D.Luffy Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Αυτό που με ξενίζει είναι το «βάρος» που φέρει το game. Η μάχες είναι βαριές, ειδικά στο μεγαλύτερο βαθμό που το ξεκίνησα (αν και μάλλον θα το ξεκινήσω ξανά σε χαμηλότερη δυσκολία) θέλουν στρατηγική, συγχρονισμό και σωστά parries. Μα τι στο καλό? Souls of War έγινε το παιχνίδι? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από D.Luffy
kostiger Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εμενα τωρα γιατι οσα γραφετε με ψηνουν ακομα περισσοτερο; Αδημονω να το πιασω στα χερια μου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Έλα το έβαλα λίγο τώρα το πρωί. Ναί, έχει τα Ελληνικά, τα οποία τα κάνει download μόλις τα διαλέξεις. Σε ευχαριστώ πολυ!!
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 56 minutes ago, D.Luffy said: Μα τι στο καλό? Souls of War έγινε το παιχνίδι? 50 minutes ago, KilliK said: ηταν που δεν θα εμοιαζε με το Dark Souls.. Έχει σαφέσταστες επιρροές από Soulsborne games, δεν υπάρχει αμφιβολία. Θέλει καλά reflexes, ενώ το combat είναι αργό και ζυγισμένο, όπως στα Souls, δεν μοιάζει πλέον με τους προκατόχους του ή με άλλα games του είδους που και στο γάμο του καραγκιόζη να βαράς δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ, αν δεν σου βγει το hit έχεις χάσει χρόνο, χρόνο που θα χρησιμοποιήσει το mob για να σου την καρφώσει, όπως γίνεται αντίστοιχα στα Souls games. Δεν έχει πάρτυ και γελάκια. 1
Damachi Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Καλα επιλογη δυσκολιας εχει αυτο ειναι το σημαντικο - αν και ηθελα νατους κατσει μια αρχη σαν souls και μετα να σκουζουν τα φανμπογια
TsironakosMix Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 28 λεπτά πριν, Damachi είπε Καλα επιλογη δυσκολιας εχει αυτο ειναι το σημαντικο - αν και ηθελα νατους κατσει μια αρχη σαν souls και μετα να σκουζουν τα φανμπογια Και γω το ιδιο ρε φιλε! Φαντασου ολα τα 13χρονα που παν και το περνουν τι rage θα ριχνανε Εννοειτε ξεκινας χωρις επιλογη δυσκολιας σου τρωει κανα 50ωρο με ολο το ξυλο που θα φας για να το βγαλεις τελος και μετα να σε ανταμιψει και με ενα easy mode
panther_512 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Και εγώ χαίρομαι με αυτά που διαβάζω (περί αργού Kratos, βαριές και ζυγισμένες κινήσεις κλπ). Πρώτον διότι φοβόμουνα ότι το gameplay θα ήταν τύπου Ryse:SoR και δεύτερον διότι το lightning-fast-button-mashing gameplay του God of War 3 το βρήκα πολύ βαρετό. Αν και έκανα την αγορά και εγκατέστησα το παιχνίδι, είχα σκοπό να το παίξω σε κάνα μήνα, να στρώσει λίγο με patches το performance (ειδικά στο PS4 Pro με Resolution mode λένε ότι το παιχνίδι δεν παίζει πολύ καλά). Είμαι εν μέσω μαραθώνιο της σειράς Dragon Age. Τώρα με αυτά που διαβάζω δελεάζομαι το ΣΚ να κάνω παρέα με τον Kratos. 3
snake_plissken2112 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ευτυχώς έπαιξε ενοικίαση στα καπάκια σχεδόν ελέω γνωστού man που δουλεύει σε7εν (γιατί δύσκολο 50άρι-70άρι για ένα παιχνίδι που ρεαλιστικά τερματίζεις σε ένα σκ αν λιώσεις σπίτι -why not ) + άδεια σήμερα, κούμπωσε καλά, λογικά Κυριακή θα το έχω τελειώσει ... για κάνα 3ωρο που έπαιξα, περίεργο feeling στον χειρισμό -γραφικά, ήχος κτλ οκ άριστα αλλά κλάιν λίγο, δεν με εντυπωσιάζουν ποτέ ούτως ή άλλως τα τεχνικά parts ιδιαίτερα, δεν με ενδιαφέρουν και τόσο όσο με ενδιαφέρει η ουσία, δηλαδή το gameplay-, η κάμερα δυσκολεύει αρκετά τις μάχες -λίγο πιο πίσω θα ήταν ιδανική- και κάτι δε μου κάθετε καλά με το τσεκούρι και το πέταγμα...νιώθεις βέβαια το σφαξίδι like the old days αλλά είναι αρκετά περίεργο ακόμα το σύστημα χειρισμού σε συνδυασμό με τον όντως πιο βαρύ Kratos και τον Atreus που δεν έχω καταλάβει ακόμα την ακριβή του λειτουργία... ίσως αυτό που είπε ένας φίλος παραπίσω, θα περιμένω να ανοίξει το gameplay γιατί όντως στην αρχή με ξενίζει η μοναδική χρήση του τσεκουριού και μου φαίνεται αρκετά, μονότονο να πώ? χωρίς ποικιλία? κάτι τέτοιο μάλλον -χωρίς να είναι κακό ε... το setting είναι πάντως πολύ καλό, τρόλς χιόνια βουνά, η ιστορία προσωπικά με κερδίζει όσο παίζω, η σκανδιναβική μυθολογία είναι γενικά και γαμώ για όποιον ειδικά έχει διαβάσει και 5 πράματα κτλ αλλά μέχρι τώρα μου βγάζει ένα περίεργο μπαστάρδεμα των καλύτερων στοιχείων του last of us (ευτυχώς) με λίγο από DS και απειροελάχιστο από παλιά GoW + με ένα χειρισμό που θέλει εξοικείωση και δεν με ''αρπάζει από τα μαλλιά'' με την πρώτη...αλλά σε 3 ώρες τι συμπεράσματα να βγάλει κανείς, θέλει ακόμα πολύ δουλειά + φαίνεται ήδη ότι το παιχνίδι έχει βάθος και δύσκολα μπορεί κανείς να βγάλει το παραμικρό πόρισμα στις πρώτες του ώρες... με το 2ο -το καλύτερο της σειράς και εικάζω ότι, αν και είναι νωρίς, θα παραμείνει και το καλύτερο μετά το πέρας αυτού- μάζευα σαγόνια από το πάτωμα στο τέταρτο, τώρα όχι ακριβώς-τονίζω πάλι ότι το τεχνικό κομμάτι είναι τελειότητα αλλά έχει πάψει καιρό τώρα να αποτελεί για εμένα βαρύνουσας σημασίας κριτήριο ποιότητας παιχνιδιού- αλλά και άλλες εποχές και συνθήκες τότε + πολύ μικρός χρόνος εξοικείωσης με το καινούριο... ούτε κρύο αλλά ούτε ζέστη ακόμα -με μια τάση μάλλον προς την ζέστη υ.γ. Ο νέος Kratos φωνητικά, μάλλον μου αρέσει περισσότερο από τον παλιό + λίγο που είδα και ο έλληνας ηθοποιός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά...ο έλληνας αντίστοιχος Atreus πάλι όχι υ.γ. το crafting system, αν και πολύ πολύ ποοολύ νωρίς ακόμα, δε μου γέμισε το μάτι ιδιαίτερα Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από snake_plissken2112 1
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ήρθε και η δικιά μου το limited αλλα μαλλον θα πάρει λίγο να το παίξω κατεβάζει πολλα gb patches , το dynamic theme τρομερό. 1
SPANK Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε spank εχει ελληνικη φωνη και υποτιτλους? Νομίζω πως έλεγε στο αυτοκόλητο οτι εχει αλλα θα σου πω σίγουρα μόλις κατέβει το patch και βάλω το παιχνίδι 1
postfire Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SPANK είπε Ήρθε και η δικιά μου το limited αλλα μαλλον θα πάρει λίγο να το παίξω κατεβάζει πολλα gb patches , το dynamic theme τρομερό. πουλα μου το dynamic theme που το θελω οποιος πηρε την limited και δεν θελει το theme ας μου στειλει πμ το αγοραζω Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από postfire
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Malthador είπε Στο PS3 έδινες 600 ευρώ, αλλά η κονσόλα άξιζε 900-1000 ευρώ και τη διαφορά την απορροφούσε η Sony. Σιγα μην αξιζε ρε συ και 5000 ευρω Tεσπα το 360 ηταν στην ιδια γενια, δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει underpowered και κοστιζε 400 και αυτο(oπως το Ps4). Το ps3 ειχε καλως ή κακως το blu ray, oπως και το One ειχε το kinect και κοστιζε 500. Αυτο δεν σημαινει οτι κοστιζαν κανονικα πολυ πανω απο τα 400-500 που ειπα εξαρχης. Tεσπα δεν μου φαινεται παραλογη(δεν ειναι ακραια) η αποψη σου για τις κονσολες αυτης της γενιας. Εγω μιλησα για αυτους που αν θυμασαι τις εβγαζαν σαπακια. αντε καλο παιχνιδι:) 33 λεπτά πριν, panther_512 είπε Είμαι εν μέσω μαραθώνιο της σειράς Dragon Age. Σε ποιο βρισκεσαι τωρα panther?(offtopic) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα