Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε το πιο εξωφρενικό τεχνικό πράγμα που υπάρχει στο gaming είναι το God of War, δεν αλλάζει μερικά facts :

1) Η παρούσα γενιά ήταν στο launch της πιο underpowered σε σχέση με τις προηγούμενες (αναλογικά με τα σημεία των καιρών πάντα) 

2) Το ότι το GoW είμαι απίστευτο τεχνικά δεν σημαίνει ότι δεν θα το προτιμούσα λίγο χειρότερο γραφικώς, αλλά στα 60 καρέ, πράγμα που είναι πάγια προτίμησή μου. 

3) Όσο εντυπωσιακός κι αν είναι ο τεχνικός τομέας, games παίζω πρωτίστως για το gameplay τους. Το βράδυ θα λιώσω κανα τρίωρο και εκει θα κρίνω αν το game αξίζει όντως. 

Νομιζω στο perfomance mode κυμαινεται απο 45 εως 55 frames  και μαλλον σε αυτο το mode θα το παιξω και εγω .

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Νομιζω στο perfomance mode κυμαινεται απο 45 εως 55 frames  και μαλλον σε αυτο το mode θα το παιξω και εγω .

Για ps4 μιλάτε γτ κάπου χάθηκα.??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

1) Η παρούσα γενιά ήταν στο launch της πιο underpowered σε σχέση με τις προηγούμενες (αναλογικά με τα σημεία των καιρών πάντα) 

Δεν συμφωνω σε αυτο και θα ξαναπω την γνωμη μου οτι καθε κονσολα ειναι το δυνατοτερο δυνατο συστημα για 400e-500. 

Aυτο πανω κατω ηταν παντα.

Σιγουρα σε καθε γενια εχουμε διακυμανσεις στο αν κανανε το καλυτερο δυνατο για καποιο hardware, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να μπορουν να χαρακτηριζονται underpowered.

Σε ενα μεσο ορο +-1 ειναι παντα το ιδιο δυνατες οι κονσολες.

Βεβαια εδω υπηρχαν ποστς οτι ειναι αθλιες τεχνικα και για αυτους αναφερομαι. Μπορω να ακουσω ομως την αποψη σου οτι θα μπορουσαν ισως και καλυτερα σε αυτη την τιμη(αν και διαφωνω), γιατι αυτη η αποψη δεν μπορει να ειναι ακραια.

Και για να σε προλαβω. Αν θα σκεφτεσαι με την ιδια λογικη, με την ιδια νοοτροποια και στον ερχομο της νεας γενιας, παλι για σενα underpower θα ειναι το ps5.

Το λεω τωρα πριν το πεις εσυ απο μονος σου. Χεχε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartan29gr είπε

Εννοειτε

Γνωριζεις αν και η κυπριακη θα εχει Ελληνικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ben3os είπε

Υπάρχει επιλογή perfomance κάπου?δεν το γνωρίζω γ αυτό ρωτάω.Ps4 pro έχω.

Τις ρυθμισεις τις εχει ως επιλογες  το game δεν  τις διαθετουν ολα  στο pro .Για το god of war μιλαμε .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τις ρυθμισεις τις εχει ως επιλογες  το game δεν  τις διαθετουν ολα  στο pro .Για το god of war μιλαμε .

Μάλιστα.Και το gow έχει επιλογή ρύθμισης mode?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Και μενα σταλθηκε σημερα το πρωι,οποτε αυριο παραλαμβανω. Ελπιζω το απογευματακι να παιξω κανα 4ωρακι

το ιδιο και εγω περιμενω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Γνωριζεις αν και η κυπριακη θα εχει Ελληνικα?

Εγώ που αγοράζω ψηφιακά από Κύπρο, τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ελληνικά, τα έχουν.

Δεν νομίζω για το God Of War να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εγώ που αγοράζω ψηφιακά από Κύπρο, τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ελληνικά, τα έχουν.

Δεν νομίζω για το God Of War να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Λες να εχει; γιατι είμαι Γερμανία και επειδη το ελληνικό το store δεν δέχεται την κάρτα μου σκεφτομαι να το αγορασω απο το Κυπριακό με paysafe. Απλα το θελω με ελληνικά και θα ειναι καπως να δωσω 70€ και να φάω ακυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

27 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Λες να εχει; γιατι είμαι Γερμανία και επειδη το ελληνικό το store δεν δέχεται την κάρτα μου σκεφτομαι να το αγορασω απο το Κυπριακό με paysafe. Απλα το θελω με ελληνικά και θα ειναι καπως να δωσω 70€ και να φάω ακυρο.

Κοίταξε, όπως σου είπα, ότι παιχνίδι αγόρασα από PSN Cyprus και υποστήριζε ελληνικά, τα έχει, παρά το γεγονός ότι στο PSN τα ελληνικά δεν αναγράφονται στις διαθέσιμες γλώσσες.

Τώρα αν το Gοd of War είναι η εξαίρεση, τί να πώ....

Όπως και να έχει, τώρα το έχω να κατεβαίνει, αν δεν βιάζεσαι, αύριο το απόγευμα που θα επιστρέψω από δουλειά και θα το βάλω θα σου πώ.

Επεξ/σία από panther_512

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...