σου?! Στην τελική βάλε υπότιτλους ελληνικούς άμα δεν ξες απλά αγγλικά. Βασικά μπορείς να δεις το ελληνικό trailer και να αποφασίσεις μονος σου. ;)

Τραγικές μεταφράσεις ακόμα και στο κουτί :D Επίσης αγγλικά δεν κάνουν πια στο σχολειό?! It's G(α)d of War ffs not G(ο)d :D

οχι ρε μαν εννοειται  στα αγγλικα θα το παιξω απλα ελεγα σε δευτερο πλει για την διαφορετικοτητα αν αξιζει το ελληνικο(χωρις να μας σπαει τα νευρα η ρηχη/ανουσια μεταφραση)

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αργότερα εξηγεί οτί μπορείς να κάνεις quickstrafe με το d-pad down. What a life saver !!! Αν και τώρα που παίζω δυσκόλεψαν τα mobs, υπάρχουν ακόμα και μερικά heavy draugs που σε πάνε 1 shot από full health ffs :D.Gameplay από τα 2 πρώτα min bosses στην αρχική area.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κάνουμε ένα playthrough. Οπότε θα το παίξουμε και σε τα ελληνικά και στα αγγλικά και.. Στα κορεάτικα άμα λάχει. 

Δημοσ.

Στο god of war difficulty παντως οι εχθροι εχουν 1 μυριο hp και νιωθεις οτι βαρας τοιχο, θα μπορουσες απλα να εχεις λιγοτερο health, περισσοτερα mobs κτλπ. Ετσι οπως το εχουν κανει δεν ειναι καθολου fun και challenging.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε

Το κάνω εγκατάσταση τωρα.

Έχοντας δει τα βίντεο πιστεύω να είναι αντάξιο της προηγούμενης σειράς. 

καλυτερο οχι απλα ανταξιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...