Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ελληνικα δεν εχει.

Παραδειγμα το the last of us kai uncharted 4 δεν εχουν ελληνικα αν τα παρεις απο το αμερικανικο store.Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και με το god of war.

Να σαι καλά φίλε μου για την πληροφορία. Αν είναι έτσι λογικά δεν θα έχει και αυτό.

Δημοσ.

μολις με πηραν τηλ απο γνωστο ελληνικο μαγαζι οτι θα παραλαβουν και δεν θα εχει ελληνικη περιγραφη μονο υποτιττλους

και εχω μεινει καγκελο τωρα

ακυρωσα βεβαια

προπαραγγελια απο δεκεμβρη

προσεχτε οσοι εχετε παραγγειλει παρτε τηλ και βεβαιωθειτε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiAvOl είπε

Αέρας είναι αν δεν έχεις το δισκάκι. Τι νομίζεις κατεβαίνει από ένα cloud?

Οχι ειναι μεσα στο δισκακι το οποιο ειναι απο Vibranium και θα παραμείνει αθικτο για πάντα..

Αν δεν τρολλαρεις απλα να σου πω οτι αγοράζεις Intellectual Property οχι ενα κομμάτι πλαστικό το οποιο κοστίζει 20 λεπτά..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, postfire είπε

μολις με πηραν τηλ απο γνωστο ελληνικο μαγαζι οτι θα παραλαβουν και δεν θα εχει ελληνικη περιγραφη μονο υποτιττλους

ακυρωσα βεβαια

Α έχουμε και τέτοια, ωραία...πρέπει να πηγαίνουμε ψάχνοντας πιο έχει κανονική Ελληνική ιθαγένεια...α ρε sony...μισές δουλειές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευτυχως βρηκα απο ελληνικο μαγαζι με μεταγλωτιση και ολα κομπλε!!!

μπραβο στο συγκεκριμενο μαγαζι εξηγηθηκε πολυ ωραια και πολυ καλη τιμη με μεταφορικα+αντικαταβολη 59 ευρω και κατι

οσο για το αλλο μαγαζι επειδη μου εχει ξανακανει στραβη στο παρελθον μαζι με αυτο που εγινε εφαγε μπαν απο μενα

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Πες και το ονομα του μαγαζιου ομως προς ενημερωση των υπολοιπων,μην κανεις μιση δουλεια.

10 ώρες πριν, postfire είπε

ευτυχως βρηκα απο ελληνικο μαγαζι με μεταγλωτιση και ολα κομπλε!!!

Το ιδιο παει και εδω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Αρα κυκλοφορουν 2 εκδοσεις.Μια με ελληνικη φωνη και υποτιτλους και μια μονο με υποτιτλους.

ισως δεν ξερω

μετα την φολα που εφαγε πηρα σε καταστημα και ειπε θα με παρει τηλ σε λιγο αλλα δεν πηρε ποτε μου ειπε οτι εχει 100% μεταγλωτιση ελληνικη

το δευτερο που πηρα και με εξηπηρετησε ειχε και αυτο 

Δημοσ.

Λογικά η limited edition που θα πάρουμε θα έχει σίγουρα ελληνικούς υπότιλους  ( οχι οτι με χαλάνε και οι αγγλικοί ) ;  , οσο αφορά την μεταγλώτιση δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω κάνει προπαραγγελία   από τότε που βγήκε , την collector's edition  με πήραν σήμερα από πλαίσιο  και από ότι κατάλαβα μου είπε ότι τα έχουν στα χέρια τους και έχουν κανονίσει με τα courier  και θα τα έχουν όλη την Παρασκευή ( γιατί εδώ που είμαι όταν παίρνω κάτι μου έρχεται την επόμενη, μου λέει Παρασκευή θα το έχεις )...  μακαρι... 

Δημοσ.

ακυρωσα βεβαια

προσεχτε οσοι εχετε παραγγειλει παρτε τηλ και βεβαιωθειτε

Ε οχι  να ακυρωσω αυριο ; χωρις αρχαία περιγραφη δε τη βρισκω και χωρις υποτιτλους  :P  Αλλα ποιο ελληνικο μαγαζι δινει τοσες info  συνηθως δε ξερουν τη βρτσα απο τη εμμ αυτο :lol:

https://www.theconsoleclub.gr/el/παιχνίδια/god-of-war-4-ps4-new-9781582385920-detail

η φτηνη προπαραγγελια απο gamescom με 50 φανταζομαι οτι ειναι η αγγλικη μονο εκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...