Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

λελ. ωραια διαστρεβλωση. το μονο που εκανα ειναι να επισημανω οτι καποιοι που το πηραν και το επαιξαν επιβεβαιωνουν αυτο που ειχα πει εξαρχης, οτι το gameplay ειναι αργο.

δηλαδη πως θα γινει τωρα, να στηθουμε στα τεσσερα και να το βουλωσουμε επειδη η βιομηχανια του εβαλε 10αρια;

ειπα οτι θα το παρω σε προσφορα μονο αν εχουν αλλαξει την ελληνικη ταυτοτητα του Κρατους. δεν μιλησα γενικα. συνεχισε να διαστρεβλωνεις.. 

Το οτι το gameplay ειναι αυτο που ειναι το γνωριζουμε εδω και καιρο απο το σχετικο gameplay trailer δεν ειναι κατι το καινουργιο ουτε χρειαζεται καποια επιβεβαιωση.

Και 10φορες ετσι οπως ειναι το gameplay γιατι εισαι πιο συγκεντρωμενος σε καθε μαχη,ακομα και με τα απλα τερατα σε σχεση με το προηγουμενο που παταγες ενα κουμπι και απλα τα εκοβες στην μεση με 1 hit.

Οταν (και αν) το παιξεις το παιχνιδι με το καλο και το τελειωσεις να το συγκρινεις και με τα προηγουμενα να δεις ποιο ειναι καλυτερο και αν αξιζε τα 8ρια,9ρια και 10ρια.

Αυτο πηγαινει στο δευτερο που εγραψες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το οτι το gameplay ειναι αυτο που ειναι το γνωριζουμε εδω και καιρο απο το σχετικο gameplay trailer δεν ειναι κατι το καινουργιο ουτε χρειαζεται καποια επιβεβαιωση.

Και 10φορες ετσι οπως ειναι το gameplay γιατι εισαι πιο συγκεντρωμενος σε καθε μαχη,ακομα και με τα απλα τερατα σε σχεση με το προηγουμενο που παταγες ενα κουμπι και απλα τα εκοβες στην μεση με 1 hit.

Οταν (και αν) το παιξεις το παιχνιδι με το καλο και το τελειωσεις να το συγκρινεις και με τα προηγουμενα να δεις ποιο ειναι καλυτερο και αν αξιζε τα 8ρια,9ρια και 10ρια.

Αυτο πηγαινει στο δευτερο που εγραψες.

το γνωριζαμε; εγω θυμαμαι οτι ολοι λεγανε πως δεν ειναι αργο και δεν εχει σχεση με Dark Souls. οι πρωτες αντιδρασεις ομως λενε το αντιθετο. and that was the whole point.

τωρα το αν το καινουργιο gameplay ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το προηγουμενο, αυτο ειναι προσωπικο γουστο του καθενος. αλλα ας μην τους κραζουμε αν δεν πολυενθουσιαστηκανε επειδη η βιομηχανια το εκθειασε, shall we?

δεν μιλησα πουθενα για το αν αξιζει η οχι τα 10αρια, οποτε δεν ξερω για ποιο πραμα μιλας.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, KilliK είπε

το γνωριζαμε; εγω θυμαμαι οτι ολοι λεγανε πως δεν ειναι αργο και δεν εχει σχεση με Dark Souls. οι πρωτες αντιδρασεις ομως λενε το αντιθετο. and that was the whole point.

τωρα το αν το καινουργιο gameplay ειναι καλυτερο η χειροτερο απο το προηγουμενο, αυτο ειναι προσωπικο γουστο του καθενος. αλλα ας μην τους κραζουμε αν δεν πολυενθουσιαστηκανε επειδη η βιομηχανια το εκθειασε, shall we?

Το Dark Souls(το 1) ειναι πιο αργο απο το god of war. Επισης το gameplay του προφανως και ειναι τελειως διαφορετικο απο του god of war για να γινεται η οποια συγκριση.

Στο Dark Souls oυτε με τα χερια μπορεις να βαρεσεις και να κανεις τοση  ζημια,ουτε εχει finisheres,ουτε spartan rage,ουτε μπορεις να πεταξεις το κεντρικο τσεκουρι. Ουτε οπλα μαζευεις απο κατω και παει λεγοντας. Το λεω αυτο γιατι υποθετω οτι δεν εχεις παιξει τα Souls παιχνιδια και απλα βλεπεις που το αναφερουν καποιοι δεξια και αριστερα.

Απλα η αλλαγη στην καμερα το κανει να δειχνει περισσοτερο στα δημοφιλη παιχνιδια.

Και το Witcher 3 αν το ξαναφτιαξεις με αυτη την καμερα και τα παλευεις τα τερατα 1 1 ή 2 2 παλι θα γραφτουν σχολια οτι μοιαζει με το Dark Souls.

Και για το gameplay για το αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο παλι ισχυει το σχολιο μου παραπανω. Οταν το ολοκληρωσουν και οι υπολοιποι το παιχνιδι και ξεκλειδωσουν περισσοτερα abilites,τοτε θα εχει ο αλλος καλυτερη αποψη για το αν του αρεσε ή οχι.

Ως τωρα οι περισσοτεροι εχουμε γραψει πρωτες εντυπωσεις και στην αρχη τα περισσοτερα πραγματα στο συστημα μαχης ειναι κλειδωμενα,αρα μην βγαινουν βιαστικα συμπερασματα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το Dark Souls(το 1) ειναι πιο αργο απο το god of war. Επισης το gameplay του προφανως και ειναι τελειως διαφορετικο απο του god of war για να γινεται η οποια συγκριση.

Στο Dark Souls oυτε με τα χερια μπορεις να βαρεσεις και να κανεις τοση  ζημια,ουτε εχει finisheres,ουτε spartan rage,ουτε μπορεις να πεταξεις το κεντρικο τσεκουρι. Ουτε οπλα μαζευεις απο κατω και παει λεγοντας. Το λεω αυτο γιατι υποθετω οτι δεν εχεις παιξει τα Souls παιχνιδια και απλα βλεπεις που το αναφερουν καποιοι δεξια και αριστερα.

Απλα η αλλαγη στην καμερα το κανει να δειχνει περισσοτερο στα δημοφιλη παιχνιδια.

Και το Witcher 3 αν το ξαναφτιαξεις με αυτη την καμερα και τα παλευεις τα τερατα 1 1 ή 2 2 παλι θα γραφτουν σχολια οτι μοιαζει με το Dark Souls.

Και για το gameplay για το αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο παλι ισχυει το σχολιο μου παραπανω. Οταν το ολοκληρωσουν και οι υπολοιποι το παιχνιδι και ξεκλειδωσουν περισσοτερα abilites,τοτε θα εχει ο αλλος καλυτερη αποψη για το αν του αρεσε ή οχι.

Ως τωρα οι περισσοτεροι εχουμε γραψει πρωτες εντυπωσεις και στην αρχη τα περισσοτερα πραγματα στο συστημα μαχης ειναι κλειδωμενα,αρα μην βγαινουν βιαστικα συμπερασματα.

ναι, οκ, μην το λες σε μενα, πεστα σε αυτους που το περιγραφουν ως Dark Souls mimic. εγω για αργο gameplay μιλησα το οποιο ισως απογοητευσει μερικους απο τους παλιους φανς, και αυτο εισπραττω απο καποια σχολια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

παιδες μπορει να μου πει καποιοςπως ειναι η ελληνικη μεταφραση,καποια βιντεο που ειδα ο κρατος εχει τιμια φωνη,μπαινει ομως καθολου στο ρολο??ο πιτσιρικας  χαλια?

Γιατί να το κανεις αυτό στον εαυτό σου?! Στην τελική βάλε υπότιτλους ελληνικούς άμα δεν ξες απλά αγγλικά. Βασικά μπορείς να δεις το ελληνικό trailer και να αποφασίσεις μονος σου. ;)

Τραγικές μεταφράσεις ακόμα και στο κουτί :D Επίσης αγγλικά δεν κάνουν πια στο σχολειό?! It's G(α)d of War ffs not G(ο)d :D

Εγώ πάντως γουστάρω τρελα που έχεις μονο ένα όπλο όμορφα ωραία με holster στην πλάτη από το να τραβάς από τον κώλο σου διαφορα και επίσης μου την σπάει όταν ένα game σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά όπλα ανάλογος την φάση, πολύ πιο immersive το game και απίστευτα πιο grounded.

p.s. Επίσης εκτιμώ games που κάνουν replace το jump με vault, ty devs :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Γκοντ οφ γουορ και τομπ ραιντερ θα ειναι παντα για εμας. :P 

Προχωράω και είναι εθιστικο με πολύ ωραία σκηνικά αλλά η αρχική μου άποψη δεν έχει αλλάξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση που βρισκεις την επιλογη του performance  mode ? ψαχνω και δε το βρισκω

Επεξ/σία από mixalisss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαθετε και κανα αγγλικο σωστα  και οχι με ψευτο  προφορα  :P

Εβλεπα review στα greeklish και ακομα να συνελθω ....

Και για να εχεις τα rendering options πρεπει να εχεις PS4 Pro

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Damachi είπε

Μαθετε και κανα αγγλικο σωστα  και οχι με τσιπρο - ψευτο  προφορα αμερικανόβλαχος :P

ενα γραμμα εφυγε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, ADHD είπε

Γκοντ οφ γουορ και τομπ ραιντερ θα ειναι παντα για εμας. :P 

Προχωράω και είναι εθιστικο με πολύ ωραία σκηνικά αλλά η αρχική μου άποψη δεν έχει αλλάξει.

και ρομποκοπ, λουκυ λουκ, τσαρλτον ηστον. :D

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Με εκνευρίζουν απίστευτα πολύ τα σχόλια για την ελληνική μετάφραση. Σιγά παίδες, μην σας χαλάσουμε τα lower σας... 

Όταν το πάρω το παιχνίδι, ασχέτως που ζω 12 χρόνια στο εξωτερικό και τα αγγλικά μου είναι τουλάχιστον καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω χωρίς ελληνική μεταγλώττιση. Όποιος Έλληνας κάνει το αντίθετο, να τον πάρει ο διάολος.. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε, ενταξει, τουλαχιστον δεν ειναι μεταγλωττιση επιπεδου Καπαμαρου :D

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Από το λίγο που έπαιξα μέχρι και το πρώτο troll γιατί σκάσανε υποχρεώσεις εκτός προγράμματος, το game φαίνεται polished af. Τρομερή δουλειά σε όλα τα επίπεδα από την SM και πολύ ομαλά frametimes ακόμα και στο απλό ps4. Δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά gow ευτυχώς για μένα, δυστυχώς για τους φανατικούς αλλά αν ήταν σαν τα παλιά gow πόσοι θα σκάγαμε 55-60 euros για preorder ενός ακόμα button smasher την σήμερον ημέρα? Άσε που τίτλοι όπως τα bayonetta είναι καλύτεροι σε αυτό το είδος από τα gow, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Το throw axe mechanic παραδόξως δεν είναι εκνευριστικό. Αυτό που είναι το απολύτως απάλευτο αν προέρχεσαι από soulsborn games είναι η κάμερα΄στο combat... Είναι στυλ resident evil/gears of war που δουλεύει καλά σε thirst person shooters αλλά σε brawlers είναι ότιναναι. Το lockon και τα 2 camera assists στα options πάλι βοηθάνε ελάχιστα αν έχεις πολλά mobs. Το flow της μάχης μοιάζει σαν ένα πιο αργό batman/shadow of mordor χωρίς combo meter. Δεν έχει καμία σχέση με souls, αν δε σε φλανκάρουν τα mobs σπαμάρεις ελεύθερα και είναι της πλάκας ιστορία, τουλάχιστον στην αρχή. Το πρόβλημα αρχίζει όταν αυτά σπωνάρουν από τις τρύπες τους :D και πάνε από πίσω σου όσο εσύ περιποιείσαι τα υπόλοιπα. Τις περισσότερες φορές με σώζει το audio queue από τον Atreus κάνοντας last second block από αυτά τα cheap backstabs παρά επειδή κατάφερα να κοιτάξω πίσω μου. ίσως όμως είναι και θέμα συνήθειας και δε μου την σπάει αργότερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα αυτό που με χαλάει είναι όταν τους combo καθώς είναι στον αέρα, στο παλιό κολλούσε, εδώ όχι.

7 ώρες πριν, guy_threepwood είπε

Με εκνευρίζουν απίστευτα πολύ τα σχόλια για την ελληνική μετάφραση. Σιγά παίδες, μην σας χαλάσουμε τα lower σας... 

Όταν το πάρω το παιχνίδι, ασχέτως που ζω 12 χρόνια στο εξωτερικό και τα αγγλικά μου είναι τουλάχιστον καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω χωρίς ελληνική μεταγλώττιση. Όποιος Έλληνας κάνει το αντίθετο, να τον πάρει ο διάολος.. 

Άμα εκνευρίζεσαι τότε μην διαβάζεις. Δεν κατάλαβα γιατί εγώ να διαβάσω subs? Κακούς κιόλας. Δεν έχεις ιδέα μάλλον ποσο λεπτομέρεια χάνεις διαβάζοντας subs. Επίσης το καλύτερο είναι να παίζεις, βλέπεις, διαβάζεις πάντα στην γλώσσα των δημιουργών ώστε να πάρεις το 100%.

Πάντως άμα εμενα και εγώ 12 χρονια εξωτερικό και μιλούσα ακόμα "καλά" θα μου άξιζε να με πάρει ο διάολος :D

p.s. no offense προς σε αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...