postfire Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 απλα ειχα κανει προπαραγγελια την λιμιτιντ και την ακυρωσα απο παμπλικ γιατι τελικα θα παρω το κανονικο που το ειχα κανει και αυτο προπαραγγελια. ας παρει μηπως υπαρχει
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 34 minutes ago, Fulgore said: Την απλη αυριο θα την αγοραζα μονο στις χαμηλοτερες τιμες που υπαρχουν στο σκρουτζ δηλαδη στα 55ευρω,αλλιως για 69.90 των αλυσιδων προσωπικα θα αγοραζα την Limited. Δεν εχει καποια αλυσιδα διπλα σου να ρωτησεις μηπως και την βρεις Παρασκευη ή Σαββατο? Να αναφερω οτι η Limited ειναι διαθεσιμη για προπαραγγελια και στον Γερμανο https://www.germanos.gr/product/god-of-war-limited-edition-ps4/20371538/ και ο λογος που τονιζω τις αλυσιδες τοσο πολυ για την Limited εκδοση ειναι γιατι βολευουν και για επαρχια μερια. 59 ευρώ έχω κλείσει την απλή έκδοση και ψήνω άσχημα την Limited. Για 20 ευρώ είναι καλό bargain. Έω Megastore Κωτσόβολο ακριβώς απέναντί μου, αλλά δυστυχώς διακίνηση έχουν την Δευτέρα. Και να βάλω παραγγελία να έρθει εδώ την Παρασκευή θα μου το στείλουν, οπότε και πάλι Δευτέρα θα το έχω. Μπλέξιμο. :/
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, Malthador είπε 59 ευρώ έχω κλείσει την απλή έκδοση και ψήνω άσχημα την Limited. Για 20 ευρώ είναι καλό bargain. Έω Megastore Κωτσόβολο ακριβώς απέναντί μου, αλλά δυστυχώς διακίνηση έχουν την Δευτέρα. Και να βάλω παραγγελία να έρθει εδώ την Παρασκευή θα μου το στείλουν, οπότε και πάλι Δευτέρα θα το έχω. Μπλέξιμο. :/ Το ενδεχομενο να την κλεισεις την εκδοση(να περασεις απο το καταστημα να κανεις κρατηση ξερω γω) να περασεις να την αγορασεις πχ την Παρασκευη απο το καταστημα δεν παιζει? Το παραπανω το λεω φυσικα και για καποια απο τις υπολοιπες αλυσιδες που την εμφανιζουν ως διαθεσιμη προς προπαραγγελια(Πλαισιο,Γερμανος). Γιατι οντως αν ειναι να περιμενεις απο Δευτερα και μετα να το πιασεις το παιχνιδι πχ οσο να ναι ειναι ξενερα.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 13 minutes ago, Fulgore said: Το ενδεχομενο να την κλεισεις την εκδοση(να περασεις απο το καταστημα να κανεις κρατηση ξερω γω) να περασεις να την αγορασεις πχ την Παρασκευη απο το καταστημα δεν παιζει? Αυτό έκανα. Αλλά εσωτερική διακίνηση έχουν τη Δευτέρα. Μακάρι να μπορέσω να παραλάβω αύριο. Τέσπα, θα δούμε.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Αυτό έκανα. Αλλά εσωτερική διακίνηση έχουν τη Δευτέρα. Μακάρι να μπορέσω να παραλάβω αύριο. Τέσπα, θα δούμε. Αυριο παντως ισως προσπαθησω να παω μαζι με τον φιλο μου για να επιβεβαιωσω και εγω αν θα παραλαβει απο το Astron για να ενημερωσω. Βεβαια εχω την εντυπωση οτι θα φανει αυτο και στο σκρουτζ απο πλευρας διαθεσιμοτητας. Για παραδειγμα το πιο πανω σκρουτζομαγαζο αναφερει στο site του Οι παραγγελίες θα φύγουν 1 Μερα Πριν https://www.astrongameclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=7643
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις με κάλεσαν απο πλαίσιο για ενημέρωση οτι θα ειναι στο κατάστημα την παρασκευή ( αν και σίγουρα τα έχουν απο τώρα εκει αλλα οκ )
Socratis_g Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Fulgore, με ξέσκισες τώρα. Τι κάνουμε τώρα; Την απλή αύριο ή την limited την Δευτέρα; Εννοείται τη limited ρε φίλε! Τετοια παιχνίδια αγοράζονται για να τα δείξεις στα εγγόνια σου όταν θα είσαι γέρος. κάπως έτσι 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Μόλις με κάλεσαν απο πλαίσιο για ενημέρωση οτι θα ειναι στο κατάστημα την παρασκευή ( αν και σίγουρα τα έχουν απο τώρα εκει αλλα οκ ) me too. και η πλάκα είναι ότι θα γυρίσω σπίτι μετά τις 20:00 και οτι το σαββατο παίζει να δουλεύω. Δε με χάλασε... Βεβαια είναι κλασσική ιστορία, αν δεν είχαμε δουλειά, δεν θα είχαμε λεφτά για παιχνίδια κτλ κτλ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Socratis_g
Grim Ripper Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Και εμένα με κάλεσαν πριν κανα δίωρο από το πλαίσιο για επιβεβαίωση της παραγγελίας, βέβαια το πιθανότερο είναι να το παραλάβω από public (λόγο πιστωτικού) οπότε όποιος θέλει μπορεί να πάρει την limited που έχω κάνει κράτηση στο Πλαίσιο του The Mall. 1
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Αν κατάλαβα καλά, είμαι ο μόνος που θα το αγοράσει digital......?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, panther_512 είπε Αν κατάλαβα καλά, είμαι ο μόνος που θα το αγοράσει digital......? Είσαι ο μόνος που θα αγοράσει αέρα. Όλοι οι άλλοι εδώ θα πάρουμε κάτι στο χέρι..
panther_512 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Είσαι ο μόνος που θα αγοράσει αέρα. Όλοι οι άλλοι εδώ θα πάρουμε κάτι στο χέρι.. Αέρα ε? Και εγώ που νόμιζα ότι θα αγοράσω παιχνίδι. To each his own.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, panther_512 είπε Αν κατάλαβα καλά, είμαι ο μόνος που θα το αγοράσει digital......? Οχι δεν εισαι ο μονος. Στις 4/14/2018 στις 10:50 ΜΜ, ADHD είπε Εκανα pre-order την digital deluxe απο το store, δεν βλέπω κάπου αν έχει ελληνικά, οχι οτι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα απλα λεω..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Αέρας είναι αν δεν έχεις το δισκάκι. Τι νομίζεις κατεβαίνει από ένα cloud?
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, DiAvOl είπε Αέρας είναι αν δεν έχεις το δισκάκι. Τι νομίζεις κατεβαίνει από ένα cloud? Δεν εχεις καθολου δικιο και κακως το συνεχιζεις. Δεν εγινε πουθενα γκαλοπ για το πως αγοραζει ο καθενας και γιατι και δικαιωμα του του καθενος αν θα το αγορασει ψηφιακο ή οχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν εχεις καθολου δικιο και κακως το συνεχιζεις. Δεν εγινε πουθενα γκαλοπ για το πως αγοραζει ο καθενας και γιατι και δικαιωμα του του καθενος αν θα το αγορασει ψηφιακο ή οχι. Όπα ρε μεγάλε σε θίξαμε? Σου είπα εγώ πως να το αγοράσεις και δεν το θυμάμαι? Όρεξη έχεις? Δικαίωμά σου είναι να το αγοράσεις όπως θέλεις δικαίωμά μου είναι να λέω αυτό που θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα