dekulinkgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Παιδια μονο σε μενα φαινεται παααρα πολυ αργο το combat? Επισης αφου εχει γυροσκοπιο γαμω την κοινωνια μου το dualshock γιατι δεν το χρησιμοποιουν οι developers?
Alastor192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 εντωμεταξυ αρχισαν στο youtube τα spoilers στα thumbnails μαμω τις μανες τους
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, panther_512 είπε Κοίταξε, όπως σου είπα, ότι παιχνίδι αγόρασα από PSN Cyprus και υποστήριζε ελληνικά, τα έχει, παρά το γεγονός ότι στο PSN τα ελληνικά δεν αναγράφονται στις διαθέσιμες γλώσσες. Τώρα αν το Gοd of War είναι η εξαίρεση, τί να πώ.... Όπως και να έχει, τώρα το έχω να κατεβαίνει, αν δεν βιάζεσαι, αύριο το απόγευμα που θα επιστρέψω από δουλειά και θα το βάλω θα σου πώ. Εγινε φιλε. Αν δεν σου κανει κοπος πες μου αυριο οταν μπορεσεις αν εχει αλλιως θα παω να το παρω απο εδω. Σε ευχαριστω.
dekulinkgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Κοιτα ειναι αρκετα ευχαριστη η μαχη,ειδικα με τον πρωτο αρχηγο αλλα δεν ξερω ειναι πολυ "βαρυς" ο kratos
dekulinkgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Παίδες καλό το game? πρώτες εντυπώσεις? Πρωτες εντυπωσεις για μενα αναμεικτες.Το combat του ειναι παρα πολυ αργο για τα γουστα μου.Δεν μου καθεται καλα και το axe που εχει.Εχω παιξει πανω απο 3 ωρες μεχρι στιγμης αλλα δεν με εχει ενθουσιασει.Θα συνεχισω αυριο να δω πως θα παει.
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Παίδες καλό το game? πρώτες εντυπώσεις? Δεν υπαρχει το παιχνιδι φιλε.Εγω προσωπικα μετα από 2 μιση ωρες παιχνιδιού εχω παθει πλακα 2
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Δεν υπαρχει το παιχνιδι φιλε.Εγω προσωπικα μετα από 2 μιση ωρες παιχνιδιού εχω παθει πλακα Tα gifs που ειναι ομως, περιμενα να το ξεκινησεις και να σπαμαρεις gifs 1
spartan29gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Tα gifs που ειναι ομως, περιμενα να το ξεκινησεις και να σπαμαρεις gifs Ένα θα πω.Αυτο που ειδαν τα ματια μου!!δεν νομιζω να το εχω ξαναδει σε άλλο παρομοιο παιχνιδι(αυτου του είδους)Ακομα μαζευω σαγονια. Το production value σε αυτό το παιχνιδι είναι στο θεο!!τελος..... 1
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επαιξα κανα 2ωρο, πρωτες εντυπωσεις. Οκ τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα, δοκιμασα και 4k/hdr και performance mode και στα 2 φαίνεται πολυ καλο, δεν ξερω αν ειναι τα καλυτερα γραφικα ever ουτε με απασχολει, αυτο που βλεπω μου αρεσει πολυ(δεν ειμαι τυπος που θα μου πεσουν τα σαγονια και θα κολλήσω ιδιαίτερα στα γραφικα), μπραβο για τη δουλεια που εκαναν αλλα μέχρι εκει.. Απο αποψη gameplay ειναι νωρις ακομα αλλα δεν ξερω αν μου αρεσει η χρηση του Atreus και το γεγονος οτι θα βγαλω ολο το παιχνιδι με ενα απλο τουλαχιστον οπτικα Axe(θυμίζει starting weapon απο καποιο soulsborne το οποιο θα αντικαταστησεις πολυ γρηγορα ), μου αρέσει που ηθελαν να κανουν διαφορετική προσέγγιση απο το mindless hack n slash(το οποιο ηταν fun ομως ) αλλά που ειναι η ποικιλία? Ας ειχε 3-4 weapon types πχ Axe, Sword, Hammer etc με διαφορετικο feature για το καθε ενα. Δεν μου αρεσει το axe throw, ok πρεπει να σημαδεψω με το controller πρεπει να πατησω triangle για να γυρισει πισω και το ξεχναω συνεχεια, μου ειναι απλα αδιάφορο και μακαρι να μην υπηρχε αλλα ομως ειδα λιγο ειναι βασικο mechanic, ελπιζω απλα να το συνηθισω. Γενικα ειμαι στη φαση που ουτε με τρέλανε σαν πρωτη εντυπωση ουτε βρηκα και τιποτα ιδιαίτερα άσχημο, μου αρέσει η μυθολογια οποτε θα ασχοληθω σιγουρα, απλα περα απο τα γραφικα και τα production values τα οποια ναι είναι πολυ υψηλά προσωπικα εντοπίζω προβληματακια στο gameplay και στην ποικιλία. Θα δειξει ομως μπορει να ανοιγει πολυ περισσοτερο παρακατω. edit: Επισης δεν μου αρεσει που δεν μπορω να πειραξω το FOV της καμερας, την ηθελα αρκετα πιο πισω αν γινοταν, αν υπαρχει επιλογη και απλα δεν το ειδα γραψτε ακυρο. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από ADHD
panther_512 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, ΘοδωρηςGR είπε Εγινε φιλε. Αν δεν σου κανει κοπος πες μου αυριο οταν μπορεσεις αν εχει αλλιως θα παω να το παρω απο εδω. Σε ευχαριστω. Έλα το έβαλα λίγο τώρα το πρωί. Ναί, έχει τα Ελληνικά, τα οποία τα κάνει download μόλις τα διαλέξεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Fotis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επαιξα και εγω ενα 4ωρο χτες με το ζορι το εκλεισα γιατι επρεπε και να κοιμηθω . Το επιπεδο παραγωγης ,ο τεχνικος τομεας ,τα voice acting , η μουσικη ολα κινουνται σε πρωτογνωρα κινηματογραφικα επιπεδα .Το επαιζα σε 65 αρα 4κ με μετριο ηχοσυστημα στο σπιτι με απολυτη ησυχια και η εμπειρια ηταν καθηλωτικη .Βυθιζεσαι τοσο πολυ στην ατμοσφαιρα του που σχεδον ναρκωνεσαι . Μιλαει ο Κρατος και τριζουν τα πατωματα εντυπωσιακη δουλεια απο τον ηθοποιο (τον ξενο ε? δεν ασχοληθηκα με γελοιες μεταγλωττισεις ). Για gameplay ειναι νωρις ακομα δεν μπορω να εχω αποψη ,πρωτοποριακο αυτο με την καμερα ενισχυει την συνολικη εμπειρια αλλα το ματι χρεαζεται να το συνηθισει καθως τοσα χρονια επαιζε αλλιως .Αριστη η αισθηση με το τσεκουρι οταν επιστρεφει στα χερια του Κρατος . Την μεγαλυτερη ζημια για το franchise εκανε αυτος ο τιτλος, στην ουσια εκμηδενισε τα προηγουμενα ,δειχνουν μπροστα του σκουπιδια απο ολες τις αποψεις .Εξαιρετικη η Santa Monica παρεδωσε ενα game οροσημο για την γενια . Τα υπολοιπα οταν εχω κλεισει 30 ωρες + Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Fotis13 7 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 12 hours ago, PDS13 said: Δεν συμφωνω σε αυτο και θα ξαναπω την γνωμη μου οτι καθε κονσολα ειναι το δυνατοτερο δυνατο συστημα για 400e-500. Aυτο πανω κατω ηταν παντα. Σιγουρα σε καθε γενια εχουμε διακυμανσεις στο αν κανανε το καλυτερο δυνατο για καποιο hardware, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να μπορουν να χαρακτηριζονται underpowered. Δεν είπα ότι γενικά ήταν underpowered οι κονσόλες στο launch τους (αυτό είναι άλλη κουβέντα για άλλη στιγμή), είπα ότι στο launch τους ήταν αναλογικά πιο underpowered σε σχέση με τις προηγούμενες κονσόλες (εννοείται και πάλι στο launch τους). Και είναι λογικό, αφού και οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να πάψουν να χρηματοδοτούν το H/W τους σε κάθε πώληση κονσόλας η MS γιατί το είδε οικονομοτεχνικά και η Sony γιατί της τέλειωσαν τα λεφτά). Φέτος για πρώτη φορά έδινες 400 ευρώ και αγόραζες κονσόλα που αντιστοιχούσε σε 400 ευρώ. Στο PS3 έδινες 600 ευρώ, αλλά η κονσόλα άξιζε 900-1000 ευρώ και τη διαφορά την απορροφούσε η Sony. Οπότε δεν ισχύει ότι από πάντα ήταν το δυνατότερο σύστημα αναλογικά με τα χρήματα που έδινες. Τελοσπάντων, είμαστε off-topic. On-topic, έπαιξα κανένα διωράκι, αλλά συμπέρασμα δεν βγαίνει για την ώρα. Είναι λίγο ανάμικτο το συναίσθημα. Το combat είναι αργό και ο Atreus λίγο μυστήριος στον χειρισμό του, αλλά δεν εστιάζω εκεί, αυτά συνηθίζονται. Αυτό που με ξενίζει είναι το «βάρος» που φέρει το game. Η μάχες είναι βαριές, ειδικά στο μεγαλύτερο βαθμό που το ξεκίνησα (αν και μάλλον θα το ξεκινήσω ξανά σε χαμηλότερη δυσκολία) θέλουν στρατηγική, συγχρονισμό και σωστά parries. Το exploration είναι επίσης βαρύ, τα καλά chests έχουν γρίφους για να ανοίξουν, μέχρι και στο tutorial μου πήρε 2-3 λεπτά να βρω πως ανοίγει ένα, παρακάτω θα γίνεται χάος φαντάζομαι. Τέλος, και ο Kratos ειναι βαρύς κι ασήκωτος, φαίνεται από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι φέρει πάνω του τα σημάδια από το αμαρτωλό παρελθόν του και αυτό εν μέρει εξηγεί την ηλικία του και το πιο αργό/στρατηγικό combat, ο παππούς δεν μπορεί να πηδάει δεξιά κι αριστερά σαν νιάτο. Θα έχει ενδιαφέρον η αλληλεπίδρασή του με τον Atreus από σεναριακή σκοπιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα