Προς το περιεχόμενο

God Of War [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν καποιος εχει σκοπο να αγορασει παραπανω παιχνιδια τον ιδιο χρονο,10-15ευρω αποδω,10-15απο εκει και σου βγαινει δωρεαν ενα δευτερο controller ή μια ετησια συνδρομη ή ενα αλλο παιχνιδι(πχ για αλλη πλατφορμα αν εχεις παραπανω απο μια).

Αρα προσωπικα ναι 10φορες να γλυτωσω τα χρηματα αυτα(ακομα και απο επαρχια να ημουν) ακομα και αν τυχει να περιμενω και 1 μερα(ουτως ή αλλως δεν βγαινει και τιποτα αλλο ολο τον μηνα και γενικα μεχρι τον Σεπτεμβριο),παρα να δωσω 70ευρω για την απλη εκδοση σε αλυσιδα.

Γιατι δεν ειναι μονο το god of war που βγαινει φετος.Υπολογισε αναλογες χρηματικες διαφορες και σε spiderman και στο red dead και στο tomb raider και παει λεγοντας.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι απαγορευεται καποιος να αγορασει την απλη εκδοση απο αλυσιδα στα 70ευρω(υποψην αλλα εγω εχω κλεισει την limited edition ουτως ή αλλως).

Καλα ναι δε διαφωνω με τον τροπο σκεψης σου....απλα εγω δε λειτουργω ετσι...δε θα ασχοληθω με την διαφορα τετοιου τυπου αν ειναι να καλυψω τον ψυχαναγκασμο του  day1 π εχω σε καποιες περιπτωσεις......

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

δε θα ασχοληθω με την διαφορα τετοιου τυπου αν ειναι να καλυψω τον ψυχαναγκασμο του  day1 π εχω σε καποιες περιπτωσεις......

Και οι δυο day one το αγοραζετε,ειτε το παρεις την μερα που βγει,ειτε 1-2μερες μετα  και ολως τυχαιως δεν αλλαζει και η τιμη :P

Βεβαια ναι ειναι αναλογα του πως το βλεπει ο καθενα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Edel είπε

Μα 20 δε βγαίνει? Η πρωτομαγιά είναι το άλλο ΣΚ!

Εχεις δικιο ,μπερδευτηκα εγω.

Καλυτερα ομως γιατι τοτε θα το παιξω αυτο το σουκου !

• Moderators
Δημοσ.

Έβαλα τελικά παραγγελία σε skroutzομάγαζο και μου είπαν ότι το πιο πιθανό είναι να παραλάβουν Πέμπτη απόγευμα.

Just sayin'.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

God of War (PS4) review

Βασισμένο σε 21.5 ώρες για τον τερματισμό του βασικού story (μπορείτε να το τελειώσετε και στις 20), συν 8 ώρες για επιπλέον προαιρετικές αποστολές.

Θετικά:
- Εθιστικό και σωστά δομημένο gameplay
- Φαντασμαγορικά γραφικά
- Ιδανικό player progression μέσα από skill trees, crafting και upgrades 
- Σενάριο που προσφέρει συγκινήσεις, αγωνία και γέλιο
- Προσεγμένη σκηνοθεσία
- Μάχες γεμάτες αδρεναλίνη
- Πλήρης μεταγλώττιση και μετάφραση στα ελληνικά, με κορυφαίες ερμηνείες στους Kratos και Mimir
- Μεγάλες εκπλήξεις που κρατούν διαρκώς το ενδιαφέρον σας 
- Voice acting καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με πολύ καλές ερμηνείες 
- Μεγάλη διάρκεια πέραν του βασικού story, μέσω free roam

Αρνητικά:
- Οι πτώσεις των frames σε κάποιες μάχες

- Απότομο φινάλε. Περιμέναμε περισσότερα boss fights
- Η ερμηνεία του Ατρέα στην ελληνική έκδοση είναι γεμάτη cringe 

Βαθμολογία:
Γραφικά: 9.5 
Ήχος: 9 
Gameplay: 9.5 
Αντοχή: 9 
Γενικά: 9.3 

Η καλύτερη περιπέτεια του Kratos. 

Επεξ/σία από GameWorld
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις ποτε θα σταλθουνε τα preorders απο τα καταστηματα? Ελπιζω οχι παρασκευη γιατι σε απομονομενες περιοχες βλεπω να παραλαμβανουμε απο δευτερα...

Δημοσ.

Αρα καταληγουμε πως ειναι διθυραμβικα ολα τα reviews και μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα πως θα απολαυσουμε ενα κορυφαιο game.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Αρα καταληγουμε πως ειναι διθυραμβικα ολα τα reviews και μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα πως θα απολαυσουμε ενα κορυφαιο game.

Θα το απολαυσουν και αυτοι που το κραζανε με παθος.Υπομονη 2 μερουλες ακομα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

Καλα το κραξιμο ειναι μεγαλη ιστορια  μερικοι το εχουν ως hobby η' διεξοδο για αλλου ειδους προβληματα ...

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

τελικα δεν θα ειμαστε κοροιδα :D

2 μερακια να λιωσουμε τον παιχνιδαρο :-)

Δημοσ.

Σε δύο μέρες θα το απολαύσω και εγώ τσάμπα όπως απολαμβάνω και όλα τα παιχνίδια.Μακαρι να μπορούσαν και οι άλλες δύο να έβγαζαν τέτοια παιχνίδια.Η ms είναι χωρίς exclusives και το Switch πάει απατο ρε γαμωτο.Καλα τα έλεγαν μερικοί στο δίπλα τοπικ αλλά εγώ δε τους πίστευα.

• Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...