vrwmiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι εννοεις μια απο τα ιδια? Όπως το remastered
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, vrwmiaris είπε Όπως το remastered Ειμαι σιγουρος οτι αν δεις κανα gameplay video θα δεις οτι δεν εχει και πολυ σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια(περαν του ονοματος,του κεντρικου χαρακτηρα και του gameplay υπο την εννοια οτι παλι σφαζεις οτι βλεπεις μπροστα σου). Επισης αν ηταν μια απο τα ιδια με τα προηγουμενα,δεν νομιζω να εβλεπε τοσο υψηλες βαθμολογιες
Mr_Terror Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ουτε την γκρινια θα ειχαμε αν ηταν μια απο τα ιδια.
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Παιδια εχω παιξει τα πρωτα 50 λεπτα και το παιχνιδι ειναι απιστευτο θα παθετε σοκ ειναι πολυ καλυτερο απο τι περιμενει ο καθενας 1
postfire Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, prince93 είπε Παιδια εχω παιξει τα πρωτα 50 λεπτα και το παιχνιδι ειναι απιστευτο θα παθετε σοκ ειναι πολυ καλυτερο απο τι περιμενει ο καθενας δωσε πονοοοοοοοοο!!!
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μολις με πειραν απο τα seven και με ειπα να μην κοινοποιησω πουθενα οτι το παρελαβα γιατι θα τους εκθεσω χαχα
W0zzAp Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Επαιξα και εγω την αρχη και ισχυει φαινεται καλυτερο απτα προηγουμενα(τουλαχιστον καλυτερα ατπο 2-3 τα οποια ηταν το ιδιο πραγμα με το πρωτο).Πιο δυσκολο και πιο δυσκινητο και χρειαζεται πολυ την χρηση της ασπιδας.Καμια σχεση με το hack n slash που ηταν τα προηγουμενα ουτε καν αλμα δεν κανεις και θυμιζει αρκετα το last of us κυριως λογω του μικρου αλλα και σαν gameplay σε συγκεκριμενα σημεια .Επισης ψαχουλευεις πραγματα απο κατω ψαχνεις για exp για να κανεις upgrade τα οπλα.Μου αρεσει και η μεχρι στιγμης μεταγλωτισση στα ελληνικα πολυ βαρια και ασηκωτη η φωνη του Κρατος λιγο εκνευριστικη η φωνη του μικρου .
DJTaurus Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Master Console Race. Χωρις λόγια. ND η σειρά σου..... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από DJTaurus 3
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, W0zzAp είπε θυμιζει αρκετα το last of us κυριως λογω του μικρου αλλα και σαν gameplay σε συγκεκριμενα σημεια . =( δηλαδή? προχωράς σαν χελώνα, σκύβεις καμιά φορά σε κανένα λαγούμι, πηδάς κάνα κορμό, κουβαλάς σκάλες και νταμάρια? γιατί καλό χρυσό το last of us σαν story, σκηνοθεσία κτλ αλλα το gameplay του προσωπικά με έκανε να βαρεθώ όσο λίγα παιχνίδια και πιέστηκα πολύ για να το τελειώσω...ελπίζω να μην το θυμίζει τόσο πολύ overall!
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε =( δηλαδή? προχωράς σαν χελώνα, σκύβεις καμιά φορά σε κανένα λαγούμι, πηδάς κάνα κορμό, κουβαλάς σκάλες και νταμάρια? γιατί καλό χρυσό το last of us σαν story, σκηνοθεσία κτλ αλλα το gameplay του προσωπικά με έκανε να βαρεθώ όσο λίγα παιχνίδια και πιέστηκα πολύ για να το τελειώσω...ελπίζω να μην το θυμίζει τόσο πολύ overall! Το gameplay δεν εχει καμια σχεση με το last of us αντιθετος εχει να ριξεις πολυ ξυλο 1
W0zzAp Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε =( δηλαδή? προχωράς σαν χελώνα, σκύβεις καμιά φορά σε κανένα λαγούμι, πηδάς κάνα κορμό, κουβαλάς σκάλες και νταμάρια? γιατί καλό χρυσό το last of us σαν story, σκηνοθεσία κτλ αλλα το gameplay του προσωπικά με έκανε να βαρεθώ όσο λίγα παιχνίδια και πιέστηκα πολύ για να το τελειώσω...ελπίζω να μην το θυμίζει τόσο πολύ overall! Ναι πηδας κορμους και εχει το κλασικο ανεβαζω το μικρο πρωτα στο υψωμα γιατι δεν φτανει,αλλα μετα ο κρατος ανεβαινει μονος του .Δεν ξερω αν θα εχει ξεμπαρκα κουτια η σκαλες για να προσπερασεις εμποδια αργοτερα.Κατα τ'αλλα ξυλικι Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από W0zzAp
snake_plissken2112 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Aυτό έλειπε να σηκώνει τέτοιο γομάρι ο πιτσιρίκος
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Ουτε την γκρινια θα ειχαμε αν ηταν μια απο τα ιδια. Θα την ειχαμε παλι απο τους επαγγελματιες γκρινιαρηδες των φορουμ ... In other news παρελαβα και εγω στις 15:00 κατεβασα και τα updates αλλα θα μπω το βραδυ να παιξω κανα 3 ωρο και μετα παλι την Κυριακη γιατι θα λειπω Παρασκευη απο το μεσημερι και ολο το Σαββατο . Πολυ ωραιο το dynamic theme που δινουν . Mε φιλο που μιλησα και εχει παιξει κανα 4ωρο απλα μου ειπε πως δεν εχει λογια για να το περιγραψει εχει κανει τους προκατοχους του να μοιαζουν με" παιδικο σταθμο" . 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε Master Console Race. Χωρις λόγια. ND η σειρά σου..... Kαι Rockstar εχουμε και ενα RDR2 να ερχεται . Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Fotis13 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα