Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχεις καθολου δικιο και κακως το συνεχιζεις. Δεν εγινε πουθενα γκαλοπ για το πως αγοραζει ο καθενας και γιατι και δικαιωμα του του καθενος αν θα το αγορασει ψηφιακο ή οχι.

Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση με το συμφορουμίτη, δεν είχα σκοπό να κάνω derail το τόπικ, απλά έκανα μια διαπίστωση για εμένα.

Προσωπικά όλα τα games στο PS4 τα έχω digital και δεν βλέπω το λόγο για αγορά physical. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η ιδέα της physical συλλογής παιχνιδιών ή η μεταπώληση των παιχνιδιών που έπαιξα.

Τώρα αν ο άλλος το θεωρεί αέρα, όπως είπα to each his own.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση με το συμφορουμίτη, δεν είχα σκοπό για να κάνω derail το τόπικ, απλά έκανα μια διαπίστωση για εμένα.

Προσωπικά όλα τα games στο PS4 τα έχω digital και δεν βλέπω το λόγο για αγορά physical.

Τώρα αν ο άλλος το θεωρεί αέρα, όπως είπα to each his own.

Φίλε το 50% από τα games που έχω είναι digital, δεν είπα ότι είναι κακό ούτε ότι πρέπει κάποιος να αγοράσει το physical copy. Ένα απλό σχόλιο έκανα.

Αέρας εννοούσα από την άποψη του ότι σε 10+ χρόνια δεν θα έχεις κάτι να δείξεις στους φίλους σου να πεις δες τι παιχνιδιάρες βγαίναν τότε..

Δημοσ.

Ψάχνω στο store να βρω ψηφιακά τη standard edition και δεν μπορώ να τη βρω βρίσκω μόνο την digital deluxe. Τι γίνεται, τι ακριβώς παίζει ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Κοίταξε, από το 1990 που ξεκίνησα δυναμικά το gaming μέχρι σήμερα, οι αναπωλήσεις των παιχνιδιών με τους φίλους δεν συνδυάστηκαν με άγγιγμα κάποιου κουτιού :)

Σε κάθε περίπτωση, με δισκάκι ή χωρίς, το παιχνίδι θα το απολαύσουμε όλοι μας.

4 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Φίλε το 50% από τα games που έχω είναι digital, δεν είπα ότι είναι κακό ούτε ότι πρέπει κάποιος να αγοράσει το physical copy. Ένα απλό σχόλιο έκανα.

Αέρας εννοούσα από την άποψη του ότι σε 10+ χρόνια δεν θα έχεις κάτι να δείξεις στους φίλους σου να πεις δες τι παιχνιδιάρες βγαίναν τότε..

1 λεπτό πριν, vfragos είπε

Ψάχνω στο store να βρω ψηφιακά τη standard edition και δεν μπορώ να τη βρω βρίσκω μόνο την digital deluxe. Τι γίνεται, τι ακριβώς παίζει ξέρει κανείς;

Και εγώ μόνο τη deluxe βλέπω.

Δημοσ.

Αν δεν εισαι μικρος σε ηλικια,σε 10+χρονια αμφιβαλλω ποσους φιλους θα εχεις(που θα τους ενδιαφερει τοσο το gaming) για να τους λες για το god of war που επαιξες  το 2018.Για Ελλαδα μιλαμε ουτως ή αλλως :)

Οσο για την ψηφιακη εκδοση,αυτη την στιγμη υπαρχει μονο η digital deluxe για pre order .

Δημοσ.

80 γιουρια η απολαυση ρε παιδια ; Και σιγουρα εχει δισκακι μεσα ετσι ; ρωταμε τα αυτονοητα γιατι χωρις να χσω το κουτι :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Damachi είπε

80 γιουρια η απολαυση ρε παιδια ; Και σιγουρα εχει δισκακι μεσα ετσι ; ρωταμε τα αυτονοητα γιατι χωρις να χσω το κουτι :P

Υπαρχει και η απλη στα 55 για οποιον θελει.

Οσο για την limited

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οσο για την ψηφιακη εκδοση,αυτη την στιγμη υπαρχει μονο η digital deluxe για pre order .

Κατάλαβα. φαίνεται ότι δικοί μας είναι πιο πονηροί γιατί μόλις ανακάλυψα ότι στο αμερικανικό Store υπάρχει κανονικά...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vfragos είπε

Κατάλαβα. φαίνεται ότι δικοί μας είναι πιο πονηροί γιατί μόλις ανακάλυψα ότι στο αμερικανικό Store υπάρχει κανονικά...

Απο οτι διαβασα ομως η απλη ψηφιακη εκδοση συνηθως στα sony exclusives δεν εχει μεγαλες διαφορες απο την digital deluxe αρα ισως να ειναι καλυτερα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Απο οτι διαβασα ομως η απλη ψηφιακη εκδοση συνηθως στα sony exclusives δεν εχει μεγαλες διαφορες απο την digital deluxe αρα ισως να ειναι καλυτερα.

Αυτό λέω και εγω, δεν αξίζει να σκάσεις 70αρι για την deluxe, αλλά εδώ οι "εξυπνοι" έχουν αφαιρέσει τουλάχιστον προς το παρόν την δυνατότητα να πάρεις την απλή έκδοση που έχει και 10€ λιγότερο και δεν χάνεις και τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Στη παρούσα φάση, με την μορφή που έχει η πλατφόρμα της Sony, δεν έχουν ουσία οι digital αγορές. Στο Steam που εχω 1200 games τα οποία θα μπορώ να τα παίζω για πάντα, οπότε θέλω, σε ότι είδους gaming pc κι αν έχω, έχει νόημα. 

Μέχρι να μας διαβεβαιώσουν ότι όλα τα επόμενα συστήματα τους θα έχουν BC, οι digital αγορές στο PSN έχουν ημερομηνία λήξης. Εκτός κι αν κάποιος είναι διατεθειμένος να έχει καμιά 15αρια κονσόλες κάτω από την τηλεόρασή του. Εγώ πάντως δεν είμαι. 

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω την απλή έκδοση από το Αμερικανικό store, φαντάζομαι τα Ελληνικά θα υπάρχουν κανονικά μέσα ε; Δεν έχει λογική να μην υπάρχουν έτσι δεν είναι;

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Στη παρούσα φάση, με την μορφή που έχει η πλατφόρμα της Sony, δεν έχουν ουσία οι digital αγορές. Στο Steam που εχω 1200 games τα οποία θα μπορώ να τα παίζω για πάντα, οπότε θέλω, σε ότι είδους gaming pc κι αν έχω, έχει νόημα. 

Μέχρι να μας διαβεβαιώσουν ότι όλα τα επόμενα συστήματα τους θα έχουν BC, οι digital αγορές στο PSN έχουν ημερομηνία λήξης. Εκτός κι αν κάποιος είναι διατεθειμένος να έχει καμιά 15αρια κονσόλες κάτω από την τηλεόρασή του. Εγώ πάντως δεν είμαι. 

Γιατί αν τα έχεις σε φυσική μορφή και δεν υπάρχει BC πάλι δεν θα είσαι αναγκασμένος να έχεις τις κονσολες; Που θα παίζουν τα δισκάκια στον "αέρα"; Εγώ αντίθετα έχω βολευτει τα ψηφιακά.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ελληνικα δεν εχει.

Παραδειγμα το the last of us kai uncharted 4 δεν εχουν ελληνικα αν τα παρεις απο το αμερικανικο store.Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και με το god of war.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, vfragos said:

Γιατί αν τα έχεις σε φυσική μορφή και δεν υπάρχει BC πάλι δεν θα είσαι αναγκασμένος να έχεις τις κονσολες; Που θα παίζουν τα δισκάκια στον "αέρα"; Εγώ αντίθετα έχω βολευτει τα ψηφιακά.

Αν δεν υπάρχει BC και δεν θέλω να εχω 15 κονσόλες θα μπορέσω να ξεφορτωθώ την κονσόλα μαζί με τα physical games της. Αν τα είχα ψηφιακά, δεν θα μπορούσα να ξεφορτωθώ τα "άχρηστα" games μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...