Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα προαισθημα πως θα παραλαβουμε σημερα το απογευμα !

Εβγαλαν αλλο ενα Boss 

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εχω ενα προαισθημα πως θα παραλαβουμε σημερα το απογευμα !

Εβγαλαν αλλο ενα Boss 

Γιατι μου θυμιζει vicar amelia??

• Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SPANK είπε

Λογικά η limited edition που θα πάρουμε θα έχει σίγουρα ελληνικούς υπότιλους  ( οχι οτι με χαλάνε και οι αγγλικοί ) ;  , οσο αφορά την μεταγλώτιση δεν με ενδιαφέρει.

Οταν παραλαβεις σε παρακαλω ενημερωσε αν εχει ελληνικους υποτιτλους η και ελληνικη φωνη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντως παραγγειλα την ιαπωνικη εκδοση

-

13 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δε το πιασα, αλλα μ αρεσει το meme :lol:

καποιοι "προοδευτικοι" εδω μεσα ειχαν προβλημα γιατι ειπα οτι θα περιμενω να παρω το παιχνιδι σε προσφορα, αν επαληθευτει η φημη οτι κανανε retcon στην ελληνικη ιθαγενεια του Κρατος.

αλλα απο οτι φαινεται, τελικα δεν ειμαι ο μονος που θελει να εχει διατηρησει καποια ελληνικοτητα το reboot του franchise...

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Mολις μιλησα με το μαγαζι που θα  παρω το παιχνιδι, υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να παραλαβω σημερα το απογευμα .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω μολις το πηρα απο τον ακατανομαστο της γειτονιας....

Πηγα εκει να ρωτησω για το παιχνιδι και ηταν ενας υπαλληλος εκει και κατι παλευε και βλεπω το god of war.Μολις ηρθε μου λεει ζεστο ζεστο....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε

Εγω μολις το πηρα απο τον ακατανομαστο της γειτονιας....

Πηγα εκει να ρωτησω για το παιχνιδι και ηταν ενας υπαλληλος εκει και κατι παλευε και βλεπω το god of war.Μολις ηρθε μου λεει ζεστο ζεστο....

Βαλε μια φωτο τσαμπα ειναι ...

Δημοσ.

Υπάρχει φήμη ότι ο προππάπους του Kratos από την μεριά του πατέρα είχε μια θεία η οποία ήταν από Καύκασο και την πρώτη φορά μάλιστα που ήρθε Ελλάδα την κράτησαν για εξακρίβωση στοιχείων επειδή είχε ληγμένη visa.

Από την πλευρά της μάνας ακούγεται ότι είναι χειρότερα τα πράγματα μιας και η γιαγιά της ήταν από Αυστραλία και πήρε Ελληνική ιθαγένεια επειδή είχε μέσον έναν βουλευτή της εποχής. Την έβαλαν και στο δημόσιο και βγήκε στη σύνταξη νωρίς στα 38.

Δημοσ.

Εννοειτε εχω προπαραγγειλει, συγκεκριμενα την collectors απο public (τηλ που τους πηρα μου λενε πως ναι οι προπαραγγελιες εχουνε προτεραιοτητα και πως αυριο θα σταλθουνε, και αν δεν παραλαβω απο καταστημα το πιο πιθανο ειναι να παραλαβω δευτερα -.-)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Οταν λεω ακατονομαστο εννοω τον Γερμανο.Επαρχια ειμαι

1524126125623775960667.jpg

Εδω ακομα τιποτα ο Γερμανος ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προπαραγγελια απο Mediamarkt ps4 pro limited gow μαζί με ένα εξτρα limited dualshock με πήραν μόλις τηλέφωνο και έχω επιστροφή 40 ευρώ από έκπτωση που τους έκανε η Sony.

Σύνολο  508,90 ευρω

Επεξ/σία από Damned7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...