Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, L-Griever είπε

Τελικά δεν κρατήθηκα και πήρα και εγώ την Collector's Edition μαζί με το limited controller. Με ψήσατε όλοι σας και γι'αυτό και δεν άντεξα :D.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά για το artbook και δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί δεν το βάλανε και αυτό στη συλλεκτική. Είναι δυνατόν να λέγεται Limited από τη στιγμή που η Collector's θα έπρεπε να περιλαμβάνει τα πάντα και να είναι η πιο σπάνια έκδοση; Τέλος πάντων εγώ θα βρω copy από limited edition. Θα πάρω το artbook και έπειτα θα πουλήσω το παιχνίδι με το steelbook σε όποιον ενδιαφέρεται.

Μην ξεχναμε και οτι υπαρχει η ακριβοτερη εκδοση η Stone Mason η οποια δεν κυκλοφορει ευρωπη, τωρα το τι περιεχει δεν ξερω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TsironakosMix είπε

Μην ξεχναμε και οτι υπαρχει η ακριβοτερη εκδοση η Stone Mason η οποια δεν κυκλοφορει ευρωπη, τωρα το τι περιεχει δεν ξερω...

Internet is your friend

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δες το παραπανω link που εβαλα για το platinum.Ειναι 30-40ωρες για να τα κανεις ολα φανταζομαι αναλογα το καθε ατομο και τον βαθμο δυσκολιας που θα παιξει.

Εγω ετσι τοσο αργα που το παω(προβλεπω να το κανω παραπανω)

Σε πιο επιπεδο δυσκολιας το παιζετε το παιχνιδι  παιδες?

Εγω αναγκαστικα το γυρισα στο νορμαλ(στο Χαρντ πεφτει πολύ ξυλο)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εγω ετσι τοσο αργα που το παω(προβλεπω να το κανω παραπανω)

Σε πιο επιπεδο δυσκολιας το παιζετε το παιχνιδι  παιδες?

Εγω αναγκαστικα το γυρισα στο νορμαλ(στο Χαρντ πεφτει πολύ ξυλο)

Νορμαλ να παρουμε μια γευση, και απανωτα μωλις τελειωσει παω για δευτερο σε hard και ελληνικη μεταγλωτιση για την καφριλα :D

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Ακριβότερη δεν θα έλεγα αλλά τα μεταφορικά είναι που την κάνουν τόσο. Στο amazon.com που το κοίταξα έπρεπε να πληρώσεις πάνω από 200 ευρώ. Σιγά τα επιπλέον πραγματάκια που έχει. Τα μικρά αγαλματάκια δεν είναι και τρελά. Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι ότι βάλανε την φιγούρα.

• Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Οριστε?Εγω εδώ εχω παιξει μολις 2 ωρες  παιχνιδιού!!!και εχω παθει πλακα με την παιχνιδαρα.Οσο για το συστημα μαχης(να μην το κρινετε από τωρα)Καπου διαβασα ότι αλλαζει τελιως μετα από 30 ωρες παιχνιδιού.

Μετα απο 30 ωρες το βγάζεις βάζεις κατι αλλο και οντως αλλαζει τελείως.. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DiAvOl είπε

Απ' οτι έχω καταλάβει γενικά μέχρι στιγμής, το παιχνίδι δεν έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο εδώ, όπως θα περίμενε κανείς μετά από τέτοιες κριτικές (User score: 8.8 στο metacritic αυτή την στιγμή).

Έχω την κολέκτορς εντίσιον να με περιμένει σπίτι όταν τελειώσω τη δουλειά, αλλά μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ σαν να μου έφυγε λίγο αυτό το "άντε να πάω σπίτι να το βάλω". 

Πολυ καλο ειναι το 8.8 στο metacritic. Ασε που πηγε 9.0 αυτη την στιγμη που ποσταρω. Εδω τα απιθανα Dark Souls εχουν 8.9 user score,με το Witcher 3 να ναι το κορυφαιο σε σχολια χρηστων αν δεν κανω λαθος με 9.3. 

Ολα δειχνουν πως το παιχνιδι θα ναι εξαιρετικο,ελπιζω να επιβεβαιωθει μολις το παιξω. Εγω παρελαβα μολις σημερα,αλλα εντελει θα λειπω το διημερο,αρα θα το παιξω απο Κυριακη.

Επεξ/σία από Alastor192
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον επαιξα ακομη περισσοτερο.Επιμενω οτι θα ηθελα  ποιο γρηγορο το combat και τον kratos αλλα συνηθιζεται τελικα.Eπισης προτιμω τις μαχες με τις γροθιες παρα το axe .

Η μαχη με τα trolls θεωρω πως ειναι το χειροτερο πραγμα που game μεχρι στιγμης .2 εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης και ειναι τερμα βαρετη - μονοτονη η μαχη.Αγγαρεια κυριολεκτικα.

Και μια παρατηρηση για τα παιχνιδια που κυκλοφορουν στο ps4 :

Λοιπον το εγραψα και σε αλλο post αλλα ειλικρινα αφου το dualshock εχει γυροσκοπιο για ποιο λογο οι developers δεν το χρησιμοποιουν????Να ανακαζομαι να χειριζομαι το axe  με τα analogs???

Πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο.Και στο horizon ειχα θεμα με αυτο.Βαλτε το σαν επιλογη τουλαχιστον.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

https://www.skroutz.gr/s/13151291/God-of-War-PS4.html#sku_review_278222

Ο,τι χειρότερο, πολύ βία!

Στα αρνητικα εβαλε και το multiplayer για να ολοκληρωσει το βαθυστοχαστο review του.....

http://www.powerpyx.com/god-of-war-2018-trophy-guide-roadmap/

Λιστα για το platinum

αμαν, τι μωρο ειναι αυτο;!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον επαιξα ακομη περισσοτερο.Επιμενω οτι θα ηθελα  ποιο γρηγορο το combat και τον kratos αλλα συνηθιζεται τελικα.Eπισης προτιμω τις μαχες με τις γροθιες παρα το axe .

Α εντάξει γουστάρεις και εσυ μπουνίδια γιατι λέω τι σκατά μονο εγώ ειμαι ο ανώμαλος που του αρέσει το ωμό ξύλο :P

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Βλεπω αρχισες παλι τις παλιες ''καλες''συνηθειες που περιμενεις να εντωπισεις κατι το αρνητικο(οπως το θεωρεις)για να μειωσεις το παιχνιδι...

Εν μερη απορω γιατι εισαι στο παρον θεμα αφου το παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει καλως ή κακως αλλα τεσπα(θα αργησει παρα πολυ να πεσει στα 15-20ευρω που περιμενεις να πεσει).

λελ. ωραια διαστρεβλωση. το μονο που εκανα ειναι να επισημανω οτι καποιοι που το πηραν και το επαιξαν επιβεβαιωνουν αυτο που ειχα πει εξαρχης, οτι το gameplay ειναι αργο.

δηλαδη πως θα γινει τωρα, να στηθουμε στα τεσσερα και να το βουλωσουμε επειδη η βιομηχανια του εβαλε 10αρια;

ειπα οτι θα το παρω σε προσφορα μονο αν εχουν αλλαξει την ελληνικη ταυτοτητα του Κρατους. δεν μιλησα γενικα. συνεχισε να διαστρεβλωνεις.. 

Δημοσ.

τελειο παιχνιδι ερωτηση που βρισκεις την επιλογη του perfomance mode ? ψαχνω και δε το βρισκω

το μονο ασχημο που εχει ειναι το ελληνικο μενου

Δημοσ.

παιδες μπορει να μου πει καποιοςπως ειναι η ελληνικη μεταφραση,καποια βιντεο που ειδα ο κρατος εχει τιμια φωνη,μπαινει ομως καθολου στο ρολο??ο πιτσιρικας  χαλια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...