vag.patrick Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν καποιος εχει σκοπο να αγορασει παραπανω παιχνιδια τον ιδιο χρονο,10-15ευρω αποδω,10-15απο εκει και σου βγαινει δωρεαν ενα δευτερο controller ή μια ετησια συνδρομη ή ενα αλλο παιχνιδι(πχ για αλλη πλατφορμα αν εχεις παραπανω απο μια). Αρα προσωπικα ναι 10φορες να γλυτωσω τα χρηματα αυτα(ακομα και απο επαρχια να ημουν) ακομα και αν τυχει να περιμενω και 1 μερα(ουτως ή αλλως δεν βγαινει και τιποτα αλλο ολο τον μηνα και γενικα μεχρι τον Σεπτεμβριο),παρα να δωσω 70ευρω για την απλη εκδοση σε αλυσιδα. Γιατι δεν ειναι μονο το god of war που βγαινει φετος.Υπολογισε αναλογες χρηματικες διαφορες και σε spiderman και στο red dead και στο tomb raider και παει λεγοντας. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι απαγορευεται καποιος να αγορασει την απλη εκδοση απο αλυσιδα στα 70ευρω(υποψην αλλα εγω εχω κλεισει την limited edition ουτως ή αλλως). Καλα ναι δε διαφωνω με τον τροπο σκεψης σου....απλα εγω δε λειτουργω ετσι...δε θα ασχοληθω με την διαφορα τετοιου τυπου αν ειναι να καλυψω τον ψυχαναγκασμο του day1 π εχω σε καποιες περιπτωσεις......
Fulgore Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, vag.patrick είπε δε θα ασχοληθω με την διαφορα τετοιου τυπου αν ειναι να καλυψω τον ψυχαναγκασμο του day1 π εχω σε καποιες περιπτωσεις...... Και οι δυο day one το αγοραζετε,ειτε το παρεις την μερα που βγει,ειτε 1-2μερες μετα και ολως τυχαιως δεν αλλαζει και η τιμη Βεβαια ναι ειναι αναλογα του πως το βλεπει ο καθενα.
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, Edel είπε Μα 20 δε βγαίνει? Η πρωτομαγιά είναι το άλλο ΣΚ! Εχεις δικιο ,μπερδευτηκα εγω. Καλυτερα ομως γιατι τοτε θα το παιξω αυτο το σουκου !
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Έβαλα τελικά παραγγελία σε skroutzομάγαζο και μου είπαν ότι το πιο πιθανό είναι να παραλάβουν Πέμπτη απόγευμα. Just sayin'. 1
GameWorld Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) God of War (PS4) review Βασισμένο σε 21.5 ώρες για τον τερματισμό του βασικού story (μπορείτε να το τελειώσετε και στις 20), συν 8 ώρες για επιπλέον προαιρετικές αποστολές. Θετικά: - Εθιστικό και σωστά δομημένο gameplay - Φαντασμαγορικά γραφικά - Ιδανικό player progression μέσα από skill trees, crafting και upgrades - Σενάριο που προσφέρει συγκινήσεις, αγωνία και γέλιο - Προσεγμένη σκηνοθεσία - Μάχες γεμάτες αδρεναλίνη - Πλήρης μεταγλώττιση και μετάφραση στα ελληνικά, με κορυφαίες ερμηνείες στους Kratos και Mimir - Μεγάλες εκπλήξεις που κρατούν διαρκώς το ενδιαφέρον σας - Voice acting καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με πολύ καλές ερμηνείες - Μεγάλη διάρκεια πέραν του βασικού story, μέσω free roam Αρνητικά: - Οι πτώσεις των frames σε κάποιες μάχες - Απότομο φινάλε. Περιμέναμε περισσότερα boss fights - Η ερμηνεία του Ατρέα στην ελληνική έκδοση είναι γεμάτη cringe Βαθμολογία: Γραφικά: 9.5 Ήχος: 9 Gameplay: 9.5 Αντοχή: 9 Γενικά: 9.3 Η καλύτερη περιπέτεια του Kratos. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από GameWorld 1 1
TsironakosMix Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ξερει κανεις ποτε θα σταλθουνε τα preorders απο τα καταστηματα? Ελπιζω οχι παρασκευη γιατι σε απομονομενες περιοχες βλεπω να παραλαμβανουμε απο δευτερα...
zlave Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Έριξα μόλις το video review για το God of War, έχω και δείγματα από τα ελληνικά voice overs να καμαρώσετε. 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αρα καταληγουμε πως ειναι διθυραμβικα ολα τα reviews και μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα πως θα απολαυσουμε ενα κορυφαιο game. 2
Mr_Terror Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Αρα καταληγουμε πως ειναι διθυραμβικα ολα τα reviews και μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα πως θα απολαυσουμε ενα κορυφαιο game. Θα το απολαυσουν και αυτοι που το κραζανε με παθος.Υπομονη 2 μερουλες ακομα.
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε Θα το απολαυσουν και αυτοι που το κραζανε με παθος.Υπομονη 2 μερουλες ακομα. Καλα το κραξιμο ειναι μεγαλη ιστορια μερικοι το εχουν ως hobby η' διεξοδο για αλλου ειδους προβληματα ... 1
postfire Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Θα το απολαυσουν και αυτοι που το κραζανε με παθος.Υπομονη 2 μερουλες ακομα. τελικα δεν θα ειμαστε κοροιδα 2 μερακια να λιωσουμε τον παιχνιδαρο
Pitsifrikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Σε δύο μέρες θα το απολαύσω και εγώ τσάμπα όπως απολαμβάνω και όλα τα παιχνίδια.Μακαρι να μπορούσαν και οι άλλες δύο να έβγαζαν τέτοια παιχνίδια.Η ms είναι χωρίς exclusives και το Switch πάει απατο ρε γαμωτο.Καλα τα έλεγαν μερικοί στο δίπλα τοπικ αλλά εγώ δε τους πίστευα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα