Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Σε δύο μέρες θα το απολαύσω και εγώ τσάμπα όπως απολαμβάνω και όλα τα παιχνίδια.Μακαρι να μπορούσαν και οι άλλες δύο να έβγαζαν τέτοια παιχνίδια.Η ms είναι χωρίς exclusives και το Switch πάει απατο ρε γαμωτο.Καλα τα έλεγαν μερικοί στο δίπλα τοπικ αλλά εγώ δε τους πίστευα.

Ποιος ηρθε ?

• Confused 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε πρόσβαλα κάτι.Τη γνώμη μου είπα.Επισης είχα πει ότι δε μου άρεσε η αλλαγή στο GOW και πέσαν και εδώ να με φάνε άρα το συναντάμε παντού.Εξακολουθει να μη μου αρέσει βέβαια η ολική αλλαγή του gow οπότε δε θα του δώσω τα λεφτά μου και θα το παίξω τσάμπα.Κοροιδο είμαι να ρίξω τα λεφτά μου σε κάτι που δε μου αρέσει;

Δημοσ.
On 3/17/2018 at 7:55 ΜΜ, Pitsifrikos said:

Προβλέπεται πατάτα.Το Ryse του Ps4 είναι.Αν δεν είχε το βαρύτατο όνομα του GOW θα μιλούσαν όλοι σε άλλη βάση.

On 3/17/2018 at 8:28 ΜΜ, Pitsifrikos said:

Αν δε βλέπεις τις ομοιότητες με το Ryse ειδικά στο σύστημα μάχης τότε Ryse δεν έχεις παίξει.Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το GOW και αν δεν είχε το όνομα παίζει να μην ασχολούταν και κανείς μαζί του.

13 minutes ago, Pitsifrikos said:

Δε πρόσβαλα κάτι.Τη γνώμη μου είπα.Επισης είχα πει ότι δε μου άρεσε η αλλαγή στο GOW και πέσαν και εδώ να με φάνε άρα το συναντάμε παντού.Εξακολουθει να μη μου αρέσει βέβαια η ολική αλλαγή του gow οπότε δε θα του δώσω τα λεφτά μου και θα το παίξω τσάμπα.Κοροιδο είμαι να ρίξω τα λεφτά μου σε κάτι που δε μου αρέσει;

Μέσα έπεσες πάντως :D Γιατί να το παίξεις ακόμα και τσάμπα άμα δε σου αρέσει; 

• Thanks 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Δηλαδη θα το παιξεις αλλα δε θες να πληρωσεις, ελα ρε μεγαλε εισαι μεγαλος μαγκας τελικα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο εξωτερικο συνηθως επικρατει η λογικη του οτι οταν καποιος φτιαχνει κατι καλο συνολικα να αμοιβεται για αυτο που προσφερει.

Με βαση την λογικη παλι οταν σε καποιον δεν αρεσει ενα παιχνιδι δεν το παιζει καθολου.Ολα αυτα παντα με βαση την λογικη,και οχι με το παραλογο που επικρατει στην χωρα μας απο πλευρας νοοτροπιας.

Οι περισσοτεροι μπορουν να το παιξουν τσαμπα αν θελουν.Πανε στο κοντινο video club του ριχνουν μια ενοικιαση με 2 ευρω ενα Σ/Κ και παπαλα με μολις 2 ευρω.

Αλλοι παλι οπως εσυ μπορει να το δανειστουν απο φιλο τους (οπως κανουν και αλλα φυσικα παιχνιδια)και να το παιξουν.

Σιγουρα ομως δεν θα μπουν στο θεμα να κοκορευτουν για το αν θα πληρωσουν για το παιχνιδι ή οχι.

Και αυτοι που κανουν τα reviews των παιχνιδιων,τους τα στελνουν δωρεαν οι εταιρειες.Εχεις δει κανενα να κοκορευτει για αυτο το πραγμα στους υπολοιπους?

1 ώρα πριν, Pitsifrikos είπε

Σε δύο μέρες θα το απολαύσω και εγώ τσάμπα όπως απολαμβάνω και όλα τα παιχνίδια

36 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Εξακολουθει να μη μου αρέσει βέβαια η ολική αλλαγή του gow οπότε δε θα του δώσω τα λεφτά μου και θα το παίξω τσάμπα.Κοροιδο είμαι να ρίξω τα λεφτά μου σε κάτι που δε μου αρέσει;

Τελος απορω πως γινεται να απολαυσεις ενα παιχνιδι το οποιο πριν καν κυκλοφορησει το εχεις βγαλει πατατα και οπως γραφεις και εσυ ο ιδιος δεν σαρεσει.....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 6
Δημοσ.

τσαμπα και δεν μαρεσει δεν γινεται

αν δεν σαρεσει κατι δεν το παιζεις απλα.

η απλα σαρεσει τελικα και δεν θελεις να το αποδεκτεις :D

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/19/2018 στις 5:02 ΜΜ, Pitsifrikos είπε

Το παιχνίδι θα το παίξω day one λόγω κολλητού που αγοράζει τα πάντα day one και τα κρατάει κάβα.

Το εχει αναφερει ηδη πιο πισω αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στο εξωτερικο συνηθως επικρατει η λογικη του οτι οταν καποιος φτιαχνει κατι καλο συνολικα να αμοιβεται για αυτο που προσφερει.

Με βαση την λογικη παλι οταν σε καποιον δεν αρεσει ενα παιχνιδι δεν το παιζει καθολου.Ολα αυτα παντα με βαση την λογικη,και οχι με το παραλογο που επικρατει στην χωρα μας απο πλευρας νοοτροπιας.

Οι περισσοτεροι μπορουν να το παιξουν τσαμπα αν θελουν.Πανε στο κοντινο video club του ριχνουν μια ενοικιαση με 2 ευρω ενα Σ/Κ και παπαλα με μολις 2 ευρω.

Αλλοι παλι οπως εσυ μπορει να το δανειστουν απο φιλο τους (οπως κανουν και αλλα φυσικα παιχνιδια)και να το παιξουν.

Σιγουρα ομως δεν θα μπουν στο θεμα να κοκορευτουν για το αν θα πληρωσουν για το παιχνιδι ή οχι.

Και αυτοι που κανουν τα reviews των παιχνιδιων,τους τα στελνουν δωρεαν οι εταιρειες.Εχεις δει κανενα να κοκορευτει για αυτο το πραγμα στους υπολοιπους?

Τελος απορω πως γινεται να απολαυσεις ενα παιχνιδι το οποιο πριν καν κυκλοφορησει το εχεις βγαλει πατατα και οπως γραφεις και εσυ ο ιδιος δεν σαρεσει.....

Στο "απολαύσω" ξέχασα να βάλω τα " " οπότε δε το κατάλαβες.Οι άλλοι το κατάλαβαν μάλλον.

14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αν δε μου αρεσει κατι δε το ακουμπαω

Τσαμπα γιατι να το παιξω? Τιτλος που κανει 60 ευρω, απο που και ως που να το βρω τσαμπα? Και πως θα το βρεις εσυ τσαμπα? 

Έχω άκρη τον Kratos.

Επίσης δε φοβάμαι να παραδεχτώ το παραμικρό.Εχω τα πάντα, παίζω τα πάντα και παραδέχομαι τα πάντα.Αυτο που βλέπω δε μου αρέσει.Αν με κάνει να αλλάξω γνώμη μια χαρά θα το κουβεντιάσουμε.

Επεξ/σία από Pitsifrikos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pitsifrikos είπε

Στο "απολαύσω" ξέχασα να βάλω τα " " οπότε δε το κατάλαβες.Οι άλλοι το κατάλαβαν μάλλον.

Τα ''καλα''του γραπτου λογου δυστηχως.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Εχω φιλο που θεωρει το the last of us σκουπιδι.

Και εγω δεν το θεωρώ "σκουπίδι" αλλά δεν μου άρεσε, πιστεύω ακόμα οτι είναι απο τα πλέον υπερτιμημένα games.

• Sad 1
Δημοσ.

Εμενα δεν ηταν η πρώτη ματια δυστυχως, το πηρα και στο ps4 να το ξαναπαίξω μηπως απλα δεν ημουν στο mood για τετοιο game αλλα και παλι δεν μου εκανε κλικ. Δεν μου αρεσε καθολου το gunplay του, η ιστορια και οι χαρακτήρες επίσης δεν με κέρδισαν για να το προσπεράσω. Μου αρεσε το setting αρκετά ομως αλλα μεχρι εκει.

Τελος παντων φαντάζομαι ολοι έχουμε ενα critically acclaimed game που δεν μας αρεσε. :P 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε

Το last of us σαν πρώτη ματιά επίσης δε μου γέμιζε το μάτι και τελικά το θεωρώ σαν μια από τις καλύτερες gaming εμπειρίες.

οπως το πας μαρεσει... :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...