Mr_Terror Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 μαλλον τα 508 ειναι τελικη τιμη μαζι με την εκπτωση.
Silverage Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Κρίμα, εκείνο το μαγαζί που μου είπατε την έβγαλε την collector's, μάλλον τους τελείωσε. Λέτε να έχει ξεμείνει σε κάνα public, πλαίσιο; Αλλιώς θα πάρω και εγώ την limited να ξεμπερδεύω.
vag.patrick Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παλι και σε αυτο το παιχνιδι η Αθηνα θα αρχισει να παραλαμβανει και οι γυρω περιοχες απο σημερα και μεις να ουμε στην Θεσσαλονικη απο αυριο(αν ολοι παραλαμβαναν αυριο δεν θα κανα ουτε συζητηση)... 1 ώρα πριν, prince93 είπε Μολις το παρελαβα παιδια εγω Απο που αν επιτρεπεται? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από vag.patrick
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vag.patrick είπε παλι και σε αυτο το παιχνιδι η Αθηνα θα αρχισει να παραλαμβανει και οι γυρω περιοχες απο σημερα και μεις να ουμε στην Θεσσαλονικη απο αυριο(αν ολοι παραλαμβαναν αυριο δεν θα κανα ουτε συζητηση)... Απο που αν επιτρεπεται? Απο τα seven θεσσαλονικη φιλε μου! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από prince93
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, prince93 είπε Απο τα seven θεσσαλονικη φιλε μου! Καλα τα Seven δεν ειναι που τα χα μου εχουν σημερα το βραδυ event 12 η ωρα για να δωσουν το παιχνιδι και καλα σε ολους? 1
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλα τα Seven δεν ειναι που τα χα μου εχουν σημερα το βραδυ event 12 η ωρα για να δωσουν το παιχνιδι και καλα σε ολους? Και εγω αυτο ξερω φιλε μ αλα εχθες με εστειλαν μνμ απο την μεταφορικη οτι η παροδοση ηταν για σημερα να γινει
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, mikthegreek είπε Γελανε και τα καβουρια με το''αποκτησε το πρωτος''του seven Διαθεσιμη η ακριβοτερη εκδοση του παιχνιδιου στον Γερμανο https://www.germanos.gr/product/god-of-war-collectors-edition-ps4/20371539/ για οποιον ενδιαφερεται ακομα. Το λεω αυτο γιατι δυστηχως κυκλοφορουν πολλα φιδια στο forum που τα κυνηγανε αυτα(ηδη υπαρχουν μερικοι στις αγγελιες),αρα οποιον ενδιαφερεται ας ειναι γρηγορος. 1
ilos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Όσοι πήρατε δισκάκι να φανταστώ περιμένετε patch τα μεσάνυκτα για ενεργοποίηση. Τι να πεθάνεις δηλαδή Σάββατο πρωί τι Κυριακή βράδυ, Δευτέρα θα σε θάψουνε
dekulinkgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Εγω που το εχω physical αυτην την ωρα κατεβαζει update.Για την ακριβεια κατεβασε ενα αρχειο 1,2gb καπου εκει και τωρα κατεβαζει ενα update 6.2gb. Τωρα λογικα ενα απο τα 2 θα ειναι η ελληνικη μεταγλωτιση φανταζομαι.
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Εγω που το εχω physical αυτην την ωρα κατεβαζει update.Για την ακριβεια κατεβασε ενα αρχειο 1,2gb καπου εκει και τωρα κατεβαζει ενα update 6.2gb. Τωρα λογικα ενα απο τα 2 θα ειναι η ελληνικη μεταγλωτιση φανταζομαι. http://gearnuke.com/god-of-war-ps4-update-1-10-patch-notes/ 3
prince93 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Εμενα χωρις να κατεβασω τα update ειχε την ελληνικη την μεταγλωτιση...η καμερα του παιχνιδιου απλα δεν υπαρχει)
vrwmiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ωραίο το παιχνίδι ρε αρρωστακια; έχει ενδιαφέρον ή μια από τα ίδια;
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Ωραίο το παιχνίδι ρε αρρωστακια; έχει ενδιαφέρον ή μια από τα ίδια; Τι εννοεις μια απο τα ιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα