Greygore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 9 minutes ago, ilos said: Όταν θα καταλάβεις ότι όλα τα missions είναι presets από 4-5 dungeon maps θα είναι αργά για να θελήσεις να πάρεις πίσω τον χρόνο που του αφιέρωσες Και 4-5 πολλά λές 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Απ' οτι έχω καταλάβει γενικά μέχρι στιγμής, το παιχνίδι δεν έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο εδώ, όπως θα περίμενε κανείς μετά από τέτοιες κριτικές (User score: 8.8 στο metacritic αυτή την στιγμή). Έχω την κολέκτορς εντίσιον να με περιμένει σπίτι όταν τελειώσω τη δουλειά, αλλά μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ σαν να μου έφυγε λίγο αυτό το "άντε να πάω σπίτι να το βάλω".
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 hours ago, PDS13 said: Σιγα μην αξιζε ρε συ και 5000 ευρω Tεσπα το 360 ηταν στην ιδια γενια, δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει underpowered και κοστιζε 400 και αυτο(oπως το Ps4). Το ps3 ειχε καλως ή κακως το blu ray, oπως και το One ειχε το kinect και κοστιζε 500. Αυτο δεν σημαινει οτι κοστιζαν κανονικα πολυ πανω απο τα 400-500 που ειπα εξαρχης. Tεσπα δεν μου φαινεται παραλογη(δεν ειναι ακραια) η αποψη σου για τις κονσολες αυτης της γενιας. Εγω μιλησα για αυτους που αν θυμασαι τις εβγαζαν σαπακια. αντε καλο παιχνιδι:) Δεν τα λέω εγώ αυτά, άλλοι τα έχουν πει πριν από εμένα. Στο launch του το PS3 έβαζε μέσα 307 δολλάρια ανά 20GB κονσόλα (και 540 εντυπωσιακά-φάκιν-δολλάρια ανά 60GB κονσόλα!) τη Sony. Το X360 ήταν state-of-the-art από τεχνικής άποψης την εποχή που κυκλοφόρησε (και αντίστοιχα έβαζε μέσα την MS γύρω στα 140$ ανά κονσόλα αν θυμάμαι καλά). Υπάρχει τεράστια αναντιστοιχία στην τωρινή γενιά σε σχέση με την προηγούμενη στην ωμή ιπποδύναμη και αυτό οφείλεται στο ότι πλέον οι τιμές των κονσολών όντως αντιστοιχούν στο κόστος παραγωγής τους. Υπ' όψιν δεν είναι κάτι που με ενοχλεί προσωπικά, απλά το γεγονός διατυπώνω. Από τη στιγμή που το «σαπάκι» το PS4 μου βγάζει τέτοιο αποτέλεσμα, be my guest και κάντε και το PS5 «σαπάκι», δεν με πειράζει, εξάλλου δεν ρίχνω το βάρος στα γραφικά. Υπάρχουν άλλα πολύ σημαντικότερα ζητήματα που με ενοχλούν στο PS4 από τα specs του, π.χ. η μη χρήση του γυροσκοπίου στα exclusives μου τρυπάει τον εγκέφαλο. 1 hour ago, ADHD said: Βασικα διαφωνω εντελως σε αυτο το θεμα γιατι πολυ απλα λειπει ενα critical element των soulsborne, η stamina bar. Οποτε μπορεις να κανεις οσα roll/dodges/attacks θελεις χωρις να σκεφτεσαι καθολου το stamina management το οποιο ειναι ισως το πιο βασικο στοιχειο και αυτο που ξεχωριζει εναν εμπειρο souls παιχτη απο εναν καινουργιο με τη σειρα. Το οτι εχει βαρος ο χαρακτηρας και υπαρχει ενα parry/block mechanic δεν το κανει αυτοματα souls like παιχνιδι. Ε καλά, δεν είπαμε ότι είναι ξερή αντιγραφή, μεμονωμένα στοιχεία έχει πάρει. Δεν θα μπορούσε να ήταν αντιγραφή, δεν θα το θέλαμε και πιθανότατα δεν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο στην Santa Monica. 1
W0zzAp Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, DiAvOl είπε Η Collector's edition περιλαμβάνει το dynamic theme ξέρει κανείς? Το dynamic theme υπάρχει και στο day one edition την απλή δηλαδή έκδοση που έχω εγώ. Οπότε υποθέτω θα υπάρχει και στην collector's και εννοείται ότι υπάρχει και στην limited. 1
postfire Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 μολις ειδα οτι εχω την day one και εχω το theme
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, DiAvOl είπε αλλά μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ σαν να μου έφυγε λίγο αυτό το "άντε να πάω σπίτι να το βάλω". Αφου οι περισσοτεροι δεν προλαβαν καν να φτασουν στην αρχη,τι να προλαβουν να πουν περαν απο πρωτες εντυπωσεις?
TsironakosMix Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ηρθε και η σειρα μας σιγα σιγα Μεχρι στιγμης οι πρωτες 2 ωρες του παιχνιδιου ειναι συγκλονιστικες! Το PS4 pro στα ωρια του με το συγκεκριμενο παιχνιδι... Πραγματικα αξιζε η αναμονη και η τεραστια αλλαγη που εκαναν στον Kratos 3
karamela693 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εχω παίξει γύρω στις 4-5 ώρες από το παιχνίδι, μέχρι τώρα χωρίς υπερβολή ίσως ότι καλύτερο έχω παίξει εδώ και καιρό....τρομερό παιχνίδι και αγωνιώ να δω τι γίνεται στην συνέχεια, ήδη από τώρα είναι για μένα ο καλύτερος τίτλος του ps4 και μαζί με το Zelda του switch οι 2 καλύτεροι τίτλοι σε αυτή την γενιά . Τα γραφικά και η όλη παραγωγή είναι συγκλονιστική, ενώ το Gameplay το βρίσκω κορυφαίο, είναι ρεαλιστικό και επιτέλους ξεκολλήσαμε από το στιλ ''πατάω'' ατελείωτα ένα/ δυο κουμπιά και σκοτώνω ότι υπάρχει στην οθόνη με ταχύτητα του Flash...... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @malthador Δεν χρειαζεται το link και εγω εδω ημουν τοτε και θυμαμαι οτι πουλαγε με χασουρα(αυτο ειναι fact). Θυμαμαι και την χασουρα για την οποια μιλαγαν, οποτε ηταν περιττο. Απλα οπως ειπα και παραπανω εγω προσωπικα σημερα δεν πιστευω αυτα τα ποσα. Τουλαχιστον οχι οσον αφορα το καθαρο hardware χωρις το Blu ray. Aκομα και να κοστιζε τεραστιο ποσο αυτο θα ειχε να κανει με το blu ray, το οποιο ηταν πανακριβο την εποχη εκεινη. Οπως και να εχει το αλμα ειναι τεραστιο απο την προηγουμενη γενια και υπεραρκετο. Οπως θα ειναι και στην επομενη. Φυσικα μακαρι να τα δινουν με χασουρα αν με ρωτας. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/13151291/God-of-War-PS4.html#sku_review_278222 Ο,τι χειρότερο, πολύ βία! Στα αρνητικα εβαλε και το multiplayer για να ολοκληρωσει το βαθυστοχαστο review του..... http://www.powerpyx.com/god-of-war-2018-trophy-guide-roadmap/ Λιστα για το platinum Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Fulgore
L-Griever Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Για μενα προσωπικα η collectors σε αυτη την τιμη δεν αξιζει επειδη εκαναν την πατατα και το artbook της limited το δινουν σε ψηφιακη μορφη.Αν ειχε και το artbook μεσα(για μενα παντα)θα αξιζε περισσοτερο. Τελικά δεν κρατήθηκα και πήρα και εγώ την Collector's Edition μαζί με το limited controller. Με ψήσατε όλοι σας και γι'αυτό και δεν άντεξα :D. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά για το artbook και δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα γιατί δεν το βάλανε και αυτό στη συλλεκτική. Είναι δυνατόν να λέγεται Limited από τη στιγμή που η Collector's θα έπρεπε να περιλαμβάνει τα πάντα και να είναι η πιο σπάνια έκδοση; Τέλος πάντων εγώ θα βρω copy από limited edition. Θα πάρω το artbook και έπειτα θα πουλήσω το παιχνίδι με το steelbook σε όποιον ενδιαφέρεται.
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Απ' οτι έχω καταλάβει γενικά μέχρι στιγμής, το παιχνίδι δεν έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο εδώ, όπως θα περίμενε κανείς μετά από τέτοιες κριτικές (User score: 8.8 στο metacritic αυτή την στιγμή). Έχω την κολέκτορς εντίσιον να με περιμένει σπίτι όταν τελειώσω τη δουλειά, αλλά μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ σαν να μου έφυγε λίγο αυτό το "άντε να πάω σπίτι να το βάλω". Οριστε?Εγω εδώ εχω παιξει μολις 2 ωρες παιχνιδιού!!!και εχω παθει πλακα με την παιχνιδαρα.Οσο για το συστημα μαχης(να μην το κρινετε από τωρα)Καπου διαβασα ότι αλλαζει τελιως μετα από 30 ωρες παιχνιδιού.
snake_plissken2112 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 A ε άμα αλλάζει στις 30 ώρες ενός 25-35ωρου παιχνιδιού, εντάξει τότε 1
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε A ε άμα αλλάζει στις 30 ώρες ενός 25-35ωρου παιχνιδιού, εντάξει τότε Είναι πανω από 40 ωρες παντως αν τα κανεις όλα.Απλα απο αυτα που διαβασα, είναι ότι το συστημα μαχης είναι εξελιξιμο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από spartan29gr
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Είναι πανω από 40 ωρες παντως αν τα κανεις όλα.Απλα απο αυτα που διαβασα, είναι ότι το συστημα μαχης είναι εξελιξιμο. Δες το παραπανω link που εβαλα για το platinum.Ειναι 30-40ωρες για να τα κανεις ολα φανταζομαι αναλογα το καθε ατομο και τον βαθμο δυσκολιας που θα παιξει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα