Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα ειχα κανει προπαραγγελια την λιμιτιντ και την ακυρωσα απο παμπλικ γιατι τελικα θα παρω το κανονικο που το ειχα κανει και αυτο προπαραγγελια.

ας παρει μηπως υπαρχει

• Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, Fulgore said:

Την απλη αυριο θα την αγοραζα μονο στις χαμηλοτερες τιμες που υπαρχουν στο σκρουτζ δηλαδη στα 55ευρω,αλλιως για 69.90 των αλυσιδων προσωπικα θα αγοραζα την Limited.

Δεν εχει καποια αλυσιδα διπλα σου να ρωτησεις μηπως και την βρεις Παρασκευη ή Σαββατο?

Να αναφερω οτι η Limited ειναι διαθεσιμη για προπαραγγελια και στον Γερμανο https://www.germanos.gr/product/god-of-war-limited-edition-ps4/20371538/

και ο λογος που τονιζω τις αλυσιδες τοσο πολυ για την Limited εκδοση ειναι γιατι βολευουν και για επαρχια μερια.

59 ευρώ έχω κλείσει την απλή έκδοση και ψήνω άσχημα την Limited. Για 20 ευρώ είναι καλό bargain. Έω Megastore Κωτσόβολο ακριβώς απέναντί μου, αλλά δυστυχώς διακίνηση έχουν την Δευτέρα. :(

Και να βάλω παραγγελία να έρθει εδώ την Παρασκευή θα μου το στείλουν, οπότε και πάλι Δευτέρα θα το έχω. Μπλέξιμο. :/

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

59 ευρώ έχω κλείσει την απλή έκδοση και ψήνω άσχημα την Limited. Για 20 ευρώ είναι καλό bargain. Έω Megastore Κωτσόβολο ακριβώς απέναντί μου, αλλά δυστυχώς διακίνηση έχουν την Δευτέρα. :(

Και να βάλω παραγγελία να έρθει εδώ την Παρασκευή θα μου το στείλουν, οπότε και πάλι Δευτέρα θα το έχω. Μπλέξιμο. :/

Το ενδεχομενο να την κλεισεις την εκδοση(να περασεις απο το καταστημα να κανεις κρατηση ξερω γω) να περασεις να την αγορασεις πχ την Παρασκευη απο το καταστημα δεν παιζει?

Το παραπανω το λεω φυσικα και για καποια απο τις υπολοιπες αλυσιδες που την εμφανιζουν ως διαθεσιμη προς προπαραγγελια(Πλαισιο,Γερμανος).

Γιατι οντως αν ειναι να περιμενεις απο Δευτερα και μετα να το πιασεις το παιχνιδι πχ οσο να ναι ειναι ξενερα.

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, Fulgore said:

Το ενδεχομενο να την κλεισεις την εκδοση(να περασεις απο το καταστημα να κανεις κρατηση ξερω γω) να περασεις να την αγορασεις πχ την Παρασκευη απο το καταστημα δεν παιζει?

Αυτό έκανα. Αλλά εσωτερική διακίνηση έχουν τη Δευτέρα. Μακάρι να μπορέσω να παραλάβω αύριο. Τέσπα, θα δούμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό έκανα. Αλλά εσωτερική διακίνηση έχουν τη Δευτέρα. Μακάρι να μπορέσω να παραλάβω αύριο. Τέσπα, θα δούμε.

Αυριο παντως ισως προσπαθησω να παω μαζι με τον φιλο μου για να επιβεβαιωσω και εγω αν θα παραλαβει απο το Astron για να ενημερωσω.

Βεβαια εχω την εντυπωση οτι θα φανει αυτο και στο σκρουτζ απο πλευρας διαθεσιμοτητας.

Για παραδειγμα το πιο πανω σκρουτζομαγαζο αναφερει στο site του Οι παραγγελίες θα φύγουν 1 Μερα Πριν

https://www.astrongameclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=7643

Δημοσ.

Μόλις με κάλεσαν απο πλαίσιο για ενημέρωση οτι θα ειναι στο κατάστημα την παρασκευή ( αν και σίγουρα τα έχουν απο τώρα εκει αλλα οκ :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Fulgore, με ξέσκισες τώρα. Τι κάνουμε τώρα; Την απλή αύριο ή την limited την Δευτέρα;

Εννοείται τη limited ρε φίλε! Τετοια παιχνίδια αγοράζονται για να τα δείξεις στα εγγόνια σου όταν θα είσαι γέρος. 

κάπως έτσι

d0047b1f7f292128fc311b06545d6ddc.jpg

1 λεπτό πριν, SPANK είπε

Μόλις με κάλεσαν απο πλαίσιο για ενημέρωση οτι θα ειναι στο κατάστημα την παρασκευή ( αν και σίγουρα τα έχουν απο τώρα εκει αλλα οκ :P )

me too. και η πλάκα είναι ότι θα γυρίσω σπίτι μετά τις 20:00 και οτι το σαββατο παίζει να δουλεύω. Δε με χάλασε... Βεβαια είναι κλασσική ιστορία, αν δεν είχαμε δουλειά, δεν θα είχαμε λεφτά για παιχνίδια κτλ κτλ 

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Και εμένα με κάλεσαν πριν κανα δίωρο από το πλαίσιο για επιβεβαίωση της παραγγελίας, βέβαια το πιθανότερο είναι να το παραλάβω από public (λόγο πιστωτικού) οπότε όποιος θέλει μπορεί να πάρει την limited που έχω κάνει κράτηση στο Πλαίσιο του The Mall.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Αν κατάλαβα καλά, είμαι ο μόνος που θα το αγοράσει digital......?

Είσαι ο μόνος που θα αγοράσει αέρα. Όλοι οι άλλοι εδώ θα πάρουμε κάτι στο χέρι..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε

Είσαι ο μόνος που θα αγοράσει αέρα. Όλοι οι άλλοι εδώ θα πάρουμε κάτι στο χέρι..

Αέρα ε? Και εγώ που νόμιζα ότι θα αγοράσω παιχνίδι.

To each his own.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αν κατάλαβα καλά, είμαι ο μόνος που θα το αγοράσει digital......?

Οχι δεν εισαι ο μονος.

Στις 4/14/2018 στις 10:50 ΜΜ, ADHD είπε

Εκανα pre-order την digital deluxe απο το store, δεν βλέπω κάπου αν έχει ελληνικά, οχι οτι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα απλα λεω..

Δημοσ.

Αέρας είναι αν δεν έχεις το δισκάκι. Τι νομίζεις κατεβαίνει από ένα cloud?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiAvOl είπε

Αέρας είναι αν δεν έχεις το δισκάκι. Τι νομίζεις κατεβαίνει από ένα cloud?

Δεν εχεις καθολου δικιο και κακως το συνεχιζεις. Δεν εγινε πουθενα γκαλοπ για το πως αγοραζει ο καθενας και γιατι και δικαιωμα του του καθενος αν θα το αγορασει ψηφιακο ή οχι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν εχεις καθολου δικιο και κακως το συνεχιζεις. Δεν εγινε πουθενα γκαλοπ για το πως αγοραζει ο καθενας και γιατι και δικαιωμα του του καθενος αν θα το αγορασει ψηφιακο ή οχι.

Όπα ρε μεγάλε σε θίξαμε? Σου είπα εγώ πως να το αγοράσεις και δεν το θυμάμαι? Όρεξη έχεις? Δικαίωμά σου είναι να το αγοράσεις όπως θέλεις δικαίωμά μου είναι να λέω αυτό που θέλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...