Pitsifrikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Εν τω μεταξύ το the order το γουσταρα από τα βίντεο και τελικά το θεωρώ σκουπίδι.Κατι τρέχει με την κρίση μου
Damachi Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Κοιτα μετα να το επιστρεψεις Day 2 σε αυτον που στο δωσε μη σε ψάχνει
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μακάρι πάντως όπως λένε να ειναι ικανοποιητικό το επίπεδο του exploration και κυρίως να έχεις και πράγματα για μετα τον τερματισμό. Υ.Γ : Για να δούμε αν το πλαίσιο θα φανεί τυπικό αυριο στην κυκλοφορία του ( αν και στα παιχνίδια που προπαραγγέλνω / αγοράζω δεν έχω παράπονο )
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Μακάρι πάντως όπως λένε να ειναι ικανοποιητικό το επίπεδο του exploration και κυρίως να έχεις και πράγματα για μετα τον τερματισμό. Υ.Γ : Για να δούμε αν το πλαίσιο θα φανεί τυπικό αυριο στην κυκλοφορία του ( αν και στα παιχνίδια που προπαραγγέλνω / αγοράζω δεν έχω παράπονο ) Εγω ακουσα για τουλαχιστον αλλες τοσες ωρες gameplay μετα τον τερματισμο ,συνολο περιπου στις 50 ωρες που νομιζω πως ειναι αριστα αν αναλογιστουμε και την διαφαινομενη ποιοτητα του τιτλου . 1
Silverage Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Καλημέρα παιδιά, Να φανταστώ η collector's edition με το αγαλματάκι δεν υπάρχει πουθενά ε;
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, ADHD said: Εμενα δεν ηταν η πρώτη ματια δυστυχως, το πηρα και στο ps4 να το ξαναπαίξω μηπως απλα δεν ημουν στο mood για τετοιο game αλλα και παλι δεν μου εκανε κλικ. Δεν μου αρεσε καθολου το gunplay του, η ιστορια και οι χαρακτήρες επίσης δεν με κέρδισαν για να το προσπεράσω. Μου αρεσε το setting αρκετά ομως αλλα μεχρι εκει. Τελος παντων φαντάζομαι ολοι έχουμε ενα critically acclaimed game που δεν μας αρεσε. To TLoU είναι η σκηνοθεσία του πάνω απ' όλα και η εξέλιξη των χαρακτήρων του σε δεύτερη φάση. Όποιος ψάχνει πρωτότυπο σενάριο και gameplay είναι προτιμότερο να κοιτάξει αλλού (το gameplay δεν είναι κακό per se, απλά είναι δοκιμασμένη συνταγή που δουλεύει σωστά έχοντας συνδυάσει πολλά πράγματα από προηγούμενες εμπειρίες). Γενικά αν δεν σε αγγίζει η σκηνοθεσία από καλλιτεχνικής άποψης, τότε δεν μπορείς να εκτιμήσεις το βάθος του TLoU. Τώρα στο God of War βλέπουμε κάτι αντίστοιχο. Παίρνουν μία hack-and-slash σειρά και τη μετατρέπουν σε ένα παρόμοιο δίπολο σκηνοθεσίας/χαρακτήρων. Είμαι πολύ περίεργος -και πολύ επιφυλακτικός- να δω τι έχουν καταφέρει. Νομίζω ότι θα μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Malthador 1
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 37 λεπτά πριν, Silverage είπε Καλημέρα παιδιά, Να φανταστώ η collector's edition με το αγαλματάκι δεν υπάρχει πουθενά ε; Δύσκολα να την βρείς τώρα αν και νομίζω οτι πιο σπάνια ειναι μαλλον η limited edition η οποία νομίζω οτι εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού
D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και ποιοτικό τίτλο που όμως μάλλον θα πολλώσει τους die-hard fans της σειράς λόγω αλλαγής κατεύθυνσης. Κάποιοι θα το μισήσουν, κάποιοι θα το λατρέψουν.
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και ποιοτικό τίτλο που όμως μάλλον θα πολλώσει τους die-hard fans της σειράς λόγω αλλαγής κατεύθυνσης. Κάποιοι θα το μισήσουν, κάποιοι θα το λατρέψουν. Eγω το βλεπω σαν διαδικασια ενηλικιωσης, απο ενα ωραιο μεν αλλα "ανεγκεφαλο" hack & slash παμε σε μια ωριμη περιοδο .Προσωπικα δεν εχω καμμια αμφιβολια πως θα προκειται για το καλυτερο God of war by far . 5
Damachi Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χστε μας με τα "god of war " Horizon Zero dawn θελουμε Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Damachi 1
shadowlike Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 εμένα με προβληματίζει η γραμικότητα σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Δυστηχώς έχουμε συνηθισει σε open world τίτλους με άπειρα πράγματα να κάνεις και να δεις και με μια μεγάλη ελευθερία. Δε ξέρω κατα πόσο ένας "roller coaster" τυπου τίτλος θα με εξιτάρει πλέον. Επίσης σίγουρα και το replayability θα είναι χαμηλότερο σε σχέση με αυτό του horizon zero dawn π.χ. Φαντάζομαι βέβαια πως θα είναι η απόλυτα cinematic εμπειρία. Anyway, θα δείξει.
D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Eγω το βλεπω σαν διαδικασια ενηλικιωσης, απο ενα ωραιο μεν αλλα "ανεγκεφαλο" hack & slash παμε σε μια ωριμη περιοδο .Προσωπικα δεν εχω καμμια αμφιβολια πως θα προκειται για το καλυτερο God of war by far . Έτσι το βλέπω κι εγώ. Ευτυχώς που εδώ πάμε προς την ενηλικίωση και όχι το εντίθετο (από ώριμη περίοδο σε ανεγκέφαλο hack 'n' slash) όπως συμβαίνει με πολλούς άλλους ιστορικούς τίτλους (πχ Mass Effect, Resident Evil, Dead Space, Dragon Age κτλ). Χαίρομαι που το στούντιο επέλεξε το δρόμο της εξέλιξης αντί να αφοσιωθεί στο πως "να το κάνει προσβάσιμο σε μεγαλύτερο κοινό". Αυτή η κλασική PR ατάκα είναι που κατέστρεψε ολοσχερώς τις παραπάνω σειρές που κάποτε αγαπήσαμε. 1
froyd Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 24/1/2018 στις 2:43 ΜΜ, snake_plissken2112 είπε συνεχίζει να με απογοητεύει λίγο το νέο ρετούς της σειράς, μιας και δεν είμαι πολύ φαν παιχνιδιών όπως του last of us ή uncharted ή new tomb raider και το gow ήταν πάντα στο μυαλό μου ως μια από τις πιο mindless pure non-sense mayhem fun εμπειρίες μου, από εποχές που έβλεπα Ζήνα και Ηρακλή πιτσιρικάς και όχι σαν κάτι σαν και αυτό που θέλει να πλασαριστεί μάλλον τώρα (τουλάχιστον ότι καταλαβαίνω από τα διάφορα trailers κτλ)... είμαι από αυτούς που θεωρώ ότι για να γίνουν βήματα μπροστά σε ένα franchise, δεν πρέπει να πειραχθεί και ο πυρήνας του χειρισμού αλλά να αλλοιωθεί τόσο όσο (πχ το mg5 που αν και από τα πιο αδύναμα της σειράς και με άλλα τόσα χίλια-δύο προβλήματα, στο κομμάτι pure gameplay ήταν ξεκάθαρα το πιο απολαυστικό, όταν έπεφτες anyway από αυτό το κωλό-ελικόπτερο και ξεκινούσε το stealth που πρακτικά ήταν μια σύγχρονη προσέγγιση του snake eater) και εδώ είναι άλλο παιχνίδι so far... το οποίο πάλι ίσως δε με πείραζε τόσο αν πραγματικά δεν θύμιζε τόσο πολύ τα προαναφερθέντα παιχνίδια, τα οποία τα παίζω μεν ευχάριστα αλλά νομίζω δεν μου προσφέρουν προσωπικά τίποτα απολύτως σε κανένα επίπεδο σαν gamer πέρα του να σκοτώνω την ώρα μου περιμένοντας κάτι άλλο -προσωπικά μιλάω πάντα, just in case - ... Παρ'όλα αυτά, δείχνει αντικειμενικά πολύ προσεγμένο, τουλάχιστον από άποψης γραφικών και σκηνοθεσίας και ελέω santa monica θέλω να πιστεύω ότι θα κρύβει κάτι στο μανίκι και για τους παλιούς φαν... όπως και να έχει θα παιχθεί, μιας και το gow έχει κερδίσει για μένα το δικαίωμα να παίζεται κατευθείαν όποτε βγαίνει καινούριο, χωρίς καμία επιφύλαξη ή αναβολή (κι ας μου τα χάλασε λίγο το ascention - σίγουρα δεν θα ήθελα ένα νέο ascention οπότε και πάλι, θα δούμε η νέα προσέγγιση αυτή αν τελικά κλείσει στόματα περί προβλεψιμότητας και επανάληψης, τα οποία είχε σε μεγάλο βαθμό)... απλά μην αναλωθεί και αυτό σε scripted as fuck action και cutscenes που θα παίρνουν υπερβολικά σοβαρά τον χαρακτήρα και το ποιόν της σειράς και να μην ξεχάσει το total and brutal mayhem στοιχείο bring it on! Γαμώτο, είμαι 40 χρονώ και για να διαβάσω το κείμενο θέλω proficiency. Ελληνικά δεν μαθαίνουν οι νέες γενιές;
vag.patrick Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 αφου βγηκε ο ΕΙ ΣΙ ΤΖΙ και μιλησε , εγω ειμαι κομπλε. Περα απο την πλακα η αλλαγη ειναι μεγαλη αλλα φαινεται προς το καλυτερο... Στο μονο που θα μεινω εγω και περιμενω με σιγουρια ενα πολυ καλο παιχνιδι , ειναι το ποσο νωρις εληξε το εμπαργκο για τα reviews.. Κατα τα αλλα εν ετη 2018 και μετα απο μια αρπαχτη (βλ. Ascension) , νομιζω οτι χρειαζοταν η αλλαγη και "ενηλικιωση" οπως λενε μερικοι του τιτλου...Απο κει και περα μην μας κανει και τρομερη εντυπωση οτι σε καποιους δεν θα αρεσει , οπως δεν αρεσε και το TLoU , καθως γουστα ειναι αυτα. Εδω εγω ημουν τοσο επιφυλακτικος που δεν μπηκα στο κοπο να δεσμευσω κομματι limited..... Ετσι για την γλυκα της υποθεσης..2 μερες ειναι μωρεεεεεε!!!!
Damachi Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, froyd είπε Γαμώτο, είμαι 40 χρονώ και για να διαβάσω το κείμενο θέλω proficiency. Ελληνικά δεν μαθαίνουν οι νέες γενιές; m etal g ear 5 Στο "σιδερενια εξαρτηση " επαιζες τον στέραιο φίδη που πηγαινε πρηνηδόν (stealth) και παει λεγοντας ... Σου μεταφραζω για να καταλαβεις δηλαδη Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Damachi 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα