Moderators Malthador Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Τσίμπησα τελικά από το The Console Club την απλή έκδοση, για να τους στηρίξω επειδή έδωσαν το game πιο νωρίς και επειδή το έδωσαν σε όλους στην τιμή που έκριναν (55,80) παρόλο που η ελληνική αντιπροσωπεία τους είχε βάλει περιορισμό στην εμφάνιση της τιμής. Έπαιξα κανένα δεκάλεπτο και εντάξει, δεν έχω ξαναδεί τέτοια γραφική πανδαισία. Δεν πιστεύω την υφή της επιδερμίδας του Kratos και ότι το slim μου μπορεί να βγάλει τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει αυτο που βλέπω. 6 1
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Τσίμπησα τελικά από το The Console Club την απλή έκδοση, για να τους στηρίξω επειδή έδωσαν το game πιο νωρίς και επειδή το έδωσαν σε όλους στην τιμή που έκριναν (55,80) παρόλο που η ελληνική αντιπροσωπεία τους είχε βάλει περιορισμό στην εμφάνιση της τιμής. Έπαιξα κανένα δεκάλεπτο και εντάξει, δεν έχω ξαναδεί τέτοια γραφική πανδαισία. Δεν πιστεύω την υφή της επιδερμίδας του Kratos και ότι το slim μου μπορεί να βγάλει τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει αυτο που βλέπω. Με λιγα λογια πεφτουν σαγονια δηλαδή?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Παιδια Ελληνικα εχει μονο η εκδοση που πωλειται στην Ελλαδα? Θελω να το παρω απο το γερμανικο ps store εδω στην γερμανια αλλα λογικα δεν πρεπει να εχει Ελληνικα. Γνωριζει κανεις?
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Με λιγα λογια πεφτουν σαγονια δηλαδή? Αυτο ακριβως και εγω ειμαι κατοχος του απλου πς4 και δεν πιστευα αυτο π εβλεπα 1
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, prince93 είπε Αυτο ακριβως και εγω ειμαι κατοχος του απλου πς4 και δεν πιστευα αυτο π εβλεπα Το εκανε κλασικα ξανα το θαυμα της η σαντα μονικα.
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Το εκανε κλασικα ξανα το θαυμα της η σαντα μονικα. Αυτο ακριβως αδερφε ζηλευω αυτους που θα το δουν στο pro θα τριβουν τα ματακια τους
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 16 minutes ago, spartan29gr said: Με λιγα λογια πεφτουν σαγονια δηλαδή? Δεν μπορώ να στο περιγράψω, πρέπει να το δεις με τα μάτια σου. Horizon και Uncharted 4 είναι last gen games μπροστά σε αυτό το πράγμα. 3 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2013 ''Σαπακι το ps4'' ''PDS εισαι τουλαχιστον γραφικος που υποστηριζεις οτι θα δουμε τοπ γραφικα με αυτο το αχρηστο σαπακι. H καρτα μου ηδη σκιζει το Ps4'' 2020 ταμειο Τα τοπ γραφικα σε καθε genre ηρθαν απο το σαπακι 2020 ανακοινωση PS5 εκκένωση σπηλιων(νεο console hardware=συναγερμος, πρεπει να υποβαθμιστει λεκτικα) και: ''Σαπακι το PS5....'' ''H καρτα μου...μπλα μπλα AF ξαφ, τεραφλοπς ,σκιες, η καρτα μου σε σκιζει μπλα μπλα...'' προσπεραστε το απλα ενιωσα την αναγκη να το πω Δεν βλεπω αυτα τα μελη σημερα να βρισκονται εδω και ηταν και πολλοι. Το κανω bookmark και ξαναποσταρω 2020. Συγνωμη για την παρενθεση, συνεχιστε (δυστυχως θα αργησω να το παιξω:( ) Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν μπορώ να στο περιγράψω, πρέπει να το δεις με τα μάτια σου. Horizon και Uncharted 4 είναι last gen games μπροστά σε αυτό το πράγμα. 9 λεπτά πριν, prince93 είπε Αυτο ακριβως αδερφε ζηλευω αυτους που θα το δουν στο pro θα τριβουν τα ματακια τους Ειμαι κατοχος ps4 pro.Για να δουμε το αποτέλεσμα. 6 λεπτά πριν, PDS13 είπε 2013 ''Σαπακι το ps4'' ''PDS εισαι τουλαχιστον γραφικος που υποστηριζεις οτι θα δουμε τοπ γραφικα με αυτο το αχρηστο σαπακι. H καρτα μου ηδη σκιζει το Ps4'' 2020 ταμειο Τα τοπ γραφικα σε καθε genre ηρθαν απο το σαπακι 2020 ανακοινωση PS5 εκκένωση σπηλιων(νεο console hardware=συναγερμος, πρεπει να υποβαθμιστει λεκτικα) και: ''Σαπακι το PS5....'' ''H καρτα μου...μπλα μπλα AF ξαφ, τεραφλοπς ,σκιες, η καρτα μου σε σκιζει μπλα μπλα...'' προσπεραστε το απλα ενιωσα την αναγκη να το πω Δεν βλεπω αυτα τα μελη σημερα να βρισκονται εδω και ηταν και πολλοι. Το κανω bookmark και ξαναποσταρω 2020. Συγνωμη για την παρενθεση, συνεχιστε (δυστυχως θα αργησω να το παιξω:( ) Θυμασαι τη λεγανε?Ελα μωρε σιγα τις διαφορες που θα δειτε στα γραφικα σε σχεση με τις προηγούμενες κονσόλες.Που πατε ρε με τους επεξεργαστες υποδυναμης ταμπλετ. Ταμπλετ ε? THIS IS GOD OF WAR!!!!
Mr_Terror Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Γιαυτο οδηγει την κουρσα η σονυ με τετοιες παιχνιδαρες που εχει η κονσολα της. 2 1
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @spartan29gr κλαιω με το gif Που να δεις πως θα κανω σημερα το βραδυ( μετα τις 12 ,)όταν δω το παιχνιδι για πρωτη φορα .. 1
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Παίδες η digital στο ελληνικό psn θα έχει ελληνικά? Δεν το γράφει και αναρωτιέμαι...
spartan29gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, chill είπε Παίδες η digital στο ελληνικό psn θα έχει ελληνικά? Δεν το γράφει και αναρωτιέμαι... Εννοειτε 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 59 minutes ago, PDS13 said: 2013 ''Σαπακι το ps4'' Για να μην παρεξηγηθώ, το ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε το πιο εξωφρενικό τεχνικό πράγμα που υπάρχει στο gaming είναι το God of War, δεν αλλάζει μερικά facts : 1) Η παρούσα γενιά ήταν στο launch της πιο underpowered σε σχέση με τις προηγούμενες (αναλογικά με τα σημεία των καιρών πάντα) 2) Το ότι το GoW είμαι απίστευτο τεχνικά δεν σημαίνει ότι δεν θα το προτιμούσα λίγο χειρότερο γραφικώς, αλλά στα 60 καρέ, πράγμα που είναι πάγια προτίμησή μου. 3) Όσο εντυπωσιακός κι αν είναι ο τεχνικός τομέας, games παίζω πρωτίστως για το gameplay τους. Το βράδυ θα λιώσω κανα τρίωρο και εκει θα κρίνω αν το game αξίζει όντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα