Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με κάτι που είπε ο Superetroid και το ασπάζομαι πλήρως, φαίνεται ότι το franchise πλέον γίνεται κατι μεγαλύτερο από το game. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Με ειδοποίησαν ότι αύριο θα έχω το παιχνίδι.

απο που αν επιτρεπεται? η αυριο θα σταλει προς εσενα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Eγω το βλεπω σαν διαδικασια ενηλικιωσης, απο ενα  ωραιο μεν αλλα "ανεγκεφαλο" hack & slash παμε σε μια  ωριμη περιοδο  .Προσωπικα δεν εχω καμμια αμφιβολια πως θα προκειται για το καλυτερο God of war  by far .

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι και εγώ. :P 

Υπολογίζεις περίπου 20 ώρες για το main και είσαι competitionist πας για ολα τα upgrades/platinum κτλπ ισως σου παρει 40-50 ναι. Για τέτοια παιχνίδια και οι 20-25 ώρες ειναι μια χαρα imo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, darksider13 είπε

Ευχατιστώ. Πρόσεξα όμως που γράφει κάτω κάτω ότι στο πακέτο δεν περιλαμβάνεται το παιχνίδι. Δεν το έχει η collector's;

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Διαθεσιμη ξανα για προπαραγγελια η limited και απο Κωτσοβολο https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/182882-sony-god-of-war-limited-edition?cmicc=skroutz

Οσο για την Collectors edition που αναφερθηκε,οσες ηρθαν απο Ελλαδα μερια δεν αναφερουν κατι τετοιο(οτι δηλαδη δεν περιλαμβανουν το παιχνιδι),αρα δεν ξερω τι παιζει με την παραπανω εκδοση.

Ισως γιαυτο το λογο να κοστιζει και φθηνοτερα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ευχατιστώ. Πρόσεξα όμως που γράφει κάτω κάτω ότι στο πακέτο δεν περιλαμβάνεται το παιχνίδι. Δεν το έχει η collector's;

Ωχ sorry τώρα το είδα και εγώ. Δεν ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με τη Santa Monica (επειδή είχε γίνει θέμα για τη Limited συγκεκριμένα) θα υπάρχει κανονικά το δισκάκι. Επίσης στην επίσημη (αμερικάνικη σελίδα βέβαια) του playstation αναφέρουν ξεκάθαρα ότι συμπεριλαμβάνεται το δισκάκι.

Edit: Αναφορά και από την ελληνική σελίδα του playstation για το ότι περιλαμβάνεται το παιχνίδι σε Blu-Ray δισκάκι και στις δυο εκδόσεις.

Επεξ/σία από shodan
Δημοσ.

Ο καθένας ας το παίξει (το παιχνίδι έτσι..) όπως θέλει. Εδώ θα είμαστε για να αναφέρουμε τα θετικά και τα (όποια) αρνητικά.

Ελευθερία λόγου έχουμε για να λέει ο καθένας την άποψη του (άσχετα αν δεν το έπαιξε ακόμη) και επίσης δικαίωμα έχει να τον χαλάει το οτιδήποτε σε σχέση με αυτά που είχε συνηθίσει. Φιλαράκι μου δεν μπορεί να χωνέψει που πλέον ο Κράτος θα κρατάει τσεκούρι και έχει ξενερώσει ήδη, go figure.

Τέλος όποιος θέλει το πληρώνει, όποιος θέλει το νοικιάζει, όποιος θέλει το βρίσκει με τρίτους τρόπους και είμαστε όλοι καλά. Μαγκιά μας όπως και αν το παίξουμε.

• Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, Fulgore said:

Διαθεσιμη ξανα για προπαραγγελια η limited και απο Κωτσοβολο https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/182882-sony-god-of-war-limited-edition?cmicc=skroutz

Οσο για την Collectors edition που αναφερθηκε,οσες ηρθαν απο Ελλαδα μερια δεν αναφερουν κατι τετοιο(οτι δηλαδη δεν περιλαμβανουν το παιχνιδι),αρα δεν ξερω τι παιζει με την παραπανω εκδοση.

Ισως γιαυτο το λογο να κοστιζει και φθηνοτερα.

Fulgore, με ξέσκισες τώρα. Τι κάνουμε τώρα; Την απλή αύριο ή την limited την Δευτέρα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Fulgore, με ξέσκισες τώρα. Τι κάνουμε τώρα; Την απλή αύριο ή την limited την Δευτέρα;

Την απλη αυριο θα την αγοραζα μονο στις χαμηλοτερες τιμες που υπαρχουν στο σκρουτζ δηλαδη στα 55ευρω,αλλιως για 69.90 των αλυσιδων προσωπικα θα αγοραζα την Limited.

Δεν εχει καποια αλυσιδα διπλα σου να ρωτησεις μηπως και την βρεις Παρασκευη ή Σαββατο?

Να αναφερω οτι η Limited ειναι διαθεσιμη για προπαραγγελια και στον Γερμανο https://www.germanos.gr/product/god-of-war-limited-edition-ps4/20371538/

και ο λογος που τονιζω τις αλυσιδες τοσο πολυ για την Limited εκδοση ειναι γιατι βολευουν και για επαρχια μερια.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, postfire είπε

ριξε ενα τηλ στα public 

Και τωρα σωθηκε....

Τελευταια προπαραγγελια που ειχα κανει στο Public ηταν το 2016 επειδη εδινε δωρο ενα ξεχωριστο pre order bonus στο παιχνιδι που ειχα παρει(Overwatch).Να μην τα πολυλογω εδωσαν το παιχνιδι πρωτα και μετα περιμενα 1+μηνα(δεν θυμαμαι ακριβως ποσες μερες)για να μου δωσουν και το pre order bonus. Ποτε ξανα pre order απο μενα λοιπον απο Public,ειδικα σε απλες εκδοσεις παιχνιδιων που τις χρεωνουν και ακριβοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...