Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε το πιο εξωφρενικό τεχνικό πράγμα που υπάρχει στο gaming είναι το God of War, δεν αλλάζει μερικά facts : 1) Η παρούσα γενιά ήταν στο launch της πιο underpowered σε σχέση με τις προηγούμενες (αναλογικά με τα σημεία των καιρών πάντα) 2) Το ότι το GoW είμαι απίστευτο τεχνικά δεν σημαίνει ότι δεν θα το προτιμούσα λίγο χειρότερο γραφικώς, αλλά στα 60 καρέ, πράγμα που είναι πάγια προτίμησή μου. 3) Όσο εντυπωσιακός κι αν είναι ο τεχνικός τομέας, games παίζω πρωτίστως για το gameplay τους. Το βράδυ θα λιώσω κανα τρίωρο και εκει θα κρίνω αν το game αξίζει όντως. Νομιζω στο perfomance mode κυμαινεται απο 45 εως 55 frames και μαλλον σε αυτο το mode θα το παιξω και εγω .
ben3os Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Νομιζω στο perfomance mode κυμαινεται απο 45 εως 55 frames και μαλλον σε αυτο το mode θα το παιξω και εγω . Για ps4 μιλάτε γτ κάπου χάθηκα.??
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε 1) Η παρούσα γενιά ήταν στο launch της πιο underpowered σε σχέση με τις προηγούμενες (αναλογικά με τα σημεία των καιρών πάντα) Δεν συμφωνω σε αυτο και θα ξαναπω την γνωμη μου οτι καθε κονσολα ειναι το δυνατοτερο δυνατο συστημα για 400e-500. Aυτο πανω κατω ηταν παντα. Σιγουρα σε καθε γενια εχουμε διακυμανσεις στο αν κανανε το καλυτερο δυνατο για καποιο hardware, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να μπορουν να χαρακτηριζονται underpowered. Σε ενα μεσο ορο +-1 ειναι παντα το ιδιο δυνατες οι κονσολες. Βεβαια εδω υπηρχαν ποστς οτι ειναι αθλιες τεχνικα και για αυτους αναφερομαι. Μπορω να ακουσω ομως την αποψη σου οτι θα μπορουσαν ισως και καλυτερα σε αυτη την τιμη(αν και διαφωνω), γιατι αυτη η αποψη δεν μπορει να ειναι ακραια. Και για να σε προλαβω. Αν θα σκεφτεσαι με την ιδια λογικη, με την ιδια νοοτροποια και στον ερχομο της νεας γενιας, παλι για σενα underpower θα ειναι το ps5. Το λεω τωρα πριν το πεις εσυ απο μονος σου. Χεχε. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, spartan29gr είπε Εννοειτε Γνωριζεις αν και η κυπριακη θα εχει Ελληνικα?
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ben3os είπε Για ps4 μιλάτε γτ κάπου χάθηκα.?? Ναι γιατι ?
ben3os Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Υπάρχει επιλογή perfomance κάπου?δεν το γνωρίζω γ αυτό ρωτάω.Ps4 pro έχω.
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ben3os είπε Υπάρχει επιλογή perfomance κάπου?δεν το γνωρίζω γ αυτό ρωτάω.Ps4 pro έχω. Τις ρυθμισεις τις εχει ως επιλογες το game δεν τις διαθετουν ολα στο pro .Για το god of war μιλαμε . Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Fotis13
ben3os Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τις ρυθμισεις τις εχει ως επιλογες το game δεν τις διαθετουν ολα στο pro .Για το god of war μιλαμε . Μάλιστα.Και το gow έχει επιλογή ρύθμισης mode?
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 47 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Γνωριζεις αν και η κυπριακη θα εχει Ελληνικα? Αυτό δεν τον γνωρίζω δυστυχως.
Alastor192 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Και μενα σταλθηκε σημερα το πρωι,οποτε αυριο παραλαμβανω. Ελπιζω το απογευματακι να παιξω κανα 4ωρακι
postfire Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Και μενα σταλθηκε σημερα το πρωι,οποτε αυριο παραλαμβανω. Ελπιζω το απογευματακι να παιξω κανα 4ωρακι το ιδιο και εγω περιμενω
panther_512 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ΘοδωρηςGR είπε Γνωριζεις αν και η κυπριακη θα εχει Ελληνικα? Εγώ που αγοράζω ψηφιακά από Κύπρο, τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ελληνικά, τα έχουν. Δεν νομίζω για το God Of War να ισχύει κάτι διαφορετικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, panther_512 είπε Εγώ που αγοράζω ψηφιακά από Κύπρο, τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ελληνικά, τα έχουν. Δεν νομίζω για το God Of War να ισχύει κάτι διαφορετικό. Λες να εχει; γιατι είμαι Γερμανία και επειδη το ελληνικό το store δεν δέχεται την κάρτα μου σκεφτομαι να το αγορασω απο το Κυπριακό με paysafe. Απλα το θελω με ελληνικά και θα ειναι καπως να δωσω 70€ και να φάω ακυρο.
panther_512 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε Λες να εχει; γιατι είμαι Γερμανία και επειδη το ελληνικό το store δεν δέχεται την κάρτα μου σκεφτομαι να το αγορασω απο το Κυπριακό με paysafe. Απλα το θελω με ελληνικά και θα ειναι καπως να δωσω 70€ και να φάω ακυρο. Κοίταξε, όπως σου είπα, ότι παιχνίδι αγόρασα από PSN Cyprus και υποστήριζε ελληνικά, τα έχει, παρά το γεγονός ότι στο PSN τα ελληνικά δεν αναγράφονται στις διαθέσιμες γλώσσες. Τώρα αν το Gοd of War είναι η εξαίρεση, τί να πώ.... Όπως και να έχει, τώρα το έχω να κατεβαίνει, αν δεν βιάζεσαι, αύριο το απόγευμα που θα επιστρέψω από δουλειά και θα το βάλω θα σου πώ. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα