Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Η Collector's edition περιλαμβάνει το dynamic theme ξέρει κανείς?
panther_512 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, PDS13 είπε Σε ποιο βρισκεσαι τωρα panther?(offtopic) Τελείωσα το Origins με όλα τα DLC και από τα extra campaigns έκανα τα Awakening (αρκετά καλό) και το Witch hunt (μετριότατο προς κακό). Τώρα έχω κάνα 10ωρο στο Dragon Age 2 το οποίο αλλού το βρίσκω χειρότερο και αλλού καλύτερο από το Origins, με τη ζυγαριά να γέρνει επί του παρόντος στο χειρότερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, panther_512 είπε Τελείωσα το Origins με όλα τα DLC και από τα extra campaigns έκανα τα Awakening (αρκετά καλό) και το Witch hunt (μετριότατο προς κακό). Τώρα έχω κάνα 10ωρο στο Dragon Age 2 το οποίο αλλού το βρίσκω χειρότερο και αλλού καλύτερο από το Origins, με τη ζυγαριά να γέρνει επί του παρόντος στο χειρότερο. Eνω τα προηγουμενα δεν με τραβηξαν, το dragon age inquisition νομιζω οτι με κραταει καλα για αρχη. Γραψε εντυπωσεις αν θες οταν φτασεις σε αυτο.
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στην limited έχει κανονικά full ελληνικά σε ομιλία και υπότιτλους μολις έβαλα το παιχνίδι και ανεβάζω και ενα live απο twitch ετσι για την φάση ( spankoner ) 1
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μα τι στο καλό? Souls of War έγινε το παιχνίδι? 4 ώρες πριν, KilliK είπε ηταν που δεν θα εμοιαζε με το Dark Souls.. 3 ώρες πριν, Malthador είπε Έχει σαφέσταστες επιρροές από Soulsborne games, δεν υπάρχει αμφιβολία. Θέλει καλά reflexes, ενώ το combat είναι αργό και ζυγισμένο, όπως στα Souls, δεν μοιάζει πλέον με τους προκατόχους του ή με άλλα games του είδους που και στο γάμο του καραγκιόζη να βαράς δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ, αν δεν σου βγει το hit έχεις χάσει χρόνο, χρόνο που θα χρησιμοποιήσει το mob για να σου την καρφώσει, όπως γίνεται αντίστοιχα στα Souls games. Δεν έχει πάρτυ και γελάκια. Βασικα διαφωνω εντελως σε αυτο το θεμα γιατι πολυ απλα λειπει ενα critical element των soulsborne, η stamina bar. Οποτε μπορεις να κανεις οσα roll/dodges/attacks θελεις χωρις να σκεφτεσαι καθολου το stamina management το οποιο ειναι ισως το πιο βασικο στοιχειο και αυτο που ξεχωριζει εναν εμπειρο souls παιχτη απο εναν καινουργιο με τη σειρα. Το οτι εχει βαρος ο χαρακτηρας και υπαρχει ενα parry/block mechanic δεν το κανει αυτοματα souls like παιχνιδι.
NickTG Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, PDS13 said: Σιγα μην αξιζε ρε συ και 5000 ευρω Tεσπα το 360 ηταν στην ιδια γενια, δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει underpowered και κοστιζε 400 και αυτο(oπως το Ps4). Το ps3 ειχε καλως ή κακως το blu ray, oπως και το One ειχε το kinect και κοστιζε 500. Αυτο δεν σημαινει οτι κοστιζαν κανονικα πολυ πανω απο τα 400-500 που ειπα εξαρχης. Εγώ πάλι θυμάμαι το PS3 κόστιζε κανένα 800αρι ενώ το 360 έβγαινε λίγο κάτω από την τιμή πώλησης. 1 hour ago, PDS13 said: Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από NickTG
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, NickTG είπε Εγώ πάλι θυμάμαι το PS3 κόστιζε κανένα 800αρι ενώ το 360 έβγαινε λίγο κάτω από την τιμή πώλησης. 600 ευρω το ps3 400 το 360. Α εκτος αν εννοεις αξια. Για μενα δεν παιζουν τετοια ποσα κοστους. Δεν μπορεις να μπαινεις μεσα τοσο πολυ. Και ο Hirai να ερθει να μου το πει δεν θα το πιστεψω. Eνα 700αρι θα το πιστευα. Οπως και να χει το blu ray αυξησε πολυ το κοστος. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
NickTG Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 minute ago, PDS13 said: 600 ευρω το ps3 400 το 360. Μιλάω για το πόσο κόστιζαν στην εταιρεία. Όχι για αγορά.
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, KilliK είπε ηταν που δεν θα εμοιαζε με το Dark Souls.. Βλεπω αρχισες παλι τις παλιες ''καλες''συνηθειες που περιμενεις να εντωπισεις κατι το αρνητικο(οπως το θεωρεις)για να μειωσεις το παιχνιδι... Εν μερη απορω γιατι εισαι στο παρον θεμα αφου το παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει καλως ή κακως αλλα τεσπα(θα αργησει παρα πολυ να πεσει στα 15-20ευρω που περιμενεις να πεσει). Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Fulgore 1
L-Griever Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Να σας ρωτήσω. Όσοι αγοράσατε την collectors edition, άξιζε τα λεφτά της; Με περιμένει στο public και το σκέφτομαι..
Ezioauditoredagrecia Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Πάντως μάγκες όποιος ενδιαφέρεται μόνο ο γερμανος εχει ακόμα κομμάτια limited και collectors ακόμα,γιατι εχω φιλαράκι που δουλεύει σε καταστημα και μου το είπε. Θα πάω αμα προλάβω αυριο να τσιμπήσω την Collectors να κρεμάσουμε και τον χάρτη στο δωμάτιο!!! 1
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, L-Griever είπε Καλησπέρα παιδιά. Να σας ρωτήσω. Όσοι αγοράσατε την collectors edition, άξιζε τα λεφτά της; Με περιμένει στο public και το σκέφτομαι.. Για μενα προσωπικα η collectors σε αυτη την τιμη δεν αξιζει επειδη εκαναν την πατατα και το artbook της limited το δινουν σε ψηφιακη μορφη.Αν ειχε και το artbook μεσα(για μενα παντα)θα αξιζε περισσοτερο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Fulgore
ilos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Τελείωσα το Origins με όλα τα DLC και από τα extra campaigns έκανα τα Awakening (αρκετά καλό) και το Witch hunt (μετριότατο προς κακό). Τώρα έχω κάνα 10ωρο στο Dragon Age 2 το οποίο αλλού το βρίσκω χειρότερο και αλλού καλύτερο από το Origins, με τη ζυγαριά να γέρνει επί του παρόντος στο χειρότερο. Όταν θα καταλάβεις ότι όλα τα missions είναι presets από 4-5 dungeon maps θα είναι αργά για να θελήσεις να πάρεις πίσω τον χρόνο που του αφιέρωσες 1
Tilemaxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 RIP social life, αν και αξίζει. Πρώτες εντυπώσεις τα ξημερώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα